خارج نشین های از ما بهترون اینقدر ما رو تحقیر نکنید لطفا…بابا بخدا گناه داریم ما…!

خارج نشین های از ما بهترون اینقدر ما رو تحقیر نکنید لطفا

…بابا بخدا گناه داریم ما…!

اگه شف شف کردین و رای ندادین حالا به هر دلیلی که هم برای من محترمه هم برای خودتون و این اقای احمدی نژاد زبونم لال… زبونم لال …روم به دیفال دوباره شد رییس جمهور این مملکت اونوخ خودتون رو برای همه چی اماده کنین…! اگه ایران هستین که شال و کلاه کنین هر چه زودتر الفرار ( البت اگه مایه تیله دارین )…! اگر هم خارج تشریف دارین که خوب صاب تشریف باشین و از همون دور نگاه عاقل اندر سفیه به ما بکنید و اّه بکشید بگید خلایق هر چه لایق…! اگر هم مثل بنده یک لا قبا هستید که بالاجبار بسوزید و بسازید و قیافه نحس این بابا رو تماشا کنید چون هیچ غلط دیگه ای نمیتونیم بکنیم…!

بدبختی اینه ماهایی که دستمون به دهنمون نمیرسه که بتونیم چمدونمون رو ببیندیم و بریم نمیدونم سوئد و کانادا و امریکا از هر دوطرف مورد حمله واقع میشیم…! کم توی مملکت خودمون تحقیر میشیم و توسری میخوریم و به سر تا پامون گند میزنن که اون هموطن های از مابهترون خارج نشین هم هی سر و کوفت میزنن به ما …! اقا جون شما نفستون از جای گرم در میاد بخدا…! کِی بَچَتون دستتون رو کشیده توت فرنگی کیلویی دوهزار و پونصد تومن رو نشونتون داده با انگور کیلویی پنج هزار تومن بگه میخوام و شما بهش تَشَر بزنین بگین اونا بَده….! والله به خدا توت فرنگی و انگور خارجی بد نیست…! بد این احمدی نژاده که اینجور مارو خجالت زده زن و فرزندمون کرده…! بابا بخدا گناه داریم ما ….والله گناه داریم…! ما هم ادمیم بخدا توی این مملکت خدایی نکرده…!

اقا اگه به حرف زدن باشه من خودم تا صبح میرم رو منبر براتون رجز میخونم…! من اّنم که رستم بود پهلوان…! اره ما هستیم…. ما هستیم… ما هستیم….پس کو؟ فقط پشت در مستراح و روی کیوسک تلفن بودن بدرد عمه من میخوره…! اقا جون مادرتون بیاین دست تو دست هم بدیم این خاک تو سر رو بیاریم پایین ببینیم بعد چه خاکی میتونیم توی سرمون بکنیم…! تموم شد عمرمون و هنوز منتظر کمبزه و خیاریم…! اقا کمبزه و خیار و مرگ و کوفت و بهار خبری نیست با ما ادمای بی بخار…ماها تموم شدیم خودمون خبر نداریم…نذارید داغ همین شلغم و چغندر هم به دلمون بمونه…!

منبع : وبلاگ تلخ نوشته های یک مشهدی

baranak - سوئد - استکهلم
من یه متنایی دارم.
میشه بهم بگین چطور میتونم براتون بفرستم؟
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

hamidreza380 - ایران - شیراز
توف تو این رژیم ومملکت که قانون نداره صبح رفتم بانک ملی قبض اب را پرداخت کنم کارمند بانک به من می گه ما قبض نمی گیریم می گم چرا می گه بورو با خود پرداز پرداخت کن رفتم پیش ریس بانک گفتم از من قبض نم گیرن اومد به کارمنش می گه شما گفتید یارو زد زیرش گفت نه من نگفتم به ایشون گفتم بغل دستیم کارت را انجام می ده باز ایستادیم تو صف رسیدم جولو یارو باجه دار بغلی هم همین را گفت باز به ریس بانک گفتیم اومد به کارمندش گفت که قبض بگرید اخه من نمی دونم چه کسی باید رو کار این ها نظارت کنه واقعآ راست می گید این اخوند ها به جای حرف زدن ببینید مشکل مردم چی هست؟ نه اینکه مثل احمدی نژاد اومده شیراز کلی نامه جمع کرده بعدم بدون اینکه از متن نامه خبر داشته باشه با 100 هزارتومتن نامه را برگشت بده به فرستندش من که دیگه حاضر نیستم تو این مملکت باشم می رم یه جای که مردم به حقوق هم دیگه احترام بزارن
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

