بریتانیا: بلر از ایران عذرخواهی نکرده بود

بریتانیا: بلر از ایران عذرخواهی نکرده بود

بی بی سی : یک سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا گفت که در جریان بازداشت ملوانان بریتانیایی و سپس آزاد کردن آنها توسط ایران که در سال 2007 رخ داد، هیچ عذرخواهی از سوی دولت بریتانیا صورت نگرفت.

این سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا به بخش فارسی بی بی سی گفت: "در پی این ماجرا (بازداشت ملوانان) مکاتباتی میان سفارت بریتانیا در تهران و مقامهای ایران رد و بدل شد. به هر حال عذرخواهی در این مکاتبات نمی توانست معنایی داشته باشد، چون اصولا این ماجرا در آبهای ایران اتفاق نیفتاد."

این در حالی است که در مناظره انتخاباتی میان محمود احمدی نژاد و میر حسین موسوی، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری که چهارشنبه شب از تلویزیون ایران پخش شد، آقای احمدی نژاد مدعی شد پس از آزاد شدن ملوانان، تونی بلر، نخست وزیر وقت بریتانیا از ایران عذرخواهی کرد.

آقای احمدی نژاد در بخشی از پاسخش به انتقادهای آقای موسوی نسبت به سیاستهای خارجی دولت نهم از جمله ماجرای ملوانان بریتانیایی گفت: " آقای بلر کتبا نامه داد و عذرخواهی کرد و گفت ما سیاستهای مان را در رابطه با ایران عوض خواهیم کرد."

آقای احمدی نژاد افزود که این سند در وزارت خارجه ایران موجود است.

وی گفت که یکی از زیباترین کارهای جمهوری اسلامی برخورد با ملوانان بریتانیایی بود.

پس از آزاد شدن ملوانان بریتانایی در آوریل 2007، علی اکبر ولایتی، مشاور آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران در امور بین الملل گفت که تهران نامه ای از بریتانیا دریافت کرده که در آن به خاطر "تعرض" به آب های ایران عذرخواهی کرده است.

اما دیپلمات های بریتانیایی گفتند که چنین نامه ای وجود نداشته است.

همان زمان آقای بلر نیز در این خصوص گفت: " آنها (ملوانان) بدون هر گونه معامله، مذاکره و توافق های حاشیه ای آزاد شدند."

هشت ملوان و هفت تفنگدار دریایی بریتانیایی پس از آنکه دوازده روز را در ایران در بازداشت سپری کردند، روز 4 آوریل 2007 در حضور محمود احمدی نژاد آزاد شدند.

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
آیت‌الله صانعی: رای دادن به دروغگو گناه است

صانعی در این مراسم با انتقاد از دروغگویی برخی حاکمان، دروغ را بزرگ‌ترین گناه دانست و گفت: اگر کسی بخواهد در انتخابات ریاست جمهوری دروغ بگوید رای دادن به او گناه است؛

قلم نیوز: آیت‌الله یوسف صانعی با تاکید بر اینکه اگر کسی بخواهد دروغ بگوید رای دادن به او گناه است، بیان کرد: کسانی که تا دیروز عرفان امام (ره) را زیر سوال می‌بردند، امروز به دنبال عوام فریبی هستند و خود را استاد عرفان می‌نامند.

صانعی در این مراسم با انتقاد از دروغگویی برخی حاکمان، دروغ را بزرگ‌ترین گناه دانست و گفت: اگر کسی بخواهد دروغ بگوید رای دادن به او گناه است؛ چون او با دروغ گفتن به یک ملت خیانت می‌کند. باید پای صندوق‌های رای برویم و کسی را انتخاب کنیم که اساس کارش بر صدق و راستی است.

این مرجع تقلید با بیان اینکه دروغ قدرتمندان، گناهی است که خدا نمی‌بخشد چون از طرف یک ملت دروغ گفته می‌شود و در صورتی که تمام آن ملت آن را ببخشند خدا نیز آن را خواهد بخشید ادامه داد: دروغ، انحراف می‌آورد و دروغ قدرتمندان جامعه را به دروغ می‌کشاند. اساس نباید بر تملق و دروغگویی باشد و اینکه قوم و خویش خود را به قدرت برسانیم، بی‌توجهی به اسلام است.

