تابناک : انتشار خبر درگیریهای گسترده در استان شبه خودمختار سین کیانگ چین و به ویژه شهر ارومچی مرکز آن و کشته شدن بیش از 160 نفر ـ بنا بر آمار رسمی ـ و بیش از هشتصد نفر ـ بنا بر آمارهای غیر رسمی ـ در این درگیریها که میان «ایغور»های مسلمان و «هان»های کمونیست رخ داد؛ هرچند در رسانههای جهان و محافل سیاسی کشورهای اسلامی به موضوع مهم این هفته تبدیل شد، اما در ایران اسلامی این رویداد به ظاهر موضوع مهمی تلقی نشده است.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، درگیریها میان مسلمانان ترکتبار «ایغور» و «هان»های چینی دو قومیتی که بیشترین جمعیت منطقه صنعتی «سین کیانگ» را تشکیل میدهند از یکشنبه گذشته آغاز شد و تاکنون نیز ادامه دارد. درگیری از آنجا آغاز شد که چند هفته پیش بین چینیهای نژاد هان و چند ایغور، هزاران کیلومتر دورتر در یک کارخانه اسباب بازی، در استان گوانگ دونگ رخ داد و در آن چند ایغور کشته شدند. ایغورها میگویند مقامات دولتی موارد خشونت علیه ایغورها را به طور جدی دنبال نمیکنند.
البته اقدام چند هزار زن ایغوری مسلمان در اعتراض به بازداشت بیش از ۱۴۰۰ نفر از همسران و بستگان خود در ناآرامیهای روز یکشنبه که با راهپیمایی مسالمتآمیز و با شعار «لا الله الا الله» انجام و البته مورد حمله پلیس واقع شد، به این ناآرامیها دامن زد.
گستردگی این ناآرامیها، به گونهای بوده است که یکی از مقامهای دولتی، آن را «مرگبارترین شورش از زمان بنیاد نهادن چین جدید در سال ۱۹۴۹» عنوان کرد و برخی منابع دیگر مدعی شدهاند که این رویداد، حداقل خونینترین درگیریها در بیست سال اخیر در این کشور بوده است.
جدای از تلاش ایغورها برای خودمختاری کامل، مسلمان و غیر چینی تبار بودن آنها و اینکه سین کیانگ، یکی از ثروتمندترین ایالات و مرکز صنایع تسلیحاتی چین نیز هست، از عواملی است که سبب شده مسائل این بخش از چین که حدود یک ششم از وسعتش را تشکیل میدهد، همواره با حساسیت روبهرو باشد.
اما آنچه پس از این ناآرامیها در چین در میان مردم کشورمان محل بحث واقع شده، نوع رویارویی دولت، جنبشهای به اصطلاح مستقل دانشجویی اسلامی و رسانه ملی با این رخدادهاست.
بنا بر این گزارش، با گذشت پنج روز از آغاز این واقعه تاکنون، وزارت امور خارجه، هیچ موضعگیری در این باره نکرده است. همچنین خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) هرچند به پوشش اخبارش مبادرت کرده، اما کمترین اشاره ای به مسلمان بودن کشتهها و مظلوم واقع شدن آنها در این ناآرامیها نکرده است. صدا و سیما نیز که در ایام حمله به غزه در شبانه روز به اطلاعسانی و تحلیل در این باره میپرداخت، اکنون حتی پخش کامل خبر این ناآرامیها را لازم نمیداند و دیگر خبری از جنبشهای دانشجویی و به ویژه عدالتخواههای این جنبش که در حادثه غزه در فرودگاه مهرآباد بست نشستند، نیست.
در اینکه به قیاس این حادثه با ماجرای غزه پرداختیم، توجه به دو نکته ضروری است؛ نخست این که نقد به عملکرد دستگاهها و جریانهایی که در غزه فعال بودند، به معنی اشتباه بودن آن کارها نبوده است، چه بسا که اگر دفاع از مسلمان و عامتر از آن مظلوم از اصول و ارزشهای مردم و نظام ماست، این اقدام شایسته بوده است و دوم آنکه حمله به غزه نزدیکترین حادثه ای بوده است که پیش از حوادث اخیر چین رخ داده و میتوان به آن استناد کرد.
