قاضی پرونده احتمال داد این متهم دختران زیادی را مورد آزار قرار داده است

قاضی پرونده احتمال داد این متهم دختران زیادی را مورد آزار قرار داده است

دستگیری راننده پراید دودی رنگ به اتهام تعرض به دختر جوان این ظن را که احتمالاً وی دختران دیگری را هم قربانی کرده باشد برای پلیس تقویت کرد. به گزارش خبرنگار ما، دو هفته پیش دختر جوانی به نام سحر به نیروی انتظامی مراجعه و ادعا کرد از سوی راننده پراید دودی رنگ مورد تعرض قرار گرفته است. دختر جوان در شکایت خود نوشت؛ «شب بود و در اتوبان نیایش برف می بارید، من هم چون کفش مناسب نپوشیده بودم، خیس شدم و به اجبار ماشین دربستی کرایه کردم. وقتی پراید دودی رنگی جلوی پایم توقف کرد چون راننده مقداری وسیله روی صندلی عقب گذاشته بود به همین خاطر من مجبور شدم روی صندلی جلو بنشینم.»


وی ادامه داد؛ از چند خیابان که عبور کردیم به کوچه یی که خانه من در آن بود رسیدیم. کوچه بن بست بود. می خواستم سر خیابان پیاده شوم اما مرد راننده اجازه نداد و من را به داخل کوچه برد. وقتی داشت توقف می کرد طوری پارک کرد که در صندلی شاگرد به دیوار چسبیده بود و باز نمی شد. خیلی ترسیدم، خواستم خود را به صندلی عقب پرت کنم تا شاید بتوانم از آنجا فرار کنم، اما نتوانستم. مرد راننده به من گفت تنها به شرطی اجازه می دهد من از خودرواش پیاده شوم که با او رابطه برقرار کنم. من مقاومت کردم اما او سرانجام به من تعرض کرد و بعد هم مرا از ماشین بیرون انداخت. در آن تاریکی شب شماره پلاک پراید را یادداشت کردم.

با توجه به شکایت این دختر ماموران تحقیقات خود را آغاز کردند اما پراید دودی رنگی با آن شماره پلاک پیدا نکردند.

درست یک روز بعد از آن شکایت، دختر جوان با پلیس 110 تماس گرفت و اعلام کرد مرد متجاوز را دیده و او هم اکنون در میدان پونک است. دقایقی بعد ماموران در محل حاضر شدند و راننده پراید را دستگیر کردند. سحر در توضیحات جدیدش به پلیس گفت؛ من دو رقم شماره ماشین را جابه جا یادداشت کرده بودم به همین خاطر هم خودرو شناسایی نشد. شب بعد از حادثه با یکی از دوستانم به میدان پونک رفتم تا شاید خودم بتوانم مرد متجاوز را شناسایی کنم. در کنار میدان دیدم وی خودرواش را پارک کرده است و مقداری وسیله روی صندلی عقب گذاشته و خودش هم روی صندلی راننده نشسته است به محض اینکه مطمئن شدم او همان مرد است با پلیس تماس گرفتم.

با توجه به اینکه اتهام تجاوز به عنف در پرونده مطرح بود، هیات قضات شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران مسوول رسیدگی به این پرونده شدند. قاضی ساعی و چهار قاضی مستشار دادگاه، راننده پراید دودی رنگ را مورد بازجویی قرار دادند اما وی مدعی شد اصلاً سحر را در عمرش ندیده و این دختر اشتباه می کند. با توجه به اینکه گفته های سحر دقیقاً مطابق با وضعیت متهم بود، هیات قضات دستور بازداشت این مرد و بازجویی از او در اداره آگاهی را صادر کردند. راننده پراید دودی رنگ چند روز بعد به تعرض به دختر جوان اعتراف کرد و دقیقاً همان حرف هایی را زد که پیش از این سحر در شکایت خود مطرح کرده بود.

تحقیقات بعدی پلیس نشان داد راننده پراید دودی رنگ که مردی متاهل است، از مدت ها قبل هر شب به میدان پونک می رفته و در آنجا پرسه می زده است. هر چند وی ادعا کرد تعرض به سحر تنها جرم او است، از آنجایی که در آن منطقه دختران زیادی رفت و آمد دارند، بنابراین احتمال وجود قربانیان بیشتر در این پرونده مطرح شد.

قاضی ساعی رئیس شعبه 77 دادگاه کیفری استان در این باره گفت؛ راننده پراید دودی رنگ با توجه به اینکه از مدت ها قبل در این منطقه پرسه می زده و شب بعد از حادثه نیز دوباره به میدان پونک رفته و منتظر آمدن طعمه جدید بوده، بنابراین احتمال اینکه وی پیش از این هم اقدام به تعرض کرده باشد زیاد است.

