محکومیت مرد ایرانی به جرم همسرکشی در آلمان

محکومیت مرد ایرانی به جرم همسرکشی در آلمان

خانواده مقتول خواستار استرداد دامادشان به ایران شدند

خانواده یک زن ایرانی که در آلمان به دست شوهرش کشته شده است خواستار استرداد قاتل به ایران و صدور حکم قصاص برای وی شدند.


به گزارش خبرنگار ما این جنایت روز 13 دی ماه سال 83 در شهر دویسبورگ آلمان به وقوع پیوست و اخیراً متهم از سوی دادگاه این کشور به 11 سال حبس محکوم شده است.

پس از کشف جسد زنی در خانه اش کارآگاهان جنایی دویسبورگ به تحقیق درباره این قتل پرداختند. آنها متوجه شدند مقتول یک زن ایرانی به نام آزیتا است که یک سال پیش به همراه شوهرش رضا به آلمان مهاجرت کرده بود. از آنجا که تمام شواهد و مدارک از یک جنایت خانوادگی خبر می داد پلیس رضا را بازداشت کرد و این مرد ضمن اعتراف به کشتن همسرش گفت قتل در جریان یک درگیری و کشمکش خانوادگی به وقوع پیوست.

پس از آن خانواده آزیتا در تهران متوجه واقعه شدند و با مراجعه به دادسرای امور جنایی درخواست کردند رضا به ایران بازگردانده و در اینجا محاکمه شود ولی چنین اتفاقی رخ نداد و دادگاه جنایی آلمان با این استدلال که جرم در آن کشور رخ داده است خود را برای رسیدگی به پرونده صالح دانست. در این مدت رضا و وکیل مدافعش سعی داشتند دفاعیات خود را به گونه یی تنظیم کنند که حداقل مجازات برای مرد همسرکش در نظر گرفته شود تا اینکه اخیراً دادگاه متهم را به 11 سال حبس محکوم و اعلام کرد رضا باید تا ماه جولای سال 2016 در زندان بماند. در پی صدور این حکم والدین مقتول دیروز به شعبه 7 دادسرای جنایی مراجعه و درخواست خود را برای استرداد متهم بار دیگر اعلام کردند و گفتند دامادشان باید قصاص شود. مادر آزیتا به بازپرس محمدحسین شهریاری گفت؛ دخترم پنج سال پیش با رضا ازدواج کرد. ما همه فکر می کردیم دامادمان مرد خوبی است و می تواند آزیتا را خوشبخت کند. آن دو خیلی زود کارهای مهاجرت شان را انجام دادند و راهی آلمان شدند. زندگی در غربت برای دخترم بسیار سخت و زجر آور بود. او اوایل حرفی به من نمی زد تا اینکه بعد از گذشت مدتی از لابه لای صحبت هایش متوجه شدم از زندگی اش ناراضی است. وقتی از آزیتا خواستم مشکلاتش را با من در میان بگذارد، گفت شوهرش به او خیانت می کند.

مادر مقتول ادامه داد؛ آزیتا به من گفت رضا با یک زن آلمانی آشنا شده و با او رابطه برقرار کرده و این زن را به خانه می آورد. دخترم نمی توانست این موضوع را تحمل کند اما من برای اینکه مشکل حادتر نشود و به امید اصلاح رفتار دامادم از آزیتا می خواستم با گفت وگو مشکل را حل کند. در تمام آن مدت به شدت نگران حال و روز فرزندم بودم و فکر اینکه او در کشوری غریب با شوهری خیانتکار چه می کند، آزارم می داد. تشویش ها و دلهره هایم ادامه داشت و کاری از دستم برنمی آمد تا اینکه یک روز همسایه آزیتا با من تماس گرفت و گفت شب قبل دخترم و رضا با هم درگیر شده اند و دامادم آزیتا را کشته است. این خبر برایم شوکه کننده بود و هرگز نمی توانم رضا را به خاطر این جنایت ببخشم. اکنون دادگاه قاتل را فقط به 11 سال حبس محکوم کرده حال آنکه این مرد باید قصاص شود، برای همین می خواهیم او به تهران مسترد شود و طبق قوانین ایران پای میز محاکمه برود.

