گدای اصفهانی ۳ روزه پولدار شد

گدای اصفهانی 3 روزه پولدار شد

مدیر نظارت و کنترل شهرداری اصفهان از شناسایی زنی متکدی که توانسته بود با سه روز گدایی در این شهر، یک‌ میلیون و 50 هزار تومان پول جمع کند، خبر داد.

محمد مطیعی‌فرد امروز در گفتگو با فارس اظهار داشت: ستاد نظارت و کنترل این نهاد در 9 ماه گذشته یک‌ هزار و 116 نفر از متکدیان را در 14 منطقه شهر اصفهان شناسایی و ساماندهی کرده است.

این مسئول گفت: 80 درصد از متکدیان شهر اصفهان را اتباع خارجی از جمله پاکستانی و افغان‌ها تشکیل داده‌اند که اکیپ‌های رفع تخلفات شهری، شهرداری اصفهان پس از شناسایی آنان را از سطح شهر جمع‌آوری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه 25 تا 30 درصد از متکدیان شهر اصفهان را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهد، خاطر نشان کرد: شهرداری اصفهان طی هفت تا هشت ماه گذشته امسال توانست کودکان متکدی را که از سوی سودجویان بر سر چهار راه‌ها و خیابان‌های سطح شهر اصفهان گمارده می‌شدند را جمع‌آوری و به مرکز فضیلت زیر نظر سازمان بهزیستی استان اصفهان تحویل دهد.

مدیر نظارت و کنترل شهرداری اصفهان در ادامه افزود: کودکان و نوجوانان متکدی پس از جمع‌آوری از سطح شهر اصفهان با حمایت سازمان بهزیستی از نظر اخلاقی، فرهنگی و... ساماندهی می‌شوند.

وی با اشاره به شناسایی زنی متکدی که توانسته بود با سه روز گدایی در شهر اصفهان یک‌ میلیون و 50 هزار تومان پول جمع کند، تصریح کرد: ۹۰ درصد از متکدیان نیاز مالی نداشته و بیشتر به علت زیاده‌خواهی و زیاده‌طلبی به این امر مشغول هستند.

مطیعی‌فرد افزود: بسیاری از متکدیان و سودجویان در شهر اصفهان با مراجعه به درب منازل و اظهار نیاز، خانه‌ها را شناسایی و در یک فرصت مناسب اقدام به سرقت کرده و از لحاظ امنیتی مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به رفع تخلفات شهری و جمع‌آوری متکدیان و کودکان خیابانی از سطح شهر اصفهان بیان داشت: شهرداری در طول پنجمین هفته رفع تخلفات شهری در نظر دارد از دهم تا 17 اسفند سال جاری با شعار «بیایم شهرمان را خانه‌تکانی کنیم» اقدام به راه‌اندازی دو مرکز پیشگیری و کنترل تخلفات شهری کند.

 
مدیر نظارت و کنترل شهرداری اصفهان گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش سودجویی از سوی متکدیان، ستاد نظارت و کنترل شهرداری اصفهان با همکاری منسجم فرمانداری نیروی انتظامی و سازمان بهزیستی استان اصفهان در 14 منطقه شهر برای جمع‌آوری متکدیان از سطح شهر اقدامات خود را تشدید می‌کند.

وی در ادامه افزود: شهروندان می‌توانند برای رفع تخلفات شهری و در صورت رویت فعالیت کودکان خیابانی در اصفهان با دو شماره 5601211 و 5601213 تماس گرفته و به ستاد نظارت و کنترل شهرداری اصفهان در رفع هر چه بهتر تخلفات شهری کمک کنند.
ایران تالش - ایران - ماسال
مطمئنید اصفهان بوده من که باورم نمیشه
یکشنبه 20 بهمن 1387

panjere - سو عد - گو تنبر گ
با یک ملیون پولدار شد؟ 1ملیون پوله ؟
یکشنبه 20 بهمن 1387

dara - ایران - ایران
حلالش باشه تو مملکتی که ملیاردها جابجا میشه و اب از اب تکان نمیخوره چرا به یک زن بیچاره گیر میدن ایران اگه جرات دارین شاه دزدها رو بگیرین
یکشنبه 20 بهمن 1387

karkas - ایران - اصفهان
بهتره گداهای رو جمع کنند که هر دقیقه به عنوانهای مختلف از جمله تعویض پلاک خودرو ....از ملت پول میگیرن.
یکشنبه 20 بهمن 1387

sankari - فندلاند - تامپره
با درود.در کشوری که من زندگی می کنم نه از منابع عظیم نفت وگاز خبری است ونه از منابع سرشار طلا ومواد معدنی با ارزش ولی در هیچکجای این کشورحتی یک گدا هم یافت نمیشود به نظر دوستان چه رازی ذراین کار نهفته است؟
یکشنبه 20 بهمن 1387

man iraniam1 - هندوستان - بنگلور
اگه میدونستم برای کار میرفتم اصفهان . اگر3 روز یک میلیون پس 30 روز 10 میلیون .عالیه .(پس کی بود میگفت اصفهانی ها خسیسن ؟)
یکشنبه 20 بهمن 1387