در حمله نظامی اسرائیل به غزه در مدت بیست روز، نزدیک به هزار نفر جان باختند و به عبارتی در هر روز پنجاه نفر، اما در کشتار اخیر مسلمانان چین، در یک روز، نزدیک به صد مسلمان کشته شده است. مردم فلسطین به واسطه داشتن دین، زبان و نژاد مشترک با بیشتر مردمان کشورهای همسایه خود و حتی در منطقه نسبت به مسلمانان غریب افتاده چینی از پشتوانههای بیشتری برخوردار بوده و هستند؛ در غزه، تشکیلات نظامی منسجمی به نام حماس هست که در عمل، کنترل نظامی و انتظامی غزه را بر عهده داشته، اما مسلمانان سین کیانگ در چین، دارای هیچ یک از این امکانات نبوده و نیستند و دیگر اینکه در جریان غزه، پوشش گسترده رسانهای با حمایت از مردم غزه رخ داد، اما با سیاستهای چینیها در حال حاضر، کمترین امکان اخبارگیری از وقایع اخیر در این کشور هست.
بر این مبنا، سکوت طولانی بخش دولتی و حتی غیردولتی فعال در این گونه موارد، نشانگر نبود راهبردی مشخص در سیاست خارجی ما برای روبهرو شدن با مسائل مسلمانان جهان است. راهبردی که بر پایه آن در اوایل انقلاب، سبب شد بخش ویژهای در وزارت خارجه برای حمایت از نهضتهای آزادی بخش ایجاد شده و به صورت رسمی و تشکیلاتی به حمایت از چنین نهضتهایی هر چند از نوع غیر مسلمانش بپردازد و البته به ظاهر، امروز اینگونه طراحی شده است که جلوی یک کشتار آشکار سکوت میکنیم.
این موضوع که سکوت ما در این باره درست بوده یا نه و یا منافع ملی ما را تأمین میکند یا خیر، در درجه دوم اهمیت است، اما در درجه نخست، پرسش اساسی این است که ما در سیاست خارجی خود بنا بر ارزشهایمان رفتار میکنیم یا منافع ملی؟ پاسخ هر چه باشد، در قیاس ماجرای غزه و ارومچی، تنها چیزی که دیده میشود، یک تناقض آشکار است. آیا روابط نزدیک دولت ما با چین این قدر اهمیت دارد که در برابر کشتار مسلمانان آن کشور به دست دولت کمونیست حتی یک اشاره کوچک هم نکنیم که مبادا به دوستان کمونیستمان بر بخورد؟
مردم امروز در کوچه و خیابان این پرسش را از هم میپرسند که چه فرقی میان مسلمانان فلسطین و چین هست؟ این پرسش بسیاری از مردم کشورمان است که در دراز مدت، نوعی بی اعتمادی را در آنها تقویت خواهد کرد.
مصیبتبارتر اینکه در این ماجرا، رسانهها و جریانهای به اصطلاح غیر حکومتی ما و مدافع مظلومان و مسلمانان نیز سکوت محض کردهاند و این موضوع غیر مستقیم این پیام را میدهد که اصولا این استقلالها، تنها روی کاغذ مطرح است و البته در مواقع خاص و بر پایه مصالح خاص و البته در عمل، مهم چیز دیگری است.
در این روزها، بسیاری از رسانههای خارجی، با اشاره به روابط نزدیک ایران و چین و اشاره به حجم قراردادهای میان دو کشور که تا دو سال پیش به بالای صد میلیارد دلار رسیده و البته پیشبینی شده است که تا دویست میلیارد دلار افزایش یابد، سکوت محض ایران و ایرانیان در این باره را تنها به دلیل منافع ملی مطرح میکنند، که اگر در واقع، هم اینگونه باشد این پرسش مطرح میشود که چرا ما به دیگران در ماجرای غزه خرده گرفتیم و شماتتشان کردیم؟
هرچند این همه روابط یک سویه و تعهد ایجاد کردن با دولتی مانند چین که سیاستهای شفافی حتی در قبال حمایت از ایران در مجامع بینالمللی نداشته، جای پرسش اساسی است، اما آیا دولت احساس نمیکند که تعلق بسیار به دوستان چینی، به سیاست نه شرقی و نه غربی و به آزادگی نظام جمهوری اسلامی ایران، در عرصه بین المللی لطمه میزند؟
به هر روی، آنچه مطرح است، سیاست مبهم دولت در عرصه سیاست خارجی درباره اصول اساسی در این حوزه است. مقایسه این سیاستها در رخدادهایی همچون فلسطین، لبنان، پاراچنار پاکستان، ارومچی چین و در گذشته دور چچن که البته مربوط به دولتهای پیشین بوده است، به ما این پیام را میدهد که نیازمند بازتعریف اساسی درباره سیاستهای ارزشگرا در برابر سیاستهای منافعگرا در اصول سیاست خارجیمان هستیم تا امروز شاهد چنین تناقضهای آشکاری نباشیم. در ضمن، بخش غیر حکومتی ما هم باید بداند که فلسفه وجودیش به پر کردن خلأهایی است که دولت بنا به هر دلیل و مصلحتی از آن عاجز مانده، نه پیروی بی چون و چرا از دولت.
