اعتراف بانک مرکزی به موجودی زیر صفر حساب ذخیره ارزی

اعتراف بانک مرکزی به موجودی زیر صفر حساب ذخیره ارزی

مقاله ایی از سایت آینده ( رسانه مستقل ایرانیان به همراه نظرات کاربران آن)
بانک مرکزی جمهوری اسلامی، در گزارش رسمی از خود از وضعیت اقتصادی کشور در هفت ماهه نخست سال جاری، اطلاعات متفاوتی با آمار رسمی اعلام شده توسط دستگاه های دولتی که در صدا و سیما و مطبوعات تبلیغ می شود ارائه کرده است.

به گزارش خبرنگار «آینده» به نقل از این گزارش بانک مرکزی، موجودی نقدی حساب ذخیره ارزی در اول آبان 1387، برابر 25 میلیارد دلار بوده و با احتساب تعهدات این حساب به طرفهای خارجی، بدهی حساب مذکور برابر با 43 میلیارد دلار می باشد و بنابراین، حساب ذخیره ارزی در اول آبان گذشته با کسری 18 میلیارد دلاری مواجه بوده است.

با توجه به واریزی وجوه ناشی از صدور نفت در 5 ماه پایانی امسال به این حساب، پیش بینی می شود تا پایان سال جاری، بدهی حساب مذکور تسویه شده و موجودی حساب ذخیره ارزی در ابتدای سال 1388 صفر شود که به دلیل کاهش شدید قیمت نفت و افزایش بودجه دولت، به احتمال زیاد امکان واریز پول به این حساب در سال آینده منتفی خواهد بود.

از سوی دیگر بنابر گزارش بانک مرکزی، بیش از دو سوم منابع بودجه دولت یعنی معادل 67 درصد آن، از عواید ناشی از نفت تامین شده که این رقم نسبت به سال گذشته 5 درصد افزایش یافته است، از این منبع سهم هزینه های جاری دولت از نفت نیز با 6 درصد افزایش به 58 درصد رسیده است.

همچنین کسری تراز عملیاتی دولت با 5/4 هزار میلیارد تومان افزایش به 5/10 هزار میلیارد تومان رسید.

از سوی دیگر بنا بر گزارش بانک مرکزی، داراییهای خالص بانک مرکزی در خارج از کشور تا اول آبان ماه گذشته به 55 میلیارد دلار رسید که با توجه به رقم درآمد 27 میلیارد دلاری دولت در 3 سال گذشته، کافی به نظر نمی رسد.

فروش ارز توسط بانک مرکزی در بازارهای بین المللی در 7 ماهه نخست سال جاری نیز با 7 میلیارد دلار افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 27 میلیارد دلار رسیده است.