Hoja Verde - ایران - تهران
باید نهادی رو درست کنند که فقیران و تهیدستان را پوشش بدهند یا سازمانی درست شود که به افرادی که امیدی به کار و کسب درامد ندارند مثلن چرخ خیاطی بدهند تا کار کنند و پولی هم ماهیانه به انها بدهند تا هم دست جلوی خلق دراز نکنند و گرسنه نمانند و هم بیکاری از بین بروند و آنها برای جامعه ی خود نیز مفید باشند.افسوس برای این نظام که عرضه ی انجام دادن این کارها را ندارد و فقط شعار بلد است.
یکشنبه 20 بهمن 1387

7-aseman - اتریش - وین
همچین گفت پول دار گفتم برنده شده یا ادم خیری کمک کرده فقط یک میلیون و پنجاه هزار تومان وای خدا چرا دزدهای اصلی رو نمیگیرند - حتما 5 میلیون جریمش میکنند . خدا بگم چی کارتون کنه هر چی حق مردم را خوردید چرک و خون بالا بیارید و نالتون بالا باشه
یکشنبه 20 بهمن 1387

halonen - فنلاند - هلسینکی
sankari - فندلاند - تامپره
دلیل اینکه فنلاند گدا نداره اینه که دولتش دزد نیست......
یکشنبه 20 بهمن 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
man iraniam1 - هندوستان - بنگلور
در هند هم گدا زیاده؟ فکر نکنم اصفهان بوده باشه. تعجبه 3 روز یک میلیون اونهم در اصفهان؟عجب
یکشنبه 20 بهمن 1387

persian*girl - آمریکا - آمریکا
اصفهانی خواب میبینه به فقیر 1000 تومان داده وقتی بلند میشه میگه : عجب کابوسی بود
یکشنبه 20 بهمن 1387

7-aseman - اتریش - وین
کسانی که توهین به اصفهانی ها میکنید به دستو دل بازی و لوتی بودن خودتون ببخشید -مهمان نوازی و تاریخ و تمدن و فرهنگ و هنر دست اصفهانی هست و بس - دنیا میدونه - اونهایی که خسیسی رو چسبوندن به اصفهانیها باهوش تر از خودشونرو نمیتونند ببینند اصفهانی ها باهوشند اون وقت شما فکر میکنبد خسیسند.
یکشنبه 20 بهمن 1387

naghme_23_shiraz - ایران - شیراز
اخه یک میلیونم پولی هست که میگن پولدار شده ؟ عجب.....!
یکشنبه 20 بهمن 1387

mitra20000 - ایران - اصفهان
persian*girl - آمریکا - آمریکا
هه هه هه .........
دوشنبه 21 بهمن 1387

ommol - انگلستان - لندن
اصفهان؟!!!!!!!!!!!!
دوشنبه 21 بهمن 1387

persian*girl - آمریکا - آمریکا
mitra20000 - ایران - اصفهان
من خودم اصفهانیم.
دوشنبه 21 بهمن 1387

persepolis52616 - ایران - تهران
مرده بره تبریز یه قرون هم بهش نمیدن
دوشنبه 21 بهمن 1387

sankari - فندلاند - تامپره
جای شکرش باقی ست که قزوین نبوده وگرنه.......
دوشنبه 21 بهمن 1387

man iraniam1 - هندوستان - بنگلور
sarab22 - المان - دوسلدورف
تو شهری که ماهستیم نه(جنوب هند) ولی دهلی و شهرهای شمالی خیلی زیاده .البته اکثرا بچه اند و دنبال توریست ها میان که کافی دست یکی شونو بگیری بگی میبرمت برام نوکری کنی انوقت همه فرارمی کنند . یادمه رفته بودیم دهلی 4 تا بچه مارو درحدود 3 ساعت تعقیب می کردند . و مرتب هم به انگلیسی حرف می زندند .. من که با 2 تا از دوستام بودم کلافه شدم و داد زدیم سرشون که بابا برین دنبال امریکایی ها و انگلیسی ها ما پول نداریم . پرسیدند شما کجایی هستید گفتیم ایرانی که دوستش رو صدا کرد به هندی بهش گفت اینا پارتی توان و پسره اومد جلو و به فارسی گفت به هندوستان خوش امدید .نگاهی هم به فقرا بیاندازید ای الهه ناز .....باغم دل بساز.....و ماها همینطوربا تعجب نگاهشون می کردیم .
دوشنبه 21 بهمن 1387

