از خاطرات اکبر هاشمی رفسنجانی درج شده در سایت تابناک :
در حالی که نوزدهمین سالگرد رحلت امام خمینی، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، با افتتاح مجلس هشتم همراه شده، «تابناک» با اشاره به یک مقطع حساس تاریخی، سلوک امام با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و میزان عمل ایشان به جمله خود که «مجلس در رأس امور است» را تشریح میکند.
امام خمینی(ره) در میانه سال 64 و در مقطع حساس جنگ، حتی از کسانی که برخلاف رأی صریح ایشان در دفاع از نخستوزیری مهندس میرحسین موسوی رأی دادند، تقدیر کرده و رأی آنان برخلاف نظر صریح خود را حق نمایندگان مجلس دانستند و حتی پس از رأی مشهور به 99 نفر، خود نمایندگان را به جماران دعوت کردند.
با وجود آنکه طبق برخی نقلها برخی از نمایندگان آن دوره عبارات نامناسبی را در مورد اظهارنظر درباره دولت به کار بردند، هیچیک از آنان به خاطر این مواضعشان تخطئه یا ردصلاحیت نشدند و حتی امام در مقابل برخی تندروهای جناح مقابل تأکید کردند که کسی حق ندارد راجع به مجلس جسارتی کند و یکی از این افراد هم از نامزدهای پروپا قرص تأیید صلاحیت شده ریاست جمهوری بود.
در آن مقطع با وجود برخی اختلاف سلیقهها میان رئیسجمهور و نخستوزیر وقت، امام تغییر نخستوزیر را صلاح نمیدانستهاند و با توجه به برگزاری انتخابات مجدد و انتخاب دوباره آیتالله خامنهای، موضوع معرفی نخستوزیر و کابینه او، به یکی از موارد اختلافی تبدیل میشود.
این در حالی بود که گویا امام خمینی(ره) با توجه به شرایط جنگ و این دیدگاه که بیثباتی و تغییر در دولت احتمالا تأثیر منفی در جنگ خواهد داشت، با تغییر مهندس موسوی نظر مخالف داشتهاند.
آنچه در پی میآید، روایت هاشمی رفسنجانی از این مقطع تاریخی است که به دلیل ریاست مجلس و نیز ارتباط نزدیک با امام(ره)، آیتالله خامنهای و مهندس موسوی، از نزدیک با مسائل درگیر بوده است.
سهشنبه 15 مرداد 1364
در مجلس زمزمهای پیچیده که امام به آقای فخرالدین حجازی [نماینده تهران] گفتهاند، مصلحت نمیدانند که [آقای میرحسین موسوی] نخستوزیر عوض شود و اختلافات شدیدی از این جهت در مجلس است.
شب با آقای خامنهای جلسهای طولانی داشتیم، درباره کابینه آینده، ایشان مایل نیست که مهندس موسوی [مجددا] نخستوزیر شود. خط اقتصادی ایشان را قبول ندارند. از من توقع دارند که همراهی کنم. قرار شد ایشان این مسئله را با امام در میان بگذارند. مشکل را جدی میبینم؛ دو سلیقه در مورد وزرا و برنامهها. [رئیسجمهور و نخستوزیر] در طول چند ماه گذشته، نتوانستهاند در مورد سه وزیر دفاع، برنامه و بودجه و راهوترابری توافق نمایند....
پنجنشبه 17 مرداد
بعد از نماز با آقای خامنهای جلسه داشتیم ... آیتالله خامنهای شرح مذاکرات امروزشان را با امام دادند. امام گفتهاند مصلحت نیست که آقای مهندس [میرحسین] موسوی از نخستوزیری کنار بروند...
یکشنبه 20 مرداد
شب با آقای خامنهای درباره نخستوزیری مذاکره کردیم. ایشان توقع دارند من در جهت تسهیل نظر ایشان در مورد تعویض کابینه کار کنم. پیشنهاد دادند که امام به نحوی گفته خودشان را که ابقای آقای میرحسین موسوی را به مصلحت دانستهاند، جبران نمایند و بعید میدانم که امام بپذیرند...
دوشنبه 21 مرداد
احمد آقا هم آمد و به طور مفصل مذاکرات آقای خامنهای و امام را درباره نخستوزیر آینده گفت و گفت نظر امام این است که تعویض مهندس [میرحسین] موسوی مصلحت نیست و مایلند که این نظرشان گفته شود؛ درست بر خلاف نظر آیتالله خامنهای.
