ایدز و کودکان

ایدز و کودکان

ایدز از راه های عادی مانند بازی با هم، غذا خوردن از یک بشقاب، یانوشیدن از یک لیوان، استفاده از اسباب بازیهای همدیگر، منتقل نمی شود

در حالیکه بزرگسالان بیش از کودکان دچار ایدز هستند، اما خانواده هایی نیز هستند که باید استرس، نگرانی و پرسشهایی را درباره کودک مبتلا به ایدز خود تحمل کنند. نگرانی خانواده و کودک زمانی که بزرگتر می شود طبیعی است، اما اگر پدر و مادر اطلاعات بیشتری درباره بیماری فرزند خود داشته باشند، درک بهتر و قدرت پاسخگویی بیشتری به او خواهند داشت. در اینجا نکاتی را درباره ایدز و کودک برای شما یادآوری می کنیم.

آیا فرزند من ریسکی برای دیگران است؟
امروزه شما نباید دیگر نگران این مسئله باشید، فرزند شما خطری برای دوست یا همکلاسی خود ندارد. ایدز از راه های عادی مانند بازی با هم، غذا خوردن از یک بشقاب، یانوشیدن از یک لیوان، استفاده از اسباب بازیهای همدیگر، منتقل نمی شود. بیماری او از راه بودن در کنار دیگر کودکان منتقل نخواهد شد.

آیا بعنوان والدین باید پیشگیری های خاصی انجام دهیم؟
با تمام آنچه اشاره شد، پیشگیریهایی نیاز هست. بچه ها بچگی های خود را خواهند داشت. ممکن است با چاقو دست خود را ببرند. هر نوع پارگی یا بریدگی و بیرون آمدن خون از بدن او پتانسیل ابتلا به بیماری را در دیگران افزایش می دهد. وقتی میخواهید دست او را بانداژ کنید، دستکش به دست کنید. به سرعت جلوی خونریزی او را بگیرید و طوری بانداژ کنید که باند خونی نشود و حامل ویروس نشود. این مسئله شاید ساده به نظر بیاید ولی بسیار جدی است، حتی یک لکه کوچک می تواند نشانه آلودگی و حمل ویروس ایدز باشد!

کودکان مبتلا به ایدز در میان دوستان
همه می دانیم که بچه ها گاهی چقدر سنگدل و آزاردهنده می شوند، در این شرایط ممکن است فرزند شما را مورد تمسخر قرار دهند بخاطر اینکه با آنها تفاوت دارد. در این رابطه و برای مثال برای مصرف داروهایش باید طوری برنامه ریزی شود که مصرف دارو در زمانی خصوصی و در محل خاصی باشد تا دوستانش او را اذیت نکنند. شما می توانید با توضیح مناسب به کودک خود در این رابطه کمک کنید.

آیا کودک من باید واکسینه شود؟
همگی می دانیم که کودکان از ابتدای تولد واکسن هایی را دریافت می کنند، برخی از آنها توسط مدرسه و در هنگام ورود به مهدکودک انجام می شود. آیا کودکان مبتلا به ایدز نیز باید واکسینه شوند؟ پاسخ به نوع واکسن و شرایط بیماری کودک بستگی دارد. بعضی از واکسنهای پیشنهادی:

دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال(کاملا غیرفعال شده)، سرخجه،سینه پهلو...
واکسنهایی که نباید زده شود: ب س ژ، فلج اطفال فعال، آبله مرغان به دلیل اینکه واکسن زنده هستند.
دیگر واکسن هایی که پیشنهاد می شود: واکسن آنفولانزا که باید هر سال دریافت کنند. هپاتیت آ و ب.
بخاطر داشته باشید که برای انتخاب واکسن، حتماً با پزشک متخصص بیماری ایدز کودک خود صحبت کنید و سعی کنید همواره بیشتر و بیشتر درباره بیماری ایدز کودک خود مطالعه کنید.
منبع : مجله اینترنتی فریا

sourena1b - ایران - ایران
ایدز اولین بار از طریق میمون به انسان سرایت کرده ننگ بر میمون انسان نما
جمعه 23 مرداد 1388

amishka - اذربایجان - با کو
مرسی از اطلاعات مفیدتان
شنبه 24 مرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.