آیتالله رضا استادی در خطبههای این هفته نماز جمعه قم که در شبستان حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد، با اشاره به موضوع تقوای الهی گفت: اختلاف از مسائلی است که زمینه گناه را ایجاد کرده و مانع پیشرفت کشور شده و بیتقوایی به شمار میآید.
امام جمعه قم افزود: اختلاف در کشور موجب بهرهبرداری دشمن میشود و این برای کشور خطرناک است و دشمنان به اهداف خود میرسند.
به گزارش خبرنگار «آینده» آیت الله استادی با بیان اینکه همه باید با هم برادر باشیم اظهارداشت: باید همه مردم در کنار هم به فکر آبادانی کشور باشند و با همدلی و اتحاد به فکر پیشرفت کشور باشند.
وی افزود: نظام و کشور ما اسلامی است و همه مسئولان، علما، مردم و ... باید به گونهای عمل کنند تا برادری در جامعه حفظ شود.
آیتالله استادی با بیان اینکه نظام ایران یک نظام مردمی است اظهار داشت: نظام ما با پشتیبانی مردم حرکت میکند و موفق است و نباید دست به کاری بزنیم که مردم به نظام بدبین شوند.
امام جمعه قم افزود: همه تصمیمگیریها باید به سمتی باشد که اهتمام مردم را به نظام بیشتر کند و هر چه پشتیبانی مردم از یک نظام بیشتر باشد، آن نظام قدرتمندتر و مستحکمتر خواهد بود.
آیتالله استادی در ادامه با بیان اینکه اقتدار نظام به اقتدار رهبری است گفت: هر چه ابهت رهبر بیشتر باشد و جایگاه او قویتر شود، اقتدار نظام نیز بیشتر میشود و این موضوع به نفع نظام و اسلام است.
وی گفت: اگر فرد یا گروهی کاری انجام دهند تا نهاد رهبری تضعیف شود، این به ضرر همگان بوده و بیتقوایی به حساب میآید.
امام جمعه قم تصریح کرد: کسانی که پشتیبان نظام هستند، هرگز دست به چنین کاری نزده و به دنبال حفظ جایگاه رهبری هستند.
وی در ادامه به موضوع شایعهپراکنی اشاره کرد و گفت: رواج شایعه تنها به نفع دشمن است و متاسفانه در برخی از زمانها مشاهده میشود دوستان نیز به ترویج شایعات میپردازند که این برای نظام مشکلآفرین است.
آیت الله استادی افزود: کسی که شایعه را میسازد، کسی که پخش میکند، کسی که میپذیرد و کسی که آن را ترتیب اثر میدهد فردی بیتقوا است. وی گفت: چیزی را که نمیدانیم نباید بگوییم و این موضوع تنها دشمن شادکن است.
امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه و قداست حوزه علمیه قم اشاره کرد و گفت: حوزه علمیه قم یک حوزهای است که شورا، مدیریت، جامعه مدرسین، مراجع و ... دارد و نمیشود هر فردی از هر گوشهای از حوزه بلند شود و با سخنان بیهوده فکر کند دارد از رهبر حمایت میکند.
وی گفت: انجام این کارهای خودسرانه، نه تنها خدمت نیست، بلکه خیانت است.
آیتالله استادی با اشاره به برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: انتخابات در قم به خوبی و با حضور پرشور مردم برگزار شد و پس از آن نیز هیچ گونه اعتراضی نشد، اما بعد از سه روز یک طلبه بیان میکند که ما میخواهیم راهپیمایی برگزار کنیم.
وی افزود: حوزه، استاندار، معاون استاندار، دفتر مقام معظم رهبری در قم و ... مخالف برگزاری این راهپیمایی بودند، اما این روحانی به حرف هیچ کس گوش نکرد و کار خود را انجام داد.
امام جمعه قم گفت: چرا این روحانی با احساسات پاک مردم و طلاب بازی کرد؟ چرا هیچ دستگاهی نیست که با او برخورد کند؟
وی افزود: افرادی که در این راهپیماییها که پس از انتخابات توسط این روحانی تشکیل شد، شرکت کردند باید استغفار کنند.
آیتالله استادی در ادامه به امضا طومارها اشاره کرد و گفت: به مردم سفارش میکنم که ببینید چه کسی متن این طومار را نوشته و چه هدفی را دنبال میکند، بعد آن را امضا کنید.
