قلعه نویى: پرسپولیس خانه دوم من است

قلعه نویى: پرسپولیس خانه دوم من است

پیش از شروع تمرین دیروز در حالى که قلعه نویى به سمت ورزشگاه دستگردى در حرکت بود، مقابل در ورزشگاه از خودروى خود پیاده شد و ناگهان با هواداران پرسپولیس که کمى آنطرف تر ایستاد، بودند، روبه رو شد.
قلعه نویى در جمع هواداران پرسپولیس حرف هایى زد که باعث تعجب همه شد: «پرسپولیس تیم دوم من است و هواداران این تیم براى من قابل احترامند.» همین چند جمله باعث شد تا هواداران پرسپولیس از این حرکت سرمربى استقلال حمایت کنند و با تشویق سرمربى استقلال توجه همه را به سوى خود جلب کنند. این حرکت در آستانه دربى نوعى حساسیت زدایى محسوب مى شود!

بازیکنان را تشویق نکنید!
حدود ۲۰۰ هوادار استقلال براى تماشاى تمرین این تیم به دستگردى آمده بودند. نکته قابل توجه اینکه قلعه نویى براى اینکه آرامش بازیکنان به هم نخورد از هواداران خواست آنها را تشویق نکنند. قلعه نویى این روزها در مغرور شدن بازیکنان و حتى هواداران تیمش یک عامل بازدارنده مفید است.

غرور، آفت قهرمانى است
امیرقلعه نویى در بخش دیگرى از حرف هایش چنین مى گوید: «برخى فکر مى کنند من آنقدر جدى نیستم و شاید ترسیدم که اینگونه با بازیکنانم صحبت مى کنم اما این تعابیر غلط است و این افراد بدانند که قلعه نویى نه تنها جدى است بلکه به دنبال کسب هر سه جام است. اگر به بازیکنان مى گویم از حالا به قهرمانى فکر نکنید به دلیل این است که نمى خواهم مغرور شوند. من با غرور کاذب بازیکنان مخالفم چرا که باعث مى شود از هدفمان دور شویم. براى هر بازى به بازیکنان گفته ام ۲۴ ساعت زمان خوشحالى دارید و پس از آن باید به دیدار بعدى فکر کنید. در حال حاضر نیز تنها به دیدار با راه آهن و شکست این تیم فکر مى کنم.»
تقى پور استارت زد
بعد از مدت ها ابراهیم تقى پور در تمرین استقلال حضور پیدا کرد و به شکل انفرادى تمرین کرد اما دیگر مصدوم استقلال هاشم بیک زاده که به تشخیص نوروزى ۴ هفته قادر به همراهى آبى ها نیست نتوانست در تمرین حاضر شود و به فیزیوتراپى استقلال رفت تا پاى مصدومش را مداوا کند.

کازرانى آمد، تمرین تعطیل شد
در شرایطى که بازیکنان استقلال مشغول گرم کردن بودند، حسین کازرانى بازیکن پیشین تیم شاهین تهران و تیم ملى وارد زمین چمن دستگردى شد. قلعه نویى با دیدن کازرانى تمرین را تعطیل کرد و از بازیکنان خواست براى عرض ادب نزد این پیشکسوت بروند. کازرانى پس از دیدار با بازیکنان استقلال براى آنها آرزوى موفقیت کرد.

تمرین اختصاصى براى منیعى و اکبرى
به خواسته امیر قلعه نویى منیعى و اکبرى به صورت اختصاصى تمرین کردند. قلعه نویى در حین تمرین نکاتى را به این دو بازیکن گوشزد مى کرد که به نظر مى رسد براى بازى راه آهن حساب ویژه اى روى منیعى و اکبرى باز کرده است.

مثل من پاس بدهید!
قلعه نویى که انگار با دیدن هواداران پرسپولیس مقابل در ورزشگاه دستگردى ذوق زده شده بود در جریان تمرین نشاط عجیبى داشت. قلعه نویى که جنب و جوش بیشترى در قیاس با روزهاى گذشته داشت سعى مى کرد در کار تمرینى بازیکنانش را همراهى کند. قلعه نویى هرگاه توپ زیر پایش مى آمد و بعد پاس مى داد با لبخندى معنى دار به شاگردانش مى گفت: «نگاه کنید! باید این طورى پاس بدهید. همه تان سعى کنید مثل من پاس بدهید.»

