فیلم درگیری دانشجویان و نیروهای بسیج در دانشگاه امیرکبیر

فیلم درگیری دانشجویان و نیروهای بسیج در دانشگاه امیرکبیر

روز گذشته ( دوشنبه 5 اسفند) همزمان با حضور گسترده و سازماندهی شده افراد خارج از دانشگاه برای اجرای پروژه دفن شهید، دانشجویان دانشگاه امیرکبیر علیرغم تمامی فشارها به این پروژه اعتراض کردند.

تمهیدات گسترده برای جلوگیری از شکل گیری اعتراض

نیروهای امنیتی با همکاری مسئولین وزارت علوم و دانشگاه امیرکبیر از هفته های گذشته تمامی تمهیدات لازم را اندیشیده بودند تا این مراسم بدون هیچ گونه اعتراضی برگزار شود. تقاضای رهایی ریاست دانشگاه امیرکبیر برای ادامه بازداشت ۴ دانشجوی دربند این دانشگاه، ممنوع الورود کردن ۱۲ دانشجوی پلی تکنیک از ابتدای هفته جاری و تماس با خانواده های دانشجویان معترض برای تحت فشار قرار دادن آنها از جمله اقدامات انجام شده برای ممانعت از شکل گیری هرگونه اعتراضی بود.

علاوه بر آن طی روزهای گذشته پس از آنکه دانشجویان دانشگاه امیرکبیر طی ۲ روز متوالی با برگزاری تحصن و تجمع اعتراضی مخالفت خود را با اجرای پروژه «دفن شهید» ابراز داشتند، مسئولین نحوه برگزاری این مراسم را تغییر داده و آن را به یک مراسم عمومی تبدیل کردند تا با خیالی آسوده نیروهای اطلاعاتی و سپاهی را وارد دانشگاه کنند. همچنین از روز یکشنبه بیلبوردهای تبلیغاتی در این زمینه در نقاط مختلف شهر تهران نصب شد. یکشنبه شب نیز آیت الله خامنه ای با انتشار پیامی از برگزاری این مراسم استقبال کرد تا بدین ترتیب تمامی زمینه های برای دفن شهید بدون هیچ اعتراضی فراهم شود. وی در حالی برای اجرای دفن شهید در دانشگاه امیرکبیر پیام منتشر کرد که همزمان با دانشگاه امیرکبیر در دانشگاه کاشان نیز این پروژه انجام شد ولی وی پیامی برای دفن شهید در آن دانشگاه صادر نکرد.

علاوه بر آن طی روزهای گذشته خبرگزاری های فارس و ایسنا و بسیاری سایت های زنجیره ای اقتدارگرایان با گزارش متعددی سعی کردند تا در فواید دفن شهید در دانشگاه ها بنویسند و یا دانشجویان معترض را مورد تهدید قرار دهند. در یکی از آخرین موارد یکی از این سایت ها گزارش کرد که طلاب بسیجی استان قم در حمایت از دفن شهید در دانشگاه امیرکبیر تجمع کرده اند.

اعتراض دانشجویان

اما با وجود تمامی فشارها، باز هم روز گذشته همزمان با دفن شهید، دانشجویان دانشگاه امیرکبیر این نمایش فریبکارانه را بر هم زدند.

دانشجویان با شعارهایی همچون “دیکتاتور زمانه شهید شده بهانه”، “مرگ بر طالبان، چه کابل چه تهران”، “بسیجی برو گمشو” ، “توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد”، “مرگ بر دیکتاتور”، “بسیجی بی عرضه قرآن کردی به نیزه” به سو استفاده حکومت برای ایجاد جو امنیتی در دانشگاه ها اعتراض کردند.

حمله وحشیانه به دانشجویان

نیروهای سپاهی و بسیجی که با ارسال نیروهای خود به دانشگاه امیرکبیر، جای هیچ گونه اعتراضی از طرف دانشجویان را متصور نمی شدند، پس از آنکه با اعتراضات دانشجویان مواجه شدند با عصبانیت و وحشیگری بسیار به ضرب و شتم دانشجویان پرداختند. عوامل مدعی اسلام که به چاقو، اسپری فلفل و وسایل ورزش های رزمی مجهز بودند، تمامی عقده های خود را با ضرب و شتم وحشیانه دانشجویان بروز دادند.

بیش از ۶۰ دانشجو بر اثر ضرب و شتم مجروح شدند که در حدود ۲۰ نفر از آنان به بیمارستان های مختلف انتقال داده شدند. حال ۳ نفر از مجروح شدگان وخیم می باشد. ضربات چاقو، پنجه بوکس و مشت بر بدن برخی از دانشجویان به وضوح آشکار است. همزمان با انتقال دانشجویان به بیمارستان ها، نیروهای اطلاعاتی با حضور در بیمارستان ها مانع از پخش وضعیت دانشجویان مجروح شده اند.

بازداشت دانشجویان

پس از دفن تابوت ها همراه با ضرب و شتم دانشجویان و پایان نمایش پروژه دفن شهید، بازداشت دانشجویان معترض و انتقال آنان به بازداشتگاه ها شروع شد. تعدادی از دانشجویان که مورد ضرب و شتم هم قرار گرفته بودند در دقایق اولیه اتمام نمایش دفن شهید، بازداشت شده و در ون های قرمزی رنگی به نقاط نامعلومی انتقال داده شدند.