همچنین شاخص قیمت زمین در مناطق شهری نسبت به 4 سال قبل (مهر 1383)، 3 برابر شده است. یعنی در طول مسئولیت دولت نهم شاخص قیمت زمین از حدود 100 واحد به 280 واحد در مهرماه 1387 رسیده است، نکته جالب آن که ینابر اعلام بانک مرکزی، در یک سال گذشته قیمت زمین در شهرهای کشور 64 درصد افزایش یافته که حتی در صورت کاهش 30 درصدی قیمت در سه ماهه اخیر که توسط رسانه های رسمی تبلیغ شده است، باز هم قیمت مسکن نسبت به آغاز دولت نهم دو برابر شده
نظرات بینندگان:
وقتی قیمت نفت افزایش می یافت اسان بود که واردات را با سس تبلیقات بعنوان توسعه اقتصادی از تریبون ها فریاد کرد اما با وضع فعلی مدیریت کار آمد وشفاف لازم است که اوضاع را سامان دهد ...متاسفانه بنده چنین مدیریتی را در هیچ طرف نمی بینم ...
احتمالا چنین توفیقی نیز حاصل همان پر کار ترین رئیس جمهور دنیا یا همان معجزه هزاره سوم است.ایکاش آنهایی که رئیس جمهور را با یوزارسیف مقایسه می کنند،صندوق ذخیره ارزی را با ذخیره کردن گندم مقایسه می کردند منتها هر کدام به فراخور زمان خودش.
این آمار رو بزارید کنار سایر آمار آقای رئیس جمهور که قبلا گفته شده بود (20 ساعت کار در شبانه روز) و فرض کنید که ایشون روزی همون 10-12 ساعت کار می کردند اونوقت چی میشد
در ضمن جهت یادآوری حساب ذخیره ارزی رو آقای خاتمی با نفت 9 تا 45 دلاری ایجاد کردند دوستان با نفت 140 دلاری درش رو تخته کردند
تا وقتی اکثریت جامعه دنبال کسی هستند که مقدسش کنند و آن را بی چون و چرا بپرستند، وضع مملکت ما هم همین است که به راحتی حساب ذخیره ارزی خرج شود و کسی هم نفهمد کجا خرج شده و کسی هم سوال نکند و با یک تبلیغ سریع قانع بشیم که نه... مشکلی نیست و همه چیز خوب است..... از ماست که بر ماست
به نظر نه فقط احمدی نژاد در این سو مصرف مقصر است بلکه مجلسی هم که جرات سوال از او را ندارد شریک جرم است.
نان پنیر خوردن احمدی نژاد مهم نیست پول مردم را هدر داده است سو مصرف نام محترمانه ای است به اینکار که بکار بردم . نخواستم بدون بررسی قطعی اتهامی را متوجه احمدی نژاد کرده باشم
آقای احمدی نژاد دست مریزاد!!!
‍‍
مملکت ما بیش از 200 سال است که با مشکلات اینچنین روبرو است و در زمانهای مختلف هم شکلش تغییر کرده و تنها راه حل این مشکل ارتقاء آگاهی و فرهنگ عمومی جامعه و ایجاد دموکراسی به معنی واقعی است تنها در این صورتی که مدیران جامعه احسان کنند بابت هر عملی که انجام میدهند باید پاسخگو باشند اوضاع درست خواهد شد ولاغیر
ضمنا نظر دوست عزیزی که گفته از ماست که برماست کاملا صحیح است
اعتبار قسمت اصلی موجودی یک ملت است که در دولتش مستتر است است این مردم انروزی که اشتباها این دولت را انتخاب کردند و فکر کردند همچنان که رئیسش میگوید نفت را سر سفره میاورد و با تمام مافیا میجنگد و دزدان را دست میبرد و اخلاق را حاکم میکند اعتبار و موجودی خود را به طور موقت از دست رفته دید برخوردهمسایگان حتی مسلمان با هم وطنان ناشی از همین تصمیم است نمیتوانیم خود را گول بزنیم
تا حالا ندیده بودم که بدهی و تعهدات خارجی را کنار مبلغ ذخیره ارزی بیاورند و با هم مقیاس کنند. در دوره همه رئیس جمهور ها هم کلی بدهی خارجی داشتیم که هرگز اینطوری راجع بهش قضاوت نمی شد. این هم یک بامبول واسه اعتراض به همه چیز است.
a_bamdad - ایران - تهران
یوزارسیف سیلوهات که خالی از اب درومد!
یکشنبه 11 اسفند 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
دولت جمهوری اسهالی ورشکسته است. همین روزها منتظر سرنگونی آن با نهایت آبروریزی باشید. ولایت رست روم؛ تو و دارودسته ات هم به فکر یه کار شرافتمندانه باشید. با اینکه همه مون میدونیم کار شرافتمندانه رو آدم باشرف انجام میده و شما ها از انجام اون عاجز هستید
یکشنبه 11 اسفند 1387

dastopaaa - روسیه - مسکو
مردم ایران با این روند و بعد از تمام شدن نفت باید بروند گدایی مردم کشورهایی مثل ترکیه و امارات رو کنند.اونهایی که خودشان روزی گدا بودند
یکشنبه 11 اسفند 1387

dastopaaa - روسیه - مسکو
حالا نفت هست بفروشید.وکشورهای دیگر را اباد کنید.ببینیم 20سال دیگر که تمام شد چه .....ی میخورید
یکشنبه 11 اسفند 1387

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
وقتی اقتضاد مال خر باشد.ذخیره ارزی معنی ندارد.بدهید همین عربها بخورند.
یکشنبه 11 اسفند 1387