ehsan_2nd_time - یو کی - لندن |
چینی کیلو چنده ؟! این دولت که خودش رو واسه کشته شدن یه زن مصری اونطوری جر داد نه تنها دفاعی از خون نداآقاسلطان نکرد که انگ انگلیسی هم بهش زد ! حالا بیاد از چینی ها دفاع کنه ؟ واسه این دولت یک عرب مهمتر از کل ایران و ایرانی هاس وگرنه اسلام بهونه اس |
جمعه 19 تیر 1388 |
|
bluestar - ایران - تهران |
وَمَا لَکُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِینَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِینَ یقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْیةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْکَ وَلِیا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْکَ نَصِیرًا
چرا در راه خدا، و مردان و زنان و کودکانی که تضعیف شدهاند، پیکار نمیکنید؟! همان افراد که میگویند: «پروردگارا! ما را از این شهر ، که اهلش ستمگرند، بیرون ببر! و از طرف خود، برای ما سرپرستی قرار ده! و از جانب خود، یار و یاوری برای ما تعیین فرما!
«النساء/75» |
جمعه 19 تیر 1388 |
|
amo danial - نروژ - اسلو |
اسلام دین ریا.دروغ.فریب مردم ابله و نادان وناتوان.تجاوزگر. از محمد پرسیدند اگر راست میگی که از طرفه خدا امدی پس معجزه ای کن تا به تو ایمان اوریم. محمد گفت اگر معجزه هم کنم باز به من ایمان نمی اورید. و تااخر عمرش هم معجزه ای نکرد |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
abiabi - انگلستان - لندن |
باز درگیری بین مسلمانها . خدایا کی قرار است که در جهان صلح برقرار شود . که دیگه این رژیم ایران بهانه نداشته باشه . هرچند که جورات ندارن که با دم شیر بازی کنند . چین این روزها برادر خواندی این اخوندها حساب میشن |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
amo danial - نروژ - اسلو |
bluestar - ایران - تهران
معذرت میخوا م اقای عرب زاده. اگه فارسی بلد نیستی لطفا برو تو سایت های عربی از این اراجیف بنویس چون کسی ازاین نقاشی های توچیزی نمیفهمه |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
baran shomal - نروژ - اسلو |
اینجا که دیگه واضح است اسلام یعنی سیاست و سیاست یعنی کثافت اختناق و ریا. دست غیر مسلمونا و مامورین چین درد نکنه همین که ما بدبختیم کافیه. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
pouriya - ایران - رودسر |
نمونه های از شعارهای 18 تیر:
رهبر ما قاتله . ولایتش باطله .
نه تهران نه کابل مرگ بر دیکتاتور .
مجتبی بمیری رهبری را نبینی
حکومت پست نمیخوایم رهبر یک دست نمیخوایم .
ما بچه های تهرون رای ندادیم به میمون . |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
sasan4 - ایران - تهران |
نژاد پرست کیست؟؟؟
1- ندا هموطن ما را بدست یک بسیجی که هموطن ندا بود می کشند.
2- در آلمان در دادگاه یک زن مصری بدست یک فرد روس تبار کشته می شود.
3- در چین 150 مسلمان را در در گیری های قومی ایغورها با هان ها می کشند.