آیتالله استادی در پایان گفت: تا اول محرم از هر گونه سخنرانی، منبر، درس و اقامه نمازجمعه خودداری میکنم.
این سه مجتهد و آبروی روحانیت
چندی پیش شنیده شد که سه تن از امام جمعه های موقت قم که هر یک از استوانه های علم و اجتهاد و تقوا در این شهر هستند، یعنی آیات: جوادی آملی، امینی و استادی به دلیل اعتراض نسبت به رفتار شماری از افراطی های حامی دولت، حاضر به اقامه نماز جمعه نیستند.
امکان اثبات این خبر وجود نداشت و پس از آن که دو هفته جناب حجت الاسلام آقای سعیدی نماز جمعه قم را اقامه کردند، بالاخره آیت الله جوادی آملی به نماز جمعه آمد. اخبار مربوطه در سایت نماز جمعه قم انعکاسی نیافت اما با خوشحالی از آمدن ایشان برای اقامه جمعه خبر داده شد (https://www.namaz-qom.ir).
پس از آمدن آیت الله جوادی و سخنانی که با نهایت حزم و احتیاط بیان کردند، روشن شد که اگر هم تصمیمی برای نیامدن بوده، تبدیل به آمدن شده اما قرار فیمابین آنان بر این شده است تا اعتراض خود را نسبت به تندرویهایی که در ایام انتخابات نسبت به روحانیت، چهرههای برجسته نظام و طرح مسائلی در باره پیشینه سی ساله نظام شده، مطرح کنند.
آیت الله جوادی پیش از همه این انتقادها را مطرح کرده و رفتار برخی از کاندیداها را با برخی از چهره های روحانیت، تشبیه به رفتار برخی از تندروهای مشروطه خواه با روحانیت وقت کرده بود. اعتراض آیت الله جوادی در میان یک خطبه نسبتا طولانی در پنجم تیرماه جاری، در قالب عباراتی بود که در برخی از سایت ها انعکاس یافت. ایشان از این که کسانی هم واضع قانون، هم مجری و هم ناظر باشند، گلایه کرد و ضرورت این که باید یک نقطه ای پاک بماند را مطرح نمود.
هفته پس از آن در 12 تیرماه آیت الله امینی آمد و ایشان هم با انتقاد از تندرویها و اظهارات کسانی که بخشی از نیروهای انقلاب را خارج از انقلاب دانسته و به طور مداوم در خفا و گاه آشکار از برخورد با آنان، دستگیری و حبس و این قبیل مطالب سخن می گویند، انتقاد کرد.
اما هفته جاری یعنی جمعه 19 تیرماه آیت الله استادی نیز که بنا به اظهارات خودشان با توجه به سابقه سکته قلبی، در این رویدادها قلبشان بیشتر ناراحت شده است، و از این که عده ای طلبه تندرو جوان وابسته به یکی از مؤسسات که متهم به حمایت افراطی از رئیس دولت است، اقدام به برگزاری راهپیمایی علیه برخی از چهره های نظام می کند اظهار نگرانی کرد.
بنا به گزارش سایت نماز جمعه قم ایشان در «بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه و قداست حوزه علمیه قم اشاره کرد و گفت: حوزه علمیه قم یک حوزهای است که شورا، مدیریت، جامعه مدرسین، مراجع و.... دارد و نمیشود هر فردی از هر گوشهای از حوزه بلند شود و با سخنان بیهوده فکر کند دارد از رهبر حمایت میکند». در خبرهای دیگر هم آمده است که آیت الله استادی گفتند: همه تصمیمگیریها باید به سمتی باشد که اهتمام مردم را به نظام بیشتر کند و هر چه پشتیبانی مردم از یک نظام بیشتر باشد، آن نظام قدرتمندتر و مستحکمتر خواهد بود.
نگرانی هر سه بزرگوار به طور عمده روی بی اعتمادی ایجاد شده در جامعه نسبت به نظام اسلامی است. هیچ کدام از آنان مایل نیستند نظام و رهبری آن آسیب ببیند، اما از این که به خاطر رفتارهای افراطی اطرافیان دولت اینچنین نظام در معرض بی اعتمادی قرار گرفته سخت نگران هستند. طبیعی است که آنان با وجود تأکیدی که روی رهبری نظام و قداست آن دارند، انتظارشان این است که اوضاع به سمتی پیش برود که روال کار از دست افراطی هایی که به اسم رهبری دست به تخریب دیگران زده و سررشته اقدامات تند را در اختیار گرفتهاند، خارج شود.