پس از مشاوره به این نتیجه رسیدیم که اگر نظر امام این باشد، باید بر همین روال عمل شود. ولی آقای خامنهای اگر اختیار داشته باشند، به هیچ وجه حاضر نیستند که نخستوزیری ایشان را بپذیرند و میگویند فقط در صورت حکم امام حاضرند ایشان را معرفی نمایند و در این صورت در کارها دخالت نخواهند کرد و وزرا را هم به میل آقای موسوی تصویب میکنند. به هر حال مشکل بزرگی در پیش داریم....
چهارشنبه 23 مرداد
شب مهمان احمدآقا بودیم. امام هم در جلسه شرکت کردند. آقای خامنهای به خاطر آمدن والدینشان نیامدند. بیشتر بحثها بر سر نخستوزیر آینده و اختلاف نظر بین آقایان خامنهای و مهندس موسوی بود ولی به نتیجهای نرسیدیم... .
شنبه 2 شهریور
خدمت امام رفتم و راجع به مشکل کابینه آینده، با توجه به عدم موافقت آقای خامنهای با آقای [میرحسین] موسوی مذاکره کردم، اما نتیجهای به دست نیامد. امام همان حرف قبلی خودشان را تکرار فرمودند که تغییر دولت را صلاح نمیدانند و حاضر هم نیستند در این خصوص امر صادر کنند و اظهارنظر را کافی میدانند.
در مورد اینکه به شورای نگهبان توصیه کنند در تفسیر قانون اساسی که معرفی نخستوزیر را بعد از انتخاب مجدد رئیسجمهور لازم میدانند، تجدیدنظر کنند که خود به خود دولت بماند، امام فرمودند: نمیخواهیم این بدعت باب شود که موجب تضعیف شورای نگهبان شود. گفتم، فتنه پیش خواهد آمد. فرمودند: با آقای خامنهای صحبت کنیم و ایشان را قانع کنیم و ضمنا گفتند: برای خود آقای خامنهای ضرر دارد و خبر از رسیدن نامه آقای خامنهای و جواب خودشان به همین مضامین دادند.
آیتالله خامنهای تمایلی به نامزد شدن مجدد نداشتند و با اصرار ماها و نیز خواست امام پذیرفتند و همان موقع نظرشان را راجع به کابینه گفتهاند و اکنون حجت دارند، ولی نمیخواهند از نظر امام تخلف کنند... .
یکشنبه 3شهریور
عصر آقایان [محمد] یزدی و سیدجعفر کریمی از طرف جامعه مدرسین [حوزه علمیه قم] آمدند و برای تغییر دولت آقای [میرحسین] موسوی از من استمداد کردند. مشکلات را گفتم و گفتم نظر امام با آقای موسوی است و نمیشود با آن مخالفت کرد.
دوشنبه 11 شهریور
وزیر امور خارجه ... با توجه به اظهار امام که مصلحت نمیدانند آقای [میرحسین] موسوی عوض شود، گفت: به آیتالله خامنهای بگویم که اسم آقای ولایتی را به عنوان نخستوزیر مطرح نکنند و حاضر نیست در این شرایط مسئولیت را بپذیرد.
عصر آقای ناطق [نوری] آمد. ایشان هم درباره همین موضوع صحبت کرد و اصرار داشت که امام را باید راضی کرد. طرفدار نخستوزیر شدن آقای [علیاکبر] ولایتی است....
چهارشنبه 13 شهریور
ساعت 9 صبح به زیارت امام در حسینیه جماران رفتم. مراسم تنفیذ ریاستجمهوری آقای خامنهای بود. امام در متن نوشتهشان بر ضرورت تکیه بر محرومان و مستضعفان تأکید نمودند. آیتالله خامنهای در اظهاراتشان از نقاط ضعف عملکرد دولت با کنایه یاد کردند... .
شنبه 16 شهریور
پیش از ظهر آقای رئیسجمهور آمدند و ناهار مهمان من بودند ... نظر آقای خامنهای این است که اینها خوب کار نکردهاند و جایز نیست دوباره مأمور تشکیل کابینه شوند. زمان طولانی بحث کردیم، ولی به نتیجه نرسیدیم. مشکل عمده ایشان، اظهارنظر امام است....