پرواز مستقیم استقلالى ها به جده
امیر رضا واعظ آشتیانى مدیرعامل باشگاه استقلال به مسؤولان اجرایى باشگاه پیشنهاد داد براى سفر تیم فوتبال استقلال به عربستان سعودى براى دیدار این تیم برابر الاتحاد جده، تنها از پرواز مستقیم استفاده شود و از مسیرهاى غیرمستقیم به دلیل معطلى و تأثیرات روحى روانى روى بازیکنان خوددارى شود.
این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که در سال هاى گذشته برخى بازیکنان کلیدى استقلال به جهت طولانى شدن توقف در فرودگاه هاى بین مسیر دچار مشکلاتى همچون سرماخوردگى شدند.


توافق اولیه بذرپاش و آشتیانى
استقلال در آسیا سایپا مى پوشد

به احتمال فراوان نام «سایپا مینیاتور» خودروى جدید کارخانه سایپا پس از توافق نهایى میان مدیرعامل باشگاه استقلال و مدیر عامل گروه صنعتى سایپا به عنوان حامى مالى استقلال درآسیا روى پیراهن این تیم حک خواهد شد. پس از نشستى که مهرداد بذرپاش، مدیرعامل کارخانه خودروسازى سایپا و امیررضا واعظ آشتیانى انجام دادند توافق اولیه براى حمایت مالى کارخانه سایپا در ۶ بازى استقلال در لیگ قهرمانان صورت گرفت.

پس از استعلام از سازمان لیگ
مجیدى ۳ اخطاره نیست
مسؤولان استقلال پیش از این تصور مى کردند فرهاد مجیدى، مهاجم تیمشان ۳ اخطاره است و نمى تواند مقابل راه آهن به میدان برود اما با استعلام از سازمان لیگ به این نتیجه رسیدند که مجیدى مشکلى براى حضور مقابل راه آهن ندارد.
این بازیکن در حال حاضر ۲ اخطاره است و مى تواند روز چهارشنبه استقلال را در دیدار برابر راه آهن همراهى کند البته فرهاد در صورتى که در این مسابقه کارت زرد بگیرد دربى را از دست خواهد داد. به همین دلیل شاید بازى نکند و اگر در میدان حاضر شود دست به عصا حرکت کند.

Majid_teh - ایران - تهران
طفلک از ترس ...... به خودش ! هه هه هه... ضمنا ببند اون حلقتو دربان خونه پرسپولیس هم نیستی
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

$persian$ - ایران - تهران
از قدیم گفتن از نترس که های و هوی دارد از آن بترس که سر به زیر دارد
درود به مرام منشت ژنرال خداییش رفتار استقلالیا رو با رفتار لنگیا مقایسه کنید یکیشون میگه عزادارتون میکنم اون یکی میگه در بردن استقلال شک نکنید اون یکی میگه بردن استقلال آرزویه من و به این مهم دست پیدا می کنم بابا شماها حریف پیام نشدید چطور به خودتون اجازه میدید برای بهترین تیم ایران و شاید خاورمیانه کری بخونید
وای اگر داربیه 25بهمن رو مثل چندساله اخیر سیاسیش نکن تا مساوی بشه اون موقع است که با پاره کردن لنگتون جواب دندون شکنی به این خیالات و آرزوهاتون می دیم
سرور هرچی لنگیه امیرقلعه نوعیه
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

a_bamdad - ایران - تهران
اخه این کیسه ایا چه اهمیتی دارن که خبرشون رو میذارین تو سایت؟
سرجوخه کله مرغی هم بی خود کرده.پرسپولیس خونه دستمالچیا و استفراغیا نیست.
اخ که چه حالی میده 25 بهمن که می خوایم لولشون کنیم.کبه مرغی اون روز تو سوراخه و یکی از دستیاراش رو میفرسته مصاحبه.
کابوس هرچی ابیه...افشین پیروانیه
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

KAAMEL - ارمنستان - ایروان
اون موقع ها که می نشست روی نیمکت کنار حجازی و سب و دشنام و نفرین را نثار مادر و خواهربازیکنان پرسپولیس می کرد که حجازی دعواش می کرد رو فراموش کرده مرتیکه کیسه ای بوقلمون صفت
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

آزادمرد - ایران - تهران
بیچاره از ترس حمله این لنگیهای اوباش مجبور شده تقیه کنه!
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

kiarash_82 - اتریش - وین
غلط زیادی کرده. همین که خودتو چسبوندی به سلطان علی پروین بسه اما دیگه بدون که پرسپولیس طویله نیست.
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