اما از سوی دیگر، مهم آن است که نه تنها این سه چهره روحانی برجسته قم، بلکه بسیاری از روحانیون برجسته دیگر، حتی کسانی که گاه به ظاهر بیانیه های حمایت میدهند، از منتقدان جدی دولت هستند. این مسأله حتی در حد مراجع تقلید نیز قابل مشاهده بوده و آنان نیز حاضر به تأیید رسمی برخی از اقدامات نشدند و دست کم آن بود که به خاطر ملاحظاتی خود را در حاشیه قرار دادند یا برخی از آنان مانند آیت الله اردبیلی حساسیتهای آشکارتری نسبت به پایمال شدن حقوق مردم از خود نشان دادند.
تردید موجود در سطح بالای حوزه، به رغم وجود رفتارهای تند از سوی برخی از طلاب سطح متوسط و پایین و نیز کسانی که در برخی از منابر توصیه به برخوردهای بیرحمانه با معترضین داشتند، نشان از آن دارد که روحانیت برجسته حوزه، همچنان در کنار مردم بوده و بر آن است تا رهبری که امروز بر اثر رفتارهای تند و افراطی عدهای، سپر بلای آنان شده، قداست و اعتبار خویش را حفظ کند. زیرا به هر روی آنان واقف هستند که حیات جمهوری اسلامی تنها در قالب قانون اساسی و استمرار اصول اساسی آن امکان پذیر است. اما چنان نیست که این قطار بتواند با تکیه بر چند درصد محدود از افراد جامعه پیش رفته و سایر مردم را از قطار پیاده کند.
زمزمه های هجرت علمای قم به نجف
به گزارش منابع آگاه شنیده شده است برخی از علما و مراجع عظام تقلید در پی فشار حامیان احمدی نژاد مبنی بر حمایت ایشان از دولت دهم، حضرات آیات عظام تهدید کرده اند در صورت افزایش این فشارها به نشانه اعتراض قم را به قصد نجف اشرف ترک خواهند کرد.
به گفته این منبع آگاه یکی ازمراجع نزدیک به دولت نهم که به نزدیکی به اصولگرایان نیز مشهور است اخیرا" خطاب به گروهی از حامیان دولت کودتا که طی سفری محرمانه به قم وی را برای اعلام موضع محکم در حمایت از دولت احمدی نژاد تحت فشار قرار داده بودند، گفته است : نه تنها، اعلام حمایت نمی کنم بلکه اگر این فشارها را ادامه دهید به نشانه اعتراض قم را ترک کرده و راهی نجف خواهم شد.
لازم به ذکر است آیت الله استادی از اعضای برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز دیروز در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به این فشارها به علمای اعظام و مراجه تقلید توسط حامیان تندروی احمدی نژاد این اعمال خودسرانه و خشونتها را خیانت برشمرده و در اعتراض به این اعمال کلیه جلسات درس و سخنرانیهای خود را به مدت 2 ما تعطیل کرده بودند.
حجت الاسلام علیخانی: دولت دهم را قبول ندارم و ترکیبش برایم مهم نیست
عضو فراکسیون خط امام (ره) مجلس گفت: «اصلا دولت دهم را قبول ندارم و به همین دلیل ترکیب کابینه برایم مهم نیست».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، حجت الاسلام قدرت الله علیخانی در پاسخ به سئوالی در مورد ترکیب کابینه دولت دهم به "خبر آنلاین" گفت: «از آنجا که اصلا این دولت را قبول ندارم، ترکیب کابینه هم برایم مهم نیست».
وی در پاسخ به این سئوال که فکر میکنید چه افرادی از کابینه فعلی ابقا شوند، تصریح کرد: «هرکس را که بخواهند میآورند یا نگه میدارند».
نماینده قزوین خاطر نشان کرد: «هر کس را که آقای احمدینژاد نخواهد نگه نمیدارند».