پس از آن مامورین اطلاعاتی همراه با همکاری حراست دانشگاه امیرکبیر با استقرار در خروجی درب های دانشگاه، دانشجویان را هنگام خروج از دانشگاه بازداشت می کردند. در حالیکه برخی از دانشجویان به دلیل شرایط ناامن خارج از دانشگاه قصد داشتند تا برای چند ساعتی در دانشگاه بمانند، علیرضا رهایی ریاست دانشگاه امیرکبیر با اعلام اینکه هیچ دانشجویی نمی تواند بعد از ساعت ۷ در دانشگاه باشد، از انتظامات دانشگاه خواست تا دانشجویان را از دانشگاه اخراج کنند. همزمان ماموران اطلاعاتی با همکاری انتظامات دانشگاه امیرکبیر با استقرار در خروجی درب های دانشگاه به شناساسی و بازداشت دانشجویان معترض پرداختند.

بر طبق آخرین آمار بدست آمده در بعد از ظهر روز گذشته بیش از ۷۰ دانشجو بازداشت شدند که اکثر این دانشجویان به کلانتری ۱۰۷ میدان فلسطین منتقل شدند، اما از محل نگهداری برخی از بازداشت شدگان اطلاعی در دست نیست. همچنین برخی از دانشجویانی که به کلانتری ۱۰۷ منتقل شده بودند از آنجا به نقاط نامعلومی منتقل شدند. ماموران حراست و برخی از افراد بسیج دانشگاه امیرکبیر با حضور در این کلانتری به شناسایی دانشجویان فعال پرداختند. از کلیه دانشجویان منتقل شده به کلانتری ۱۰۷، عکس برداری و انگشت نگاری انجام و کارت دانشجویی آنان ضبط شده است. دانشجویان مورد فحاشی ماموران کلانتری و نیروهای امنیتی قرار گرفتند و نیروهای امنیتی به شدت نسبت به شعار “مرگ بر دیکتاتور” عصبانی بودند. تا بامداد صبح روز سه شنبه بیش از ۴۰ نفر از دانشجویان آزاد شده اند اما هنوز نزدیک به ۳۰ نفر از دانشجویان در بازداشت به سر می برند.

منبع : خبرنامه امیرکبیر

kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
وقتی میگم هر کی مخالف حکومت اصلا نباید رای بده، واسه اینه ها!!! حالا هی برید رای بدید!
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

rozana24 - هلند - انسخده
دیکتاتور زمانه شهید شده بهانه”، “مرگ بر طالبان، چه کابل چه تهران”، “بسیجی برو گمشو” ، “توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد”، “مرگ بر دیکتاتور”، “بسیجی بی عرضه قرآن کردی به نیزه
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

علی-ایران-تهران - ایران - تهران
velayat - ایران - شیراز .. گرچه مثل تو آنجا زیاد بود ولی خیلی دوست داشتم تو آنجا بودی و با یه کف گرگی می گذاشتم تو صورتت که به گربه بگی عمووووووو
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

mehrab_alborzi - ایران - تهران
بعد از 20 سال که از جنگ میگذره کدوم جنازه را اوردن !!!! مگر میتونه سالم مونده باشه . بعد هم همیشه باید عزادار باشیم ما
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

soheil.j - ایران - تهران
ما برای قبر آمده ایم........ارتباط این رژیم با قبر ناگسستنیست..
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

persisch - آلمان - بن
اسلام ناب محمدی این هستش. یک مشت حرام زاده.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

Black Chador - امزیکا - ولدن
این دانشجویان امیر کبیر باعث افتخار ایران و جهان هستند. حالا موقع این هست زنان شجاع ایران به طرفداری مردان خوب ایران برخیزن و همگی با هم یک در ... خوب به این اخوندهای خونخوار و بسیجی های اوباش بزن.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

بهدین - آمریکا - نشویل
آنچه‌ که‌ آشکار است ایران دوباره‌ آبستن دیگرگونی ست ،تنها امیدوارم نوزاد این بار ،مثل نوزاد قبل فلج به‌ دنیا نیاید تا ایرانیان مجبور نشوند سالها بار این کمبود را بر دوش بکشند.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

zedde hall - انگلند - بیرمنگام
ننگ بر ملا و کمونیست. زنده باد دانشجو.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

shima golabatoon - هلند - نایمخن
درود بر شماددانشجویان دلیر ومرگ بربسیجی
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

sir_reza - ایران - تهران
لعنت به این دیکتاتوری که سرتاسر زندگیمون رو فراگرفته! لعنت لعنت لعنت!!!
هر کاری که می خواهیم بکنیم یا نمی خواهیم بکنیم باید با اجازه و خواسا این لعنتی های دیکتاتور حاکم و از اون بدتر این فرهنگ دیکتاتوری است که حتی در خانه های نفوذ کرده باز هم لعنت
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
مرگ بر ملایان دیو صفت . روزی خواهد رسید که انتقام بگیریم کاری که در سفارت ایران در بن کردیم ننگتان باد با این حکومت فاشیستی تان.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

aashkan - ایران - تهران
دیکتاتور زمانه شهید شده بهانه”، “مرگ بر طالبان، چه کابل چه تهران”، “بسیجی برو گمشو” ، “توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد”، “مرگ بر دیکتاتور”، “بسیجی بی عرضه قرآن کردی به نیزه
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

leon-dk - ایران - تهران
احتمالا حالا با قشر دانشجو مذاکره میکنن : باید برید به احمدی نژاد رای بدید تا اونا رو زنده بزاریم وگرنه همشون رو میکشیم
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

terme - انگلیس - لندن
دمتون گرم نشون دادید که هنوز زنده ایم. قدمهاتون استوار و پیروز باشید..
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

