دانلود کتاب پنجاه و سه نفر اثر بزرگ علوی

دانلود کتاب پنجاه و سه نفر اثر بزرگ علوی

لینک دانلود کتاب پنجاه و سه نفر نوشته بزرگ علوی

دانلود قسمت اول

دانلود قسمت دوم

منبع : سایت قفسه

raaz - استرالیا - سیدنی
میشه لطفا یه نفر بگه این کتاب راجع به چیه؟
شنبه 29 فروردین 1388

elmoro - ایران - تهران
رمان در قالب سیاسی
شنبه 29 فروردین 1388

odin - بلژیک - انتورپن
raaz - استرالیا - سیدنی
الان میفهمم اون کسیکه میگفت ما ایرانیها نقالی را بیشتر دوست داریم تا مطالعه، حق داشت. خوب خودت برو بخون تا بفهمی تقی ارانی کی بود. خودت بخون تا خودت تحلیل کنی نه اینکه یه اخوند گردن کلفت و مفتخور بشینه و حقایق تاریخ معاصر را تحریف کنه و بنده و شما هم چون نخوندیم باور کنیم!!!
معدل مطالعه ما ایرانیها جالبه بدونید که 3 ثانیه در روزه.لقمه را باید جویده شده در دهان بعضیها گذاشت. عزیز جان حالا که مجبور نیستی حتا مبلغ کتاب را هم پرداخت کنی نمیخوای بخونی و از اونهایی که خوندن سوال میکنی؟ بخون تا بفهمی حزب توده و اصلآ جریان روشنفکری و تشکیل احزاب در ایران از کجاها شکل گرفت و چه افراد وطنپرست و فداکاری در اونجا نقش داشتن، بخون تا بفهمی چرا تو کشوری که هر سی-چهل سال یکبار انقلاب میشه چرا هیچکدومش به خواسته های عمومی که رفاه اجتماعی و ازادی است ، نمیرسه. بخون بابا جان بخون و نپرس.
شنبه 29 فروردین 1388

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
جناب اودین بلژیک حرص و جوشی که خوردید قابل تحسین است با حرفاتون موافقم.
شنبه 29 فروردین 1388

mohsen- - انگلشتان - لیدز
odin - بلژیک - انتورپن
کامنتت جالب بود . مرسی به نکته جالبی اشاره کردی
شنبه 29 فروردین 1388

shahram khosh maram - ایران - تهران
raaz - استرالیا - سیدنی
دوست عزیز. من موافق این هستم که ادم قبل از خواندن کتاب در مورد آن و نویسنده اش خوب پرس و جو کند تا وقتش رو تلف نکند و ببیند این کتاب ارزش خواندن دارد یا نه.
بزرگ علوی از جمله نویسندگان مدرن ماست و در کنار جمالزاده؛ هدایت و چوبک از جمله نویسندگانی هستند که نویسندگی نوین ما را پایه گذاری کردند. در نویسندگی نوین ما؛ زبان نوشتاری به زبان گفتاری نزدیک شده است. بزرگ علوی مدتها با پدرش در المان بوده و بااینکه در دانشگاههای المان درس نخواند ولی تسلط خیلی خوبی به ادبیات المانی داشت و در ایران هم معلم زبان المانی بود. پدر بزرگش روحانی بود ولی اثری از آن در بزرگ علوی دیده نمیشود. پدرش تاجر بود و خودکشی کرد. خودکشی پدر از او جوانی محکم و از نظر روحی نیرومند ساخت که اعتماد به نفس فوق العاده ای داشت.

بزرگ علوی ادمی سالم؛ قوی؛ کنجکاو و صمیمی بود. ادمی رمانتیک بود. بزرگ علوی سیگار هم نمیکشید و در 50 سالگی مثل یک ادم 30 ساله به نظر میرسید. دوستانش او را یک دوست خوب و صمیمی و خوش برخورد میدانند. خیلی اهل دانستن بود. در المان با افکار مارکس اشنا شد و در ایران در جلسات حزب توده شرکت میکرد که بسیاری معتقدند از روی کنجکاویش بود. ماموران امنیتی در زمان شاه به یکی از جلسات حزب توده حمله کردند و همه را از جمله او دستگیر و محاکمه کردند. بزرگ علوی در جریان محاکمه اش مثل یک دوست خوب؛ بااینکه هیچ نقش اجرایی و تشکیلاتی در حزب توده نداشت یک دفاع جانانه از حزب توده کرد و به ده سال زندان محکوم شد. در حالیکه بعضی از سران با زرنگی در دادگاه خاموش ماندند و به 5 سال زندان محکوم شدند. زن او که دختر یک دکتر دندانساز المانی بود و زیباییش در تهران زبانزد بود در مدتی که او زندانی بود طلاق گرفت. عشق او تاثیر فوق العاده ای در دو اثر معروفش یعنی چشمهایش و چمدان داشت.