$persian$ - ایران - تهران |
خودشونم از دست خودشون زدن به سیم آخر |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
اینترنت ندیده - ایران - ایران |
آیات عظام بروید همان نجف اشرف خداوکیلی بهترین تصمیمه هم به نفع خودتونه هم به نفع ما |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
ayapir - اتریش - وین |
اینها زالوهایی هستند که برای بقای کثیف خود براحتی انسان میکشند و من خوشحالم که چهره ی واقعی خود بالاخره نشان دادند.مرگ بر خامنه ای و حکومت منفور اسلامی.زنده و پاینده ایران |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
smartrun - کانادا - تورونتو |
موقعیت شکننده رهبر جمهوری اسلامی با دریافت یک ضربه سخت دیگر، ترمیم ناپذیر شُده است. آیت الله منتظری، یک مرجع دینی و وزنه سیاسی که با وجود تصفیه از دستگاه قُدرت همچنان نُفوذ خود بر لایه های پایین و میانی آن را حفظ کرده است، در یکی از شدیدترین انتقادات خود از آیت الله علی خامنه ای، او را "جائر" (ستمکار) و ولایتش را "جائرانه" خواند....!! "خامنه ای حیا کن، مملکتو رها کن!"
|
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
garfild - ایران - تهران |
اونموقع که به نفعتون بود خفه بودین حالا که همه حسابارو خالی کردین و دیدین که واقعا به اندازه پ....م هم اعتبار ندارید می خواهید فرار کنید نجف اشرففففففف؟؟؟؟ باید بمونید و جوابگو باشید شماها مارو بدبخت کردید / آه پدر مادرهای زیادی دنبال شماهاست که به همین راحتی نمی تونید بپیچین / |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
aesaisa.aisa - آمریکا - بربنک |
از الان بشمارید همه این مخالفین یکی یکی بر اثر صانحه دلخراش میمیرن یا یهوو شب می خوابن صبح بیدار نمیشن به همین سادگی...............
مرگ بر دولت دهم |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
fanta - فرانسه - استراسبورگ |
به نظر من هجرت علمای قم به نجف به دلیل فشارهای رژیم حاکم نیست بلکه به خاطر ترس از جونشونه چون میدونن که مردم به زودی با اونها تصفیه حساب سختی خواهند کرد. از این فرصت دارند استفاده میکنند و احمدی نژاد رو بهونه قرار میدن تا با پولهایی که به بهای خون جوانهای ما به جیب زدند از ایران به عراق فرار کنند تا روزی شاید یه رژیم اسلامی دیگه مشابه جمهوری اسلامی در اونجا تاسیس کنند. |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
حامیان موسوی - امارات - دبی |
ایووووول یعنی بین روحانیون هم ادم حسابی هست |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
khodemanitar - اسکاتلند - ابدین |
افرین به ادم چیز فهم .برید همگی نجف
کسی که اهل خداست دینشو با سیاست کثیف نمی کنه
یه عمره ما رو اواره غربت کردین حالا نوبت شماهاست. |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
amo danial - نروژ - اسلو |
نظام ایران هم متوجه این موضوع شده که مردم از اسلام خامنه ای و اسلام محمدی بیزارند. اسلام یعنی خشونت..فریب مردم بی سواد ...تجاوز به ناموس دیگران...دروغ و ریا...
حضرت علی نیز چونان حضرت محمد توسل به قهر و خشونت را بهترین وسیله برای پیشبرد و استقرار اسلام میدانست. بطورریکه تاکید میکرد.
(ما عقاید و بینش ها مان را برشمشیرهای مان حمل میکنم.
بر این اساس بود که علی معتقد بود.
(همانا خدا این امت را بتازیانه و شمشیر ادب کرده) به نقل از نهج البلاغه خطبه 150.ص 460 و تاریخ یعقوبی ج2 .ص 138
|
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان |
حکومتهای زور، برای پایداری احکام خشونتبار خود، جانآزاری و آدمکشی را در جامعه قانونی میسازند تا مردم انسان ستیزی را بخشی از نیازهای حقوقی و اجتماعی بپذیرند.