minax5 - ایران - تهران
گیرم می زنی ، گیرم می بندی با جوانه های تازه شکفته ی بهاران چه می کنی !؟ فکر میکنم جرم این دانشجویان چیست جز اینکه می خواهند حداقل محیط آکادمیک باقیماندة دانشگاه را از شر نفؤذ اجانب ایران ستیز که در سایه ی تدفین شهدا در پی تنگ تر کردن فشارهای روزانه در دانشگاه هستند محافظت کنند. به راستی که حکومت ولایت فقیه روی دیکتاتوری استالین را هم سفید کرد. ننگ بر دیکتاتوری اسلامی.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

emam_hadi - ... - ...
...ک بسیجی بی ..وس...
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

sara.germanyyy - اطریش - وین
ما هستیم .درود بر دانشجویان شجاع ایران. از خودم خجالت میکشم که این عزیزان اینطور قید جونشونو زدند و ما تو خارج از دور نظاره میکنیم. مرگ بر حزب الهی,بسیجی و آخوند ....نابود باد جمهوری اسهالی منفور ایران.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

payaam - ایران - تهران
شماها هنوز مونده تا «پــلــی تــکــنـیـک» رو بشناسید . امروز که همهء جامعهء ایرانی در خوابه و توسری می خوره ، این بچه های دانشگاه های فنی-مهندسی هستن که بار کل جامعه رو بدوش می کشن .
حکومت ظالمانهء آقای «سید علی خامنه ای» ، دانشجو رو عوض فرستادن به سر کلاس ، به سینهء قبرستون می فرسته . و جنازه های مشکوک رو به جای فرستادن به قبرستون ، به صحن مقدس دانشگاه !
تا زمانی که قلب پلی تکنیک می طپه ، بسیجی معلوم الحال و رهبر خونخوارش، خواب و خوراک راحت نخواهند داشت : «اسلام سیاسی ، نمی خوایم نمی خوایم .»
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

shahin 12 - انگلیس - چشر
درود بر دانشجویان از جان گذشته ولی تا وقتی یه نفر رهبر نباشه تا این تظاهراتها را رهبری کنه این تظاهراتها بجای نمیرسه ما همه باید متحد بشویم و یکنفر را برای رهبری انتخاب بکنیم
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

mohsen_raja - ایران - تهران
گر مرد رهی میان خون باید رفت
ازپای فتاده سرنگون باید رفت
تو پای به راه درنه وهیچ مپرس
خود راه بگویدت که چون باید رفت
درود بر جنبش دانشجویی ایران
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

sorour - امریکا - سن آنتونیو
ایولادمتون گرم ولی یک دست صدا باید همه با هم بلند بشن یا هیکس بلند نشه اینا بااین کارها دارن خودکشی میکنن و هیچ فایده ای هم نداره
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

saharrr - امریکا - فلوریدا
واقا به این دانشجوها افتخار میکنم...مرررررگ بر بسیجی
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

arian1 - ایران - تس
ما همه ایرانیان امیدواریم که این حرکت دانشجویان عزیز و انقلابی شروعی باشد برای حرکتهای گسترده تر و اتحاد بیشتر برای نابودی حکومت اخوندی و شیطانی جنایتکارانی که به نام دین 30 سال غیر از فساد وقتل ونابودی کار دیگری نکردند
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

sanazsarmad - آلمان - مونیخ
shahin 12 - انگلیس - چشر
ببخشید ولی یک بار اجداد ما یک غلطی کردند و متحد شدند و یک رهبر هم انتخاب کردند که الان به ..... خوردن افتادیم.اصلا چرا باید همه متحد بشوند و چرا همه باید یک حرف را بزنند؟ مگه میشه یک ملت با 70 ملیون جمعیت و بیش از 20 قوم. یک عقیده داشته باشند؟ اگر هم متحد شدند یعنی اتحادشون دروغه. درست مثل همون انقلاب اسلامی.
کاشکی از انقلاب درس می گرفتیم. خدا همه این دانشجویان را حفظ کنند و امیدوارم یک روز در ایران احزاب درست بشوند تا همه بدون هیچ ترسی و کاملا روشن مسیر فکریشون را ازادانه انتخاب کنند
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

punisher - ایران - شیراز
خرافات داره از سر و کول این مملکت بالا میره.این دانشجویان رشید و دلاور هم بدانند که : اصل آخرتشون هست و هر چه در این دنیا بیشتر زجر بکشن در اون دنیا .!!بیشتر به آدم ... میدن و میگن کور خوندین هر چی بود اونجا رو زمین بود...!!!ببینید این ملا ها اصلا به دنیا و زندگی دنیوی توجهی ندارن....؟ همینه دیگه ..!این دانشجویان هم کم سن و سالن و خوب و بد خودشون رو تشخیص نمیدن و بهمین دلیله که ملاها میخوان اونا رو و حتا تمام مردم رو بزور کتک بفرستن بهشتتتتت.....! راستی دوستان چرا این ولایت... و .... قوز فیش نیستند تا بلکه استراتژی دوستانشان رو واسمون تشریح کنند.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

