خودکشی دختر دانشجو برای فرار از تعرض

خودکشی دختر دانشجو برای فرار از تعرض

پرونده مرگ دختر دانشجویی که در بیمارستان لقمان به طرز مشکوکی جان باخته بود با اعلام نظر متخصصان پزشکی قانونی وارد مرحله جدیدی شد و ابعاد تازه یی از زندگی این دختر برای قضات شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران روشن شد. به گزارش خبرنگار ما، دو سال پیش به ماموران پلیس خبر دادند دختر جوانی به نام روشنک در بیمارستان لقمان جان باخته است. پس از حضور ماموران در بیمارستان مشخص شد این دختر توسط مردی به نام داود به بیمارستان منتقل شده است.


پزشکان معالج روشنک اعلام کردند این دختر با قرص برنج مسموم شده است. بنابراین داود پسری که همراه روشنک بود دستگیر شد. وی دخالت در مرگ روشنک را انکار کرد و گفت؛ من و روشنک در خانه تنها بودیم، البته من این دختر را به خوبی نمی شناختم و او را در خانه دوستم دیده بودم و روشنک از من آب خواست و گفت حال خوبی ندارد و باید دارو بخورد. وقتی آب را به او دادم قرصش را خورد و لحظاتی بعد روی زمین افتاد و از حال رفت و من بلافاصله او را به بیمارستان رساندم. با شکایت خانواده روشنک، داود در مرحله تحقیقات مقدماتی به جرم قتل عمدی روشنک مجرم شناخته شد و پرونده برای رسیدگی به شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. قاضی عزیزمحمدی بعد از بررسی پرونده به دلیل مبهم بودن علت مرگ دختر دانشجو پرونده را دوباره به دادسرا بازگرداند و دستور داد ایرادها برطرف شود.

به این ترتیب پرونده از سوی دادسرا برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی ارسال شد. نظریه کمیسیون پزشکی قانونی، داستان زندگی این دختر را فاش کرد و برای قضات معلوم شد روشنک چرا جان خود را از دست داده است.

در این نظریه آمده است؛ جسد متعلق به زنی حدوداً 25 ساله است که آزمایش خون و نوع دارویی که در خون او وجود دارد نشان می دهد دست به خودکشی زده است. بررسی های تخصصی نشان می دهد این دختر تحت تاثیر استرس و فشار بی امانی بوده و برای رهایی از آن دست به خودکشی زده است.

این نظریه باعث شد پلیس تحقیقات بیشتری را برای مشخص شدن انگیزه روشنک از خودکشی آغاز کند. بررسی زندگی این دختر نشان داد او زمانی که 16 سال بیشتر نداشت به دلیل فقر بیش از حد خانواده اش به عقد مردی 50 ساله درآمد. روشنک که تا آن زمان از تحصیل بازمانده بود بعد از ازدواج در مدرسه شبانه ادامه تحصیل داد و دیپلم گرفت. وی سپس در کنکور شرکت کرد و در رشته حسابداری پذیرفته شد. مشکلات روشنک از زمانی شدت گرفت که وی به دلیل تغییر موقعیت اجتماعی اش و ورود به محیطی جدید نتوانست به زندگی با شوهرش که 34 سال از او بزرگ تر بود، ادامه دهد و از وی جدا شد. مدتی بعد یکی از همکلاسی های روشنک که چندین بار به او ابراز علاقه کرده بود وارد زندگی این دختر فقیر شد. روشنک که برای ادامه تحصیل و پرداخت شهریه دانشگاهی اش به مشکل برخورده بود به امید اینکه این پسر به نام محمود از وی حمایت خواهد کرد به او دل بست.

محمود که از نیاز مالی روشنک باخبر بود از این نقطه ضعف دختر جوان سوءاستفاده کرد و به اتفاق دوستانش چندبار روشنک را مورد تعرض قرار داد. فقر مالی و تحقیر بیش از حدی که این دختر مجبور به تحمل آن بود وی را بر آن داشت که چاره یی بیندیشد چرا که محمود و دوستانش حین آزار روشنک از وی فیلمبرداری کرده و آن را اهرم فشاری برای سوءاستفاده بیشتر از این دختر قرار داده بودند. روشنک که همه درها را به روی خود بسته می دید برای نجات از وضعیتی که گرفتار آن شده بود به سراغ مردی رفت که فکر می کرد می تواند به او اعتماد کند.