صانعی بیان کرد: حالا که آقایان مصلحت نمی‌دانند این سخنان از صداوسیما پخش شود مانند دوران انقلاب که اطلاعیه‌ها توسط مردم پخش می‌شد، باید این سخنان را بنویسید و تکثیر کنید و به روستاها ببرید. روزنامه‌هایی که این سخنان را می‌نویسند تکثیر کنند و در میان مردم پخش کنند.
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

sami_rad - انگلیس - لندن
بازم این میمون قهوه ای شد ولی کیه که از رو بره این عقب مانده های ذهنی روی سگ رو هم کم کردن.لعنت به این رژیم اسهالی و تمام جیره خورانش که پای این کفتار میمون نما را می بوسند .
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

jacopo - ایتالیا - میلان
ابله دروغگو...تف به شرف بی شرفت...تف به ذات کثیفت...تف به جونورایی که تورو کاشتن...تف به ناموست
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

martianboy - استرالیا - سیدنی
محمود راست می گه من خودم سند و دست علی جون (کردان) دیدم.
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

sskk - ونزوپلا - م
مرتیکه دروغگو برای ثبات خودش به هر چیزی آویزون میشه آشغاله نیرز به جون هم افتادن مرگ بر رژیم خراب اندر خراب جمهوری اسلامی ایران زنده باد ازادی زنده باد آزادی زنده باد ازادی
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

bluestar - ایران - تهران
دروغ تو خون احمدی نژاده.
یک سری کلیپهای موبایلی در ایران توسط شبکه بلوتوث پخش شده با عنوان 90 سیاسی. خیلی جالبه. اگه تو اینترنت هست حتما دانلود کنید. در باره دروغهای احمدی نژاده مثلا تو یکیش اول فیلم از مردم درباره بد بودن دروغ می پرسند و یا درباره دروغ آیه قرآن و حدیث نوشته میشه. بعد احمدی نژاد رو نشون میده که در جواب خبرنگار آمریکایی میگه من اصلا حرف از هاله نور نزدم و این رو تو روزنامه های شما خوندم. در سکانس دیگه احمدی نژاد به آیت الله جوادی آملی میگه در کنفرانس احساس کردم که یهو هاله نور سبزرنگی اطرافم رو گرفت. یا در جایی میگه تو اسپانیا یه بچه 3 ساله تا من رو دید گفت : ((محمود - محمود))....
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
چی شد که مشکلات و فقر و بیکاری و... مربوط به رئیس جمهورهای قبلی بود ولی طرح هایی مثل انرژی هسته ای افتخار محمود شد؟؟؟
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

mah1 - ایران - تهران
چرا عذر خواهی کردین میگین نه از دکتر کردان مدرکشو بخواین :)
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

mahsa64 - ایران - تهران
عزیزان.درسته احمدی خیلی به همه بد کرده.اما اگر شماها اینقدر توهین کنید که مثل خودش میشید.سعی کنید با رای عاقلانه جوابشو بدین.موسوی هم با اون فرقی نداره.درسته احمدی دروغ گفت.اما در مورد سابقه و دوران ریاست موسوی دروغ نگفت.اونم بیاد وضعمون تغییری نمیکنه.بیایید به کروبی رای بدید که کابینه اصلحی داره و اهل عمله.
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

ashoor - ایران - تهران
داستان عجیبیه من و بلو استار و مسلمان ایرانی هم نظر شدیم !!!
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

mehr-ایران -تهران - ایران - تهران
بدا به حال ملت ایران ببینید توی این 4 سال چه آدم عجیبت وغریبی رپیس جمهور کشور مابوده ا معلوم نیست این استعدا نهفته رو چه جوری و کجا کشفش کردند بهتره این مترسگ رو توی موزه بعنوان سمبل دروغگویی و پررویی نگهداریش کنند که نمونه اش در جهان وجود نداره ونخواهد داشت حامیاش هم که چماقدارو جاقوکشند
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

experthoney - بحرین - بحرین
لعنت بر دروغگو، این چاخان این قدر دروغهای بزرگ بزرگ خورد مردم داده که یه جورایی واسه بعضی ها که ساده ترند قابل باور شده
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

sosol - ایران - نیشابور
ashoor - ایران - تهران
و من ....توخوابم هم نمیدیم به خدا اما این دفعه نوکر هرکی هستم که کروبی یا میر حسین عزیز رو بر این میمون ترجیح بده
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

Mehriran - سوید - مالمو
سلام دوستان. من تازه عضو شدم
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

ایران همیشه سبز - ایران - تهران
همش دروغ!!!وای وای وای
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

میرحسین.موسوی - ایران - کاشان
اینم ادامه توهمات احمدی نژاده
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