دوشنبه 25 شهریور
با آیتالله خامنهای درباره جلسه فردای نمایندگان، تلفنی مذاکره کردیم. معلوم شد ایشان مصمماند که در این جلسه شرکت کنند. نامهای به ایشان نوشتم و نکاتی را ذکر کردم. احمدآقا آمد و اطلاع داد که امروز آقایان مهدوی کنی، ناطق نوری، یزدی و جنتی خدمت امام آمدند و از امام خواستند اظهارنظری که مبتنی بر عدم مصلحت بودن تغییر آقای [میرحسین موسوی]، نخستوزیر فرمودهاند، پس بگیرند یا جبران کنند که آقای خامنهای بتوانند فرد دیگری را معرفی نمایند. ولی امام نپذیرفتهاند و محکم گفتهاند که مصلحت نیست دولت عوض شود.
شب آقایان بهزاد نبوی و [محسن] نوربخش آمدند و از تصمیم آقای خامنهای مبنی بر تعویض دولت اظهار نگرانی کردند و از من خواستند دخالت کنم و مانع شوم...
سهشنبه 26 شهریور
آقای خامنهای در جلسه سهشنبه نمایندگان شرکت کردند و انتقاداتی علیه دولت داشتند اما نگفتند که میخواهند دولت را عوض کنند، ولی مخالفت خود را به نحوی گفتند...
چهارشبنه 27 شهریور
حدود هشتاد نفر از نمایندگان طرفدار دولت آقای [میرحسین] موسوی آمدند و از اظهارات دیروز آیتالله خامنهای انتقاد کردند. نامهای برای امام تهیه کردهاند که مشغول جمعآوری امضا هستند....
شنبه 30 شهریور
عصر آقای ناطق [نوری] برای چارهجویی در موضوع کابینه آمد؛ به نظر میرسد فهمیدهاند که آقای [میرحسین] موسوی را نمیتوان عوض کرد و گفت: آقای خامنهای هم تا حدودی به همین نتیجه رسیدهاند و دیگر آن احساس تکلیف را ندارند...
سهشنبه 2 مهر
بعد از نماز با آقای خامنهای جلسه خصوصی داشتیم. آماده شدهاند که آقای [میرحسین] موسوی را به مجلس معرفی کنند، ولی بنا دارند در مورد وزرا سختگیری نمایند.
شنبه 6 مهر
پیش از ظهر احمد آقا آمد و نتیجه مسافرت به خارک را به ایشان گفتم که خدمت امام بگویند. خبر داد که امام جواب نامه 135 نماینده مجلس در حمایت از آقای [میرحسین] موسوی را دادهاند و نوشتهاند که نظرشان ابقای آقای موسوی است. این تأیید کتبی مجدد، لابد آقای رئیسجمهور و جناح مقابل آقای موسوی را عصبانیتر میکند.
حضرت امام در پاسخ به نامه نمایندگان چنین مرقوم کردهاند: «بسماللهالرحمن الرحیم با تشکر از حضرات آقایان، اینجانب چون خود را موظف به اظهارنظر میدانم، به آقایانی که نظر خواستهاند، از آن جمله جناب حجتالاسلام مهدوی و بعضی آقایان دیگر، عرض کردم آقای مهندس موسوی را شخص متدین و متعهد و در وضع بسیار پیچیده کشور، دولت ایشان را موفق میدانم؛ و در حال حاضر تغییر آن را صلاح نمیدانم. ولی حق انتخاب با جناب آقای رئیسجمهور و مجلس شورای اسلامی محترم است ـ 5 مهر 64 ـ روحالله الموسوی الخمینی».
پنجشنبه 18 مهر
صبح زود به مجلس رفتم. عفت و خانواده امام هم، برای شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور به مجلس آمدند... من به خاطر اقداماتی که هفتههای اخیر در تضعیف آقای خامنهای شده، از ایشان تمجید و تجلیل زیاد کردم.
شنبه 20 مهر
آقای [محمدرضا] توسلی [مسئول دفتر امام] از اظهارات روز پنجشنبه آقای خامنهای در مراسم تحلیف گله داشت که به نحوی اعلان تحمیل دولت بود. حاج احمد آقا آمد و گفت: امام از اظهارات پریروز آقای خامنهای ناراحت شدهاند و معلول شیطنت اطرافیان ایشان میدانند و میخواهند به ایشان در این خصوص پیغام بدهند. راجع به اعضای دولت آینده بحث شد و ترجیح دادیم آقای منتظری هم به نحوی در شورای حکمیت [در انتخاب وزرا] باشند و امام هم موافقت فرمودند.