این دختر آنچه را که به سرش آمده بود برای مرد مورد اعتمادش توضیح داد و با حرف های امیدوارکننده وی به تصور اینکه همکلاسی های خیانتکارش به سزای عمل خود می رسند، رابطه خود را با آن مرد بیشتر کرد اما مدتی بعد متوجه شد این مرد هم تنها قصد سوءاستفاده دارد و با حرف هایش او را فریب داده است. نقشه این مرد زمانی برای روشنک فاش شد که دختر دانشجو به خانه این مرد رفت اما وی دختر را با دوست خود داود تنها گذاشت. داود که قصد داشت به روشنک تعرض کند این بار با مقاومت زن جوان روبه رو شد و در نهایت دختر جوان که خود را در بن بست می دید به دلیل تمامی مشکلاتی که در این مدت تحمل کرده بود به بهانه خوردن قرص سردرد از داود یک لیوان آب گرفت و با خوردن قرص برنج به زندگی خود پایان داد.

بنابر این گزارش با توجه به اینکه مدارک زیادی مبنی بر اینکه روشنک خودکشی کرده است به دست آمده، قاضی عزیزمحمدی یک بار دیگر به دلیل اینکه کیفرخواست به اشتباه تحت عنوان قتل عمد صادر شده بود پرونده را به دادسرا بازگرداند تا پس از اصلاح کیفرخواست، این پرونده مورد رسیدگی قرار گیرد.

bahram73 - انگلستان - منچستر
اسوده بخواب خمینی در قصر چندین میلیاردی خودت که هر سال هم میلیاردها تومان از بیت المال همین ملت صرف بزرگداشت روح کثیفت میشه.به هدف خود رسیدی و اسلافت هم راحت را ادامه میدهند .روحت در عذاب ای ملعون.
یکشنبه 23 فروردین 1388

baran-wien - اترپش - وپن
واقعا این مردهارو بایداز ... اویزان کرد.بی وجودها.
یکشنبه 23 فروردین 1388

delmorde - سوپد - یوتوبوری
این اتفاقات در بسیاری از کشورها رخ می دهد اما در کشوری که فقر و بیکاری و گرانی دامنگیر اکثریت مردمی که روزی به امید زندگی بهتر تحت حکومت عدل علیـ؟! دست به انقلاب زده اند که موقعیت بهتری برای خود و فرزندانشان فراهم شودبسیار دردناک است که مشتی از خدا بی خبر زیر لوای اسلام و با پوشش لباس روحانی از احساسات این ملت سواستفاده کنند و چنان وضع ناگوار اقتصادی در کشوری که دارای ثروت خدادادی برای رفاه مردم فراهم شده شاهد باشیم این دختر دانشجو و امثالهم چرا نباید ازطرف دولت حمایت مالی شوند بعنوان یک ایرانی حقشان است. مانند تمام کشورهای اروپا و خیلی از دیگر کشورهای دنیا که بعضی از انها نفت وگاز صادرتی هم ندارند. چرا تمام بزمجه های اخوندها و اطرافیانشان باید هرکدام چند وچندین شغل را با بیسوادی در اختیار داشته باشند و امثال این فرزند از فقر بدست خفاشان و گرگ صفتان سپرده شود؟ در کشور ثروتمند ما ثروت مملکت فقط مال دولتمردان و بزمجه هایشان است انها اجازه به خود میدهند بهر مقدار که بخواهند از پولی که متعلق به تمامی مردم ایران است بردارند خرج تحصیل و خوشگذرانی و سرمایه گذاری در کشورهای خارج بنام خود کنند بعوض سرمایه گذاری در ایران و ایجاد شغل برای دانشجویانی امثال این دانشجو. انوقت مشتی ابله مغز پهن بدنبال این اخوندها چه در داخل و چه خارج از کشور بعنوان مزدور و خائن بوطن راه می افتند برای اخوندهای بی وطن دزد بی حیثیت سینه چاک میدهند ای ننگ برشما حامیان این وطن فروشان احمق باد . شما درست مانند همانهایی هستید که میایستند نظاره گر شلاق زدن یا سنگسار یا اعدام یا سربریدن هموطنان خود در ملا عام می باشند. این عمل بدتراز عملی است که جلادان رژیم میکنند.درحقیقت شما با ایستادن و تماشا کردن کار شنیع انها را تایید و شریک جرمید همانطوری که سپاهان و بسیجیان هستند. من از بی غیرتی بعضی تعجب میکنم اینها ازحیوانات درنده درنده ترند با اینکه این زن نشسته دردش رو به این ادم گفته اما او سواستفاه کرده یعنی ذره ای غیرت انسانیت در وجود این نبوده انصافا سزای چنن مردی که چه عرض کن حیوان درنده ای مرگ هم کم است.
یکشنبه 23 فروردین 1388