پس از اظهارات والدین زن ایرانی بازپرس شهریاری دستورهای قضایی لازم را صادر کرد. رئیس شعبه 7 بازپرسی دادسرای جنایی درباره این پرونده گفت؛ تحقیقات از رضا بعد از اتمام دوران محکومیت او در آلمان و بازگشت وی به ایران آغاز خواهد شد و به احتمال زیاد وی به قصاص محکوم می شود.

mursal - فینلاند - روانیمی
فقد قصاص.
یکشنبه 17 خرداد 1388

haghighate - نروژ - پ
خانواده مقتول باش تا بیاد فکر کردین اینجا هم ایرانه عمرا دولت المان اونو دست شما ادامای انتقام جو و درنده نمیده اینجا عصر حجر نیست و به اسلام هم کسی باج نمیده
یکشنبه 17 خرداد 1388

فضول میرزا - سوئد - استکهلم
خب مگر رضا مغز خر خورده است که به ایران برگردد؟ آلمان هم نمیتواند او را به ایران بفرستد، نه حالا و نه پس از اتمام دوران محکومیتش!
بازپرس ایران هم که خوشبختانه نه از قوانین اروپا اطلاع دارد و نه اصلا حرف زدن بلد است و بیخودی والدین دم را امیدوار کرده!
یکشنبه 17 خرداد 1388

johan - بلژیک - بروکسل
haghighate - نروژ - پ
اگر داماد شما خواهرات را بکشد.شما برای ان قاتل.جه تصمیمی میگیرید
یکشنبه 17 خرداد 1388

policce - دبی - امارات
جدی؟ چه خوبه المان. منم میخوام یه یارو رو بکشم. ببرمش المان بهتره. 11 سال میرم زندان. المانی هم یاد میگیرم و بعدش ازاد
یکشنبه 17 خرداد 1388

mazeyar - امارات - شارجه
فکر نکنم دولت آلمان به یک خارجی که مرتکب قتل شده باشد بعد از محکومیت اقامتش را تمدید کند
یکشنبه 17 خرداد 1388

gharibeha - هلند - لاهه
اینها دلشون برای رضا نسوخته بعد از محکومیئت از کشوراخراج میشه.اینها با تمامه خارجیها قاتل این کارو ماکنن
یکشنبه 17 خرداد 1388

a352784 - ایران - اراک
ضمن تسلیت به خانواده مقتول باید به عرضتان برسانم که شما صبر پیشه کنید مطمنا 11 سال زندان کمتر از مرگ نیست و بعدش هم در زندان ابدی وجدانش خواهد ماند
یکشنبه 17 خرداد 1388

a352784 - ایران - اراک
ضمن تسلیت به خانواده مقتول باید به عرضتان برسانم که شما صبر پیشه کنید مطمنا 11 سال زندان کمتر از مرگ نیست و بعدش هم در زندان ابدی وجدانش خواهد ماند
یکشنبه 17 خرداد 1388

zagros_FINLAND - فنلاند - هلسینکی
میترسم زن خیا نت کرده باشد و به همین خاطر شو هر ش اونو کشته، اگر اینطور باشد قتل ناموسی !!!!!!!!!! اتفاق افتاده که برمیگرده به آثار اسلام عزیز ! قاضی‌ها ی جمهوری اسلامی خیال میکنند که همه دنیا دست اوناست که الکی‌ واسه خودشون حکم میدن بدبختا!!
یکشنبه 17 خرداد 1388

شیدای تو - ایران - تهران
حقیقته - نروژ-ب
اگه بجای اون مادر داغدار بودی بازم همینو میگفتی؟از کی به یه مادر( اونهم داغدار )درنده میگن ؟؟عجب دنیای بی معرفتی !!!تا کی ظلم ....بیچاره چی میکشیده وقتی شوهرش بهش خبانت میکرده...
یکشنبه 17 خرداد 1388

gigikhanoom - ایران - کرمانشاه
11سال برای قتل اصلا عادلانه نیست من با اعدام مخالفم ولی هر قتلی باید حداقل مجازات حبس ابد را داشته باشد
یکشنبه 17 خرداد 1388

huka - نیوزلند - ولینگتون
ما چه می دانیم از کجا معلوم زنه ندیدبازی در نیاورده و تا پاش به خارج باز شده لنگ و پاچه رو نریخته بیرون و دوست پسر نگرفته و دل شوهرشو خون نکرده یادتون باشه در دعوای خانوادگی حتما باید ادله دو طرف را شنید بعدا قضاوت کرد
یکشنبه 17 خرداد 1388