وی ادامه داد؛ زنان و دخترانی که احتمالاً توسط راننده پراید دودی رنگ مورد تعرض قرار گرفته و تاکنون شکایت نکرده اند، می توانند با مراجعه به شعبه 77 از مرد جوان شکایت کنند، البته مشخصات و گفته های آنها محفوظ خواهد ماند و دادگاه قطعاً آبروی شهروندان را حفظ خواهد کرد.

khodekhodeshe - بلژیک - انت ورپ
مخالفین اعدامممممم
خدایی حقش اعدام حست یا نه د خیال کنین ناموس خودتونه.
دوشنبه 12 اسفند 1387

a-h - ابران - کرمان
khodekhodeshe - بلژیک - انت ورپ
چه حرفا! خشونت یعنی چی! باشه هر کار کرده که نباید اعدامش کنن! اصلا تو متمدن نیستی! حال یه کاری کرده اینا رو باید ببرن یه جاهای مناسبی و روزی یه بار به هشون بگن تو بدی!! تا خوب بشن !! دیگه نگی اعدام!
دوشنبه 12 اسفند 1387

p.a - بلژیک - لیژ
khodekhodeshe - بلژیک - انت ورپ
خدا مرگم بده ، واقعاً نمیدونی ( هست ) رو اینجوری مینویسن یا اشتباه تایپ کردی ؟
دوشنبه 12 اسفند 1387

Sahab - ایران - تهران
خدا ریشه ایت آدمها رو از زمین بکنه ...اینها که ناموس مردم رو بی ابرو میکنند 100 بار اعدام باید بشن نه یک بار
دوشنبه 12 اسفند 1387

kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
khodekhodeshe - بلژیک - انت ورپ
نخیر مشکل ریشه ایه،نبودن ازادی منجر به این جنایات میشه!!!
دوشنبه 12 اسفند 1387

venoosi - بلژپک - ورویرس
من فکر میکنم نباید اعدام بشه.بای حبس بدون عفو بهش بدهند.چون یکبار مردن برای همچین افرادی کمه باید روزی یکبار بمیرند.
دوشنبه 12 اسفند 1387

elektris - فرانسه - پاریس
واقعا این مرد نیت پستی داشته، باید برای این جرما مجازات سختی تعین کنن که هر آدم بی‌ ..و ک...ی نتونه این کارو بکنه . حیف که اسم عدم رو این مرد گذشت!!!
دوشنبه 12 اسفند 1387

elektris - فرانسه - پاریس
آفرین به این دختر زرنگ... مجرمو پیدا کرده
دوشنبه 12 اسفند 1387

ferfereh - ایران - ایران
نه به نظر من این یارو حقش اعدام نیست بلکه حقش حبس ابده برای اینکه با اعدام یک دفعه راحت می شه ولی با حبس ابد هر روز زجر می کشه.
دوشنبه 12 اسفند 1387

behro0z - ایران - تهران
من به نظرم اعدام گاهی مفیده....نباید بگیم اعدام توحش..گاهی لازمه...الان هم این به نظرم باید اعدام شه
دوشنبه 12 اسفند 1387

وروجک - ایران - تهران
elektris - فرانسه - پاریس
تازه کجاشو دیدی
ما توی ایران خودمون مجرم رو شناسیی می کنیم بعدش دستگیر می کنیم و بعد دادگاه تشکیل می دیم بعد هم با تفنگ شکاری حکم رو اجرا می کنیم
باور نمی کنی؟
پس این مطلب رو بخون
پدر شکاک با دو گلوله به زندگی دخترش پایان داد
https://www.iranukyellowpages.com/article.php?id=35438
دوشنبه 12 اسفند 1387

amirpro - بلزیک - استنده
دوستان از نظر من اعدام ساده ترین مجازات برای هر جرمیست
مجازات واقعی یعنی زندان انهم انفرادی.کار طرف ظرف چند سال به جنون میکشه و بعدش هم .....
دوشنبه 12 اسفند 1387

amir agha - کانادا - ونکوور
من میگم نباید بکشننش.باید با اون چیزی که دختر ها رو مورد آزار قرار می دادو قطع کنن. این از اعدام هم بدتره
دوشنبه 12 اسفند 1387