MARYA DUBAI - دبی - دبی
اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب تو که به همه حال دادی خوب اینم میذاشتئ روش چرا خودکشی
یکشنبه 23 فروردین 1388

maliheh_uk - انگلستان - لندن
به نظر من بهترین راه رو انتخاب کرده اگه خودکشی کرد بهتره تا اینکه اگه به نحوی فیلم پخش میشد سرانجامش اعدام و سنگسار میبود قبلش هم مورد تجاوز در زندان .جالبه اگه با اون فیلم میگرفتنش هیچ وقت ریشه کنی نمی کردند که به خاطر فقر این کار را کرده
یکشنبه 23 فروردین 1388

Black Chador - امریکا - ولدن
چقدر خوبه که در اسلام مردان مسلمان زنان مسلمان را احترام می گذارن و مثل یک قطعه سکس نمی شناسن. راستی اون رئیس پلیس تهران که چهار تا زن را لخت میکرد و مجبورشون میکرد به صورته لختی نماز بخونند کجا رفت؟
یکشنبه 23 فروردین 1388

علیرضا123 - آلمان - مونیخ
بعنوان یک هموطن از تمامی مسلمانان و بخصوص تجار و بازاریان محترم ایرانی درخواست مینمایم از این به بعد با ایجاد بنیاد خیریه مستقلی تمامی وجوهات شرعی اعم از خمس، زکات، سهم امام و ........ را دراختیار این بنیاد قرار دهند. این بنیاد بایستی با شناسائی افراد محروم و مستمند امکانات کافی را در اختیار این افراد قرار دهند در این صورت مطمئنا آمار فقر و عوارض ناشی از فقر ( دزدی ، فحشا ......) به حداقل خواهد رسید و در صفحه حوادث روزنامه ها کمتر چنین اخباری را خواهیم خواند. شما را به خدای بزرگ قسم میدهم از این به بعد هیچ گونه وجهی به آخوندکهای مفت خور ندهید. این ....اده های مفت خور تمامی وجوهات را حیف و میل مینمایند. به خدای بزرگ قسم که صواب ایجاد بنیاد خیریه به مراتب بیشتر خواهد بود. ملت شریف ایران به هوش باشید و به پا خیزید.
یکشنبه 23 فروردین 1388

آریوبرزن - ایران - ایران
هموطنان گرامی از این قبیل افراد بسیارند. کمی به سخنان این عرب سوسمارخور توجه فرمایید بعد داوری کنید.
هنیه: ایران به فلسطین 250 میلیون دلار کمک می‌کند
نخست‌وزیر فلسطین از کمک 250 میلیون دلاری ایران به تشکیلات خودگردان و فلسطینیان خبر داد.
به گزارش فارس به نقل از شماره امروز روزنامه لبنانی السفیر، اسماعیل هنیه که اخیرا از ایران دیدار کرده گفت: «نتیجه دیدارم از ایران حمایت مالی از فلسطین به ارزش 250 میلیون دلار و ارائه چند طرح برای حمایت مالی و اقتصادی مستقیم از دولت و ملت فلسطین بود.»
هنیه همچنین گفت: «از جمله این کمک‌ها برای مثال اختصاص 120 میلیون دلار برای حمایت مالی از دولت فلسطین در سال 2007 و نیز اختصاص 45 میلیون دلار برای پرداخت حقوق کارمندان سه وزارتخانه از وزارتخانه‌های تشکیلات خودگردان فلسطین و پرداخت مطالبات خانواده‌های فلسطینی برای شش ماه است.»
وی افزود: «ایران پذیرفته به 100 هزار کارگر فلسطینی در ماه 100 دلار بپردازد و برای شش ماه به این کار ادامه دهد که جمع آن 60 میلیون دلار می‌شود.»
به گفته وی "ایران همچنین پذیرفته به هر کدام از سه هزار ماهیگیری که از چند ماه پیش از رفتن به دریا محروم شده‌اند، در ماه 100 دلار بپردازد و تا شش ماه به این کار ادامه دهد که جمع کل آن 8/1 میلیون دلار می‌شود.»
نخست‌وزیر فلسطین در پایان گفت ایران مرکز فرهنگی فلسطین و کتابخانه‌هایی ملی با ارزش 15 میلیون دلار خواهد ساخت و دو هزار خانه ویران‌شده را به ارزش کل 20 میلیون دلار ترمیم خواهد کرد.
یکشنبه 23 فروردین 1388