delmorde - سوپد - یوتوبوری
طبق معاهده ژنو بهیچوجه دوت المان اجازه ندارد رضا را برگرداند حتی پس از اتمام دوره محکومیتش. خانواده ازیتا راه دیگری باید اختیار کنند.باید با وکیلی که به قوانین بین الملی حقوقی اشراف دارد تماس یگیرند و او راهی جلو پایشان قرار دهد. اما امید برگرداند رضا از طرف دولت المان تقریبا صفر است. مگر ترفندی خانواده بزنند و انهم پس از محکومیت نه حالا. اینها همه بدلیل محرومیت هایی است که بدلایل اسلامی خانواده ها جلو پای جوانان قرار میدهند. این قوانین عقب افتاده اسلامی است که این محرومیت ها را بوجود میاورد . جوانی که هنوز نباید ازدواج کند و یا دختر و پسر از دوران کودکی در مراحل مختلف تحصیلی باید در کنار هم طبق یک برنامه اموزشی حساب شده بزرگ شوند. جدا از هم و انها را از هم میترساند و یا بهتر بگویم فرزندان ایرانی از نظر جنسی در محرومیت و بدون اگاهی از مسائل جنسی بزرگ می شوند وقتی وارد اجتماعی مانند اروپا میشوند بیکباره خود را رها از قید و بندها می بینند و چون ازدواج انها هم بر مبنای عشق واقعی نبوده و بدلایلی ازدواج کرده بدون توجه به مسئولیتی که بگردن گرفته بدنبال عقده های نهفته خود میروند. در این کشورها جوانان چه دختر و چه پسر زمانی ازدواج میکنند که دیگر از الواطی خسته شده اند و حالا می خواهند تشکیل خانواده دهند پس بدنبال زوج مناسب شان میروند مدتی با او زندگی می کنند اما هنوز رسما ازدواج نکرده اند حتی ممکن است صاحب فرزند شوند بعد که کاملا تفاهم داشتند رسما ازدواج می کند. بهرصورت زمانی رسما ازدواج میکنند که احساس کنند باهم تفاهم دارند. این روش در کشور ما اصلا پسندیده نیست اگر دختری با پسری چنین کند این دختر دیگر خواستگاری تقریبا نخواهد داشته اما همین پسرها می ایند اینجا با زنهایی ازدواج می کنند که بیوه با صاحب دو یاسه بجه هستند و اصلا برایشان دختر بودن طرف مقابل مطرح نیست چرا چون ما پدر و مادرها از انها می خواهیم که طرف باید حتما دختر باشد و اگر نباشد هم فرزند خودمان را شماتت می کنیم و هم خانواده دختر بیچاره را. بطور کلی فرزندان ما در مدارس اموزش جنسی نمی بیند انها را اشنا به مسپولیت و مسائل خانوادگی نمی کند. وقتی ازدواج میکنند به همه چیز فکر می کند بجز مسئولیتی که بعهده شان است و این بی توجهی در مردها بیشتر دیده میشود که سبب از هم پاشی خانواده و قتل و مصیبت منجر می شود.
یکشنبه 17 خرداد 1388

Ya_Ali - المان - کلن
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم .

بر اساس قوانین اسلام هر کس کسى را جز به قصاص قتل یا [به کیفر] فسادى در زمین بکشد چنان است که گویى همه مردم را کشته باشد .
سوره ۵ المائدة ایه ۳۲ .

و اما حکم قاتل چیست .
اى کسانى که ایمان آورده‏اید در باره کشتگان بر شما [حق] قصاص مقرر شده آزاد عوض آزاد و بنده عوض بنده و زن عوض زن و هر کس که از جانب برادر [دینى]اش [یعنى ولى مقتول] چیزى [از حق قصاص] به او گذشت‏شود [باید از گذشت ولى مقتول] به طور پسندیده پیروى کند و با [رعایت] احسان [خونبها را] به او بپردازد این [حکم] تخفیف و رحمتى از پروردگار شماست پس هر کس بعد از آن از اندازه درگذرد وى را عذابى دردناک است
سوره ۲ البقرة ایه ۱۷۸ .

ولی مقتول تصمیم گیرنده است . کاملا عدالت توام با رحمت دیده می شود .