در مورد اول : جمهوری اسلامی ابتدا مرگ ندا (تازه یک نفر از 10 نفر! هموطن کشته شده بدست هموطنان مزدورشان در آن روز30/4/88) را نادیده می گیرد و سپس بعد از چند روز بر اثر فشار خبری دنیا این خبر را با بی میلی و عصبانیت بیان می کند و تازه این قتل را ساختگی دانسته ، به زور و با شرط جنازه ندا را به خانواده اش تحویل می دهند و اجازه برگزاری مراسم عزاداری در مسجد را به آنها نمی دهد.
در مورد دوم :(اولا) زنی مصری با پا گذاشتن به سرزمین کفار و دشمنان !!!! قصد ادامه تحصیل و زندگی در آلمان را داشته است با رسم و رسوم مسلمانان (یعنی حجاب) یکی نیست به او و امثال او بگوید چرا به سرزمین کفار برای ادامه تحصیل رفته مگر نمی توانست در همان مصر ادامه تحصیل دهد؟؟؟؟؟ دوماً از قدیم می گویند خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو. حال اگر یک زن آلمان یا اروپایی به ایران نیاید و طبق رسوم آلمانیها به حجاب در خیابانها تردد کند همین بسیجیان بی ناموس و خونخوار چه بلایی به سرش می آورند و اگر او باز به کار بی حجاب بودن خودش ادامه دهد(مثل زن مصری که به حجاب خود در مقابل اعتراض دیگران ادامه داد و برای حفظ حجاب خود به مصر بر نگشت) چه بلایی سرش می آورند؟؟؟ سوماً قاتل او روس تبار بود نه آلمانی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی به آلمانها گیر داده ؟چهارماً این زن بدست یک غیر هموطن کشته شده نه مثل قضیه اسف بار ندا که بدست هموطن مزدور خودش کشته شده ، کدام یک اسفبار تر است؟؟؟؟ پنجماً ایشان عرب است و کشته شدن یک عرب بازتابش در ایران بصورت اینست که یک امام کشته شده است؟؟؟؟؟ و اگر یک ایرانی کشته شود انگار که یک پشه موذی کشته شده است!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ و نباید آن را به حساب آورد و مطرح کرد!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سوم : 150 مسلمان ناراضی را در چین می کشند و چون چین هم پیمان ایران است ایران نباید این قضیه را به روی مبارکش بیاورد و آنرا پیگیری کند وانگهی خون آن زن عرب بسیار بسیار رنگین تر از خون ندا و این 150 نفر مسلمان و خون مسلمانان چچن است وفقط باید از حقوق آن زن مصری مهاجرو مهاجم به سرزمین آلمانها که خود او می دانست آنها همه بی حجاب و نجس و بدند و نا مسلمان !!! دفاع کرد، چه بسا در مورد مسلمان کشی روسیه در چچنستان هم سالها پیش سکوت کردند چون روسیه هم پیمان آنهاست و همچنین این 150 نفر در چین و آن کشته شدگان مسلمان چچنی در سالیان گذشته توسط روسها عرب نبودند و طبق ذات جمهوری اسلامی ارزش بحث را ندارند.
حال نژاد پرست کیست ؟؟؟ در جمهوری اسلامی آیا عرب پرستی رسم نیست؟؟؟ آیا خون اعراب رنگین تر از خون ما ایرانیان و سایر جهانیان برای جمهوری اسلامی نیست ؟؟؟
برای ندا اجازه برگزاری مراسم ندادند آنوقت برای زن عرب مصری در ایران تشییع جنازه کردند؟!!!(تشییع نمادین پیکر شهیده حجاب بعد از نماز جمعه در ایران)
https://www.tabnak.com/nbody.php?id=6743
|
شنبه 20 تیر 1388 |
|
arashekamanghir - المان - کاسل |
bluestar - ایران - تهران
در کشور عزیزمان شروع کردهایم .و بزودی موفق خواهیم شد. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
mhs - ایران - رشت |
یکسال قبل رفسنجانی از تقلب در انتخابات خبر می داد.
https://www.youtube.com/watch?v=0SWy0zj_5bs |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
waxy - امریکا - سیاتل |
عجب این اتفاقه و سکوتشون ضایعشون کرد.
