در این مقاله آمده است که اپوزیسیون ایران که شامل برخی چهره ها و نهادهای قدرتمند داخل حکومت است، با تصمیمی دشوار رو به رو هستند. آگر انها مرعوب شوند و با نمایش قدرت سکوت کنند (مانند گذشته)، تمام اعتبار خود را در آینده با طرفداران خود از دست می دهند اما اگر بخواهند به مواجهه برخیزند، این احتمال وجود دارد تا کنترل اوضاع از دست برود و به طور بالقوه ساختار حکومت ایران را ساقط کند.
مشاور سابق روسای جمهوری آمریکا می گوید در باره آمریکا و غرب، هیچ امری نمی تواند غرب را در اصل از تعامل با یک حکومت استبدادی غیرمشروع بازدارد. ما هر روز این کار را انجام می دهیم و سال هاست که این را کرده ایم. اما این انتخابات، هدیه ای استثنایی برای کسانی است که نسبت به طرح باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا برای مذاکره با ایران بدبین هستند. نومحافظه کاران که قبلا حمایت خود را از پیروزی احمدی نژاد اعلام کرده بودند، اکنون خشنود هستند. نیروهای مخالف که قبلا در حالت تدافعی بودند، هم اکنون این موقعیت را یافته اند تا به حملات سیاسی روی آورند که این وضع را برای باراک اوباما برای اجرای طرح خود در قبال ایران دشوارتر خواهد ساخت.
آقای سیک می گوید وضعیت فعلی به هر نحو پایان یابد، این یک نقطه عطف در تاریخ سی ساله انقلاب اسلامی است.
او در پایان می نویسد ایرانیان هرگز دخالت های سیاسی خارجی را که منجر به سرنگونی دولت دموکراتیک {دکتر محمد مصدق} در سال ۱۹۵۳ شد، فراموش نکردند. آنها این روز را چگونه به یاد خواهند سپرد؟