والسلام .
یکشنبه 17 خرداد 1388

نیوتون - ایران - اصفهان
johan - بلژیک - بروکسل
نمیدونم شما با این تفکر عصر حجر چطور توی اروپا زندگی میکنید؟وقتی که به بچه یک حیوان صدمه بزنی، اون حیوان هم دنبال شما میکنه تا تلافی کنه.اگر شما خودتون را جز انسان ها نمیدونید، پس اعدام را انتخاب کنید.توی همون بروکسل که زندگی میکنی، تا حالا یه سری به دادگاهش زدی؟ یا به دادگاه اروپایی توی بروکسل؟ اصلاً توش پشه پر میزنه؟ از خودت تا حالا سؤال کردی که چرا اینقدر قتل و کشتار توی اروپا کم شده؟
دوست دارم سخنان ماشاالله شمس الواعظین را گوش میکردی، صدرصد از این نظر خودت برمیگشتی.قتل برای چی بده؟ برای اینکه خوی بد انسانی را نشون میده. پس اعدام هم که باز هم همون خو را نشون میده! حتی اگر پوشش قانونی داشته باشه. خشونت، و از همه بدتر خشونت دولتی، زایمان میکنه و بیشتر میشه. یک قاتل یک بیمار روانیه، چه قاتلی که به عمد کشته باشه، چه قاتلی که توی یک دعوا کنترل خودش را از دست داده باشه و زده باشه. هر دو بر اعصاب خودشون کنترل ندارند.حالا میدونم سؤال میکنی اگر خواهر خودت کشته شده بود، میگذشتی یا نه؟! این حرف را هم فقط اینجا نمیزنم، عموی خود بنده توی یک تصادف رانندگی کشته شد که راننده یه نوجوان 16 ساله ایی بود که گواهینامه هم نداشت (قتل عمد حساب میشه بدون گواهینامه) اما پدر بنده که تنها شاکی این پرونده بود وقتی که فهمید میخوان اعدامش کنند رضایت داد و گفت نمیخوام یه خانواده دیگه از هم پاشیده شه. این بهتره یا اینکه مثل یه...انتقام بگیری؟ که چی را ثابت کنیم؟ با کشته شدن اون مرده ما زنده میشه؟ فقط روح کثیف حیوانی و انتقام جوی خودمون را آرامش دادیم.
یکشنبه 17 خرداد 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
اعدام یعنی جنایت قانون شاید طبیعی باشد در فوران خشم طرفدار اعدام باشیم ولی قانون باید بر فراز احساسات شخصی باشد که در اسلام ننگین ریش و قیچی بدست خانواده ی مقتول است شبیه ماجرای ..دلارا.. که فرزند مقتول طناب را به گردن دختر نگون بخت انداخت ..اما اگر ماجرا به صورت بالا باشد این مجازات باید دوره ی طولانیتری باشد تا این مرد خیانتکار و خود خواه بداند که در دنیای وحوش نیست!!!
یکشنبه 17 خرداد 1388

sina_jan - استرالیا - سیدنی
haghighate - نروژ - پ
دوست عزیز طبق قانون، دولت آلمان اتباع خارجی را که مرتکب جرم شده اند پس از پایان دوران محکومیت از خاک آلمان اخراج میکند.
یکشنبه 17 خرداد 1388

shenel ghermezi - هلند - اترخت
فضول میرزا - سوئد - استکهلم
اتفاقا اینجور هم که میگید نیست. اگه این اطلاعات درست باشه که این آقا(آقا که چه عرض کنم) مدت کوتاهی در المان هست به احتمال زیاد هنوز اجازه اقامت هم نداره، ملیت آلمانی که ۱۰۰% نداره. به دلیل قتل هم بعد از ۱۱ سال(هرچند که به احتمال زیاد زودتر از ۱۱ سال آزاد می‌شه) اجازه اقامت بهش نمیدن و اگر هم الان داره اون رو پس میگیرند. آلمان شاید نتونه این آقا رو به ایران پس بفرست ولی‌ حاضر به دادن اقامت به یک قاتل هم نیست. این آقا رضا هم باید تمام عمرش رو بصورت غیر قانونی‌ و یواشکی سر کنه. این احمق هم زندگی‌ خودش رو به نابودی کشید و هم یک خانواده رو برای تمام عمر داغدار کرد.هر چی‌ سرش بیاد حقشه و امیدوارم زندگی‌ تلخی‌ رو در پیش داشته باشه.
من موافق قصاص نیستم ولی‌ ۱۱ سال برای یک قتل خیلیییییی کمه. حداقل مجازات قتل باید حبس ابد باشه.
یکشنبه 17 خرداد 1388