ایران همیشه سبز - ایران - تهران
اکًر تغییر میخواهید به موسوی رای بدید!
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

smehdi - ایران - ساری
مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
هم از شما به خاطر گذاشتن این کامنت بجا و هم از آیت الله صانعی به خاطر موضع گیری بجاشون تشکر می کنم.
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

tinoosh_12345 - ایران - تهران
نیم رخ و پهلوان دستمال کش های احمدی نژاد کجا هستند؟ چرا نمیان واسه این پست های که گند حرف های محمد چاخان در میاد کامنت بزارن؟
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

khorzookhan - ایران - تهران
sosol - ایران - نیشابور
ashoor - ایران - تهران
عزیزان همه اصلاح پذیرند حتی بلو استار! درود بر اصلاحات رای ما موسوی
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

moon light 66 - ایران - تهران
رای ما موسوئ
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

dannews - ایران - کرج
لعنت به احمدی نژاد..........
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

bluestar - ایران - تهران
ashoor - ایران - تهران
دشمن مشترک داریم.
mahsa64 - ایران - تهران
جالب اینجاست که احمدینژاد در مورد سابقه موسوی هیچی نگفت. یعنی چیزی نداشت که بگه.
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

kitaro - ایران - تهران
احمدی نژاد با این همه هتاکی و خرابکاری و دروغپردازی چطوری میخواد جواب مردم نه!!
جواب امام زمانی که براش بشقاب سر سفره میزاره رو بده!!!
این ارزشهایی که احمدی نژاد و یارانش ازش دم میزنن چیه؟
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

shahram khosh maram - ایران - تهران
من موقعی که مسئله ملوانها اتفاق افتاد به طور اتفاقی در انگلیس بودم. کلا خیلی سروصدا کرد و جو را به شدت ضد ایران کرد. من به شخصه اعتقاد داشتم که یک اشتباه بزرگ سیاسی هست و تنش را زیاد میکند. به خصوص که اول سپاه مختصات محل دستگیری را جایی اعلام کرده بود که در ابهای عراق بود و بعد انرا عوض کرد. ازادی سریع انها بعد از اولتیماتوم تونی بلر به نظر من کاری ضعیف ولی عاقلانه بود.
الان که به ماجرا نگاه میکنم به نظرم یک اقدام موفق برای احمدی نژاد هست که خوب میتواند از آن بهره برداری کند. برای اولین بار انگلستان در خلیج فارس تحقیر شد و واقعا یک قدرتنمایی برای ایران بود. من با اینکه با اکثر سیاستهای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی احمدی نژاد مخالف هستم٬ ولی در ماجرای ملوانها او را پیروز میدانم.
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

neshat - ایران - تهران
جالبه .گفتار بریتانیا اینجا سند شده
کسی که عذر خواهی کرده . و حقیر شده . خیلی طبیعی هست که از زیر بار ان در برود انهم در این روز ها مطمئنا رفتار و کردار انگلیس خودش اثبات گر این هست که دوست نداشته باشد احمدی نزاد رای بیاورد .متاسفانه بعضی ها چه راحت همه چیز را فراموش میکنند .
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

neshat - ایران - تهران
موضوع دیگر رفتار دوت انگلستان هست که بعد از ان ماجرا دیگر جرات تکرار تجاوز به ابهای سر زمینی ما را نکرد .در حالی که قبل از ان بار ها و بارها این موضوع تکرار شده بود .و موضوع مهمتر مسئله تهدید های پی در پی انها بود .کیست که از یا د برده باشد که ایران را تهدید میکردند . با ذکر روز و ساعت حمله خوب هست ادم الزایمر نگیرد .من کاری به احمدی ندارم . ولی وجدانا احمدی از زمانی که امد رفتارش موجب جمع کردن دست و پای انها شد .
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

bita.bahal - آمریکا - پنسیلوانیا
مردک فقط چرت میگه بعدم ضایع میشه
جمعه 15 خرداد 1388

mona-h - سوئد - استکهلم
انگلیس از مهره خودش که رفسنجانی و دارو دستشه حمایت میکنه
جمعه 15 خرداد 1388

mohsen- - انگلستان - لیدز
shahram khosh maram - ایران - تهران

چه پیروزی ؟ اون جز آبروریزی چیز دیگری نبود. بعد از اون خیلی از دوستای انگلیسی من نسبت به من عوض شدن.
مردم فهم دارن . انگلیسی و ایرانی نداره. کار زشت خیلی زود رو می شه.
تنها چیزی که این وسط اتفاق افتاد این بود که مردم انگلیس نسبت به ارتش خودشان کمی ناامید و شرمنده شدن که هر که رو می دیدی می گفت این جوجه سربازها آبروی ما را بردن
جمعه 15 خرداد 1388

حمیدفرزانه - کویت - کویت
احمدی نژاد غیر از دروغ گویی(مدرک همسر موسوی- نامه انگلیس در باره ملوانان- نامه آقای هاشمی به پادشاه عربستان - و...)هتاکی و تهمت زدن و یا حداقل بی آبرو کردن افرادی که از نظر قانون گناهکار شناخته نشده اند(پسران هاشمی- پسر ناطق نوری- و . . . )چه چیزی برای گفتن داشت؟ تازه به فرض اینکه همه ی حرف های او راست باشند، اولا جایگاه این حرفها دادگاه است، ثانیا اینها چه ربطی به آقای موسوی دارد؟احمدی نژاد باید از برنامه ی اقتصادی خودش در این 4 سال دفاع می کرد و البته چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است- فقط متوسل به شارلاتان بازی و دروغ گویی شد. ضمنا با توجه به حرفهای موسوی جا داشت آقای خامنه ای از حیثیت یاور خودش و یاور امام و انقلاب دفاع می کرد ولی انگار قدرت مطلقه چشمهایش را کور و گوش هایش را کر کرده است.
جمعه 15 خرداد 1388