مهتاب نوری - ایران - تهران
دروغ سیزده بود که نوشتید .
همه پرسپولیسی ها از آقای قلعه نویی متنفر هستند . خودش می داند برای چی ؟ پس لطفا ننویسید که تشویقش کردند . پرسپولیسی ها حاضرند بمیرند ولی حتی یک بار هم از او طرفداری نکنند .
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
یاد گرفتین لنگیا! فهمیدین مرام یعنی چی؟ فهمیدین کلاس بالا یعنی چی؟ شماهایی که تا تیمتون یه ذره وضعش خراب بشه شروع میکنین تنهاش گذاشتن و هو کردن؟ اونهم درست وقتی بهتون نیاز داره؟
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

amir agha - کانادا - ونکوور
با اینکه خیلی آقایی ولی تو بیخد میکنی از این حرفها مزنی
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

basafa - ژاپن - توکیو
ایول به ژنرال.
ولی خداییش من دومین تیمی که تو ایران دوست دارم همین لنگیها هستن دیگه تیم تهرونه کاریش نمیشه کرد.ولی این نباید فراموش کرد که سکته هر چی لنگیه امیر قلعه نوییه
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

girnadeh - استرالیا - ملبورن
تنها مربی که به تیم ملی ایران شخصیت داد و تاکتیک مشخصی رو پیاده کرد همین بود که البته قدرش رو ندونستند ... ببخشید !!!!!
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

hojatazimi - ایران - نیشابور
kiarash_82 - اتریش - وین
Majid_teh - ایران - تهران
a_bamdad - ایران - تهران
ببندین بابا لنگی های ....یه نگاه به جدول به امار لیگ بنداز بعد .....
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

a_bamdad - ایران - تهران
hojatazimi - ایران - نیشابور
تو ببند که پارسال در شرف سقوط به دسته یک بودین.اره حرصم داره که یادت میاد ما سرورتونیم اونوقت داغ میکنی حرفای نقطه چین دار میزنی.اما با این اعصابت توصیه میکنم 25ام در حالی که کیسه حموم داره سوراخ میشه یه تشت اب یخ بذاری کنارت.
کیسه کش حمومی....
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

bluestar - ایران - تهران
اگر استقلال در 10 بازی آینده خود 7 گل به ثمر رساند به رکورد جدیدی در تاریخ فوتبال ایران دست می باید.
استقلال در حال حاضر با به ثمر رساندن 55 گل بهترین خط حمله لیگ را با فاصله زیادی در اختیار دارد، در حالی که خط حمله بعدی از آن ذوب آهن است با 41 گل زده!
فصل گذشته استقلال اهواز با به ثمر رساندن 61 گل یک آمار عالی در لیگ ایران را به ثبت رساند و رکوردار گلزنی در تاریخ لیگ های ایران شد اما به نظر می رسد این رکورد در کمتر یک سال شکسته می شود زیرا با روندی که مهاجمان استقلال در پیش گرفته اند در 10 بازی آینده می توانند 7 گل بزنند و رکوردار گلزنی در تاریخ فوتبال ایران شوند...
***
تیم فوتبال التحاد عربستان حریف تیم استقلال در رقابت های جام باشگاه های آسیا با پیشنهاد 28 میلیون دلاری در پی جذب هافبک تیم ملی جوانان برزیل است.
رقم پیشنهادی مسئولان التحاد به این بازیکن چیزی معادل مخارج باشگاه استقلال در طی چند فصل است و به همین سبب مسئولان این تیم در تلاش هستند تا با جذب دو بازیکن دیگر خود را برای رویارویی با حریفان آسیایی خود آماده کنند.
گفته می شود باشگاه استقلال در همین رابطه در پی به خدمت گرفتن غلام رضا عنایتی و ایمان مبعلی است.
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

mobiblu - تهران - جیحون
روبرو اماده باش...
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

AcidY - انگلستان - لندن
امیر خان اینا لنگین اینا از کلاس و مرام و مردونگی چیزی حالیشون نیست که شما به خودت زحمت میدی
a_bamdad - ایران - تهران
جوجه لنگی به دوستای معلولتم گفتم شعارهای ما رو قرقره نکنید از خودتون یک چیزی بگین گر چه برای مغزهای شما لنگیا این کار شاقیه امیر خان شما سروری ... در گوشه اینا نخون سکته هر چی لنگیه امیر قلعه نوییه.
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

saken - ایران - یزد
واقعا این امیر خان یک جوانمرد بزرگه .با اینکه می بینه اوضاع لنگیها امسال درب وداغونه .باز هم تحقیرشون نمیکنه .من مطمینم امیر خان اینقدر مهربونه که به بازیکنای اس اس توصیه میکنه با لنگیها مدارا کنن وبه اصطلاح ضعیف کشی نکنن .این بازی هم احتمالا با برد خفیف استقلال تموم میشه یا دوباره با سیاست بازی مساوی میشه .اما نباید به این لنکیها رحم کرد آخه جنبه ندارن
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