fereschteh - اتریش - وین
عجب شوهر آشغالی کرده بوده. هم فاسد و زناکار هم عصبی هم قاتل. بالاخره بعداز زندان آزاد که می‌شه، اونموقع باید یکجا گیرش آورد کشتش. باید در کمینش نشست.
یکشنبه 17 خرداد 1388

arash-20 - ایران - تهران
نروژ-پ
اگه کسی به خواهر خودت خیانت بکنه بعد هم اونو بکشه باز هم میگی نباید قصاص بشه؟
یکشنبه 17 خرداد 1388

arash-20 - ایران - تهران
هر کس کشت باید کشته یشه و قصاص عین عدالته افرادی که قصاص رو قبول ندارین خودتون رو جای کسانی بذارید که به خواهر و مادر و ناموسشون تجاوز شده وبعد به قتل رسیدن - ایا این افراد کثیف نباید اعدام شن؟
یکشنبه 17 خرداد 1388

siya48 - آلمان - کلن
انسانها در زمان عصبانیت تصمیمات بدی میگیرند،اولا مرد با یک دختری دوست بوده ولی‌ رابطه آنها معلوم نیست چطور بوده،دوما،تا آونجایی که من هم میدونم،طبق قوانین آلمان،در اینجا خلافی که شده،اول جزای او در این کشور داده می‌شه و بعد ترک خاک نه اینکه به ایران برگردانده بشه،سوما،این مرد بعد از قتل همسر،و بعد از اینکه به خود آمد،متوجه می‌شه که چیزی رو از دست داده که ۱۱ سال که هیچ،عمرش رو باخته.
یکشنبه 17 خرداد 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
Ya_Ali - المان - کلن
از این چرندیات دست بردارید هنگامیکه سپاه اسلام صدها هزار ایرانی را کشت تا این دین ننگین را نهادینه کند این ایرانیان فاسد بودند؟؟؟؟؟؟
جهل شهوت پرستی .و شهوت کشتن از ارکان این دین است ولی یا نابینا هستید یا بی سواد!!!!!
یکشنبه 17 خرداد 1388

rezanl - هلند - امستردام
Ya_Ali - المان - کلن

تعطیلش کن بابا ! قران واسه وحشی های مدینه نوشته شده. از دید دنیای ازاد خود محمد به جرم پدوفیلی یا بچه بازی مجرمه.
یکشنبه 17 خرداد 1388

haghighate - نروژ - اسلو
خیلی متاسفم برای افکاری که از متن کتاب قران الگو گرفته جواب خون خون نیست ادم قاتل یک بیماره خواهر من هم بود هرگز به خودم اجازه انداختن طناب دار رابر گردن دیگری نمیدهم ایران را اسلام عربهای وحشی الوده کرده وای بر ما که به راحتی خون میریزیم
یکشنبه 17 خرداد 1388

shabnam anti mammad! - استرالیا - سیدنی
این آقا بعد از این که دوره محکومیتش تموم بشه به علت اینکه در کشور خودش با دادن قصاص از طرف خونواده مقتول در معرض اعدام قرار میگیره از هر کشور اروپایی که تقاضای پناهندگی بکنه بهش جواب مثبت میدن و من حتی بعید میدونم که آلمان هم بیرونش کنه. چون یک محکوم بعد از اتمام مجازات با یک انسان بیگناه در برابر قانون فرقی نداره.
به نظر من 11سال واقعا بی انصافی بوده مگر اینکه ثابت شده باشه که طرف در هنگام واقعه تحت تاثیر دراگ یا الکل بوده و یا اینکه قتل غیر عمدی اتفاق افتاده. به هر حال با خونواده محکوم همدردی میکنم و واقعا از ته قلب آرزو میکنم کسی چنین داغی نبینه.
در ضمن از دوستانی که در اروپا هستند یک سوال داشتم: آیا واقعا میشه با ویزای مهاجرت به اروپا رفت؟ چون اینطور شنیدم که کشورهای اروپایی دیگه مهاجرت نمیدن و تنها راه وارد شدن به اونها پناهندگی هستش. سپاسگزارم.
یکشنبه 17 خرداد 1388