*پسر شجاع* - ایران - تهران
حالا یکی بیاد اینو ثابت کنه فکر کنم خود انگلیسیها هم جلو احمدی نژاد کم میارند اینقدر این بشر پر رو هستش.....
جمعه 15 خرداد 1388

saeed1 - کانادا - تورونتو
دیدید که محمود اصلا نظم پذیر نیست! همه اش میخواست به زور وقت بیشتر بگیره!
جمعه 15 خرداد 1388

arc.en.ciel - ایران - تهران
لعنت به این دروغگو که هرروز دروغ هاش تابلو میشه
جمعه 15 خرداد 1388

alireza-perspolisi - ایران - بندرعباس
احمدی نژاد پسر مامان امام رو کم داد خوشم اومد اصلا نمیدونست چی جواب بده هاهاهاهاطرفداراش عجب سوختن
جمعه 15 خرداد 1388

salam_iran - ایران - تهران
احمدی نژاد نادان برگرد برو ارادان
جمعه 15 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
ashoor - ایران - تهران
به قول بلو استار عزیز درد و یا دشمن مشترک داریم!

smehdi - ایران - ساری
خواهش میکنم دوست عزیز. وظیفه ام بود. آیت الله صانعی از روشن فکرترین مراجع و کلا آخوندها هستند.
موفق باشید
جمعه 15 خرداد 1388

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
ashoor - ایران - تهران
به قول بلو استار عزیز درد و یا دشمن مشترک داریم!
smehdi - ایران - ساری
خواهش میکنم دوست عزیز. وظیفه ام بود. آیت الله صانعی از روشن فکرترین مراجع و کلا آخوندها هستند.
موفق باشید
جمعه 15 خرداد 1388

shahram khosh maram - ایران - تهران
mohsen- - انگلستان - لیدز
دوست عزیز٬
من دقیقا وضعیت شما را درک میکنم. من هم داشتم با دو تا از دوستانم که انگلیسی بودند تلوزیون تماشا میکردم که سربازان با چشم بسته نشان داده شدند. من واقعا نمیدانستم چه واکنشی باید نشان دهم. مردم دو کشور معمولا دوست هستند ولی دولتها با هم درگیرند. نظر من این بود که دولت حرکت اشتباهی کرده و باعث شده که تصویر ایران در غرب خراب شود و مردم و افکار عمومی علیه ایران متحد شوند و حمله احتمالی امریکا یا اسرائیل محتمل شود. اما نظر من الان عوض شده. اولا این ماجرا به جنگ ختم نشد و چیزی را در عمل به ضرر ایران نکرد. نمایندگان پارلمان انگلیس وزیر جنگ را به مجلس کشاندند و ادعا کردند این بزرگترین ابروریزی تاریخ نیروی دریای انگلیس بوده. همین به نظر من میتواند بیانگر پیروزی احمدی نژاد باشد. دوم بسیاری از مردم خاورمیانه این کا ر را نشانه قدرت ایران تفسیر کردند و کلا هر چه اعتبار احمدی نژاد در غرب کم شد٬ اعتبارش بین مردم خاورمیانه بالا رفته. همه ما میدانیم که ایران سالهاست در حال بسط قدرت خود در منطقه هست. ماجرای ملوانها دقیقا به نفع این هدف ایران تمام شد. اما قبول دارم که این جور کارها برای ایرانیان مقیم غرب مشکل ایجاد میکند و انها را سر دوراهی قرار میدهد. من فکر میکنم بهتر هست نگذاریم مسائل سیاسی بین کشورها٬ روابط شخصی بین افراد دو کشور را تحت تاثیر قرار دهد. من به خیلی از سیاستهای خارجی دولت انتقاد میکنم اما الان که به ماجرای ملوانها نگاه میکنم٬ انرا برای دولت احمدی نژاد و سیاست غرب ستیزی که پیش گرفت یک پیروزی میدانم.
جمعه 15 خرداد 1388

ferfereh - ایران - تهران
sosol - ایران - نیشابور
ما بیشتر.....!

به کروبی رای بده!
جمعه 15 خرداد 1388

neshat - ایران - تهران
در اینترنت سرچ کنید اصل نامه انگلیسیها منتشر شده . دقیقا عذر خواهی کرده اند
جمعه 15 خرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.