Iraninam - ایران - تهران
حرکت شجاعانه ای بود. ولی مسلما عواقب خوبی نخواهد داشت.متاسفانه باید بپذیریم که به عنوان یک ملت ستمدیده ضعیف هستیم و بدون پشتوانه خارجی عملا به قدرت نخواهیم رسید.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

velayat - ایران - شیراز
درود بر شهیدان وطن که هیچ کس نمی تواند آن ها را در مکانی خاص محدود کند. این استخوان ها و پلاک های به جا مانده به بسیاری از گوشت و پوست های ضدوطن و ضد اسلام و ضدانقلاب که ادعای حیات هم دارند ترجیح دارد. درود بر همه مدافعان حضور شهدای فداکار وطن در هر گوشه از خاک ایران مخصوصاً در دانشگاه ها.
علی-ایران-تهران - ایران - تهران
کاش اونجا بودم تا حالیت میکردم هر مبارزه ای یه هزینه ای داره. البته هزینه تو یکی را خیلی زیاد میکردم. ....تا اون ژن های ... به هیچ آدم دیگه ای منتقل نشه.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

venoosi - بلژپک - ورویرس
یار دبستانی من...با من وهمراه منی...چوب الف بر سر ما ...بغض من و اه منی.حک شده اسم من وتو...رو تن این تخته سیاه..ترکه ی بیدادو ستم مونده هنوز رو تن ما.دشت بی فرهنگی ما ..هرزه تموم علفاش.
درود بر شما دانشجویان ننگ بر جمهوری اسلامی.سربلند ایران ما
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

fariba.mehrjoo - ایران - شیراز
زنده باد دانشجوی آزاده
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

farshad711 - امریکا - سن دیگو- کلیفر نیا
بابا ،،جنگ دوم عراق هم تموم شد ،هنوز شما دارید استخون می‌‌ارید
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

reza naderi - انگلیس - لندن
بسیجی ...ده...اون خامنه ای رو..... های عرب پرست .
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

yeganeh18 - ایرات - تهران
... به .. هر چی بسیجی و هر چی اخوند ...است .اهای بسیجی ها و اخوند دوست ها روزی برسه که تک تک شما را شکمتون را پاره کنند و توش ... بریزند صبر کنید رسیده موقعش.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
مرگ بر این دین که ام الفساد و مسبب این همه بد بختی برای ایران و تا زمانی که یک حکومت لائیک بدون دخاالت مذهب//هر گونه مذهبی حتی زردشتیگری// به وجود نیاید ازادی یک پارانویای سیاسی خواهد بود و هرتلاشی بیهوده و بدانید تا وقتیکه این دین باشد گروهها ئی چون مجاهدین به وجود خواهند امد که با نام اسلام دیگر فریب خواهند داد همین طور با نام عرفان و فرقه های گوناگون مذهبی و چاره در ازار مذهبون نیست بلکه هر دینی تنها در مغز و اندیشه نه در وسائل ارتباط جمعی نه اموزش و پرورش در ان صورت فریبی چون 1357 نخواهد بود و این همه فاجعه ی ناشی از ان!!!!!!
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

آهنگران - ایران - شیراز
نکته جالب اینکه هیچکدام از خبرگزاریهای داخل ایران ( تابناک - انتخاب - عصر ایران ..... )هیچ خبری در مورد درگیری دانشجویان و بسیج در دانشگاه امیرکبیر از ترسشان نگذاشته اند.
ولایت - شیراز - این همان آزادی است که تو رئیس جمهور وقیحت از آن دم میزنید.مرگ بر تو هم قطارانت
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

mahtab.e.roshan - انگلستان - لندن
velayat - ایران - شیراز
توی ...شرف و امثال تو و رهبر شیره ای و لجن تو را که بوی تعفنتون ایران عزیز را فرا گرفته به زودی به زباله دان تاریخ می فرستیم . شک نکن که اون روز نزدیکه
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

ASTARA-KHAZAR - ایران - استارا
این بچه ها ایرانیان اصیل و بامرام هستند. این رژیم فاسد و ضد ایرانی هم دیگرشانسی ندارد. 98٪ مردم به خون این عرب زده ها تشنه هستند.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

odin - بلژیک - انتورپن
راستی درود به اون بچه ها و همه شما هم که اینجا نوشتید. واقعا ادم باید چقدر وقیح و بیشخصیت باشه که یک ملت به هزار زبون داد میزنه و براش طلب مرگ میکنه اما از رو نمیرن!!! شما فکر میکنید اینها که اینقدر دریده و پررو شدن ... چه بلایی سرشون اوردن که اینطور شدن؟
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

آهنگران - ایران - شیراز
هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا
آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

dokhteiran - دانمارگ - وایله
این ا.....ها دانشگاه رو با قبرستون اشتباه گرفتن. هر چند فکر کنم فبرستونها پر شده دیگه جا نداره برای همین مراسم تدفین رو تو دانشگاه برگزار کردن نه که بعد از بیست سال اجساد هنوز تروتازه مونده گفتن شاید بو بگیره و غیر بهداشتی باشه.روانی ها
هم به مبارزانی که در راه وطن جان شیرین باختن بی حرمتی کردن هم میزان سبعیت و... بودن خودشون رو نشون دادن.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

hossein-plr - ایران - تهران
خدایا ما را از فتنه ها نجات ده ... اون آمریکایی های بی غیرت وقتی یه نفر از سربازانشون به هلاکت میرسه با کلی احترام تشییع جنازش میکنن کلی براش مراسم میگیرن... اونوقت ما رو ببین که باید قشر به اصطلاح فهمیده ی ما این جوری رفتار کنن ... د آخه دانشجوی به اصطلاح فهمیده اگه این شهیدا نبودن الان که....... ...خجالت بکش ... اینا واسه تو رفتن شهید شدن...برا دفاع از کشور تو...برا دفاع از وطنمون جون خودشونو گرفتن کف دستشون رفتن جبهه ها شهید شدن...معمولا من سعی میکنم هیچ وقت از کوره در نرم...ببخشید اگه یه کم بد حرف زدم.به خدا اشک تو چشام جمع شد وقتی این خبر رو خوندم...آخه بی احترامی به شهید...حداقل احترام به سرباز وطنو از اون آمریکایی ها یاد بگیرید.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