saeed1 - کانادا - تورونتو
نیوتون - ایران - اصفهان
اینکه چرا در اروبا خشونت کمتر است ربطی به قانون اعدام ندارد و به بسیاری مسایل تاریخی فرهنگی دیگر مربوط میشود. مثلا اینکه آنها اجتماعی تر هستند و شرایط مساعد تر برای زندگی داشته اند و مثل
ما مورد حمله اقوام دیگر نبوده اند و...
من فکر میکنم قانون را باید با توجه به شرایط هر جامعه تدوین کرد. ببینید شما فرض کنید امروز شما را مامور کنند که در یک کشور خشن افریقایی بروید فرماندار بشوید. فردا صبح که آنجا مستقر شدید با اینکه مخالف اعدام هستید مجبور خواهید بود که عده ای را اعدام کنید!
البته تا آنجا که من دیده ام در ایران هم به سادگی کسی را اعدام نمیکنند مگر افرادی مثل بیجه یا خفاش شب که به تعداد زیادی تجاوز کرده و آنها را کشته اند که بنظر من درست است . حتی در کشورهای خارجی هم این جور آدمها را اعدام میکنند!
یکشنبه 17 خرداد 1388

shabnam anti mammad! - استرالیا - سیدنی
اصلاح میکنم : با دادن «دیه»
یکشنبه 17 خرداد 1388

Ya_Ali - المان - کلن
سلام علیکم .

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
یک ایه بیاورید که یکی از مواردی که ادعا کرده اید را ثابت یا تایید نماید .

rezanl - هلند - امستردام
عزیزم تمام مسائل انسان و نحوه ی مقابله با مشکلات در قران امده است .
می توانید موردی را امتحان کنید .

این خیال بافی و نااگاهی شما در کدام دادگاه حکمش داده شده است .

جهل انسان را نابود می کند . مطالعه کنید عزیزان .

والسلام .
یکشنبه 17 خرداد 1388

punisher - ایران - شیراز
Ya_Ali - المان - کلن
وقتی که محمد دستور قتل عام قوم بنی قریظه رو صادر کرد و ...و....و...و / یا قتل عام ایرانی ها / که یا اسلام بیاورید و یا گردنتان را میزنیم / چه انتظاری از این دین وحشی و خون خوار داری ....؟
یا خودت رو به ...یت زدی و یا سواد نداری و کور کورانه دنباله رو این سیستم قرون وسطایی هستی.....!!!!
یکشنبه 17 خرداد 1388

shenel ghermezi - هلند - اترخت
Ya_Ali - المان - کلن
فقط یک سوال، اگه می‌شه و جراتش رو دارید لطف کنید فقط و فقط با اره یا نه جواب بدید، ممنون میشم.
آیا محمد یک از همسرانش ۹ ساله بود یا نه؟
یکشنبه 17 خرداد 1388

نیوتون - ایران - اصفهان
saeed1 - کانادا - تورونتو
اعدام نمیکنند؟حالا خوبه ویدئو هاش همه جا هست.توی دو ماه اول این سال (فقط فروردین و اردیبهشت) 120 نفر توی ایران اعدام شدند. سال قبل این آمار 436 نفر بود و دو سال پیش 335 نفر. این ها کمه؟ ایران در اعدام نوجوانان توی دنیا رتبه اول را داره، اون وقت شما میگید به راحتی اعدام نمیکنند؟
2 روز بعد از اینکه مسجد توی سیستان و بلوچستان منفجر شد، گرفتند 2 نفر را اعدام کردند گفتند عوامل این کار بودند. 2 روز بعد!! حکم باید هر دفعه از دیوان عالی کشور تائید بشه، هر متهم حق داره سه بار روی حکمش اعتراض بزنه توی دو روز همه اینها اتفاق افتاد؟ کجای دنیا حکمی را بدون حضور و حتی اطلاع وکیل اجرا میکنند؟ احمدی نژاد گفت مردم ایران آزاد ترین مردم دنیا هستند!!!
مردم ایران آزاد ترین مردم دنیا هستند؟ پس برای همینه که پلیس میگرتت و همونجا هم حکم را اجرا میکنه و به تیپا و مشت میبندتت، صدات هم در بیاد یه جرمی به دمت میبندن و میفرستندت اونجا که عرب نی انداخت...
رفیق، رفتی نشستی اونجا نفست از جای گرم در میادا...
مردم جامعه ما مردمی بودند که بیش از صد سال پیش قانون مشروطه را تدوین کردند. قانونی که اروپا ازش خواب میدید اون موقع. این قانون امروزی به نظر شما نسبت به جامعه ایران و نسبت به ایرانی تدوین شده؟ من اصلاً آدم تعصبی نیستم، اما خارجی های اونجا را نگاه کن، با ایرانی ها مقایسه کن. خدا وکیلی کی موفق ترین قشر توی خارجی هاست؟ ما ایرانی ها نیستیم؟
این را من چندین و چند سال توی اروپا دیدم، بدون عینک تعصب.ایرانی ها و افغان ها موفق ترین و با فرهنگ ترین قشر توی خارجی ها هستند. چه از نظر اخلاق، چه از نظر فرهنگ، چه از نظر علمی و اقتصادی. آیا این قانون لیاقت ماست؟
دوشنبه 18 خرداد 1388