یکشنبه 21 مهر
اولین دستورمان رأیگیری برای دولت بود. شرکت نمایندگان در جلسه کمسابقه بود. 261 نفر از مجموع 267 نفر نماینده آمده بودند. 162 موافق، 73 مخالف و 26 نفر ممتنع بودند. 99 رأی مخالف و ممتنع که [به رغم تذکر قبلی] برخلاف نظریه امام بود، باعث ناراحتی شدید اکثریت نمایندهها شد و وسیلهای برای بدنام شدن و ضد ولایت فقیه معرفی شدن جریان محافظهکار گردید. بعضی این را از اشتباهات بزرگ سیاسی آنها میخوانند. نقطه مثبت آنها تعبد آنها بود که با این رأی از دستشان ممکن است گرفته شود و خود آنها این را وظیفهشناسی نمایندگی میدانند و فکر میکنند امام هم راضی نیستند نماینده برخلاف نظرش رأی بدهد.
دوشنبه 22 مهر
احمدآقا آمد و گفت: امام آمادهاند برای ختم غائلهای که در اثر مخالفت 99 نماینده مجلس با نظر امام درخصوص نخستوزیر ایجاد شده، با نمایندگان ملاقات نمایند. قرار شد روز چهارشنبه به ملاقات برویم و مطالبی که امام به آقای خامنهای درباره عدم مخالفت با دولت و طرد افراد ناباب گفتهاند، نقل کرد و گفت: آقای رئیسجمهور پذیرفتهاند. درباره وزرای پیشنهادی آقای میرحسین موسوی هم مذاکره کردیم.
سهشنبه 23 مهر
قبل از جلسه رسمی به نمایندگان اطلاع دادم که فردا به ملاقات امام میرویم؛ خوشحال شدند. بعد از تنفس به دفترم آمدم.
چهارشنبه 24 مهر
امام فرمودند: من قبلا از آقایانی که زحمت دادم، معذرت میخواهم، لکن بعضی مسائل هست که موجب شد من به خدمت آقایان برسم و آن چیزی که تکلیفم هست، عرض کنم. اولا که هیچ نگرانیای در این مسائل نیست و من تأیید میکنم مجلس را و همیشه سفارش میکنم به ملت که مجلس را باید تأیید کنند و مجلس از ارگانهایی است که لازم است بر همه ما که او را تأیید کنیم و هیچ کس حق ندارد که راجع به مجلس جسارتی بکند و مجلس حقش است که موافق و مخالف داشته باشد و ممتنع و یک مسئلهای است که همیشه باید در مجلس باشد و این امری است که گذشت و در او هیچ صحبتی نیست. آن چیزی که موجب زحمت آقایان است، این است که ما راجع به آتیه صحبت کنیم، گذشته گذشته است.
nasim irani - اتریش - وین |
سلام به مسولین سایت....ازاین هاشمی کثیفتر دنیابه نام آدم به خودندیده.این خاندان بایدروزگاری به محاکمه کشیده شوند.زیرادرفساد وترویج کثافت مقام اول راکسب کردند.خاطرات این گندک به دردخودش می خوردکه به نظرمن هیچ نکته حقیقی رادرنوشته های مزورانه اش نمی شودیافت.بایدازاین مردک حانی پرسید باثروت ایران چه کرده؟خاندان حرامزاده رفسنجانی درحال حاضرازگدایی به امپراطوری رسیدند.لعنت ابدی بر این شکم پاره ها!! |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
bluestar - ایران - تهران |
شنیدم مهندس موسوی مدتی روی برنامه های ماهاتیر محمد در مالزی و چگونگی پیاده کردن آن در ایران مطالعه می کرده. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
Black Chador - امریکا - ولدن |
بانک اسپارکتیز 112.1 میلیون دلار
بانک کورنر 97 میلیون دلار
بانک لتنونتیت 73.2 میلیون دلار
پولهایی که خامنه ای از ایرانی ها دزدیده و در بانکهای خارجی پس انداز کرده. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
sarab22 - المان - دوسلدورف |
پس با این حساب این الدنگ علی خامنه ای زیر اب خیلیها زده تا باینجا رسیده .
اینهمه کامنت در تابناک گذاشتم حتی یکی را درج نکردند ولی ایادیشان در اینجا کامنت میگذارند فرق ازادی و استبداد میشه فهمید هم مخالف و هم موافق در این سایت نظریاتشان چاپ میشه . خسته نباشید همکاران ایرانیان یوکی.