آهنگران - ایران - شیراز
hossein-plr - ایران - تهران
چرا حرف مزخرف میزنی.خودت جواب خودت را دادی.اگه آمریکا کشته میده کی جنازه شون را تو دانشگاه خاک میکنن.کجا آمریکا کسانی مثل الله کرم و خدابخش و ده نمکی داره که دانشچو را از پنجره پرت کنن بیرون.کجا !! کی آمریکا برای نوه نتیجه های معلولین جنگ ویتنام سهمیه دانشگاه گذاشت .....برو برای بدبختی خودت زار بزن که هر چی داشتی را ازت گرفتن بچاش بهت حبوبات و نخود و برنج و دانشگاه سهمیه ای دادند.برو تف کن به ابن نونی که از سر ناچاری و بدبختی در میاری .یه تف آبدار و....
قول بهت میدیم که ما مثل شما نیستیم و اگر قبل از اینکه خیلی دیر بشه با این نون آدم فروشیت تف کنی باهات کاری نخواهیم داشت و در حکومتی سکولار تو نیز حق خود را خواهی داشت.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

karkas - ایران - اصفهان
دست در دست هم دهیم ایران را کنیم قبرستان
مرگ برجهالت
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

mahtab.e.roshan - انگلستان - لندن
hossein-plr - ایران - تهران
جمع کنید این بساط و ک...ت کاری هاتون را.جای دفن مرده قبرستونه نه دانشگاه
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
دوستان:
سایت کمیته دانشجویی گزارشگران حقوق بشر فیلتر شد. مرگ بر خامنه ای جلاد.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

atoosairan - بلژیک - کنوکه
این اسهالیون میخوان همه جا رو به مرقد و زیارتگاه تبدیل کنند و فقط دنبال عزا داری هستند.مثل 4 تا شهیدی که بالای کلک چال دفن کردند و از اون روز به بعد شد بسیجی خونه.آخه مگه کوه و دانشگاه و..قبرستونه؟البته جنگ فقط به همین هدف راه اندازی شد که تا صد سال بعد اینا بگن ما شهید دادیم و ملت شهیدپرور هستیم،پس اسهالی زندگی کنیم.اه اه حالماز به یاد آوردن قیافه کریهتون بهم میخوره.مرگ بر جمهوری اسلامی.مرگ بر بسیجی عقده ای.درود بر همه دانشجویان ایرانی وطن پرست و به امید آزادی ایران.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

belzebub - فرانسه - پاریس
hossein-plr - ایران - تهران
تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که دهنت و ببند و به گریت ادددامه بده تا جونت در بیاد. بله پدر من هم بخاطر همین وطن جونشو داد تا ادمهای نف...ی مثله تو روز به روز گردنشون کلفت تر بشه و ما اواره.ما اگه نخواهیم شما ها از شهید حرف بزنید کی رو باید ببینیم
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
دوستان خارج از کشور لطفا عکسها و ادرس یوتیوب را کپی کنید و به خبرگزاریها در خارج از کشور ارسال کنید حکومت ملایان ترس از دانشجویان این خبر را سانسور کردند درود بر شما ازادیخواهان زنده باد ایرانی اباد و ازاد.
سه‌شنبه 6 اسفند 1387

rami.ayala - انگلیس - سوتون
hossein-plr - ایران - تهران
بله احترام و بزرگداشت کسی که در راه وطنش جون داده واجبه. ولی بگو کجای دنیا توی دانشگاه به بهانه احترام میارن کشته های جنگ رو دفن می کنند. اینکارها که از سوی خامنه ای میشه بیشتر شهدا رو بی احترام میکنه. من اوائل فکر نمیکردم خامنه ای اینقدر نادان باشه ولی روز به روز که سنش میره بالا عقلش کمتر میشه
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

sara.germanyyy - اطریش - وین
ای نامردای بی غیرت ترسوئی که 30 سال پیش انقلاب کردید, چرا نشستید کثافت کاریهاتونو جوانهای بیچاره پاک کنند؟ وظیفه خود شماهاست که جمع شوید و بریزید تو خیابون, خجالت بکشید, الان یک عده دانشجوی از جون گذشته را گرفتند بردند هزار و یک بلا سرشون بیارند, این حزب الهی ها تعدادشون کمه, به شماهایی که انقلاب کردید یا به هر صورتی با این شیاطین همکاری کردید و نشستید از دور میگید لنگش کن مرد نمیگند, فقط ظاهرتون مرده خیلی متاسفم براتون.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

bamdad11 - آمریکا - تگزاس
به نظر اینجانب به خاطر احترام بیشتر به شهدای جنگ می توان در سینماها مهد کودک ها بیمارستانها (جهت شفای بیماران) بالای برج میلاد وسط فروشگاه رفاه ترمینال غرب و شرق و شمال و جنوب میادین میوه و تره بار تالارهای عروسی روبروی سفارت خانه های دولت های اجنبی من جمله انگلیس روبه صفت و مصر شارلاتان و استرالیای کثافت دانمارک بی پدر مادر دفن کرد.
همچنین پیشنهاد می گردد مزار سیار توسط اتوبوسهای بین شهری در قسمت بوفه ایجاد گردد. که مسافرین همواره به یاد شهدای جنگ تحمیلی باشند.
حتی ایجاد مزار سیار توسط اتوبوسهای بین شهری (در قسمت بوفه)
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

