محققان میگویند از هر 3 نفری که مورد مداوای سرطان سینه قرار میگیرند یک نفر به درمان نیاز ندارد و بی دلیل مورد معالجه قرار میگیرد.
به گزارش آسوشیتدپرس 2محقق دانمارکی پس از آنکه در بسیاری از کشورها، طرح سراسری معالجه با سرطان سینه راهاندازی شد تحقیقاتی در این زمینه انجام دادهاند که به گفته این دو از هر 3 مورد معالجه، یکی غیرضروری است.
در گزارش تحقیقاتی این دو محقق مشخص شده از وقتی که طرحهای ملی مبارزه با سرطان سینه در بسیاری از کشورها اعمال شده است، موارد زنان مبتلا به سرطان سینه هزاران مورد بیشتر اعلام میشود.
با تحقیقات انجام گرفته در این زمینه مشخص شده که یک سوم از زنانی که مورد ابتلا به سرطان سینه در آنها تشخیص داده شده است به معالجات نیازی نداشتهاند و به صورت غیرضروری مورد درمان قرار گرفتهاند.
برخی از سرطانها هرگز باعث مرگ نمیشوند و سرعت رشد آنها به قدری کند است که به بدن بیمار آسیبی وارد نمیکند. اما از آنجا که تشخیص این سرطانها و سرطانهای پیشرفته در مراحل اولیه بروز علائم غیرممکن است، همه این بیماران به صورتی مشابه تحت درمان قرار میگیرند.
محققانی که این تحقیق را انجام دادهاند با توجه به این یافتهها میگویند باید در این باره به بیماران اطلاع رسانی کافی شود تا خود آنها آگاهانه درباره معالجه تصمیم بگیرند.
نتایج یک تحقیق 20 ساله مشخص کرده که رژیم غذایی کم کالری، عمر را بیشترمیکند و زندگی سالمتری به همراه خواهد داشت.
به گزارش رویترز، محققان آمریکایی با انجام آزمایشهایی روی میمونها متوجه شدهاند مرگ و میر میان حیواناتی که رژیم غذایی آنان به دقت تحت کنترل بود و کالری کمتری در مقایسه با دیگر میمونها دریافت میکردند به یک سوم کاهش یافته است.
ریچارد وایندورش از دانشگاه ویسکانسن که در این باره تحقیق کرده میگوید: ما موفق شدهایم که نشان دهیم محدود کردن کالری در رژیم غذایی میتواند سرعت روند پیر شدن را کاهش دهد.
طبق یافتههای این محققان کم بودن کالری در رژیم غذایی در طولانی مدت میتواند از بروز بیماریهای مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند.این تحقیق روی موجودات دیگری مانند مگسها و کرمها هم اعمال شده و در همه موارد نتایج مشابهی به دست آمده است.
از اینرو دانشمندان امیدوارند بتوانند این آزمایش را روی پستانداران دیگری از جمله انسان اعمال کنند.در تحقیقات مشابه دیگر هم دانشمندان به این نتایج دست پیدا کردهاند که محدودیت استفاده از کالری به منظور داشتن عمری بیشتر و زندگیسالمتر باید در سراسر عمر اعمال شود و تیمهای تحقیقاتی زیادی با مطالعه نتایج این تحقیقات میخواهند دارویی با همین کارکرد تولید کنند.
انسانها از میمونها بیشتر عمر میکنند و به همین خاطر نمیتوان نتایج تحقیقات درباره میمونها را به انسانها تعمیم داد اما محققان میگویند در میان حیوانات، میمونها شباهت بیشتری به انسان دارند که این امر باعث امیدواری دانشمندان شده است.
جواد نصرتی
همشهری
|