ننگ و نفرین بر حکومت فاشیستی اسلامی |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
LiliRose - کانادا - تورنتو |
خوب مردم ایران را شناختند.میدونند مردم از خامنه ای بدشون میاد و هر کی رو خامنه ای تایید کنه مردم بهش رای نمی دهند ( مثل ناطق نوری که خامنه ای گفت اصلح بوده و مردم به خاتمی رای دادند) حالا هم می خواهند بگویند که خامنه ای از موسوی بدش می اد که مردم برن بهش رای بدن .دست آخر هم رهبر بیاد بگه همه این رای ها مال منه!!!! |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
abiabi - انگلستان - لندن |
پس این .....ده خامنه ای برای همین هست که حالا هی میگه حرف حرف من . میخواهد مثل خمینی اقدام کند . بد بخت ملت تو را .... خمینی هم حساب نمیکنند . هر چند که خمینی هم یه .... مثل خودت بود. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
131156 - انگلستان - منچستر |
واقعا این مطالب نشانگر حقانیت اقای موسوی و خیانت اطرافیان خامنه ای را به مردم نشان می دهد. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
سلمک - ایران - تهران |
حالا مثلا خیلی مهمه ما داستان قهر و اشتی اینا رو بشنویم |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
syrus - ایران - شیراز |
در این مطالب کمی دقت کنید. هیچ سخنی از ملت به میان نیامده است. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
pesarekordiranzamin - تهران - ایران |
nasim irani - اتریش - وین
شما که غیر از دشنام دادن هیچ هنر د یگری نداری. ممکن است بعضی از ان حقایقی که سرکار علیه باخبر هستند جهت تنویر افکار عمومی ایراد بفرماپید. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
ariobarzan - انگلستان - اکسفورد |
من این رخداد را مو به مو یادم هست حتی یادم میاد مهدوی کنی را مامور تشکیل کابینه اعلام کردند در حال که خودش موافق نخست وزیری میر حسین بود.
در هر صورت سه راه پیش رو داریم:
1.به جبهه اصلاحات یک فرصت دیگر بدهیم و از میر حسین موسوی حمایت کنیم.
2.دعا کنیم امریکایی ها یا دیگران برای سرنگونی اینان بیایند که در این صورت خشک و تر را با هم خواهند سوزاند.
3.در خانه بنشینیم و اجازه بدهیم احمدی نژاد دوباره قدرت را به دست بگیرد و همچنان شاهد این وضیت باشیم به علاوه اینکه سربازان امریکایی و اسرائیلی هم خواهند امد
شما کدامیک را پیشنهاد میکنید؟؟؟ |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
a_bamdad - ایران - تهران |
چقدر این رفسنجانی باهوشه.تو این شرایط که میدونه اکثریت مردم از علی گدا متنفرت و هرچی بگه برعکسش رو انجام میدن مساله دعوای این دو تا رو پیش کشیده تا با استفاده از احساس منفی مردم نسبت به علی یه دست رای برای میرحسین جمع کنه.یادمه سال 76 که نفرت از گدای بزرک علی بن الجواد معروف به یک دست اینقدرم زیاد نبود ووقتی رو در و دیوار شعار مینوشتن خاتمی ضد ولایت فقیه که مثلا مردم ازش زده بشن ما عشق میکردیم که همچین ادمی اومده.یا وقتی هفته نامه یا لثارات مینوشت رهبر نمیخواد خاتمی بشه انگیزه مردم برای رای دادن دو چندان میشد.اما با همه این تفاسیر رای من به عنوان یه ضد انقلاب که از وقتی چشم باز کردم ازینا متنفر بودم دکتر انتری نژاده.اون تنها کسیه که نسخشون رو با اعمال احمقانه و نابخردانش میپیچه.امثال موسوی و خاتمی فقط یه نقابن برای پوشوندن زشتی چهره کریه این نظام. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
90min - ایران - ابادان |
هر کی خره خودشو میرونده و دیری میخورده.مردم هم ....م.الان هم که بدتره |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
Mina.Mehrparvar - سوئد - استکهلم |
nasim irani عزیز!