parandehparshekaste - ایران - بوشهر
velayat - ایران - شیراز
شیرازی بی ...
حافظ بیچاره که زنجیر به پای است در آن کنج خراب آبادتان
گنه از کیست که چون سگ به سگان پیوستی
ستم از چه روی بر مهر وطن میداری
نفس ار چه باد ملک است ولی عزت کو
نگهی کن که نفس در تن خود غرق شدی
گر تو باور به همین دین داری
شنو اکنون سخنش
قال حسین (ع):
اگر دین نداری لااقل آزاده باش.
شاگرد همان سعید امامی درنده خو هستی یا ...
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

babaktoronto - کانادا - تورنتو
حسین - ایران تهران
اتفاقا دوست عزیز این دانشجوها دقیقا به خاطر احترام به شهدای عزیزه که دارن با این حرکت مقابله میکنند چون این حرکات رو سو استفاده ابزاری از شهید از طرف حکومت قلمداد میکنند.
دوست عزیز شهدا که نه تو خاک بلکه تو قلب ما جا دارند. اما این نظام اگر واقعا هدفش اینیه که در ظاهر نشون میده چرا به جانبازان عزیز رسیدگی نمیکنه و اونها رو به حال خودشون واگذار کرده جانبازانی که همسنگران همون شهدان. من جانباز میشناسم که دارو بهش نمیدن. شما بهتره به جای اینکه اشک تو چشت جمع شه یه ذره فکر کن به حرفای من ببین درست میگم یا غلط. به خدا این نظام داره از شهدا استفاده ابزاری میکنه.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

aarnoosh - آلمان - رورگبیت
کندن این ریشه فساد وتباهی از خودگذشتگی خیلی ها رو می خواد .هیچ کس هم نمی تونه برای دیگری تعیین تکلیف کنه.صحبت مرگ و زندگی و جوونیه . باید روحیه حق طلبی رو بین خودمون تقویت کنیم .برای رسیدن به هدف انگیزش معنوی لازمه
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

milad bandar - ایران - بندرعباس
به امید اون روزی که خودم خامنه ای ...ف رو تو صحن آ...لدونی دفن کنم.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

ahb51 - ألمان - هانوفر
velayat - ایران - شیراز
مرگ بر خامنه ای شیره ای...بافوری لجن
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

ahb51 - ألمان - هانوفر
rozana24 - هلند - انسخده
دیکتاتور زمانه شهید شده بهانه”، “مرگ بر طالبان، چه کابل چه تهران”، “بسیجی برو گمشو” ، “توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد”، “مرگ بر دیکتاتور”، “بسیجی بی عرضه قرآن کردی به نیزه ....گل گفتین.. ما هم میگوئیم........
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

cool215 - بلژیک - گنت
parandehparshekaste - ایران - بوشهر
velayat شیرازی نیست چون شیرازیها اینقدر عقب مونده نیستن.درود به ازادیخواهان.ننگ به این حکومت دیکتاتوری و طرفدارانشان
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

mdki - ایران - تهران
مرگ بر دیکتاتور
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

sarbaz59 - سوعد - گوتنبرگ
آهنگران - ایران - شیراز
hossein-plr - ایران - تهران
برای اطلاع دوستان سربازهای باقیمانده از جنگ دوم در امریکا هر سال در سالروز حمله ژاپن به پرل هالبر بلیط هواپیما ودوهفته سکونت در هتل درجه یک به هاوائی دعوت میکنه .متاسفانه به شهدای جنگ بخصوص معلولین وقعی گذاشته نمیشه .در مورد درگیری هنوز نمیدونم چرا میخوان در دانشگاه دفن کنن ودانشجوها برای چی مخالفت میکنن؟اگه کسی میدونه بدون تعصب تشریح کنه.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
خانوم ها و آقایونی که اینجا نظر میدهند؛ لطفاً توجه کنید. "بدو بیراه گفتن و فحش دادن" به کسانی که هنوز در قرن 21 طرز تفکر 1400 سالهء پیش را دارند؛ و با یک انتقاد حکم اعدام صادر میکنند و خون را حلال میدانند؛ کمترین کاری است که میتوانید به عنوان یک مبارزه علیه آنها انجام دهید. بگذارید آنان بدانند که چقدر در دل ملت ایران جای دارند!
لطفاً در این امر دریغ نکنید و "مخالفت شدید" خودتان را نسبت به توحش و تحجر این قوم آدم کش که از بعد از حمله به ایران تا این لحظه؛ خون خواهران و برادرانتان را در شیشه کرده اند هر زمان و هر مکان ابراز کنید.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

azadazad - ایران - تهران
hossein-plr - ایران - تهران
هموطن عزیز تو خودت هم خوب می دانی دلیل دفن شهدا صرفا سیاسی است بنابراین سایرسن راهالو فرض نکن
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

bakhtyari - دانمارک - دانمارک
تنها راه مبارزه با این وحشیها بمب وگلوله میباشد. دم اون شیرازیا گرم که تو حسینیه شیراز بمب گذاشتن و چند تن از بسیجیهای اوباش رو به درک واصل کردن .من با کارشون موافقم و انها را قهرمانان ایران می دونم. و ما روز شماری می کنیم که تک تک این ج...ران اسلامی رو به هلاکت برسونیم .
ولایت-ایران-شیراز
تو هم بزودی به ضرب گلوله یا انفجار بمب در حسینیه محلتون از پا در مییای ودیگه نمیتونی قازورات پس بندازی و نسلتون رو منقرض می کنیم
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