از داخل و خارج براشون میاد گیج شدن بازار هم در حال فلج شدنه...... |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
ir1234 - انگلستان - لندن |
- آمریکا - جکسون ویل
lionking - انگلیس - لندن
ehsan_14 - اتریش - وین
persian*girl - امریکا - امریکا
deicide - اوکراین - کیف
بخدا که انسان ازاده بداشتن هموطنانی چون شماها که به ازادی فردی اشخاص احترام نمیگذارید شرمسار میشه.ننگ و شرم بر کسانیکه از مرگ و رنج و درد دیگران بیغمند.اکثر کاربران برای شماها لعنت فرستادند.تنها انسانهای حقیر و فرومایه ای چون شماها به ازادی انسانها که حق اولیه زندگیشان است.با بیشخصیتی بی احترامی میکنند ..جدا براتون حتی متاسف هم نیستیم.شرمتان باد. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
mohsen- - انگلستان - لیدز |
ehsan_2nd_time - یو کی - لندن
دمت گرم خیلی باحال اومدی حال کردم
|
شنبه 20 تیر 1388 |
|
parvaz39 - آلمان - هامبورگ |
https://www.youtube.com/watch?v=lKYnVAg2HfYحتما ببینید. ایرانی باغیرت حمایت، حمایت |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
Avayeh Edalat - ایران - تهران |
مسلمانان منطقه سین کیانگ چین سنى مذهب میباشند و به این دلیل بهیچ وجح مورد علاقه نظام جمهورى اسلامى نمى توانند باشند، نمونه دیگرش مسلمانان" چه چن " که با دولت روسیه در مبارزه میباشند ، در آنجا هم زبان رهبر جمهورى اسلامى به دست راستش پیوسته و غیرتش را در لابلاى چاک ک.و.ن. مجتبى چال کرده است، اگر شما فکر کردید اینها جرات اعتراض به چین و یا روسیه را دارند لطفا کانال بینش خود را در مورد ج.ا.ا. بار دیگر تنظیم کنید. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
p.h - ایران - تهران |
چرا سر مقاله به اسم ما هستش ؟!!!! ... خواهشا ما رو با این حکومت کثیف و صدا و سیما ی کثیف تر از خودشون یکی نکنین |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
Nahid-Haghi - ایران - تهران |
عمو دانیال از نروژ - اسلو
بهترین تست دموکراسی تحمل شنیدن حرفهای دیگران و احترام به نظرات و عقاید بقیه است . جنابعالی متآسفانه از این تست روسفید بیرون نیامدی . اگر به اسلام عقیده نداری مهم نیست . اما حق نداری عقاید دیگران را به مسخره بگیری و آنها توهین کنی . از این لحاظ هیچ فرقی با احمدی نژاد و هم مسلکانش نداری . آنها هم مثل تو هستند . هر کسی را که با ایده شان موافق نباشد به باد تهمت و افترا و افتضاح می بندند . |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
آرسام - ایران - تهران |
کجایی خامنه ای ملعون .ای احمقی انترنژاد میمون بس چرا سکوت کردید شما مگر دم از اسلام نمیزدید مگر نمیگفتید مردم غزه بیگماه هستند مگر نمیگفتید نسل کش است بس چه شد نکنه از چین میترسید ای کثافتهای عوضی |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
persepolis52616 - ایران - تهران |
آقا کسی پروکسی جدید نداره بده؟؟
تو خماری هستیم
برسونید |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
dook - امارات - دبی |
ای ولی فقیه! ای هلوی رسیده! ای گلابی خوشبو! ای گیلاس سرخ! ای عاشق عدالت! ای بانی مهرورزی! ای صاحب بیت پر برکت! ای الگوی رهبری! ای که سخنت فصل الخطاب! ای که کنایه ات زجر و عتاب! ما ملت چشم بسته عاشق ولای توئیم! سپر بلای توئیم! از پیش و از ورای توئیم، به کوری چشم دشمن ما فدای توئیم! منتظر ایمای توئیم! ما چاکر صدای توئیم! ای بی مثال در جهان رهبری!
اندرباب پاچه خواری ولی فقیه!