moeinyoutub - مالزی - کوالالامپور
بابا اصفهانی ها اسمشون بد در رفته همهی ولخرج های دنیا اصفهانیند خیلی ادم های گلی هم هستند من خودم 3 تا رفیق اصفهانی دارم
دوشنبه 21 بهمن 1387

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
sankari - فندلاند - تامپره
دلیل مهمتر این هست که حکومت فنلاند، نماینده الله نیست.
دوشنبه 21 بهمن 1387

محمد-بچه لرستان - ایران - خرم آباد
اصفهانی ها خسیس نیستند...من دوستان و همکاران اصفهانی زیاد دارم......به اصفهان هم زیاد سفر می کنم و خصوصیات مردمش رو تا حد زیادی می شناسم...اصفهانی ها حسابگر و مقتصد هستند.... ولخرجی بیهوده نمی کنند ولی جاییکه لازم باشه واقتضا کنه حسابی سر کیسه رو شل می کنن....
دوشنبه 21 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
panjere - سو عد - گو تنبر گ
خیلیه پس چی اونم تو اصفهان میدونی گدا چه هنری کرده ؟
دوشنبه 21 بهمن 1387

odin - بلژیک - انتورپن
moeinyoutub - مالزی - کوالالامپور منم 3 تا اصفهانی میشناختم که 24 ساعت موی دماغم شدن که پولمون را پس بده اشتباه کردیم. تو سوفیا ، بلغارستان، تو هتل سلاویا بودم که یک اکیپ ایرانی اومدن که نصفشون اصفهانی بودن.من با 3نفر دیگه داشتم حکم بازی میکردم.3 تا از اصفهانیها اومدن و شروع کردن به سوال در مورد جاهای مختلف سوفیا.بعدهم پیشنهاد 21 دادن و مرتب هم تکرار میکردن که ما پس نمیدیم ها!! نفری 400 الی600 دلار باختن .من به حساب اینکه تنها برنده بودم و نزدیک 2000 دلار برده بودم یک سوم از باخت همه را دادم و جالب اینکه وقتی میپرسیدم چقدر باختین همه مبلغ باختشون را دوبرابر میگفتن.شب هم دعوتشون کردم به حساب خودم به بیلیارد. نزدیک -22 سال پیش.
دوشنبه 21 بهمن 1387

تبعیدی - نیوزیلند - کریست چرچ
محمد مطیعی فرد به گور ... خندیده که همچین دروغی گفته! یارو ژست اومده که ما فقیر نداریم و مردم شالاتان تشریف دارن! من از هموطنان ساکن اصفهان میخوام که وقتی میان اینجا نظر بدن که واقعا مستمندان توی خیابان افغانی و پاکستانی هستن و اگه ایرانی هستن آیا واقعا قصر و ویلاهاشونو ول کردن و اومدن گدایی یا اینکه این خبر دروغه!؟
این مطیعی فرد اگه این خبر رو برای مردم داخل گفته که مردم از شهر خودشون تا شهرستانهای دیگه خبر دارن داستان چی به چیه! اگر واسه ایرانیای خارج از کشور گفته که ما جلوجلو خبر داریم 80٪ از مردم ایران جزو خوشبخترین مردم جهان هستن و احمدی نژاد قسمشو هم خورده! جمع کنید دروغ بازارتونو!
دوشنبه 21 بهمن 1387

man iraniam1 - هندوستان - بنگلور
تبعیدی - نیوزیلند - کریست چرچ

دوست عزیز میگه گدا ها افغانی و پاکستانی اند نمی گه فقیر نداریم . فقیر که تادلت بخواد داریم و اکثرا ابرو دارند و گدایی نمی کنند .
دوشنبه 21 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
sankari - فندلاند - تامپره
دوست عزیز. رازش در تولید بیشتر و ارزش افزوده بر مواد خام معدنی هست. ادم باید یک کشتی زغالسنگ بدهد تا یه 100 تا قطعه حساس مخابراتی یا کامپیوتری پیشرفته که توی یک جیپ جا میشود بگیرد.
سه‌شنبه 22 بهمن 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.