arash-20 - ایران - تهران
من کاملا باهاش موافقم رای ندادن ما فقط باعث میشه احمدی نزاد قبلشه و این اون چیزیه که رزیم و شوراینگهبان ی خواد بس به هر کسی بغیر این .... رای یدید . اینکه چهار سال دیگه این ..... رو در تلویزیون ببینیم چندش اوره .
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

kiarash kabir - اتریش - وین
اخ سوختم رفیق . حرف دل منو زدی ولی اونایی که دودستی چسبیدن ه این مسئولین باید کواه بیان تا یه بلایی از طرف همین حکومت اسلامی سرشون نئاد نیفهمن ما چی میگیم
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

amirkabir - استرالیا - سیدنی
واقعا ناراحت شدم.امیدوارم به هر طریق شده هرچه سریعتر همه از شر این نظام مفسده ولایت فقیه اخوندی خلاص شیم.
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

Afshin London - انگلستان - لندن
بین دااش، سی ساله کار ملت ایران(که هر چه سرش بیاد حقشه)همین شده: بیاد دست بدست بدیم فعلن شاه رو بیاریم پایین بعد ببینیم چی میشه، بیاد دست بدست بدیم فعلن خاتمی (دلقک و کلاهبردار) را بیاریم سرکار بعد ببینیم چی میشه، ... با همین دست بدست دادنها و بدون طرح و نقشه یه رژیم فاشیستی درست کردیم (در واقع گذاشتیم که درست بشه) که حالا دیگه فرقی نمیکنه که احمقی نژاد رییس جمهور باشه یا موسوی یا رضایی. همه از منتخبان ولایت وقیح و شورای شغالانند.
اولین گام مبارزه با یک حکومت فاشیستی تحریم انتخابات است.
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

Melody_H - بریتانیا - ولز
واقعا جمهوری اسلامی بد جنایتی کرد با ایران.ببخشید انگار رو اره نشستیم.نه راه پس داریم نه راه پیش.البته اگر یکم مردم دیدشون رو وسیع تر می کردن و به کل این سی سال فکر می کردن می فهمیدن که از زمان خاتمی که خیلی از ماها گول خوردیم و به خیال خودمون برای لجبازی با خامنه ای رفتیم به خاتمی رای دادیم به مراتب بدبختیهای بیشتری سرمون اومد.منتها ما فراموش کاریم.هر فشاری که بهمون میاد میگیم بابا خدا پدر قبلی رو بیامرزه.اون لا اقل دیگه این کار رو نمیکرد.در صورتی که اگه خوب فکر کنیم زمان خاتمی به بهانه آزادی بیان چقدر دانشجو ها و مبارزا رو شناسایی کردن و بعد کشتنشون و باز تقصیر رو گردن بسیجی های تند رو انداختن؟
آره اومدن لباس پوشیدن رو آزاد کردن و به قول فاطمه اره دست و سوت رو جایگزین صلوات و گریه کردن.اما در عوض 18 تیر رو بهمون هدیه دادن.بعد هم من یاد ندارم که زمان خاتمی ارزونی بوده باشه یا مثلا همه کار و خونه و پول داشته باشن و فقر ریشه کن شده باشه.شما اگه یادتونه به ما هم یاد آوری کنید بلکه ما ناشکری نکنیم.
حکایت جموری اسلامی مثل اون مرده شوریه که مرده ها رو که غسل می داد کفنشون رو می دزدید.وقتی می خواست بمیره به پسرش وصیت کرد یه کاری کن برای من خدا بیامرزی بخر.من خیلی گناه کردم.بعد پسره که رفت جای پدره کفن مرده ها رو که می دزدید یه چوبم تو باسن میت فرو می کرد.صاحب عزا ها که میدیدن می گفتن باز خدا پدرشو بیامرزه.اون فقط کفن می دزدید.دیگه به میت تعرض نمی کرد!!!!!!
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