***mehregan*** - ایران - تهران
kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران دوست عزیز چرا توجیه میکنی؟ چرا همه چیز را به عدم آزادی ربط میدهید؟ اگر این ادم مجرد بود باز جای دفاع داشت.. اما این ادم متاهل است بنابراین دلیل کارش نمیتونه نیاز جنسی و عدم آزادی باشه.
دوشنبه 12 اسفند 1387

huka - نیوزلند - ولینگتون
باید زنش بدن تا دیگه از این کارای بدبد نکنه
سه‌شنبه 13 اسفند 1387

sahelearam - ایران - تهران
kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
تو واقعا مغزت پاره سنگ برمیداره .چه ربطی داره که داری با بی منطقی همه چیزو به این میچسبونی که آزادی نیست ؟ تجاوز توی کشورهای اروپایی هم وجود داره پس بی ربط حرف نزن . در ثانی اونقدرهم که فکر میکنی بدون آزادی نیستن اینجا همه رقم برای آقایون ریخته .
سه‌شنبه 13 اسفند 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
درود بر تو دوست عزیز. ضمن اینکه نبود آزادی یک عامل خیلی موثر است؛ باید خدمتتان عرض کنم، افرات در مذهب نیز باعث فساد میشود+ نبودن آگاهی صحیح در تصمیم گیری ها و حساب کتابهای زندگی در اقشار مختلف مردم+ نبودن پرورش و آموزش ( که در نهایت منجر به ساخته شدن فرهنگ یک جامعه می شود) + مشکلات اقتصادی+ و اینکه تکنولوژی و امکانات غربی وارد میشود؛ اما فرهنگ استفادهء از آن وارد نمی شود ( یعنی وسایل و تجهیزات و دستگاه ها و ...غربی را آقا زاده ها وارد میکنند از قبیل مبایل و ماهواره و اینترنت و .... اما به دلیل اینکه فقط دنبال سود و منافع شخصی هستند و ایران نیز تحریم میباشد؛ روش استفادهء صحیح آن آموزش داده نمی شود. مثلاً کارمند سادهء دولت برای بچه مدرسه ای اش مبایل میخرد و سر ماه قبض مبایل این آقا پسر بیش از 200 هزار تمان می آید در صورتی که کاسب نیست، و یک ریال در آمد ندارد! و برای همهء کالا و لوازمات و تکنولوژی غربی میتوانم ده ها بلکه صدها مثال بزنم که در ایران به صورت بی برنامه و بدون آموزش و نظارت استفاده میشود و در نهایت منجر به فاجعه میشود!)
چهار‌شنبه 14 اسفند 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
a-h - ابران - کرمان
behro0z - ایران - تهران
sahelearam - ایران - تهران
***mehregan*** - ایران - تهران
Sahab - ایران - تهران
khodekhodeshe - بلژیک - انت ورپ
کسانی که با اعدام موافقند؛ ایران در دنیا مقام اول را از لحاظ اعدام دارد، و طی این 30 سال بیش از 100 هزار اعدام انجام داده است ( چون در دههء 60 فقط 50 هزار سیاسی را اعدام کرده) چرا هنوز جرم و جنایت ریشه کن که نشده است هیچ؛ بد تر هم شده است؟!!!!
اعدام راه حل نیست. هدف از مجازات ؛ تنبیه یک مجرم است نه از بین بردن آن. ریشه ها را باید شناخت و مشکل را باید از ریشه حل کرد. وگرنه همین بچه های 3 ساله و 4 سالهء امروز؛ قاتلان و جنایت کاران فردا می باشند. مسلهء اعدام یک مسلهء بسیار مهمی است که جامعه شناسان و روانشناسان و کسانی که بر علم حقوق آشنایی دارند باید راجع به آن اظهار نظر کنند نه کسی که از روی کینه و انتقام حرف میزند!
فقط یک مورد رو بصورت بسیار خلاصه اشاره میکنم چون وقت تنگ است و این مبحث بسیار پیچیده است.
{{ هر نفر که اعدام میشود؛ خانواده، دوست و رفیق و فامیل دارد؛ با این عملِ اعدام آیا میدانید که عواقب فعل اعدام؛ چه تاثیری روی محیط اطراف شخص اعدام شونده میگذارد؟

مرگ برای انساهای پیرامونش یک چیز پیش پا افتاده میشود و نسبت به کشتن و کشته شدن حساسیتشان را از دست میدهند و همین مسله در آینده باعث پیدایش خشونت های دیگر در جامعه میشود. و معضللات و مشکلات دیگری را برای یک جامعه بوجود می آورد و هر کدام از این انساانهای اطراف مجرم اعدام شده ؛ مانند بمب متحرکی در جامعه؛ میگردند.}}
چهار‌شنبه 14 اسفند 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.