ایت الله امجد جلسه انتخاباتی حامیان احمدی نژاد را ترک کرد: این کار خیانت است

ایت الله امجد جلسه انتخاباتی حامیان احمدی نژاد را ترک کرد:

 این کار خیانت است

خبرنگار خبرگزاری «انتخاب» گزارش داد: آیت الله محمود امجد در پی سوء استفاده از نام ایشان در راستای تبلیغات انتخاباتی کلاس درس اخلاق را ترک کرد.


امروز در پی دعوت مدرسه علمیه  اباصالح اصفهان از آیت الله امجد با عنوان درس اخلاق ، وی هنگام ورود به جلسه و مشاهده فضای حاکم تبلیغاتی در حمایت از محمود احمدی نژاد و درج این عنوان در دعوت نامه « سخنرانی آیت الله امجد در حمایت از دکتر احمدی نژاد»  جلسه را ترک و اعلام  کرد: « این کار خیانت است بنده عامل توازن در جامعه هستم و از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده ام تا جایی که حتی نزدیکانم از نظر بنده آگاهی ندارند»

 آیت الله محمود امجد  افزود: از آنجایی که علما  با عامه مردم و جوانان سروکار دارند شایسته نیست تا اسمی از کاندیدایی ببرند اینکه معیارها را  مطرح کنند و درواقع معیار بدهند مردم خود شعور دارند  و می توانند فرد مناسب و اصلح را از میان آنها برگزینند.

 به گزارش انتخاب ، این استاد اخلاق  افزود: انتخابات تحقیقی است و امری تقلیدی نیست  افراد  باید بروند خودشان تحقیق کنند و ببینند چه کسی  برای اداره کشور مناسب می باشد.انتخاب بعد از علم می باشد لذا  شرط احتیاط آنست که اگر  بعد از تحقیق و کنکاش لازم نتوانستند کاندیدای مناسب را بیابند ضرورتی ندارد که حتما رای بدهند.
 
استاد امجد کیست؟

 
استاد شیخ محمود امجد به سال 1318 هـ.ش  در خانواده اى روحانى در شهر «کرمانشاه» به دنیا آمد، پدرش از واعظان توانا، و جدّشان از عالمان ذى فنون ملقّب به «افصح المتکلّمین» بود. در حدود 18 سالگى تحصیلات جدید را رها و به انگیزه تحصیل علوم دینى به شهر مقدّس قم مشرّف شد و در مدّت کوتاهى دوره مقدّمات و سطح را به پایان رسانده و به دروس خارج مشغول گردید. در درس خارج فقه و اصول از محضر استادانى چون حضرات آیات عظام: امام خمینى، داماد، بهاءالدینى و بهجت ـ قدّس الله اسرار الماضین، و دامت برکات الباقین منهم ـ و در فلسفه و عرفان عملى از محضر پربار علاّمه طباطبایى قدّس سرّه استفاده فراوان برد. و در حدود 20 سال پایان عمر گهربار معظّم له با ایشان انس داشت و در جلسات عمومى و خصوصى ایشان شرکت مى کرد و از سال 1351 هـ.ش. با آیت الله العظمى بهاء الدینى مأنوس و استفاده فراوان برد. و نیز در حدود سال 1350 با آیت اللّه العظمى بهجت ـ دامت برکاته ـ مرتبط شد و افزون بر بهره بردارى از دروس خارج فقه و اصول آن عارف ارتباط خاص و نزدیک با معظّم له داشت و اینک حدود ده سال است که ایشان در تهران ساکن و دانشجویان و جوانان از جلساتش بهره هاى اخلاقى مى برند و علامه طباطبایی می گفت: «ایشان قوی است.» در اوخر عمر علامه، هر مجلسی که از ایشان دعوت می کردند تا برود، آقای امجد را می فرستاد. علامه دوست داشت آقای امجد، دوبیتی های باباطاهر را به آواز برایش بخواند. استاد امجد از اساتید  مسلم عرفان و اخلاق کشورمان هستند. 
ali81_uk - انگلستان - منچستر
کاری که ایشان انجام داد نشانگر اینست که یک روحانی واقعی به تمام معنا هستند.
بیشتر آخوندها برای خفظ قدرت (که ملت ایران اشتباها به دستشون داده) هر کار ناشایستی میکنند و وجهه اسلام رو به لجن میکشند.
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

leila leila - سوئد - گوتنبرگ
افرین که خود و مردم فروشی نکرد اما مرگ بر اخوند
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

baran shomal - نروژ - اسلو
من از اخوند متنفرم اما کار شرافتمندانه ای کرد
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

javaad - ایران - تهران
ایشان بعضی شب ها نماز مغرب و عشا را در کوی دانشگاه تهران اقامه میکنند. خداییش آدم با اخلاق و با معرفتیه.
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

moon light 66 - ایران - تهران
عملکرد موسوی خیلی خوب بود خیلی منطقی عمل کرد نشون داد که خیلی با تجربه است
رای ما موسوئ
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

nima.mp3 - ایران - اصفهان
چه آخونده با شرفی؟؟ از اینا نداشتیم؟؟
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

pargol68 - ایران - شیراز
باز گلی به گوشه جمال شما
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

parastoo06 - استرالیا - سیدنی
توبه گرگ مرگه!
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

arc.en.ciel - ایران - تهران
می بینم که یه آخوند آدم پیدا شده
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

jacopo - ایتالیا - میلان
leila leila - سوئد - گوتنبرگ
baran shomal - نروژ - اسلو
باحال گفتین
اخوند دوزاری... ...
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

ایران همیشه سبز - ایران - تهران
بیایید به موسوی رای بدیم و از این مرداب نجات پیدا کنیم!مردم از بس دروغ شنیدند دیکه خسته شدند
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

فرنازم - ایران - اصفهان
درود بر شرافت در هر لباسی !!!
چهار‌شنبه 13 خرداد 1388

illuminati - انگلیس - لندن
خودشونم فهمیدن وقتشه که دین از سیاست جدا بشه
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

sepideh_j - ایتالیا - ونیز
فرنازم - ایران - اصفهان
واقعا حرف قشنگی زدی. تبریک می گم که دید وسیع و دور از کینه داری.
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

mohsen40 - اسکاتلند - گلاسگو
من نزدیک هشت سال شاگرد ایشان بودم با اینکه معتقدم دین باید از سیاست جدا شود ولی اگر امثال ایشان بر اریکه قدرت تکیه میزدند اوضاع و احوال ما این نبود که پناه به غیر بریم٬ در کل مرد خداست٬ علی گدا هم خیلی دست به دامنش میشد پسراش رو هم پیش آقا مجتهدی(رحمه ا..) و حاج آقا امجد می فرستاد خودش که خیلی عوضی تشریف داره میگه شاید سگ توله هاش آدم بشن
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

rabinhod - استرالیا - سیدنی
دمش گرم . خیلی با حالی.ولی یک اخوند خوب اخونده مرده است زیاد عمر کردن این جونورها.به امید ایرانی بدونه اخوند
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

ibrahim1382 - افغانستان - کابل
زنده باد وجدان!
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

love persian - امارات - دبی
فرنازم-ایران
افرین
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

imanzh - مالزی - کوالالامپور
من این شخص رو می شناسم از معدود کسایی است که من قبولش دارم خدا خیرش بده تو امام زاده صالح تو تجریش هر هفته کلاس اخلاق داره من با اخوند موافق نیستم ولی وقتی ایشون رو دیدم عاشقش شدم
پنج‌شنبه 14 خرداد 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.