mlowes - آمریکا - واشینگتن-دی سی
واقعا تاسف آوره. ولی اون موقعی که خمینی ....اده را امام صدا میکردین و کتابهاش را نخونده مثل بز دنبالش راه افتادین باید فکر اینجاش را هم میکردین.
در ضمن مشهدی عزیز. هیچ چیزی بدتر از غریبه بودن توی یک کشور دیگه نیست. حتی اگر از بچگی اینجا باشی آخرش بیگانه محسوب میشی. (تازه آمریکا توی همه کشورها بازهم بهتره از لحاظ پذیرش خارجی ها)
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

Melody_H - بریتانیا - ولز
اگر رای ندادن تاثیر بدی برای جمهوری اسلامی نداره پس چرا دارن خودشون رو تیکه پاره میکنن که بیاین تورو خدا رای بدید؟یکم فکرم خوب چیزیه
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

Melody_H - بریتانیا - ولز
mlowes - آمریکا - واشینگتن-دی سی
همین و بگو.انگار ما آدم نیستیم بتونیم تو کشور خودمون با اینهمه ثروت راحت زندگی کنیم.کدوم آمریکایی یا اروپایی حاضره بره یه کشور دیگه پناهنده بشه و مجبور باشه قید کشورش رو بزنه؟
ما می خواهیم تو ایران خودمون آزاد باشیم.خیلی خواسته زیادیه؟
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

mah1 - ایران - تهران
چرا فکر میکنین ایرانیایه خارج نشین پول رو درخته دم درشون سبز میشه؟!! چرا این طرز فکر غلط تو ایران جا افتاده اونی که دلار. یورو. پوند .. در میاره داره ریال خرج میکنه؟!!
70 میلیون ادمه داخله ایران اگه توانه مقابله با دولت رو ندارن چرا فکر میکنین اونی که خارج از ایرانه میتونه؟! مشهدی جان کمتر فیلمایه هالیودی ببین. ایرانیا اگه از خارج دل میسوزونن از معرفتشونه. اگه بیتفاوت بشن خوبه؟ اینقدر گیر ندین اونا هم ادمن.
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
mah1 - ایران - تهران
خانم دستت درد نکنه فقط با این جمله آخری که نوشتی ما نفهمیدیم ما را تمسخر کردی یا واقعا مدافع ما شدی؟ :-) جای شکرش باقی هست که «ما هم آدم هستیم» :-)))
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

khatat - المان - برمن
سلام.سالهست که ما را وادار کردند بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنیم.30 ساله.باب سی سال.پس کی باید بین خوب و خوبتر یکی را انتخاب کنیم؟کی .کی؟ مبارزه با گرانی نخریدن است. خودم نمیدونم چرا بیاد این جمله افتادم. جاوید مردم ایران.با موبایلهای گرانبهاشون.
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

hamidreza380 - ایران - شیراز
mlowes - آمریکا - واشینگتن-دی سی
اون موقع مردم را گول زدن بهشون گفتن پول اب برق را لازم نیست که بدید پول نفت را میارن در خانه ها مردم کور کورانه رفتن از خمینی هندی حمایت کردن من با خیلی از اونا سرو کار دارم باور کن همونا الان پشیمون هستند. ولی به قول یه بنده خدای نمی تونی تو خانه خودت هم حرف بزنی می بینی بچه ننش همه بسیجی دستمال به دست شدن من اون روز داشتم برنامه تلوزیون می دیدم دانشجوی ما خامنه ای را دیده داره گریه می کنه ازش پرسیدن چرا گریه می کنی می گه اقام را دیدم تا کی می خوایم ما خرافه پرست باشیم اینو یادت باشه یه دست صدا نداره
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

hasrat-takey - انگلیس - بریستول
Melody_H - بریتانیا - ولز
واقعا جمهوری اسلامی بد جنایتی کرد با ایران.ببخشید انگار رو اره نشستیم..............