بزرگ علوی در زندان کتاب 53 نفر را در مورد 53 نفری که در حقیقت به خاطر هواداری از حزب توده دستگیر شده بودند نوشت. او در پشت قوطی سیگارهای زندانیان کتابش را نوشت. بزرگ علوی کلا نویسنده کم کاری بود و بیشتر میخواند . 5 کتاب و تعدادی مقاله دارد. بعد از ازادی از زندان؛ علوی یک توده ای تمام عیار شد. کتابهای او قبل و بعد از زندان موفق هستند و بیانی شیوا و ساده دارند و از نظر ساختار داستانی قوی هستند. در بسیاری از کتابهایش افکار حزبی او نمود دارد. برخی منتقدین معتقدند او نتوانست سلامت جسمی خود را به خوبی در اثارش حفظ کند. بعضی کارهایش کاملا مقالات حزبی هستند.

من کتاب 53 نفر را نخوانده ام ولی حتما از این فرصت استفاده میکنم و انرا میخوانم. 53 نفر از کتابهای معروفش هست که مدتها ممنوع بوده ولی از نظر ادبی شاید ضعیفترین کتابش باشد. او نتوانست از 10 سال زندانش یک شاهکار ادبی بیرون بیاورد بر خلاف داستایوفسکی که کتاب یادداشتهای زندانش شاهکار است و به خوبی درد و رنج یک زندانی را نشان میدهد.

با این حال من این کتاب را میخوانم. ماجرای 53 نفر در تاریخ سیاسی ما مهم بوده و من دلم میخواهد از کسی که در آن ماجرا بوده چیزی بخوانم تا با افکارشان اشنا شوم. حزب توده بدون تردید در ایران طرفداران بسیاری داشته و در تاریخ سیاسی ما مهم بوده.. از طرف دیگر بزرگ علوی از بزرگترین و تاثیرگذارترین نویسندگان معاصر ماست و ادم هرگز از خواندن اثارش پشیمان نمیشود. اگر کسی به ادبیات یا داستان نویسی علاقه مند هست حتما باید این کتاب را بخواند. البته بعید میدانم این کتاب که حدود 50 سال پیش نوشته شده باشد جذابیت کتابهای جدید ایرانی یا غربی را داشته باشد.
من امیدوارم که توضیحات من به تصمیم گیری شما در مورد خواندن یا نخواندن این کتاب کمک کرده باشد.
شنبه 29 فروردین 1388

Pesare Shoja - گامبیا - آبیجان
با سپاس از shahram khosh maram - ایران - تهران که اطلاعات مفیدی راجع به بزرگ علوی در اختیار خوانندگان قرار دادند . از odin - بلژیک - انتورپن هم بخاطر حساسیت ایشان نسبت به مطالعه و عدم انتخاب کورکورانه تشکر می کنم . البته یادآوری این نکته نیز حایز اهمیت است که سوال کردن عیب نیست ندانستن عیب است . بنابراین می بینیم که یک سوال به ظاهر ساده از آقای raaz - استرالیا - سیدنی منجر به پاسخ بسیار مفید و آموزنده جناب آقای shahram khosh maram - ایران - تهران گردید . توصیه من به همه خوانندگان این است که بیایید با اتحاد و همدلی کاری کنیم تا دیگران از کامنت هایی که می گذاریم بهره برداری مفید نمایند .
یکشنبه 30 فروردین 1388