MA -HASTIM - سوئد - یوتوبری
تا کی باید شاهد چپاول اموال و دارائیهای کشورمان باشیم تا کی باید ساکت بنشینیم تا سرداران و آیت اله های کاخ نشین و جماعت کاسه لیسان بارگاه خامنه ای هر انچه که میخواهند بر سرمان بیاورند و روز بروز برای دستیابی به ثروت بیشتر مردم بی امانمان را فقیر تر کنند و کشورمان را ویرانتر. تا کی باید شاهد خودکشی وخودسوزی هموطنان بتنگ امده از فقر و نداری و گرسنگی باشیم و عمال این حکومت دیکتاتوری و مزدوران داخلی و خارجیشان برای خود ، قصر ها و بهشت های واقعی بسازند!
دیگر زمان یکی شدن...... ما شدن...... همدل شدن...... همکلام شدن.... اتحاد و یکرنگی و شعله ور شدن عشق به میهن و یکدیگر در دلهایمان و امید به ازادی و رهائی فرارسیده است تا با ایستادگی در برابر این فرومایگان از کشور...... از ناموس...... از حیثیت...... از شرف...... از انسانیت...... و از موجودیتمان دفاع کنیم و حق و حقوق پایمال شده مان را باز پس بگیریم.
برخیز برخیز هموطن خروش کن براهریمن که برده از ترس یاد ما غرورما ایمان ما........
ای هموطن از مرد و زن رسیده وقت ما شدن .....
نقشه بیداد زمان بر اب کن بر اب کن ......
فریاد بزن در لحظه ها با این شعار جان فزا بر دشمن اندیشه ها.....
فریاد کن فریاد کن ماهستیم ماهستیم.....
هستیم اگر میرویم گر نرویم نیستیم ....
پنجشنبه ها در سراسر ایران سرشار از بوی نان گرم و بوی آزادی است .
5شنبه ای دیگر و جوش و خروشی دیگر در صف عشق در برابر نانوائیهای سراسر ایران برای از به زیر کشیدن سرداران و آیت اله های کاخ نشین و مزدوران و کاسه لیسان بارگاه و ظلم خامنه ای .
ما هستیم ما هستیم.

یکشنبه 11 اسفند 1387

midas - ایران - تهران
من که افغانی هستم ولی بازم میگم ایران قدرت عجیبی در اطلاع رسانی کاذب به مردم را دارد و مردم وقتی از مرز خارج میشوند میفهمند دنیا چه خبره و ............
یکشنبه 11 اسفند 1387

Dr Imagination - ایران - تهران
امریکا که نه تنها حسابش خالی است کلی هم به کشورهای دیگر از جمله چین مقروض است.
یکشنبه 11 اسفند 1387

farzande koroshe kabir - ایران - تهران
Dr Imagination - ایران - تهران
همشهری قبل از این که کامنتت رو ارسال کنی آیا نگاهش کردی و دوباره خواندی؟ آمریکا رو داری با ایران مقایسه می کنی؟ مثل این که تلقینات آخوندی کاملا بر مغز و تفکرات شما اثر گذاشته... و اخبار دروغ رو باور کردی...
یکشنبه 11 اسفند 1387

ASTARA-KHAZAR - ایران - استارا
از برکتهای جمهوری اسلامی و الله مدینه ! ایران و ایرانی از عرش به فرش رسیده است. جز شرمندگی و خجالت و سرافکندگی چیز دیگری باقی نمانده است. تمامی سران این نظام غرق در فصاد هستند. دلم برای مردم کباب میشه چون بدجوری گیر کردند.
یکشنبه 11 اسفند 1387

velayat - ایران - شیراز
ایران وضعش از زمان خاتمی و هاشمی بهتره. متوهمان معلوم الحال از جمله جاسم چاخان و رفقاش هم حالا حالا ها صابون این مملکت رو به دلتون بزنید و تو کفش باشید. ایران تازه رو دور پیشرفت و توسعه است و کشورهای اروپایی و آمریکا در حال فروپاشی اقتصادی. بهتره یه فکری برای اونا بکنید کسی از شما نمیخواد برای ایران فسفر نداشتتونو بسوزونید.
یکشنبه 11 اسفند 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
Dr Imagination - ایران - تهران
شاید امریکا رفت خودفروشی توهم باید بری؟ اخه گودرزی چه ربطی به شقایق داره؟ نکنه مدرک توهم از نوع کردانیست.
یکشنبه 11 اسفند 1387

alirezagholami - ایران - تهران
Dr Imagination
نکند شما دکترای حماقت داری ؟ پس لابد وضع اقتصادی ایران از آمریکا بهتره ؟
یکشنبه 11 اسفند 1387

nasim irani - اتریش - وین
ولایت ازشیراز
سلام وخسته نباشید..ولایت من که می دانم توکجاهات می سوزه!اگراین حک.مت جهل فاسدازبین بره نون مفت خوری تو واربابانت قطع می شه..دیگه مال مفت خوریت بریده می شه وتوی تن پرور ... بایدبه جای مزدوری ...ات روبه گاری ببندی وکارکنی.اونوقت روزمرگ شماهاست..انشالله
یکشنبه 11 اسفند 1387

parandehparshekaste - ایران - بوشهر
(velayat - ایران - شیراز) مگر فسفر مسفر را می فهمی شما هم!
...اکبر. پیشرفت چه کسی؟
حسن نصر... و همگو چاوز که عاشق این نوع پیشرفتند. اون بازمانده ی حافظ اسد هم که بی بهره نمانده. بگم بازم؟!!!!!!!!!
دوشنبه 12 اسفند 1387

shabnam anti mammad! - استرالیا - سیدنی
بابا اقتصاد مال خره خر هم ذخیره ارزی میخواد چیکار؟ پس مشکل حل شد..
دوشنبه 12 اسفند 1387

