وام خیالی، زن سالخورده را به استقبال مرگ برد

وام خیالی، زن سالخورده را به استقبال مرگ برد

راز مرگ زن سالخورده یی که به امید دریافت وام با یک تبهکار قرار ملاقات گذاشته بود، فاش شد.


به گزارش خبرنگار ما تحقیقات کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ برای حل این معمای جنایی از روز 26 مردادماه سال گذشته و پس از کشف جسد زنی سالخورده در حاشیه بزرگراه آزادگان آغاز شد. افسران اداره دهم پلیس آگاهی هنگامی که به محل حادثه رفتند با جنازه مقتول در حالی که دست و پایش طناب پیچ شده بود و داخل یک کیسه بزرگ زباله قرار داشت، روبه رو شدند.

پس از آنکه جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت خانواده وی در سردخانه حاضر شدند و این زن را شناسایی کردند. اظهارات خانواده مقتول نشان می داد نام وی زبیده است و 71 سال دارد.

شوهر زبیده در مورد همسرش گفت؛ وی قصد داشت از بانک وام بگیرد. سه روز قبل از کشف جسد او به من گفت با مردی به نام تورج قرار دارد و او قول داده بدون هیچ دردسری برایش وام تهیه کند. زبیده صبح زود از خانه بیرون رفت اما دیگر به خانه بازنگشت. من که نگران او شده بودم گم شدنش را به پلیس گزارش دادم تا اینکه وقتی به پزشکی قانونی رفتم فهمیدم همسرم به قتل رسیده است.

در پی اظهارات این مرد ماموران درصدد یافتن تورج برآمدند اما شواهد نشان می داد او پس از مرگ زبیده ناپدید شده است. همچنین ادامه بررسی ها مشخص کرد مرد تحت تعقیب به دروغ خود را تورج نامیده و نام اصلی اش عبدالله است. این پایان ماجرا نبود، در حالی که ماه ها از کشف جسد زن سالخورده می گذشت کارآگاهان همچنان به طور نامحسوس به تحقیقات خود برای یافتن ردی از عبدالله ادامه می دادند تا اینکه دریافتند وی در خانه یی در کرج پنهان شده است. همین سرنخ کافی بود تا مظنون قتل زبیده به دام بیفتد. کارآگاهان با کسب مجوز قضایی مخفیگاه متهم را به محاصره درآوردند و وی را بازداشت کردند.

مرد 65ساله هنگامی که تحت بازجویی قرار گرفت سعی در انکار واقعیت داشت و خود را بی گناه معرفی می کرد اما کتمان واقعیت برایش بی فایده بود و سرانجام لب به اعتراف گشود و اسرار مرگ زبیده را برملا کرد.

وی گفت؛ من سوار بر خودروی شخصی ام در خیابان های بخصوصی اطراف بیمارستان ها و مکان های عمومی پرسه می زدم و زن های مسن را به بهانه های واهی از جمله کمک برای دریافت وام یا ادامه تحصیل فرزندان شان فریب می دادم و سوار ماشینم می کردم. این افراد که اغلب زودباور بودند به راحتی فریب می خوردند و با من همراه می شدند. من هم آنها را به مکان های خلوت می کشاندم و در فرصتی مناسب پول ها، جواهرات و اشیای قیمتی شان را غارت می کردم. متهم به قتل در ادامه ادعا کرد؛ زبیده به امید دریافت وام سوار ماشینم شد. چند دقیقه بعد خودرو را متوقف کردم تا نقشه ام را اجرا کنم اما او که از نیت من مطلع شده بود در برابرم از خودش مقاومت نشان داد. هرچه سعی کردم نتوانستم چیزی از او بگیرم تا اینکه در یک لحظه قلب زبیده گرفت و روی زمین افتاد. من نمی خواستم او بمیرد اما دیگر راهی برایم باقی نمانده بود. دست و پایش را بستم و جسدش را داخل یک کیسه نایلونی بزرگ گذاشتم و در کنار بزرگراه رهایش کردم.