saeed rahmani - انگلستان - کاراکال
واقعا که داریم به یک انقلاب دیگه نزدیک میشیم خدا به داد برسه دوباره رژیمی نو دوباره کمونیست دوباره سیاست های سودطلبانه ی امریکا کی میخواهیم از این بی سرو سامانی در بیائیم؟
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

dj mili - انگلستان - لستر
دمشون گرم.باز یه چند نفری با این بسیجی های ا..غال درگیر شدن. خدا نسله هرچی بسیجی و اخونده بوگندو ورداره.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

bakhtyari - دانمار - نتالب
اینهای که می گید شهید از نظر من بسیجیهای بی ترموزی بودن که ابزار دست اخوند بودن برای تصرف کربلا وبعد بهر ازادی قدس از کربلا باید گذشت . نه نه از نظر من شهید کسانی هستند که با متجاوزین وتبهکاران ا رژیم اسلامی جنگیدن وجان باختن . فراموش نکنید که طول کشیدن جنگ 8 سال و خود جنگ هم از برکت همین رژیم و همین بسیجیها بوده
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

iraninam - ایران - تهران
sarab22 - المان - دوسلدورف
این خبر در تمامی خبرگزاریهای اسکاندیناوی اعلام شده است.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

farnoosh63 - انگلستان - لندن
اخر هم همین دانشجوها ایرانو رو نجات میدند. زنده باد دانشجو
خاک تو سر اخوند خاک تو سر بسیجی که مثل قا..ر میمونه
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

msnam - انگلیس - لندن
ننگ بر ... ریشه تمام جنایات جهان از یدو تولدش.
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
اگر فرایند زیستن را انالیز کنیم قسمت بزرگی از ان حوادث ناگوار یا بی خبری و بخش کوجکی از ان شادی و ارامش.
انوقت این موجودات پست عاشق مرگ خون نیستی عزا گریه... ایران را مسخره ی جهان کرده اند..ایران امروز شاید برجهای مدرن داشته باشد ولی مغزها در لجنزار این دین مروج جهالت مدفون///اخر دیوانه ها در کدام خرابشده ی دنیا دانشگاه می شود گورستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خبر مرگتان تا بوده شیفته ی استخوانهای پوسیده ی یک مشت تازی وحشی 1400 سال پیش و انوقت اکنون تجارت با پیکر جوانانی که با دروغهای مذهبی فریب دادید در جبهه مردند و برای از بین بردن روح شادی در دانشگاهها..مرگ بر شما
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

علی-ایران-تهران - ایران - تهران
bakhtyari - دانمار - نتالب.. بین .. از آب گل آلود ماهی نگیر تو این شلوغی تو که معلوم نیست کجایی هستی ایرانی هستی یا عراقی حق نداری به شهدا توهین کنی .. نظرتو در باره جنگ اصلا مهم نیست ... یادت باشه نفرت از آخوندها هرگز دلیل توهین به فرزندان ایران نیست...اگر اظهار نظر اینجوری ندی کسی نمی گه زبون نداری.....
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

man iraniam1 - هندوستان - بنگلور
bakhtyari - دانمار - نتالب
خیلی جو گرفتت خورزمار . یکم فکر کن بعد حرف بزن یا این ایدی تو عوض کن بخت ....ابرو هرچی بختیاری بردی .
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

babakkhoramdin - امارات - دبی

دیکتاتور زمانه شهید شده بهانه”، “مرگ بر طالبان، چه کابل چه تهران”، “بسیجی برو گمشو” ، “توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد”، “مرگ بر دیکتاتور”، “بسیجی بی عرضه قرآن کردی به نیزه
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

bakhtyari - دانمار - نلاب
علی-ایران-تهران-ایران-تهران
چرا انقدر داغ کردی . من مطمئن هستم که از تو ایرانیترم چون برای افرادی که به خاطر برپا ماندن حکومت اسلام ونوادگان اشغالگر تازی جنگیدند و کشته شدند اینقدر داغ نمی کنم به قول خمینی این جنگ اسلام و کفر است و کسی که به ندای خمینی لبیک گفت وکشته شد برای رسیدن به بهشت بوده و برای اسلام کشته شدن نه ایران . لطفا فحش نسار من نکنید اگه غیر از اینه درست شرح بدید البته تعدادی از انها با سربازگیری اجباری به قتلگاهی که خمینی باعثش بود رفتن و تعدادی هم فریب خوردن
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

elahe_naz1365 - ایران - شیراز
این فیلمهاهمش دروغه.خدامیدونه که این صحنه هاازکجاپیداکردین وبه اسم درگیری بسیج بادانشجوبه خوردمردم میدین
چهار‌شنبه 7 اسفند 1387

waxy - امریکا - سیاتل
این خاک تو سر‌ها با این کارا هم حرمت شهیدو از بین میبرن و ضایع می‌کنن هم خودشونو بیشتر به لجن میکشن, یه سری بسیجی‌ مغز ششتشو شده کم عقلم مجریشون اگه این حکومت عقل به کلشون بود و عرضه مملکت داری داشتن که روز به روز مملکت رو به پس رفت نبود و ایمان مردم کمتر نمی‌شد ،باید جا قبرا رو خراب کرد که این دین فروش حالیشون بشه که دین زوری نمی‌شه ، این خامنه ای قبل از انقلاب ۵ ریال میگرفت تو مشهد روزه میخوند حالا رهبر شده !
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