ای ولی فقیه! ای هلوی رسیده! ای گلابی خوشبو! ای گیلاس سرخ! ای عاشق عدالت! ای بانی مهرورزی! ای صاحب بیت پر برکت! ای الگوی رهبری! ای که سخنت فصل الخطاب! ای که کنایه ات زجر و عتاب! ما ملت چشم بسته عاشق ولای توئیم! سپر بلای توئیم! از پیش و از ورای توئیم، به کوری چشم دشمن ما فدای توئیم! منتظر ایمای توئیم! ما چاکر صدای توئیم! ای بی مثال در جهان رهبری! ای یکه و تنها در میان عادلان! ای حامی قسط و عدالت! ای دشمن جور وستم! ای که در عرض و عمق جهان سمبل عدالتی! تو چقدر شیرین و پر محبتی! ای که باتومت شفای امراض! ای که اسپره فلفل و گلوله ات نماد تقوا! ای که زندانت دانشگاه و ندامت گاه! ای علی خامنه! گویا تو خود علی هستی و مجسمه عدالت! مولا علی کجا به تو می رسد؟! او که برای یک دانه خرما یک ساعت عرق می ریخت! تو که مالک گنج قارونی و سخاوتت بی مثال! سهام عدالتت بی حساب! مهرورزی ات زبانزد خاص و عام! تو کجا علی کجا! علی فقیر بود و تو ابر بهاران! بیت علی ظرفیت علی و فاطمه را نداشت! بیت تو پنج قاره جهان است! علی و فاطمه یک کنیز و خادم خواستند رسول الله صلی الله علیه و وآله و سلم به آنها نداد و در عوض ذکر و دعا یادشان داد! اما بیت تو هزاران کادر ماهر باتوم و شکنجه و اعدام در بر دارد! علی نان جوین نمی یافت! در بیت طویل و عریض تو صدها سفره رنگین گسترانیده می شود! علی فرزندانش را نکوهش می کرد! اما مجتبی تو خود ولایت مطلقه فقیه دارد! و تمام ارکان کشور و فرماندهان ارشد سپاه را با ایما و اشاره رهبری میکند!
ای ولی فقیه! ای برتر از تخیل و گمان! ای که دائره ولایتت اقصی نقاط جهان! ای ولی امر مسلمین جهان! ای رمز عطوفت و مهربانی! ای شوکلات و زلبیا! ای بستی و باقلوا! ای که دامن عدالتت از لبنان و فلسطین فراتر رفته و به جزایر فلیپین و اندونیزی و جنگلهای آفریقا و کوههای افغانستان و پاکستان رسیده! ای نماینده حاضر و غیر غائب خدا! ای بر تر از امام زمان! امام زمین و زمان تویی که حاضری و بیت محبتت همه جا عطوفت می بارد! و عدالت می کارد! و وحدت و تقریب می تراود! امام زمان ته چاه جمکرن اگر هست در تو متجلی گردیده که حاضر و زنده و مفیدی! ای که از هیبت صدا و از منظر سیمای تو دشمن خارج و داخل سکته می کند و زهره می ترکاند! ای عاشق قلم و بیان و آزادی! ای حقوق بشر! تو خود حقوقی و خود بشر! ای که دشمنانت نه بشرند و نه حقوقی دارند! ای مروارید نیم پنهان، ای معشوق هر حجتی و ولایتی! ای ساجد مرقد امامان! و ای مسجود مصباح یزدی! تو چقدر خاکی و متواضعی! با دیدن تو یاد علی و دیگر امامان علیهم السلام می افتیم! پس خوشا به سعادتت و سعادت ساجدان مخلصت!! و بدا به حال منتقدان بی معرفتت که ترا نشناختند و حق ترا به جا نیاوردند.