هر اندازه که بنیاد یک حکومت انسان ستیزتر باشد احکام آن حکومت خشنتر و زشتتر هستند. مانند حکومت اسلامی که زنان را برای تصرف و بخشی از دارایی مرد میشمارد. از آن جا که انسان آزاد از انگیزه و خرد خود چنین حکمی را نمیپذیرد؛ این است که حکومت زور مجازات سنگسار را برای کسانی به کار میبرد که آنها آزاد و دلخواه با یاری آمیزش داشته باشند.
انسان از سرشت و انگیزه-های درون خود با همه-ی جانداران پیوند دارد و از آزاردن جان هر کس رنج میبرد. ولی زمانی، که عقیده-ای بر خرد انسان حکمران بشود، رفته رفته او از سرشت خود بریده و عقیده جای وجدان او را میگیرد. کسی که در عقیده-اش میاندیشد و با عقیده-اش میسنجد او نه تنها از قانون سنگسار ننگی ندارد بلکه از تماشای جان کندن انسان به امر شریعت خشنود میشود.
در ذهن مسلمانان فرو رفته است که مردان به سروری-ی زنان گماشته شده-اند. این است زنانی، که حق سروری-ی مردان را بشکنند، به سخت ترین مجازاتها محکوم میشوند. برخی از این زنان نه تنها به امر قاضی شرع بلکه بیشترین آنها بدست مردان و بستگان خود جان میسپارند. آنچه که این انسانها را به کام مرگ میراند عقیده-ی پلیدی است که در در ذهن این مردمان پرورده شده است.
مجازات سنگسار ستم آشگاری است که ننگ و خشم آزادگان را برمیانگیزد. ولی این تنها ستمی نیست که از سوی اجتماع شهیدپرور ایران بر زنان وارد میآید. جوانانی که، پرورده-ی این حکومت هستند، از دیدگاه تصرف به زنان مینگرند و به کردار زنان را تنها برای کامجویی مصرف میکنند. یعنی دخترهای نوجوانی را فریب داده و پس از مصرف دورمیاندازند.
دختران جوانی که از این راه به بازار تنفروشان وارد میشوند آنها پیوسته در زیر سنگسار این جامعه رنچ میبرند. ستمی که بر این نمونه دختران وارد میشود چندان آشگار نیست و کمتر کسی را اندوهگین و افسرده میسازد. ولی رنج آنها، که نشان انسان ستیزی در عقیده-ی حاکم بر اجتماع است، از سنگسار هم سنگین تر و دراز تر است.
این دختران در همهی زندگی به ستم کشیدن محکوم هستند، آنها امید بازگشت به خانواده و اجتماع شهروندان را ندارند. ستمی که بر این انسانها وارد میشود داغ ننگی است که ما از دیدن آن پرهیز میکنیم. زیرا میترسیم که خراشی در وجدان اسلامزدهی ما وارد بشود.
مجازات اعدام نشان کمرنگی از بینش انسان ستیزی حکومت اسلامی است. زیرا شمار کودکان آواره، جوانان معتاد، ناتوانان اجتماع، که در بی داد این حکومت جان میدهند، بسیار بزرگتر از شمار کسانی است که آشگارا و به خواست ستمکاران حاکم به دار آویخته میشوند.
|
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
asheghe vatanam iran - امارات - دبی |
اول این احمقی رو برکنار کنید بعدشم خودتون برید نجف. دیگه تا همیشه ایران ازاد. |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
kiyawashsasani - کانادا - تورنتو |
شما که دارید میروید این تفاله های دزد وغارتگر جنایتکار بیت السارقین قدرت طلب را هم باخود ببرید همون نجف بغل استخون پارههای اجدادشان بتمرگند و این مملکت را رها کنند و بیش ازاین به گندابهء اسلام نیالایند .
اسلام و بهشت وحوریها و قلمانها و جوی آب و درختان سیب همه ارزانی خودتان . این مملکت دیگر شمارا نه میخواهد نه تحمل میکند . بس است آنچه خرافات پراکندید و بکمین نشستید تا ازآن بهره ببرید و سر زمین مقدس ایران را بفساد و غارت و جنایت بکشانید . دیگر چیزی برای ارتزاق و چپاول باقی نگذاشتید حتا شرف و آبروی این مرزو بوم را بباد دادید و از خون پیر و جوان و زن و مرد و کودک و زن آبستن و کودکی که تازه پابعرصه گذاشته بود و میرفت که با دیدن زیباپیهای خلقت ستایشگر خالق باشد و شما امان شکر گزاری هم به اوندادید و باریختن خونش همانند خالدبن ولید آن گرگ خونخوار اسلام در حملهء نخست اسلام آسیابها از خون مردم ما گرداندید تا نان خود فراهم و در خون ما تلیت کنید وذلت و نکبت برسفرههایمان عطا کنید .
