عفونت حاد پروستات , عفونتی شایع در مردان

عفونت حاد پروستات , عفونتی شایع در مردان

بعد از ظهر یک روز گرم تابستانی مردی حدودا 30 ساله وارد مطب می‌شود که حال و احوال خوبی ندارد و از درد زیر شکم به خود می‌پیچد.

بیمار به پزشک می‌گوید: مدت 2 روز است که دچار سوزش ادرار مختصر شده است، اما توجهی بدان نمی‌کرده و از حدود 4 ساعت پیش دچار درد شدیدی در ناحیه زیر شکم شده که با تب همراه است.

 

سوالاتی که پزشک را در تشخیص بیماری یاری می‌دهد:

1 ــ در چند روز گذشته ارتباط جنسی مشکوکی داشتید یا خیر؟

2 ــ آیا تغییری در رنگ ادرار خود احساس کرده‌اید؟

3 ــ آیا در هنگام دفع مدفوع نیز دچار درد می‌شوید یا خیر؟

4 ــ آیا در چند وقت گذشته دچار تب‌های شبانه می‌شدید؟

پزشک معاینه می‌کند

همان‌طور که از صحبت‌های بیمار مشخص شد، همه داستان از یک سوزش ادرار آغاز شده است و در حال حاضر بیمار از درد در ناحیه زیر‌‌شکم شکایت دارد. پس حتما مشکل یک جایی حول و حوش سیستم ادراری است. از این‌رو پزشک ابتدا شکم بیمار را معاینه می‌کند.

با لمس شکم و پهلو‌ها، بیمار از درد زیر شکم شکایت دارد و در پهلو‌ها دردی را احساس نمی‌کند، اما مشکل اصلی بیمار در ناحیه زیر بیضه هاست. از این‌رو پزشک با معاینه پروستات بیمار متوجه مسبب اصلی درد بیمار می‌شود، زیرا در معاینه، بیمار درد بسیار شدیدی را در ناحیه پرینه خود احساس می‌کند. در ضمن آزمایش ادرار بیمار، عفونت شدیدی را در ادرار نشان می‌دهد که البته منبع عفونت، پروستات بیمار است. کشت ادرار مثبت می‌شود و شک پزشک به یک عفونت شایع در مردان بیشتر می‌ گردد.

آیا پزشک به تشخیص رسیده است؟

اگر همه علائم بیمار را کنار هم بگذارید، یک سناریوی کامل از یک بیماری حاد ادراری تناسلی شـکـل مـی‌گـیـرد کـه پـیـکـان ایـن عـفونت حاد، پروستات را مورد هدف قرار می‌دهد.

پروستاتیت یا عفونت حاد پروستات نام بیماری‌ای است که با علائمی همچون سوزش شدید ادرار، تکرر ادرار، تغییر رنگ ادرار به صورت قرمز شدن و از همه مهم تر احساس درد شدید در ناحیه پرینه خود را نشان می‌دهد. می‌بایست به همه این علائم تب شدید را نیز اضافه کرد.

همان‌طور که گفتیم پزشک با انجام یک آزمایش ادرار کامل، به راحتی به تشخیص پروستاتیت می‌رسد.

نکات مهم از زبان پزشک

1 ــ این بیماری عفونی حاد، ارتباط مستقیمی با انجام روابط جنسی مشکوک و آلوده دارد. البته به این معنا نیست که همه افراد مبتلا به این بیماری، حتما این نوع روابط را تجربه کرده‌اند. نخیر، بلکه به این معنا است که این نوع روابط زمینه‌ساز این مشکل است.

2 ــ درمان هر چه سریع تر این بیماری، جزو اصول برخورد با این بیماری است، زیرا تاخیر در درمان، بـه وخـیم‌تر شدن این بیماری کمک می‌کند.

3 ــ درمان این بیماری شامل درمان کمکی و درمان تزریقی است. از این‌رو اگر این بیماری را داشـتـیـد و پـزشـک بـه شـمـا کرد در بیمارستان بستری شوید، تعجب نکنید، بلکه خود را برای یک بستری چند روزه آماده کنید.

4 ــ عقیم شدن فرد مشکلی اجتناب‌ناپذیر، به دنبال این بیماری ا‌ست، از این‌رو موضوع را جدی‌تر بگیرید.

دکتر کیوان رضوانی

SIAVASHOMA - انکلستان - منچستر
احمدی انقدر ابله و بی تدبیر است که خود بخود گورش کنده است. هدف خامنه ای دجال رزل و ولایت وقیهش است. این پیر رزل کثیف که مدت زیادی بدون دست راستش نتوانسته ادای خمینی را در بیاورد که با دست راسنش میگفت خاک بر سرتان و پر از عقده های شخصیتی است و هدفش نابودی ایران و جوونهای حق طلبش است. بنابر این ولایت وقیه باطل است و خامنه ای منفور.فقط جمهوریه ایرانی و با انتخاباتی ازاد و چند گزینه ای. اسلام محترم مثل بقیه ادیان و در حاشیه. یک قدم به عقب در شرایط فعلی ما را به قهقرا خواهد برد..نگذاریم ایران بدست این نا ایرانیان ونا جوانمردان بیافتد و ما ایرانیان را با معیار انها محک بزنند و ابروی از دست رفته مان را در سطح جهانی بدست اوریم. بامید انروز
دوشنبه 12 مرداد 1388

amishka - اذربایجان - با کو
مر30
سه‌شنبه 13 مرداد 1388

3.pehr - ایران - ایران
راسی چطوری باید سرطان پروستاتو پیشگیری کنیم؟
چهار‌شنبه 14 مرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.