این رو خوب اومدی . عین واقعیت رو گفتی
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

Black Chador - امریکا - ولدن
درست میگه. ولی باید این را هم گفت که در ایران امسال 46 میلیون نفر میتونن رای بدن . من تعداد ایرانی های خارج از کشور را نمدونم. پس باید این نتیجه را بگیریم که ایرانی های خارج از کشور باید رای بدن ولی رایشون اونقدر اسر ندارد. کاری که ایرانی های خارج از کشور میتونن انجام بدن
صحبت کردن و تشویق کردن ایرانی های داخل کشور به رای دادن هست.
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

mehditm - ایران - تهران
خلایق هر چه لایق
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

delmorde - سوپد - یوتوبوری
Afshin London - انگلستان - لندن
با قسمت اخر کامنت شما موافقم .اما قسمت اول دیگه گذشته بهتره درس عبرت گرفت و حرف اخوند را من بعد گذاشت زیر و نشست روش. خوشبختانه خیلی از مردم ما دیگر بیدار شدند از کامنتهای که هموطنانمان از ایران میفرستند پیداست. ومن خوشحالم که ما بالاخره نمردیم و این مزورین حیله گر دروغگوی جنایتکار را خوب شناختیم و تجربه کردیم. و اما هموطنم عزیز مشهدی قربون اون لهجه شیرینت برم به اون خدایی که می پرستیم و عزیزانمان قسم که خیلی از ماها اینجا جسممان است روحمان در ایران و مرتب حوادث و مشکلات وطن عزیزمان را دنبال می کنیم و غصه ملت دربندمان انی راحتمان نمی گذارد برای همین توی این سایت که امیدوارم پاینده باشند دست اندرکارانش کامنت می گذاریم تا این اخوندها و دنیا بدانند که این حکومت مورد قبول اکثریت نیست و قانونی نمی باشد . از قدیم گفته اند مشت نمونه خروار است .شما ببیند چند درصد از کامنت ها موافق این رژیم است. ما میگوییم دیکتاتور نمی خواهیم مشکل ما حکومت دیکتاتوری است . حال چه شاهی باشد چه اخوندی دینی اصلا حکومت دینی و خلیفه ای و ولایتی دیگر مطرود است. ما طالب حکومت مردم بر مردم هستیم. مانند همین سوئد. شما اینجا کسی پیدا نمیکنید که سرپناه نداشته باشد و کنار خیابان روی کارتون بخوابد. شهرداریها بخشی دارند که به افراد بیکار کمک مالی میکند.منزل میدهد پولی بخور و نمیر میدهد که گدایی نکند. از بچه های بی سر پرست بخوبی نگهداری میکنند تحصیل همراه با غذا رایگان است تا دانشگاه. ما وقتی این روش حکومتی را می بینیم میگویم چرا ما نباید چنین باشیم ما با ثروت خدادادی که میتوانیم بهتر از اینها باشیم. اره دوست عزیز ما دلمان پیش شماست. واین را بدان فشاری که دنیابر اینان داره وارد می کند از طرف امثال ماست که ملت های دنیا را برعلیه اخوندها واعمالشان تحریک می کنیم. وگرنه اینها با مردم بدتر از این می کردند.
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388

mah1 - ایران - تهران
alireza.ch اختیار دارین. البته که مدافعم.
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

pejman-khafan - کانادا - تورنتو
به تاریخ ایران نگاه کنید چندین هزار ساله که مردم بینوا همش به فکر این هستن که یه جورایی برای خودشون تغییر ایجاد کنن که وضعشون بهتر بشه جنگ کردن پادشاه عوض کردن تظاهرات کردن انقلاب کردن همش در حال کشمکش و مبارزه که در اکثر موارد شخص یا حکومتی که جایگزین شد بدتر از قبلی بوده ولی بازم عبرت نمیگیرن و دم از قیام و اصلاح و تغییر میزنن بابا ول کنید این حرفهای پوسیده رو گور بابای حکومت شاه گور بابای حکومت فعلی گور بابای حکومت بعدی هر شخص یا گروهی که رو کار بیاد فکر منافع خودشه نه مردم اگه فبول ندارین فکر کنید که یه روز خود شما رو سردمدار مملکت بکنن اولین کاری که میکنید جیب خودتون و فامیلاتون رو پر میکنید هرکس که بگه نه من اونجوری نیستم مثل هاپو دروغ میگه پس فکر تغییر و اصلاح و شعار و مبارزه رو از سرتون بیرون کنید و در هر موقعیتی که هستین خر خودتون رو برونید
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