cool215 - بلژیک - گنت
واقعا متاسفم.ولی این جور مسائل همش تقصیر دولت نیست.ملت هم مقصر هستند.
دوشنبه 24 فروردین 1388

uaeiran - امارات - دبی
ای بابا هنوز این اتفاقها براتون عادی نشده !!!!!!!!!!!
دوشنبه 24 فروردین 1388

n.s - ایران - تهران
حالا توی اون هیرو بیری قرص برنج از کجا اورده
نکنه از قبل میدونسته میخواد چه اتفاقی بیفته اون وقت قرصو با خودش برده
یا اینکه میتونه پسره بهش داده باشه
دوشنبه 24 فروردین 1388

sara.germanyyy - اطریش - وین
کاش همهٔ مردا مثل این زن شجاع بودن و خودکشی‌ میکردند اونوقت دنیا بهشت میشد.هرچی‌ بدبختیه بخاطر وجود مرداست
دوشنبه 24 فروردین 1388

ukguy4u - انگلیس - لندن
دختر بیچاره
اینم یکی از میلیون قربانی رژیم جهل و شیاطین
دوشنبه 24 فروردین 1388

vodu - انگلستان - لندن
"روشنک که برای ادامه تحصیل و پرداخت شهریه دانشگاهی اش به مشکل برخورده بود به امید اینکه این پسر به نام محمود از وی حمایت خواهد کرد به او دل بست."
مشکل اکثر دخترها ایرانی اینه که به دوست پسر به چشم یک منبع مالی یا یک پله ترقی نگاه می کنند ... ولی تو کشور ها پیشرفته از دوست پسر همان چیزی را می خواهند که پسر از آنها می خواهد ... انسان به آب و غذا و غریزه احتیاج داره حالا چرا برای آن یک زره غریزه باید شهریه دانشگاهی تو رو بده... انسان باشید... خود فروشی نکنید.
دوشنبه 24 فروردین 1388

Tyson - المان - کلن
نا مردای کثیف.انشا ا... سر خانواده خودشون هم همچین بلای بیارن
دوشنبه 24 فروردین 1388

saeed-nasi - ایران - تهران
baran-wien - اترپش - وپن
یه بلانسبتی -همه مردها که تعرض نمی کنن
دوشنبه 24 فروردین 1388

royaa - ایران - تهران
MARYA DUBAI - دبی - دبی
آخه اینجا که دبی نیست !
شنیدم تو دبی اینجوریه که به قول تو : آب که یه وجب هم از سرت بگذره دیگه غرقت کنه !
راست میگن؟
سه‌شنبه 25 فروردین 1388

royaa - ایران - تهران
MARYA DUBAI - دبی - دبی
همین طوری حرف نزن و لطفا برو به این آدرس و داستان این دختر بینوا رو هم بخون . امیدوارم که کمی با انصاف تر نظر بدی ! داستان زندگی دختری که به دام رپیس پاسگاه افتاد و متاسفانه ....!
https://www.midinternet.com/939/comment-page-1
سه‌شنبه 25 فروردین 1388

پسر ایران زمین - ایران - تهران
برادرا که اون همه ادعاشون میشه و...از پارو بالا میره بدون تو اون دنیا همین روشنک ها به حول و قوه الهی دارای... میشن و مسولین رو مورد تعرض جنسی و آزار قرار میدن تا مسولین هم بفهمند یه من ماست چقدر کره داره.....
سه‌شنبه 25 فروردین 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.