daei mehdi - انگلستان - لندن
شهرام خوش مرام. خیلی ممنون
یکشنبه 30 فروردین 1388

raaz - استرالیا - سیدنی
خب٬ادمها خیلی با هم فرق دارند.یکی مثل جناب خوشمرام از تهران بزرگواری میکنه و اطلاعات جامع و مفیدی ارائه میده تا من بتونم انتخاب کنم که ایا اصلا به موضوع کتاب علاقه دارم یا نه٬که بخونمش یا نه؟
یک عزیز هم مثل اودین از بلژیک با اون لحن اطلاع رسانی میکنه!از هر دوی شما منونم ولی خداییش خودتون قضاوت کنید که کدومش قشنگتره؟!وکدومش میتونه موثرتر بیافته وبه همنوع توهین نکنه!
به هر حال الان میدونم که موضوع کتاب چیه و نمیخونمش چون هیچ علاقه ای به سیاست ندارم ولی فکر میکنم تو این زمونه که عصر اطلاعاته و این حجم عظیم معلومات برای مطالعه وجود داره هر ادم عاقلی قبل از خوندن یه کتاب یا حتی نشستن پای نقل نقال ویا روضه ملا سعی مکنه بفهمه که موضوع قضیه چیه که وقتشو تلف نکنه و به موضوعات مورد علاقش برسه...
خانم یا اقای اودین شما حتما تصحیح میفرماییدکه قیمت پشت جلد یک کتاب در مقابل ارزش وقتی که برای خوندن اون کتاب گذاشته میشه٬ناچیزه.منم همینو میخواستم بدونم که ایا این کتاب ارزش وقت من برای دانلود کردن وخوندنش رو داره؟وحالا میدونم که نداره چون از سیاست و سیاستمدار بیزارم وایا این به نظر شما جرمه؟نه دوست من٬من به لقمه جویه شده شما هیچ تمایلی ندارم!موفق باشید...
یکشنبه 30 فروردین 1388

LiliRose - کانادا - تورنتو
shahram khosh maram - ایران - تهران
ممنون از وقتی که گذاشتی و ما رو با بزرگ علوی بیشتر اشنا کردی.
یکشنبه 30 فروردین 1388

vodu - انگلستان - لندن
odin - بلژیک - انتورپن
چرا حالا دعوا می کنی... ما که بی کار نیستیم مثل این آخوند یا حافظ قرآن هر زهر ماری دستمان رسید بخوانیم و از حفظ کنیم...کار باید حرفه ای از نظر هنری یا آدبی یا آکادمیک باشه و مورد تایید جامعه علمی باشه تا ارزش خواندن داشته باشه
یکشنبه 30 فروردین 1388

alisa1 - ایران - شیراز
shahram khosh maram - ایران - تهران
مرسی از این که آدم با شعوری هستی
یکشنبه 30 فروردین 1388

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
odin - بلژیک - انتورپن
دوست گرامی با حرفهای شما موافقم. ولی گاهی اوقات آدم نیاز دارد پیش از خواندن کتاب کمی درباره نویسنده و کتاب بداندتا ببیند برای آن وقت بگذارد یا نه. من وقتی درباره رمانی میشنوم یا کتابی به دستم میرسد اول درباره نویسنده و بعد خود کتاب مطالعه میکنم تا ببینم موضوع مورد علاقه من هست یا نه. درباره بیشتر نویسندگان اروپایی و امریکایی و کتابهایشان منابع گوناگونی در اینترنت هست ولی متاسفانه درباره ایرانیان منبع بسیار کم داریم. نمیدانم چرا ایرانیان بسیاری در بخش فرهنگ و هنر فعال هستند اما تعداد مقالات فارسی در ویکیپدیا بسیار اندک است. به جاست دوستان هنرمند و فرهنگ دوست مقالاتی درباره معرفی نویسندگان معاصر و آثارشان تهیه کنند. دست یابی به ویکی پدیا برای همگان بسیار ساده است.
یکشنبه 30 فروردین 1388

raha_99 - انگلیس - لندن
از کتاب چشمهایش و وزق پاره های زندان در زمان خودش بسیار لذت بردم .
نویسنده بزرگی بود . قلم شیرین و شیوایی داشت .
یکشنبه 30 فروردین 1388

rezanl - هلند - امستردام
خوبه فری شیر هم پیدا شد!
یکشنبه 30 فروردین 1388

+4
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.