مروارید - ایران - ساری
اونهایی که درخارج ازایران هستند. بدانند که لطفا تشریف بیاورند داخل گود اینقدر بیرون ازگود حرف نزنند.
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

another - ایران - تهران
arash-20 - ایران - تهران

30 سال که این بازی انتخاب بین بد و بدترو سرمون دراوردن وما هم مثل عروسکای خیمه شبازی بازی دست این دزدای بی همه چیز بویم.خواهش میکنم این بازی ها رو تمومش کنید.پس کی میخواهید از این خواب غفلت 30 ساله بلند بشید این همه توی این انتخابات نمایشی شرکت کردید پس چرا هر سال دریغ از پارساه.یعنی هنوز نفهمیدید که فقط شرکت در انتخابات برای اینا ارزش داره.اینا فقط دوست دارن صفهای انتخاباتشون طویل باشه لطفا بفهمید.
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

mehraeen - ایران - تهران
Melody_H - بریتانیا - ولز

نه دیگر اینطور نیست . الان دو دسته هستند 1- طرفداران احمدی نژاد که حضور مردم در انتخابات کم باشه . چون احمدی نژاد زرفداران خاص خودش را دارد.2- کسانی که نمیخواهند احمدی نژاد رییس جمهور شود. مطمئنا کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند طرفدار احمدی نژاد نیستند به همین دلیل با رای ندادن خود وزنه احمدی نژاد را سنگین تر می کنند .

Afshin London - انگلستان - لندن

شمایی که میگویید اولین قدم مبارزه با حکومت فاشیستی تحریم انتخابات است. بگو قدم دومش چه خواهد بود . ؟
طرفداران این ایده دو دسته هستند 1- کسانی که می گویند باید انقلاب کرد 2- عده ای دیگر می گویند با انتخاب دوباره احمدی نژاد آمریکا و غرب به ایران حمله می کنند و اینان سرنگون شوند.
در باره گروه اول باید گفت که نه مردم ما همان مردم سال 57 هستند و نه کشور شرایط سال 57 را دارد. یک انقلاب دیگر یعنی جنگ داخلی و تجزیه کشور. از همه اینها گذشته کشور ما دیگر طرفیت یک انقلاب دیگر را فعلا ندارد و از همه اینها گذشته از کجا معلوم است که این انقلاب فرجام خوشی داشته باشد؟ همه انقلابها به دیکتاتوری ختم میشوند و دوباره بگیر و ببند و ....
در حالت دوم تنها کاری که غرب میتواند انجام دهد محاصره اقتصادی و حمله هوایی به تاسیسات هسته ای است و باز هم فشارش به مردم داخل نشین هست . کودکان - و خانواده های ما کشته یا زجر خواهند کشید.
متاسفانه تنها راه باقی مانده همان اصلاحات هست . باز هم متاسفانه در زمان اصلاحات خاتمی شجاعت لازمه را نداشت وگرنه باز هم در زمان وی اوضاع کمی بهتر شده بود و باز هم امیدی به آینده بود
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
Afshin London - انگلستان - لندن
حرف شما گاملا درست است.با رفتن احمقی نژاد مملکت درست می شود.مگر قبلی ها چکار کردن که بعد از احمقی نژاد بخواهد کرد.سیستم اشتباه است.باید این حکومت سرنکون شود.باید مردم بدانند چه می خواهند.نه اینکه شب بخوابند و صبح بیدار شوند و بگوئند چون موسوی دست زنش را گرفته این ازادی است .اینها باید بروند.و باید رای نداد.
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