ufo - دانمارک - وایله
ولایت اخ دلم میخواهدروزی برسه مثل انروزی که پسیان با اون شاطر تو مشهد کرد.منم با شماها بکنم.یعنی این تو بمیری اون تو بمیری نیست دلقک میرزا.
دوشنبه 12 اسفند 1387

behnam eli - امارات - دبی
تبریک به دولت عدالت محور
دوشنبه 12 اسفند 1387

velayat - ایران - شیراز
nasim irani - اتریش - وین
احتمالاً سی سال پیش که پای گنده تر از تو از مملکت قطع شد اینجوری روزگار میگذروندی. آره؟ چرا فکر می کنی همه مثل توئن. ولی دلم برای تو و بقیه شما سوخت. چرا اینکارا با شما کردن؟ این کرامت اجتماعی که میگن اونور زیاده کجا رفته بود؟
دوشنبه 12 اسفند 1387

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
velayat - ایران - شیراز
چقدر تو مستوجب ترحم هستی. کاش می شد یک بار پایت را از شهر و روستای خودت بگذاری بیرون. بفهمی دنیا واقعا این دنیایی نیست که خامنه ای برای تو تعریف می کند.
دوشنبه 12 اسفند 1387

nasim irani - اتریش - وین
ولایت شیراز
سلام وخسته نباشید...ولایت من که نفهمیدم چی نالیدی بیسواد.امادلم می خوادبدانم وجدانت روچندفروختی؟فکرنکنم خیلی قیمت داشته باشی!کسی که خودسوزی یک انسان دردمندرابه تمسخربکشدنبایدآدم باشد!ولایت من ازایران تشریف بردم بیرون چون نمی خواستم مظلوم ودرحین حال ظالم بشم..نمی خواتم ملاهای شکم پاره جنس انسانیتم رامثل تو ح...ن کنند! تو ا....له به دنیاآمدی و...و هم خواهی رفت.جای تعجب نیست که بخواهی گرسنگی مردم راببینی!چون دست پرورده علی گدابهترازاین نمی شه!
دوشنبه 12 اسفند 1387

sasan30 - ایران - ایران
سلام
دوستان دعوا نکنید این دنیا نه اون دنیایی هست که توی ایران میگن نه دیگه اون دنیایی هست که امریکا میخواست حالا دیگه امریکا باید پیه چند جانبه گرایی رو هم به تن خود بماله.الان امریکاییها میفهمن وضع بد اقتصادی یعنی چه!
افسوس من از اینه که تا کی بعضی از این ایرانییها میخوان به هر طریقی شده ابروی این ابرقدرت پفکی رو حفظ کنند.
ولی فکر اینکه یه روز هم ایران ابرقدرت بوده و توی خیلی کشورها طرفدار داشته دلم رو اروم میکنه.خدا کنه ایران بتونه امپراتوری از دست رفته اش و دوباره بدست بیاره.
سه‌شنبه 13 اسفند 1387

vahid.sharifi - کانادا - ونکوور
زیر صفر دیگه چه صیغه ایه؟! صیغه مبالغه است حتما... بی کفایت های دزد!
سه‌شنبه 13 اسفند 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
موجودی نقدی حساب ذخیره ارزی در اول آبان 1387، برابر 25 میلیارد دلار بوده و با احتساب تعهدات این حساب به طرفهای خارجی، بدهی حساب مذکور برابر با 43 میلیارد دلار می باشد و بنابراین، حساب ذخیره ارزی در اول آبان گذشته با کسری 18 میلیارد دلاری مواجه بوده است.
=============================
طرفهای خارجی= حماس+سپاه قدس+حزب الله+ پروژه های شهرک سازی در غزه+بده کاری های جمهوری اسلامی به کشور دوست و همسایه روسیه شوروی که بیش از 200 سال است همچنان ادامه دارد!+ بده کاری های دیگر ایران به کشور دوست و همرزم مان " ونزوئلا" و برادر چاوز جهت مبارزه با آمریکا+ بده کاری های ایران به کشور بولیوی و رییس جمهوری محترمشون اوا مورالس+ و بده ای های دیگر جمهوری اسلامی ایران به جا های دیگر که به ملت ایران اصلاً ربطی ندارد! چیه فضولی که میخوای بدونی؟ مگر پول مال توِ؟ پول دولت است هر کاری دلش بخواد باش میکنه.
سه‌شنبه 13 اسفند 1387

vahid.sharifi - کانادا - ونکوور
خود شیرینی ایران در ارمنستان و صدور گاز مفت به این کشور فراموش نشه.
چهار‌شنبه 14 اسفند 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.