آمار تلفات توفان در اروپا افزایش یافت

آمار تلفات توفان در اروپا افزایش یافت

برق بیش از یک و نیم میلیون خانه مسکونی در فرانسه قطع شده است

مقام های محلی می گویند بادهای بسیار شدید باعث فرو ریختن سقف یک سالن ورزشی در نزدیکی بارسلون در شمال اسپانیا شده و جان چهار کودک را گرفته است.

شدیدترین توفان طی یک دهه که از اقیانوس اطلس می ورزد همچنین باعث مرگ 11 نفر در سایر حوادث در سایر نقاط اسپانیا و جنوب غربی فرانسه شده است.

شنبه بعد از ظهر از ریزش باران های سیل آسا و وزش بادهایی به سرعت 172 کیلومتر در ساعت در این منطقه خبر می رسید.

برق بیش از یک و نیم میلیون خانه مسکونی در فرانسه قطع شده و جاده ها و خطوط آهن مسدود شده و فرودگاه ها بسته شده است.

آثار توفان از جزایر "چنل" تا بارسلون احساس شده است، اما شدیدترین باد و باران در جنوب غربی فرانسه وزیده و باریده است.

الکس دیکین هواشناس بی بی سی می گوید که هرچند این نوع سیستم های کم فشار و فعال در زمستان عادی است، اما توفان شنبه ویرانگرترین توفان از دسامبر سال 1999 که 88 نفر را کشت توصیف می شود.

این توفان در جهت جنوب شرقی در حرکت است و قرار بود تا اواخر شنبه از ساحل جنوب شرقی فرانسه بگذرد.

توفان سپس به سوی شمال ایتالیا و دریای آدریاتیک حرکت خواهد کرد، با این حال انتظار نمی رود در آنجا به این اندازه ویرانگر باشد.

مرگ کودکان

بارش شدید باران در برخی نقاط فرانسه سیل جاری کرد

مقام های محلی در اسپانیا گفتند که در زمان حادثه در یک سالن ورزشی در شهر سان بوا دی لوبرگا، واقع در کاتالونیا، 20 تا 30 نوجوان در آن بودند.

کودکان برای بسکتبال بازی کردن به سالن رفته بودند اما باد شدید باعث شد در یک ناحیه سرپوشیده برای تماشاگران که دارای سقفی آهنی بود پناه بگیرند. لحظاتی بعد باد باعث تخریب آن شد.

مردم محل و آتش نشان ها به آزاد کردن بازماندگان از میان آوار کمک کردند اما سه کودک 9 تا 12 ساله در صحنه حادثه جان باختند و کودک چهارم در بیمارستان درگذشت. بیش از ده نفر دیگر نیز برای جراحات وارده تحت مداوا قرار گرفتند.

در سایر حوادث مربوط به توفان در اسپانیا، یک مامور پلیس هنگام هدایت ترافیک به علت سقوط درخت کشته شد. یک زن و مرد اسپانیایی به علت ریزش دیوار کشته شدند.

در اسپانیا ده ها هزار خانه اکنون برق ندارند.

در فرانسه سازمان های هواشناسی توفان را پیش بینی کرده بودند اما منطقه ای وسیع تر از آنچه پیش بینی شده بود دستخوش قرار گرفت.

این توفان از دوردون تا پیرنه ویرانی به بار آورده است. باران های سنگین باعث جاری شدن سیل در برخی نواحی شد که هزاران تماس تلفنی با مراکز امدادرسانی و اورژانس را به دنبال داشت.

شدت توفان همچنین به بستن فرودگاه ها در بوردو، پائو، بیاریتز و تولوز منجر شد و قطارها نیز از حرکت بازماند که باعث شد صدها مسافر شب را در ایستگاه ها بگذرانند.

mnm - کره - کره
واین است از عاقبت قوم ثمود وعمود
متاسفم هستم از مرگ کودکان وامیدوارم که هرچه زودتر ا ز این بلا نجات پیدا کنند
یکشنبه 6 بهمن 1387

jakopo - ایتالیا - میلان
کره ـ کره
چرت و پرت نگو جوجه
یکشنبه 6 بهمن 1387

sina_jan - استرالیا - سیدنی
mnm - کره - کره

قوم ثمود و عمود چیه دیگه؟ طوفان چه ربطی به این داستانها داره؟ واقعا در تعجبم چقدر انسان خرافاتی روی این زمین هست!!
یکشنبه 6 بهمن 1387

mnm - کره - کره
jakopo - ایتالیا - میلان
...وخودت چرت وپرت میگوید حرف دهنت را مزه کن...











یکشنبه 6 بهمن 1387

jotyar - بلژیک - انتورپن‌‌
ایتالیا-میلان
جوابت باید دوست مون از کره بده.ولی من جوابت میدم.اون چرت و پرت نیست .اون راستی...
یکشنبه 6 بهمن 1387

farzande koroshe kabir - ایران - تهران
mnm - کره - کره
شما همون محسن قوز فیش و یا اعتراض نیستی؟ یا میخوای یه طور دیگه ابراز وجود کنی. کشته شدن بچه هایی که درگیر هیچ مسیله سیاسی نیستند چه خوشحالیی داره؟؟؟؟؟؟
یکشنبه 6 بهمن 1387

jakopo - ایتالیا - میلان
جواب ابلهان خاموشیست...اگه جواب شما بچه مسلمونارو بدم بزرگ میشین...هر چی چرت پرت خاستین بگین چون به خودتون بر میگرده...
یکشنبه 6 بهمن 1387

rezanl - هلند - امستردام
mnm - کره - کره
قوم عموت اینا کجا بودند دیگه؟ خدا رو خنده ننداز بابا. اگه دولتهائی هستند که خدا بهشون ارامش و صلح میده همین اروپائیا هستند.
کاشکه میومدی یه سر به همین اسپانیا و ایتالیا میزدی و فقط قیافه مردم رو مقایسه میکردی با ملت تو ایران و سایر کشورهای مسلمون میدیدی خدا به کی پشت کرده. تو اینترنت بزن ایبیدزا تا ببینی این اقای بیدینت کجا داره میره؟ زیاد حرص نخوریا ؟ ما قوم عمودیم و شما افقی یعنی مثل مرده ها !!!!
یکشنبه 6 بهمن 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.