بروید و این گرگ خونخوار معلول الجسم و معیوب المغز و فرزند ان خون آشام قدرت طلبش را با خود ببرید و گردنهایشان را با زنجیر به ضریح مرقد همپالکیهایشان ببندید شاید آنان بتوانند گرگهای خون آشام را به وعدههای تو خالی آرامشان کنند .
مردم ما خردمند تر و ادیب تر و انسان تر از آنند که از تازیان وحشی شما بخواهند راه سعادت بیاموزند که چطور و در چه مواقعی با پای راست به خلا دخول کنند یا باپای چپ . بروید و بر خلاهای نجف حکم برانید که آنان همچون شمایان نیاز به دانش توحش دارند . و ما و ملت ما رابحال خود بگذارید و ازما بیرون کشید و برخود فرو کنید این امالهء اسلام ناب محمدی را . |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
farnooshee - انگلیس - لندن |
خدایا ببین اینها چندسالشونه . |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
mahnadi - هلند - هارلم |
من نمیدونم ماملت نمیخواهیم درس بگریم اینکه بابا بخدا آیات عظام مراجع تقلیدو....هیچ کدوم برای ملت با ملت نخواهند بود که با این جمهوری نون اونها تو روغن بود اگر قرار باشه این رژیم بره اونها هم باید بروند حالا هم تا میخوان صحبن کنند میگن دشمنان اسلام کدوم دشمن شما خود دشمن انسانیت هستیداکثر سر در آ..رهمین ولایت وقیه دارید حالا هم آنهایی که دورترند افتادن بجون هم در آخر ما میگوییم***
****** دین از حکومت وسیاست جداست ****
نافرمانی مدنی -اعتصابات سراسری -تحریم صدا وسیمای ابلیس |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
bluestar - ایران - تهران |
اگر قرار باشه مردم ایران از دست استبداد آزاد بشن فقط دین اسلام میتونه به اونها کمک کنه و الان بهترین موقع است. چون حکومت مشروعیت خودش رو از دست داده.
علما باید کفن بپوشند و در تظاهرات مردم را همراهی کنند. |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
RAHE SABZ - بلژیک - انتورپن |
دورود به راه سبز که هر روز سبز تر از روز قبل است
باید کل این اقایان را اول رهبر تا پائئن توی تولت ریخت و سیفون را زد |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
hamesheh bahar - انگلستان - لندن |
ای کاش دست رهبر را بگیرند ببرن من حاضرم پول بلیتش را هم بدم. |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
alireza.ch - سوییس - نوشاتل |
«استوانه های علم و اجتهاد و تقوا» :-)))))
نیوتون در گور لرزید از دست این استوانه های علم. استوانه های عزیز شما را به جان هر چه اشکال هندسی است زودتر ایران را به قصد نجف اشرف ترک کنید بلکه تکلیف مردم هم زودتر روشن شود. عزت زیاد. :-) |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
majid12 - نروژ - اسلو |
محسن سازگارا جدید ترین ویدیو 21 تیر
https://www.youtube.com/watch?v=j86KmI9M0wQ
|
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
majid12 - نروژ - اسلو |
مراسم تشیع سهراب اعرابی، فردا در بهشت زهرا
به گزارش روزنامه حکومتی نوروز، قرار است فردا سهراب اعرابی، جوان نوزده ساله ای که در قیام اخیر مردم توسط نیروهای امنیتی دستگیر و سپس در زندان اوین زیر شکنجه کشته شد، در بهشت طهرا به خاک سپرده شود. سایت نوروز در این باره نوشت: در حالی که در روزهای اخیر از سرگردانی مادر این شهید در مقابل زندان اوین تصاویری در رسانه های مجازی منتشر شده بود و سعید مرتضوی دادستان تهران قول آزادی وی را داده بود، متاسفانه عصر روز گذشته به مادر این جوان نوزده ساله گفته می شود فرزندش فوت شده است. صبح امروز خانواده وی به زندان مراجعه کرده و پیکر پاک فرزندشان را تحویل می گیرند.