به قلم: یک پاچه خوار کوچکت خس و خاشاک
امارات |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
hany - ایران - یزد |
من فکر میکنم که اونا از ما خیلی بد شانس ترن.اتفاقی که تو ایغور افتاد به اندازه ی ایران بازتاب داشت؟؟؟نمیدونم شاید ما به خاطر این سانسورای شدید بازتابی نمیبینیم.امیدوارم که واسه اونا هم به عنوان انسان نه به خاطر مذهب خاص بازتاب زیادی تو دنیا داشته باشه.چه فرقی میکنه ایران و چین.هممون انسانیم. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
amo danial - نروژ - اسلو |
Nahid-Haghi - ایران - تهران
سر کار خانوم ناهید. شما دیگه چرا.30ساله مردم دارند از زیره پوتین های کثیف سربازان اسلام نفس میکشند انوقت میگند دمکراسی اسلامی. شما اگه ایرانی هستی باید به اجداد خودت افتخار کنی نه به اعراب قاتل و متجاورگر. دوست من اسلام زبان دمکراسی حالیش نیست و باید همانند خودشون رفتار کرد. این طاعون اسلام جایی در ایران زمین نخواهد داشت. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
mehraeen - ایران - تهران |
چین و روسیه تنها دو کشور مهم جهان بودند که به ا.ن تبریک گفتند. سیاست یعنی بده و بستون. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان |
bluestar - ایران - تهران
قران و مذهب کیلوئی چند است.دید خود را باز کنید و به اطراف خود نگاه کنید.گدام خدا . گدام دین.قرن 21 است و شماها هنوز از قران مدرک می اورید.مدرک واقعی در مقابل چشم ما قرار دارد.و خدای ما قلب و وجدان ما است نه یک سری ........ ان هم بزبان عربی تازی.
|
شنبه 20 تیر 1388 |
|
morghemina - ایران - تهران |
persepolis52616 - ایران - تهران
https://zoomgreat.info/ بد نیستش حالا امتحان کنید |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
Sh T - ایران - تهران |
میشه آدرس سایت رو دوباره عوض کنید؟ این فیلتر شکنها خیلی برنامه ها رو خراب میکنن. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو |
Nahid-Haghi - ایران - تهران
به جای ادعاهای پوچ کتاب دینی خودت را به فارسی بخوان و تاریخ حمله ی اعراب وحشی به ایران را بعد درس اخلاق بده .مرد مسلمان باید دفاع کند چون این دین ننگین هم به فکر قدرت و تفوق او بر زن بوده هم به فکر مسائل پائین تنه ای او در این دنیا و ان دنیا..اگر ضعیفه ی اسلامی هستی که هیچ در غیر صورت این مطالعه کن. |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
punisher - ایران - شیراز |
ehsan_2nd_time - یو کی - لندن
عالی بود مرسی
----------------------------------------------------------------------------------
IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
bluestar - ایران - تهران
قران و مذهب کیلوئی چند است.دید خود را باز کنید و به اطراف خود نگاه کنید.کدام خدا . کدام دین.قرن 21 است و شماها هنوز از قران مدرک می اورید.مدرک واقعی در مقابل چشم ما قرار دارد.و خدای ما قلب و وجدان ما است نه یک سری ........ ان هم بزبان عربی تازی.
کاملا موافقم |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
Nahid-Haghi - ایران - تهران |
عمو دانیال از نروژ و آرتمیس از سوید
هرچه که به نوشته خودم نگاه می کنم نشانی نمی بینم که نوشته باشم ( دموکراسی اسلامی ) . من گفتم دموکراسی . برای شما که در خارج از کشور هستید این واژه باید خیلی ملموس باشد . تحمل حرفها و عقاید دیگران و احترام متقابل جزو اصول اساسی کشوری است که در آن زندگی می کنید . من به جای افتخار به گذشته به ملت غیور امروزم افتخار می کنم . من به جای خیال پردازی برای دیروز به افتخارآفرینانی که امروز با دست خالی جلوی رژیمی تا بن دندان مسلح و سفاک مبارزه می کنند می بالم . اما در کنار همه اینها به مسلمان بودن خودم هم مباهات دارم . من یک ایرانی مسلمانم که برای به دست آوردن حق خودم مبارزه می کنم . محض اطلاع شما دوستان عزیز که در خارج تشریف دارید و در سایه آرامش آن سوی آبها شعار بی دینی سر می دهید و ما را ضعیفه و عقب افتاده می خوانید باید بگویم ما در این آشفته بازار برای گرفتن حق و حقوق خودمان از جان مایه می گذاریم با دولت کودتا می جنگیم و شعار یاحسین و الله اکبر سر می دهیم . |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
amo danial - نروژ - اسلو |
Nahid-Haghi - ایران - تهران
دوست عزیزم ناهید جان. فکر کنم سوتفاهمی شده در این میان. من نگفتم که شما گفتید .دمکراسی اسلامی .منظورم حاکمان ایران است. 2. ما همچنین که فرموید در سایه آرامش زندگی نمی کنیم. ما هم در تمام تظاهرات شرکت می کنیم ولئ مانند شما شعار یاحسین و الله اکبر سر نمیدهیم.چون نه اعتقادی به حسین و اللاهش داریم. 3. معنای اسلام واقعی رو 3 سال در زندان دژخیمی اوین تجربه کردم وهر وقت اسمی ازاسلام واسلامیت می شنوم سرم به دردمی افتد. بازهم ازت معذرت می خواهم نازنین |
شنبه 20 تیر 1388 |
|
bluestar - ایران - تهران |
amo danial - نروژ - اسلو
اتفاقا برای آدمهایی که فرق بین زبان بیگانه و نقاشی را نمیدانند ترجمه فارسی نوشتم. مثل اینکه یادت رفته خودت هم به خط عربی داری مینویسی؟ پس حتما تو هم عربزاده هستی.