یک چیزی برای ما ایرانیها مهمه که بخاطر داشته باشیم. مردم گرسنه و عقب افتاده ایران شاه بدبخت و خانواده بی گناهشو (حد اقل منظورم بچه هاشه که واقعا بی گناه بودن) از کشور انداختند بیرون به جرم اینکه مال و منال کشور رو چپاول می کنه. حالا شاه چپاول می کرد یا نه موضوع بحث نیست. مهم اینه که چقدر به کشور خدمت میکرد. شاه هر چه بود یک وطن پرست بود. ولی مردم (نادان)ایران فکر می کردند شاه خوب شاهیست که بیاد مثل اونا رو گلیم بشینه. با موتور گازی یا الاغ بره و بیاد و خانوادشم برای امرار معاش کارگری کنند.
حالا در مورد رفسنجانی باید گفت که در اینکه اون پولهای زیادی رو خورده هیچ شکی نیست. ولی در طول سالهای کثیف بعد از انقلاب چه دورانی بیشترین راهسازیها و شهرسازیها و پیشرفتها رو در صنعت داشتیم؟؟؟؟ این اقا اگر می خوره بازده هم داره.
می خوام به تو اینو بگم که ما تو مملکتی زندگی می کنیم که هر کسی در راس قدرت قرار می گیره چپاول اولین کاریه که شروع می کنه. این محدود به حکومت منحوس اخوندها نمیشه. در تمام طول تاریخمان بوده. پس از میزان بالای چپاولات یک فرد نمیشه نتیجه گرفت فردی خوبه یا بد. بلکه از کارهایی که انجام میده بهتره که اینو بفهمیم. چون بعضیها مثل رییس جمهور فعلی ایران پولا رو می خوره و شکمش بجای بزرگ شدن راه می افته.!!!!!!! اونوقت ما میمونیم و کشوری که پر از محصولات کارخانه شکم راه افتاده ایشان است. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
saeed1 - کانادا - تورونتو |
Mina.Mehrparvar - سوئد - استکهلم
در مورد موتورگازی و الاغ باهات موافقم مثل جالبی بود. البته اینم باید بگم که شاه اشتباهات بسیار زیاد و بزرگی داشت و بیشتر اونها باعث سقوطش شد از جمله وابستگی شدیدش به بیگانگان و همدستیش با اونها برای براندازی دولت دکتر مصدق که با هیچ منطقی قابل قبول نیست! تبدیل حکومت سلطنت مشروطه به سلطنت مطلقه! که اینم هیچ جور نمیشه توجیه کرد!
در مورد هاشمی حرف و حدیث زیاد هست. ولی بیشترشون در حد حرف و ادعاست ! شخصا تا چیزی برام اثبات نشه بازگو نمیکنم!
مثلا همین بابک از تورونتو چند بار گفت که اتوبان 407 مال پسر هاشمیه من ازش مدرک خواستم ولی ارایه نکرد! |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
babaktoronto - کانادا - تورنتو |
سعید - تورنتو
شما گویی از ارادتمندان به اقای رفسنجانی هستید که اینچنین از او دفاع میکنی. دوست عزیز فساد سیاسی اقتصادی رفسنجانی روشن تر از ان است که شما بتوانی انرا انکار کنی. وقتی خود مقامات نظام و اطرافیان ان (چه رسمی و چه غیر رسمی )انرا تایید میکنند دیگر شما چرا انرا انکار میکنید؟ شما در همین کامنت بالایی خودتان حد اقل بخشی از این فسادهارا تایید میکنید که همین کافیست تا دست از اینچنین دفاع کردن از رفسنجانی بردارید که متاسفانه گویا وابستگیهای احیانا جناحی یا خویشی یا ... مانع از قبول و تایید این حقایق تلخ از جانب شما می گردد. واقعا باعث تاسف است دوست عزیز. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
bahram-tehran - ایران - تهران |
خیلی جالبه.اگه اون رییس جمهوره و می خواد نخست وزیر معرفی کنه پس چرا خمینی به خودش حق میده اضهار نظر کنه؟!به نظر شما اگه خمینی آدم خوبی بود این کارو میکرد؟یا میذاشت منتخب مردم(رییس جمهور)کارشو انجام بده؟هر چند که رییس جمهور هم در اصل منتخب شورای نگهبان و خمینی بوده. |
یکشنبه 23 فروردین 1388 |
|
ehsanusa - امریکا - نیوجرسی |
bahram-tehran - ایران - تهران
اگه خمینی آدم خوبی بود و به قانون احترام میگذاشت، اجازه میداد بنی صدر کارشو انجام بده!
خانه از پای بست ویران بود و هست!!! |
دوشنبه 24 فروردین 1388 |
|