فاتح - ایران - تهران
shenel ghermezi - هلند - اترخت
این سوال را دوستانت بارها تکرار کرده اند و جواب هم داره . اگر اندکی بدون غرض ورزی مطالعه می کردی این سوال را نمی پرسیدی ! ولی بطور مختصر زنی را که ازش نام بردی عایشه دختر ابوبکر بوده که پس از تولد پدرش نذر کرده او را به همسری پیامبر درآورد البته خواسته قلبی ایشان ایجاد نسل از طریق این دختر و ایجاد قداست برای خاندان خود بوده که به خواست خداوند متعال این زن هرگز فرزندی به دنیا نیاورد . ضمن اینکه پذیرش امر ازدواج با وی توسط پیامبر اجباری و بخاطر اصرار ابوبکر بر انجام این ازدواج بوده است . ضمناْ اگر می خواهی بیشتر بدانی باید کتب مربوط به تاریخ اسلام از جمله تاریخ طبری را مطالعه کنی .
دوشنبه 18 خرداد 1388

Ya_Ali - المان - کلن
سلام علیکم .

punisher - ایران - شیراز
عریرم مطالعه کنید . قوم بنی قریظه کیستند . برخورد پیامبر(ص) با انان چگونه بوده و تا چه اندازه در برابر دشمنی و پیمان شکنی های یهودیان صبوری کردند . اصلا قوم بنی قریظه برای چه به مدینه امده بودند .

https://en.wikipedia.org/wiki/Banu_Qurayza
فارسی هم دارد . مطالعه کنید عزیز . تاریخ تکه تکه شده به خوردتان ندهند .

shenel ghermezi - هلند - اترخت
بله عزیز عایشه همسر پیغمبر(ص) نه ساله بودند .

والسلام .
دوشنبه 18 خرداد 1388

rika - انگلیس - منچستر
Ya_Ali - المان - کلن/در ادامه کامنت شما مادربزرگ من هم 9 سالگی ازدواج کردند. وبه گفته خودش طبق سند زنده خیلی از همسالانش هم بین 9-12سال ازدواج کردند.ایشان اولین فرزند خود را در سن 13سالگی دنیا اوردند.
دوشنبه 18 خرداد 1388

Geelongcat - استرالیا - Sydney
ازادی در سال 2016 یعنی 7 سال زندان نه 11 سال.
به احتمال قوی این مرد به قتل غیر عمد (manslaughter) یعنی قتل بدون
انگیزه یا نقشه قبلی محکوم شده است.
مجازات این محکومیت ها بسیار کمتر از قتل عمد و طراحی شده است.

ما از جزییات صحنه درگیری بی اطلاع هستیم.
روی حرف مادر مقتول نمیشود قضاوت کرد.
سه‌شنبه 19 خرداد 1388

johan - بلژیک - بروکسل
نیوتن-ایران-اصفهان
من فقط یک سوال از اقایhaghighate - نروژ - پ
کردم .شما ظاهرا کم دارید.یا این که فکر مکنید واقعا نیوتن هستید
اخرین بارت باشه که توهین میکنی.
عقل کل. لول
بروکسل
سه‌شنبه 19 خرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.