آتیلا - ایران - ایران
به خدا چند بار نوشتم و پاک کردم ولی آخرش نتونستم .چرا نمی بینیم تنها دغدغه موجود فقط حضور در پای صندوق رای میباشد.چرا نمی بینیم ؟ رپیس جمهور انتخاب. و تمام شده است.چرا نیشخند تمسخر آمیز کسانی که انتخاب شده و دارن برنامه چهار سال بعدی رو مرور میکنند نمیبینیم چرا توی این چند دهه نفهمیدیم که رای ما حتی در انتخاب بد و بتر هم تاثیری ندارد.چرا نمیبینیم که رپیس جمهور اگه همراه با جریان موجود در کشور باشد رپیس هست وگر نه کاره ای نیست.اصلا چرا نمیفهمیم در کشوری که چند حکومت مستقل وجود دارد رپیس جمهور معنی ندارد.چرا نمیبینیم که چه آسان به بازی کرفته میشویم.چرا از اینکه به شعور نداشته مون توهین میشود آگاه نیستیم.چرا نمیبینیم صرف کشیدن مردم پای صندوق های رای و نشان دادن تصویر آن به جهانیان به این که مردم هنوز در صحنه هستند هر دوره با بهانه هایی و با علم کردن هایی همچون امروز مردم را به بازی میگیرندو پای صندوق میکشانند.چرا نمیبینیم که حق انتخاب با سرمایه و قدرت است و امروز این جریان به سمت خواص است.. چرا نمیفهمیم چه کسانی میتوانند از فیلتر قدرتمند شورای نگهبان رد شوند.چرا هنوز فکر میکنیم که این ما هستیم که انتخاب میکنیم.
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

mehraeen - ایران - تهران
آتیلا - ایران - ایران
در دوم خرداد ناطق انتخاب حکومت بود ولی آرای کوبنده مردم خاتمی را انتخاب کرد. گرچه خاتمی آنقدر شجاعت نداشت که از این پشتوانه استفاده کند
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

mehraeen - ایران - تهران
IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
با رای ندادن اینها نمی روند و تنها بین بد و بدتر - بدتر می ماند . شما بیا ایران ساکن شو و ببین فرق احمدی نژاد با موسوی در چیست ؟ از آنجا که شما هستید همه سر و ته یک کرباسند ولی در ایران که باشی اینطور نیست . شما تحمل جو ایران را نکردید و به خارج رفتید چگونه انتظار دارید که دیگران در صورت یک انقلاب دیگر خود و خانواده شان در کوران انقلاب و جنگ داخلی و خطر مرگ و نیستی باشند؟
همانگونه که بارها نوشتم مردم ایران نه مردم سال 57 هستند و نه شرایط کشور مانند آنسال هست و یک انقلاب دیگر جدا از اینکه به احتمال زیاد به یک دیکتاتوری و بگیر و ببند دیگر منجر میشود باعث جنگهای داخلی و کشتارهای زیاد و ناامنی شدید برای مردم ایران به ارمغان خواهد آورد . ایران همچون یوگسلاوی تکه تکه خواهد شد و جنگهای قومی درخواهد گرفت و همچون افغانستان شاهد حضور بیگانگان و جنگهای طولانی خواهیم بود و همچون عراق شاهد بمبگذاریهای متناوب. چون جامعه ایران شرایط هر سه کشور را دارد
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

sarvestan - ایران - تهران
mehraeen - ایران - تهران
کاملا با گفته های شما موافقم .نه انقلاب و نه دخالت کشورهای بیگانه برای سرنگونی این حکومت تنها راه حل گامهای سست و کند اصلاجات می تونه باشه در غیر این صورت یا به سرنوشت عراق دچار می شیم یا گرفتار گروهی بسیار وحشی تر و نفهم تر از دارو دسته حکومتی فعلی خواهیم شد
با نا امنی در کشور احتمال حملات تروریستی افزایش پیدا می کنه و این مسئله گرییان همه رو می گیره
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

har - امارات - دبی
mehraeen - ایران - تهران
کاش حرفت رو بفهمنُ چه خارج نشین ها جه داخلی ها.
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388