داور - ایران - تهران
قلعه نویى: پرسپولیس خانه دوم من است!!! پرسپولیس قبرستون آرزوهای تو است.
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

a_bamdad - ایران - تهران
AcidY - انگلستان - لندن
کیسه ای شعارامون رو حذف میکنن.اخه میترسن بشنوی دپ عظما بزنی. به خاطر تو یه شعار جدید میدم:.اس اس ابی نفتی...بپا از لیگ نیفتی .وتو 25 بهمن...اس اسیا سوراخن بازم بگم یا بسته کیسه کش؟
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

AcidY - انگلستان - لندن
a_bamdad - ایران - تهران
فعلا شماها هم دپ گرفتین هم ریپ میزنین.این شعار رو با دوستای کودکستانتون درست کردین جوجی.تو سوختنت از اینکه تو جدول زیر مایین اونم نه یکزره 9 امتیاز پس این تویی که مشکل روحی پیدا کردی جییگر.اشعار رو باش از لیگ نیوفتی فعلا شما دارین میافتین ما صدر جدولیم ای کیو.سکته هر چی لنگیه امیر قلعه نوییه.
سه‌شنبه 15 بهمن 1387

farnoosh63 - انگلستان - لندن
نمیدونستم اینقدر اقا باشه دمش گرممممم
چهار‌شنبه 16 بهمن 1387

$persian$ - ایران - تهران
مهتاب نوری - ایران - تهران
بعد از تمرین استقلال پرسپولیس تمام سایت های خبری این خبر نشر کردن بله مهتاب خانم ژنرال ما انقدر که با دانش و با مرام حتی طرفدارای تیم حریف هم دوستش دارن این یه واقعیت تلخه برای لنگیا که باید باهاش کنار بیان
سکته هرچی لنگیه امیرقلعه نوعیه
چهار‌شنبه 16 بهمن 1387

RED ROSE - موناکو - موناکو
پرسپولیس سرور استقلال.شخصیت سرجوخه کله مرغی
با انتقاد از ادبیات امیر قلعه‌نویی نسبت به تیم حریف گفت، قطبی بازی تیم شما را تحسین کرد که قلعه‌نویی پاسخ داد: افشین قطبی کسی نیست که بتواند درباره‌ی من صحبت کند. او سپس به یکی از خبرنگاران که سوالاتی را مطرح می‌کرد، گفت: یا یک سوال بپرس و یا ساکت باش. با این حرکت خواسته ادای امپراطور ما رو در بیاره که اصلاْ در شاٌن و اندازه امپراطور ما نیست. در پایان بازی همه دیدند که با بیژن کوشکی چه کرد.
دوستان عزیز پرسپولیس بنده هر موقع این مربی تیم کیسه کش (عبدالصمد مرغابی) رو می بینم خنده ام دیگه بند نمی آید از بس که ضایع است.
چهار‌شنبه 16 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
خدای نکرده باغ وحش که نیست هر کس از راه رسید بیاد یکی ادرس باشگاه استفراق رو بهش بده
چهار‌شنبه 16 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
AcidY - انگلستان - لندن
تو فکر کن شعر رو با دوستان کودکستانش سروده اینطوری عقده ات خالی میشه سوراخه استفراقی
چهار‌شنبه 16 بهمن 1387

havoo - ایران - تهران
سرور هر چی لنگیه ............
چهار‌شنبه 16 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
havoo - ایران - تهران
بی تربیت اسم تیم خودتون رو هم بی ادبی نوشتی نقطه بارونت کردن
سوراخ لگنی 25 لگنتون ابکش میشه کیسه
پنج‌شنبه 17 بهمن 1387

basafa - ژاپن - توکیو
RED ROSE - موناکو - موناکو
از افشین قطبی شما که خبرنگاران حیوان خطاب میکنه بهتره.حتما سر تمرینات تیمتون یادت رفته که چجوری با فحاشی به عادل فردوسی پور از خجالت ایشون در اومدید در زمانی که ایشون در برنامه نود به مدیر وقتتون جناب اقای مصطفوی گیر داده بودنند.
پنج‌شنبه 17 بهمن 1387