در پی اعترافات عبدالله بازجویی ها از او برای شناسایی طعمه های دیگرش ادامه یافت. در همین حال برخی از زن هایی که از آنان زورگیری شده بود با حضور در پلیس آگاهی توانستند این مرد را به عنوان سارق اموال شان شناسایی کنند. هم اکنون عبدالله در بازداشت به سر می برد و تحقیقات از او همچنان ادامه دارد تا مشخص شود علت اصلی مرگ زبیده چه بوده است.

sami uk - انگلیس - ردینگ
اخه که دلم بری پیرزنه کباب شد باید این مرد اعدام کنن
شنبه 5 اردیبهشت 1388

zendeh bad iran - انگلستان - منچستر
....... اما کتمان واقعیت برایش بی فایده بود و سرانجام لب به اعتراف گشود و اسرار مرگ زبیده را برملا کرد. ........چرا که سنگ 5 کیلویی به بیضه اش آویزان کرده بودند
شنبه 5 اردیبهشت 1388

dokhtar_ahwazi...alman - المان - مونستر
اعدام و بس...عوضی
شنبه 5 اردیبهشت 1388

maliheh_uk - انگلستان - لندن
چرا باید یک پیرزن 71 ساله دقدقه مشکلات و گرفتن وام باشد وقتی اینجا را با ایران مقایسه می کنم واقعا از ته دل برای هموطن هام ناراحت می شم اخه تقصیر مردم ایران چیه کشوری با این همه ذخایر این روزشه خدایا هر چه زودتر دست این لاشخورها را از این کشور کوتاه کن
شنبه 5 اردیبهشت 1388

ukguy4u - انگلیس - لندن
دروغ میگه دزد کثیف اگه خود پیرزن بیچاره سکته کرد و مرد چرا دست و پاشو بسته ؟
شنبه 5 اردیبهشت 1388

punisher - ایران - شیراز
مملکتی با اینهمه ثروت / یک زن 71 ساله میبایست در تکاپوی وام باشد .....؟
ای انتری نژاد / ای کوسه / ای رهبر / ننگ بر شما حیوانات تازی ..
شنبه 5 اردیبهشت 1388

saeed-nasi - ایران - تهران
فرقی نمیکرد پیرزنه اگه می خواست مستقیم از بانک هم وام بگیره اونقدر گرفتار کاغذ بازی و بروکراسی میشد که از بین میرفت این قاتله فقط کارشو آسون کرده
شنبه 5 اردیبهشت 1388

darkman - ایران - تهران
zendeh bad iran - انگلستان - منچستر
خیلی ...ذهن و ... تشریف دارید .انتظار داشتی چای قند پهلو بدن بهش .اگه ننه خودت بود 10 کیلوئی بهش آویزون میکردی . با این کامنتهات
یکشنبه 6 اردیبهشت 1388

darkman - ایران - تهران
zendeh bad iran - انگلستان - منچستر
خیلی ...ذهن و ... تشریف دارید .انتظار داشتی چای قند پهلو بدن بهش .اگه ننه خودت بود 10 کیلوئی بهش آویزون میکردی . با این کامنتهات
یکشنبه 6 اردیبهشت 1388

Pesare Shoja - گامبیا - آبیجان
ملیحه جون از انگلستان اون پیرزنه یادت هست که بخاطر تنهایی و نداشتن سرپرست دولت انگلیس مجبور بود اون رو توی یک بیمارستان شیک و تمیز و به صورت رایگان تا چند سال نگهداری کنه . بله عزیزم این جا ایران است و از این اتفاقات زیاد می افتد . طوری که دیگه برای مردم داخل کشور عادی شده . فقط من تعجبم از اون پیر ...65 ساله است که با این که میدونه یک پاش لبه گوره بازهم دزدی می کنه .
یکشنبه 6 اردیبهشت 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.