Afshin London - انگلستان - لندن
mehraeen - ایران - تهران
دوست عزیزم، 1- اگر بخواهم فقط به سوال شما جواب داده باشم (که البته حتمن خودت هم جواب را میدونی) : گامهای بعدی اعتصابات، تظاهرات، در هم شکستن رژیم و برپایی رفراندمی آزاد خواهند بود. 2- با شما موافقم که شرایط تحولی جدید فراهم نیست. البته نه به دلایلی که شما گفتید، چرا که عزم مردم را چیزی جلودار نیست. ولی مردم ما چنان در خواب خرگوشی فرو رفتن که در خواب آرزو میکنند که بالاخره یکی از زیر دست رهبر و شورای شغالان در بره و بیاد و کاری بکنه کارستان. که این البته قضیه بزک و بهار و کمبزه است. 3- با این وجود راه چاره آسان نیست. هر تحولی خصوصن انقلاب خرج داره و اون خرج، مالی نیست. هر انقلابی به اندازه خودش قربانی لازم داره و این مردم هستند که باید قربانی بدند بامید اینکه ایرانیان زندگی بهتری داشته باشند.
در هر صورت باید گام نخست را برداشت. حال شما میخواهید یک "اصلاحات" دیگر را تجربه کنید؟ باشه. این انتخاب شماست. ما میدانیم که تا به حال هیچ رژیم دیکتاتوری آنهم فاشیستی-مذهبی با اصلاحات درست نشده. چرا که اگر اصلاح پذیر بود که به آن دیکتاتوری نمیگفتند.
بامید ایرانی آزاد
سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1388

har - امارات - دبی
Afshin London - انگلستان - لندن
اگر کمی تحقیق کنید در خواهید یافت که کشورهایی مثل ژاپن و همین انگلیس که شما در آن هستید طبق فرمول شما به دموکراسی دست پیدا نکردند. بلکه بتدریج با اصلاحات گام به گام این مهم میسر شد.
فرمول شما که نام دیگرش انقلاب است نیازمند یک سازماندهی توسظ یک رهبری قدرتمند است که مورد قبول اکثریت جامعه (مخصوصا قشر متوسط جامعه) باشد تا بتواندملت را به هیجان بیاورد و این هیجان را در مسیر صحیح هدایت کند.
در حال حاضر با نابود شدن قشر متوسظ جامعه و اختلاف نظر گسترده بین گروه های مختلف مردم امکان پیدایش یک چنین رهبری تقریبا صفر است.
با فرض اینکه چنین رهبری وجود میداشت با توجه به عکس العمل قابل پیش بینی رژیم هزینه انقلاب بسیار سنگین خواهد بود و قبل از رسیدن به رفراندوم احتمال تجزیه کشور بسیار زیاد خواهد بود.
قمار انقلاب دیگر قماریست با شانس بسیار ناچیز برای برد و باخت در آن یعنی حذف نام ایران از نقشه جهان! در صورت قبول موارد فوق باز هم دنبال انقلاب خواهید بود؟
سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1388