$persian$ - ایران - تهران
RED ROSE - موناکو - موناکو
دیدی که واقعانم کسی نبود که بخواد راجب ژنرال نظر بده الان قطبی کجاست ژنرال کجاست خداییش مقایسه مسخره ای بود
سکته هرچی لنگیه امیر قلعه نوعیه
پنج‌شنبه 17 بهمن 1387

hojatazimi - ایران - نیشابور
لنگی های بیچاره دعا کنین 25ام نیاد.بهترین خط حمله-بهترین خط دفاع-بهترین هافبک-بهترین بازیکن خارجی و.... 61 گل زده
خدا بهتون رحم کنه.
پنج‌شنبه 17 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
$persian$ - ایران - تهران
این کی دو باره بیخونمون کرده فکر کرده اگه الان اینو بگه از اونجا انداختنش بیرون اینجا جاشه کور خونده سرجوخه
پنج‌شنبه 17 بهمن 1387

AcidY - انگلستان - لندن
ss.sorakh - ایران - بندرعباس
لنگیه معلول تو که لقبت روی فامیلیت نقش بسته جناب سوراخ دوله.بهتره ببندی اون دهنه ... میبینی اس اس مثل طوفان و رعد وبرق به سر تیمها چی میاره میدونم چته لنگی از ترس داری میمیری.... برو همون بندر عباس ماهی تو بفروش تو رو چه به فوتبال جیییگر .سکته هرچی لنگیه امیر قلعه نوعیه.
جمعه 18 بهمن 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
شخصیت= استقلال
معرفت و مردانگی= استقلال
سرور اسیا= استقلال این لنگیها به چه چیزشان مینازند موندم
جمعه 18 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
AcidY - انگلستان - لندن
... سوراخ اروم و قرار ندارید بدبختهای ابکش ما اگه میترسیدیم هی مثل شما لغز میخوندیم سوراخه نفتی.ماهی رو هم به موقعش میفروشم تو غصه نخور تو برو...
جمعه 18 بهمن 1387

ghanber jakson - المان - فر.....
وای چه خبره اینجا این چند روزی که نبودم کیسه کشها حموم رو شلوغ کردند که!
این قلعه مرغه بین اون چیزی که فکر میکنه و اون چیزی که سعی میکنه به بیرون نشون بده دنیا فاصلست بی خیالش شیند دوستان پرسی ارزشش رو نداره.
جمعه 18 بهمن 1387

ghanber jakson - المان - فر.....
$persian$ - ایران - تهران
دوست خوب من فرق قلعه مرغی و قطبی این است و بود که کله مرغی نون پاچه خوری ها و غلیظ گفتن **بسم الله الرحمن الرحیم** هاش رو میخوره و قطبی چوب محبوبیت و خار چشم بودن اقایون!!
جمعه 18 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
برنامه ورزش از شبکه دو : گفتگو تلفنی با مرغی
بسم الله الرحمن الرحیم خدا رو شکر خدا رو شکر من به بچه ها گفتم (با لهجه شعبون استخونیش )....................................
شنبه 19 بهمن 1387

$persian$ - ایران - تهران
ghanber jakson - المان - فر.....
بی خیال رفیق مربی نبود آنالیزور بود قهرمانیه پارسالتونم بخاطر مشکلات سپاهان و شانس فوتبال کسب شد تو علم فوتبالیه ژنرال شک داری یه نگاه به تاریخ داربیاش و تاریخ مربیگریش و جدول امسال بکنی شکت بر طرف میشه بابا اسم ژنرال و تریلیه 18چرخ نمیکشه
ss.s - ایران - بندرعباس
از این خدا رو شکرا بعد از دربیم میگه ... حفظش کن بعدا بدردت می خوره.
شنبه 19 بهمن 1387

ss.sorakh - ایران - بندرعباس
$persian$ - ایران - تهران
خوب بگه تو چرا اینقدر ترسیدی هور ماهور میگی پرشین ؟ اروم و قرار نداری لگنی سوراخ
یکشنبه 20 بهمن 1387

$persian$ - ایران - تهران
ss.sarvar - ایران - بندرعباس
هه هه هه می خندم میگی ترسیدی هه هه هه ووویییی ترسیدم لنگیایه پاره چقدر ترسناکن وووییییی .ببین اگه به من بود میگفتم 25بهمن همین فردا باشه بی صبرانه منتظرشم کلی شرط بستم هرچی زودتر برن تو جیبم بهتره.
یکشنبه 20 بهمن 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.