dook - امارات - دبی
اتفاقا من هم هر وقت ولی فقیه را میبینم یاد عمر و عثمان و معاویه میفتم.
IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
punisher - ایران - شیراز
تمام بدبختی ما اینست که از قرآن و مذهب فاصله گرفته ایم. اگر به دستور آیه قرآن که در کامنت اول نوشتم عمل میکردیم این استبدادگرایان به نام دین بر ما مسلط نمی شدند |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
bluestar - ایران - تهران |
Nahid-Haghi - ایران - تهران
سالها قبل از اینکه غرب مفهوم دموکراسی را بفهمد اسلام آن را اجرا کرد. این کاربران با مصباح یزدی هم کلام شدند که وجود دموکراسی در اسلام را نفی میکند.
((اگر می خواهید رأی و نظر مولای متقیان امیرالمؤمنین علی علیه السلام را در مورد دموکراسی (بدون پسوند) بدانید، مولایمان پس از خلیفه سوم که اجتماع برای بیعت با او بی سابقه بود به مسجدآمد و فرمود: "هذا امرکم" امر خلافت وحکومت از آن شماست ، حکومت مال مردم است ، به هر کس می خواهید بسپارید ، علی (ع) که تعارف نمی کند او مردم سالاری و دموکراسی را می پذیرد...وآخرین بیعت در حجه الوداع و برکه غدیر خم ، همه و همه حکایت از پذیرش رأی مردم برای استقرار حکومت الله است و قبل از آن پیامبر سنگ را بر پیشانی و خاکستر و شکمبه را برسر تحمل می کرد و بسوی خدای یگانه دعوت می فرمود. من معتقدم ، دموکراسی یک نظام سیاسی است مبتنی بر خواست واراده مردم در تشکیل حکومت وبه تعبیر ساده تر پذیرش حق حاکمیت مردم و پیامبردر دعوت خود همین مردم را مخاطب قرار داده و بسوی جامعه اسلامی و حکومت اسلامی دعوت می فرماید و تا اکثریت جامعه این دعوت را با بیعت خود لبیک نمی گویند تشکیل حکومت نمی دهد. علی علیه السلام که خلیفه بلافصل پیامبر و وصی اوست وبه اعتقاد ما ولی خداست ، چون پس از پیامبر (ص) به هر صورت رأی مسلمین را به جانب دیگر بردند 25سال خانه نشین می شود و برای حکومت دست به شمشیر نمی برد ، این عین دموکراسی است...امیر المومنین (ع) که رای و بیعت همه را در غدیر خم اخذ کرده بود ، چون پیمان شکستند و با دیگری بیعت کردند خانه نشین شد اما برای حکومت دست به شمشیر نبرد. ))
منبع : سایت دکتر مهدی خزعلی |
یکشنبه 21 تیر 1388 |
|
BEST_TIME - ایران - بوشهر |
میبینید با چه گستاخی تصاویر درگیری دولت ایتالیا رو با مردمش پخش می کنن ؟ خودشون که درگیری توی ایران رو نشون نمی دن کشورهای دیگرو هم تهدید می کنن که پخش نکنن . واله خیلی روشون زیاده |
سهشنبه 23 تیر 1388 |
|