mehraeen - ایران - تهران
Afshin London - انگلستان - لندن
دوست گرامی :
1- چه تضمینی است که تظاهرات همانند سال 57 با کمترین خونریزی و کوتاهترین زمان به ثمر بنشیند.(شاه نخواست مردم را بکشد وگرنه الان هم سرکار بودند) و چه تضمینی است که این تظاهرات در برخی استانها به جنگهای داخلی و تجزیه ظلبانه کشیده نشود . و در آخر چه تضمینی است که سرانجام آن به رفراندوم منتهی شود؟و به راستی سرانجام این تظاهرات آیا ایران ویرانه تری از افغانستان و عراق نخواهد بود؟ جدا از همه این مسائل جوانان دهه 50 که انقلاب کردند جوانانی سالم و آرمانگرا بودند ولی جوانان امروز ما چگونه هستند؟
2- مردم ما در خواب خرگوشی نیستند . این مردم سیاسی ترین مردم دنیا هستند ( متاسفانه ) اگر بیشتر مردم طرفدار نظام بودند حرف شما درست بود ولی صورت مسئله برای مردم اینستکه چه کار باید کرد؟ برخی مانند شما فکر می کنند و برخی دیگر به اصلاحات تدریجی . حداکثر 30 درصد هم با شرایط جاری راضی هستند. از همه اینها گذشته مردم ما محتاج نان روز هستند و وافعا در فشار هستند . ( برخلاف سال 57 که مردم میتوانستند چند ماه اعتصاب کنند) .
3- بله هر انقلابی خرج دارد ولی این را هم بدانید که زمانه انقلاب ها بسر آمده است و در قرن 21 انقلاب ها دیگر بهترین راه دگرگونی نیستند. و حتی بدترین راه هست. تاریخ نشان داده است که همه انقلاب ها پس از یک دوره هرج و مرج به دیکتاتوری منتهی شده است. ( تنها استثنا انقلاب 1979 نیکاراگوئه بود که رهبران آن با انتخابات کنار رفتند و جدیدا با انتخابات برگشتند) انقلاب بدترین گزینه است و جالب اینجاست که بیشتر خارج نشینان به آن بیشتر اعتقاد دارند.(اینان با شرایط فعلی از ایران در رفتند . مطمئنا با یک انقلاب و جنگ داخلی دیگر پشت سرشان را هم نگاه نخواهند کرد البته نه همه خارج نشینان) از همه اینها گذشته هدف از انقلاب بهبود شرایط فعلی است . آیا با شرایط جامعه ما با یک انقلاب شرایط فعلی بهتر خواهد شد . مطمئن باشید امکانش در حد صفر هست. بسیار جالب است اگر بدانید که بیشتر انقلابها نه تنها به دیکتاتوری به جنگ هم منتهی شده است .

اصلاحات یک ایده آرمانی نیست ولی متاسفانه بهترین راه و تنها راه برای نجات کشور هست . شما از کدام حکومت دیکتاتوری و فاشیستی - مذهبی سخن می گویید . که در آن اصلاحات انجام شده و نتیجه نداده است. یک کشور را نام ببرید که پس از اصلاحات شرایط جامعه آن بهتر نشده باشد . هدف از اصلاحات در ایران رسیدن به چندصدایی و تشکیل احزاب و سرانجام دموکراسی است و این تنها راه باقی مانده و کم هزینه ولی متاسفانه شاید بلند مدت باشد. اصلاحات یک امر تدریجی است و نباید انتطار سریع از آن داشت ولی بی شک راه مطمئن تر و کم هزینه تر و بدور از جنگ و کشتار و بمبگذاری و تجزیه کشور خواهد بود . یکی از مشکلات کشور ما در شرایط فعلی رشد پان هاست که شاید در خارج کمتر احساس میشود
سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1388

سپیده صبح - ایران - تهران
الان نزدیک 6 ماهه که کار ما معلقه تغریبا 7ماهه که با قرض داریم زندگیمونو می گذرونیم و هیچ دریافتی ای نداریم چرا؟؟؟
چون قانون جدیدی (تقریبا بی سر وصدا) وضع شده که در اون ذکر شده حتی المقدور قراردادها و پروژه ها وسط ارگانهای دولتی بسته شود و از واگذاری اونها به بخش خصوصی جلوگیری شود. این طوریه که تمام قراردادهای ما کان لم یکن تلقی شده!!! یعنی پوچ! یعنی کشک! این یعنی خصوصی سازی؟ یا مبارزه با خصوصی سازی؟ یعنی از این جیب دولت در بیاد بره تو اون جیبش مبادا از این حلقشون یه ریال خارج بشه
Afshin London - انگلستان - لندن
Melody_H - بریتانیا - ولز
khatat - المان - برمن
ejman-khafan - کانادا - تورنتو
Afshin London - انگلستان - لندن
و بقیه آقایون و خانومهای عزیزی که نشستید و میگید انتخابات رو تحریم کنید تا حالا مفهوم بی عدالتی رو لمس کردید؟ یا مثلا تو روزنامه و اینترنت فقط خوندید که رییس جمهور رفته دانشگاه کولمبیا و فلان کاروکرد یا کودکان زیر 18 اعدام می شند برای چند ثانیه شاید دقیقه از روی حس وطن دوستی ناراحت می شید اما رو زندگیتون تاثیری نمی ذاره.نشستید می گید لنگش کن.
سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.