m uk - انگلیس - منچستر
با بغض و اشک دارم می نویسم خاک پاتون سرمه چشمام درود بر نسل اریا
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

mahtab59 - کره جنوبی - بوسان
بیچاره دانشجوهای اسیر گیر بدتر از ساواک افتادن
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
کسانیکه در جنگ کشته شدند 3 گروه بودند.
1.. کسانیکه با وجودیکه می دانستند این جنگ را ملایان با تحریک شیعیان عراق براه انداختند فقط برای ایران جان باختند هزاران گل سرخ نثار انها.
2.. کودکان و فریب خوردگان ملا که انها به جنگ رفتند بی انکه بدانند چرا!!
3... تعدادی اسلامی که قصدشان بقای ملا و اسلام بود و مثل بقیه ی اسلامیهای تروریست به امید بهره بردن از حوریان همیشه باکره و جویهای شیر و عسل الله تازی بروی مین رفتند ایا باید انها را جانباز وطن نامید؟؟
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
elahe_naz1365 - ایران - شیراز
سلام خواهر ولایت :-)
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

shad - فرانسه - نیس
چند تا چیستان برای خنده می نویسم. جوابش را هم از پاسخ دوستان خواهم گرفت.

1-چه چیزی بدتر از یک بسیجیست؟؟
2-اگر یک بسیجی با پای راست وارد ...... شود و بناگاه سنگ تو.... بشکند و در چاه ...افتد حکم چیست؟؟؟ حکم مستحب است یا واجب؟؟؟؟
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

waxy - امریکا - سیاتل
یک ایده خوب دارم :
چه خوب بود وب سأیتی ایجاد بشه فقط برای گذاشتن عکس تمام افرادی که به دانشجوها و اجتماعات مردمی حمله می‌کنن و پست ضد مردمی دارن تو رژیم .از مردم بخواهیم که معرفی شون کنن با هر اطلاعاتی که ازشون دارن تا حساب دستشون بیاد مردم فراموش نمیکنن و بالاخره سراغشون می‌رن.
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

sam32 - ایران - تهران
velayat - ایران - شیراز
از حرف زدنت معلومه که از چه قماشی .در ضمن هر کسی که برای وطن کشته میشه قابل احترام ومایه افتخار باعث خجالته که این جوونا که جونشونو دادن وحتی اسمشونم معلوم نیست شدن سرگردون اما چرا شماها پشت شهیدا قایم میشید چرا به جای اینکه با احترام در یک جا دفن کنیدشون دست از سر اجسادم بر نمیدارید تو کلک چال تو دانشگاها وهر جا که بهانه برای حضور بسیجی ها میخواید دفن میکنید یه بارم تو حوضه دفن کنید.
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

madadi.amir - انگلیس - بورنیموض
فعلا که ریش و قیچی دست چوچه های اعراب بنام چمهوری اسلامی میباشد اگر میتوانید کاری انچام دهید بفرما این گوی این میدان اگر نمیتوانید حرف مفت زیاد نزنید
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

amirparsi - ایران - تهران
چند سال پیش در دانشگاه آزاد کاشان نیز همچین اتفاقی افتاد که طی آن 3 نفر از دانشجویان معترض از دانشگاه اخراج شدند
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

babroh - ایران - تهران
عکس بسیجی ها را در اینترنت پخش کنید تا مردم حسابشون را برسند.
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

amirparsi - ایران - تهران
معلوم نیست استخوان ...؟ چیه؟ میرن تو بیابون هر 4 تا استخوان میندازن تو یه پارچه و جااااااار میزنن آاااا ی مردم بیاید که .... حاجی شهید شده..... آخه مردم عاقل کدوم استخوانی تو این مدت سالم میمونه ......اصلاْ تعداد شهیدامون از تعداد اعزام به جبهه مون بیشتر شده!!!!!! تورو به قرآن یکم فکر کنید.
پنج‌شنبه 8 اسفند 1387

atoosairan - بلژیک - کنوکه
alireza.ch - سوییس - نوشاتل
شایدم خود ولایت.
جمعه 9 اسفند 1387

man iraniam1 - هندوستان - بنگلور
چه شعار های قشنگی ساخته بودند . ادمو به فکر کردن وامیداشت .
جمعه 9 اسفند 1387

marde vatan - ایران - تهران
در ژاپن کشته های هیرو شیما وناکازاکی تاج سرشون هستند جانبازاشون سرورشون در ایرا نجونای ما اسلام شون رو میخوان از اسلام شناسای امریکایی وانگلیسی بیاموزند اونا از دور شیرشون میکنند وواستادن اون دور مسول ورییس ودانشجور ورو تحریک میکنن به جون هم بیفتن تا جا برای جاه طلبی خودشون باز بشه اینا که دم از خدا میزنن این شدن اون عرق خورای اون طرفی بیان یکی میشن مثل رضا شاه پهلوی که امریکا تحریکش میکرد برای کشتن مردم اخر سر هم بعد فرار به اندازه یه .....بهش محل نگذاشتن.عاقل باشید جونا قدر این امنیت رو بدونید اینان گرگان وحسودان به آرامش کشور شمایند
شنبه 10 اسفند 1387

ali honey - ایران - شیراز
مرگ بر دیکتاتور
یکشنبه 11 اسفند 1387

hamid4011 - ایران - اهواز
چه فایده هیچ کس بلند نمیشه همش حرفه منم بودم نمیرفتم مگه از جونم سیر شدم .کثیف تر از اینا وجود نداره
دوشنبه 12 اسفند 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.