بنا به این گزارش، دادستانی رژیم در تهران شرط تحویل جنازه را عدم اطلاع رسانی در مورد کشته شدن سهراب اعلام کرده است. سهراب از نعمت پدر محروم بود و مادرش سرپرستی وی را به عهده داشت.
دوستان و آشنایان سهراب، از عموم مردم درخواست کرده اند فردا در مراسم تشییع جنازه او شرکت کنند. |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
bahar miayad - المان - المان |
مردم انچنان از اسلام دلسرد شده اند که این سخنرانی ها هم دیگه فایده نداره الان خود خامنه ای و ولایت فقیه مشکل اصلی مردم شده تمام اشوبها و کشتن جونهای بیگناه ودستگیریها بعد از سخنرانی ایشون در نماز جمعه شروع شد او دستور و صادر کرده بقیه دارن اجرا میکنن هیچ کس جز خامنه ای مسئول نیست اما میخوام بدونم روزی که ورق برگرده کدوم کشور به دجال ها جا میده |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
zamani - ایران - مشهد |
با سلام
آیا جواب خشونت را با خشونت باید داد؟ آیا پاسخ نفرت ، نفرت است ؟ آیا توهین را باید با فحش و بدزبانی پاسخ داد ؟ من از کسانی هستم که از مسوولین این نظام دل خوشی ندارم اما به نظر من بایدمطالب خودرا به طور منطقی نوشت هرچند طرف مقابل را خوش نیاید . ونیز باید سعی نمود موارد مستدل و مستند باشد و اگر مطلبی را نمی دانیم یا فقط شنیده ایم تا زمانی که یقین به صحت آن نداریم بازگو ننماییم مثلاً یکی از دوستان به نام :
amo danial از نروژ - اسلو نوشته است که حضرت علی ( علیه السلام ) در خطبه 150 نهج البلاغه فرموده اند :« همانا خدا این امت را بتازیانه و شمشیر ادب کرده » در حالی که چنین جمله ای در این خطبه وجود ندارد و خطبه مذکور در خصوص فتنه هایی است که در آینده اسلام و مردم را دربر می گیرد .
چرا فشارهای ناشی از اشتباهات عده ای سبب شده است که دین بزرگ اسلام که دینی سرشار از رافت و رحمت و مهربانی است را دین خشونت و کشتار معرفی کنیم بدون این که کمی پیرامون آن تفکر و تعقل نماییم ؟
به هرحال قصد ندارم که وارد بحث شوم لیکن چون زیاد به این سایت سر می زنم و نظرات دوستان را می خوانم و اکثر آن را با توهین و ... همراه دیدم خواستم به عنوان یک دوست و هموطن توصیه ام را بپذیرید و بدانید که مراجعه نمایندگان به این سایت ملت هستند نه حکومت نامشروع ایران !!!
با تشکر فراوان |
دوشنبه 22 تیر 1388 |
|
amo danial - نروژ - اسلو |
zamani - ایران - مشهد
دوست من زمانی عزیز. این طبیعی که اسلام بعنوان یک مقوله ی ایمانی در نزد اشخاص مختلف میتواند تعبیرها و تفسیرهای مختلفی داشته باشد.
و همچنین تفسیر های مختلفی بین عمر و عثمان و حضرت علئ و حتی خمینی رو مشاهده میکنیم. و به خاطر همین چند گونگی ها و تفسیرهاست که مسلمانان به چندین گروه مختلف تبدیل شدند. یکی شد پیرو علی و دیگری و دیگران عمر و عثمان و غیره. و حتی در مسیحت هم به همین صورته
که مشاهده میکنیم. به نظر من دین یک حربه ای است برای حکومت کردن افراد زیرک که از سادگی مردم همیشه سو استفاده شده. (مانند عکس امام که تو ماه است)
مرسی زمانی جان از انتقادت |
دوشنبه 22 تیر 1388 |
|
aghozdar - ایران - تهران |
با هجرت روحانیون مخالف حتی به مدت کوتاه به نجف اشرف سره از ناسره معلوم میشه و مردم همه روحانیون را به یک چشم نگاه نمی کنند |
پنجشنبه 25 تیر 1388 |
|