فرمانده سپاه تهران: از احمدی‌نژاد حمایت کنیم

فرمانده سپاه تهران: از احمدی‌نژاد حمایت کنیم

فرمانده سپاه محمد رسوالله‌(ص) تهران بزرگ گفت: بسیج وزارتخانه‌ها و ادارت باید تلاش کند تا این دولت حزب‌اللهی بتواند موفق شود.

به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار عبدالله عراقی صبح روز دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه فرماندهان سابق و جدید بسیج وزارتخانه‌ها و ادارت تصریح کرد: امروز لازم است مجموعه وزارتخانه‌ها و ادارت به صورت تخصصی ماموریت‌های بسیج را دنبال کنند و به پیش ببرند.


وی با بیان این‌که " انتظاری که امروز از مجموعه بسیج وجود دارد، کار کردن در جبهه نرم است" افزود: بعضا برخی برادران برداشت‌هایی دارند؛ مثلا می‌گویند چرا از ما کار نظامی نمی‌خواهند. امروزه 70 درصد رویکرد بسیج در جبهه نرم است و تنها 30 درصد کار نظامی از ما می‌خواهند که آن هم عمدتا از مجموعه گردان‌های عاشورا و الزهراست.


وی ادامه داد: امروز دولت، دولت کریمه است و مجموع وزرا از رزمندگان اسلام هستند ولی در دوره دوم خرداد هر روز یکی از این‌ها می‌خواستند یکی از این وزارتخانه‌ها را تعطیل کنند و استعفای دسته جمعی بدهند؛ بنابراین بسیج باید این توانمندی را در خود ایجاد کند که اگر یک روزی چنین چیزی بوجود آمد ، وارد صحنه شود و در برابر اتفاقاتی مثل اعتصاب رانندگان اتوبوس‌ها، آمادگی لازم را داشته باشد.


فرمانده سپاه محمد رسوالله‌(ص) تهران بزرگ با تاکید بر این‌که " امروز اصل ماموریت بسیج در جبهه نرم است" اظهار کرد: ‌باید وزرا، دولت و‌ آقای احمدی‌نژاد را حمایت کنیم؛ چراکه رهبری هم از این دولت حمایت کرده‌اند و ما هم موظفیم پشت سر حضرت آقا حرکت کنیم تا این دولت حزب اللهی موفق شود و مردم امیدوار شوند.


وی در ادامه به عملیات‌های کربلای 4 و 5 اشاره کرد و به بیان خاطراتی از این عملیات‌ها در دوران جنگ تحمیلی پرداخت و یادآور شد: در زمان جنگ بسیجیان با رشادت‌ها و فداکاری‌های خود توانستند در برابر دشمن بایستند و امروز هم غزه و حماس از این‌ها یاد گرفته‌اند. اگر می‌بینید 33 روز در لبنان و امروز در غزه در برابر استکبار جهانی ایستاده‌اند به دلیل همین فرهنگ است و این جبهه‌گیر‌ی کامل جبهه کفر و اسلام است.


وی ادامه داد: امروز نیروهای حماس در جبهه غزه پبروز شدند و به گفته سیدحسن نصرالله ما نابودی اسراییل را می‌بینیم و امیدواریم که ما این امر را زودتر ببینیم؛ چراکه نابدی استکبار جهانی یعنی نابودی اسراییل. خداوند هم وعده داده است که هر جا مقاومت کنید پیروز خواهید شد.


عراقی با بیان این‌که " امروز عزت حماس، ‌سیدحسن نصرالله و رهبری فراگیر شده است" ‌اظهار کرد: همه دنیا می‌دانند که این‌ها شاگردان مقام معظم رهبری هستند. در مقابل، کسانی که در سراسر کشورهای اسلامی قرار گرفته‌اند و خود را پرده‌دار کعبه می‌دانند محکم پشت سر اسراییل ایستاده‌اند ولی امروز،‌حماس و جمهوری اسلامی پیروز است.


وی همچنین از تغییر و تحولات احتمالی در ساختار بسیج ادارت و وزارتخانه‌ها در آینده نزدیک خبر داد و تاکید کرد: ضرورت دارد که ما ارزش‌های بسیج را در ادارت و وزارتخانه‌ها پیاده کنیم. بعضا گزارشاتی از برخی جاها داده می‌شود که در شان بسیج نیست. بسیج باید در تدین، اخلاص، شهادت‌طلبی،‌پرکاری،‌کم‌توقعی و ولایتی بودن معروف باشد.

behrooz_ruin - سوییس - التن
اگرسپاه نبود مملکت هم نبود .!سالها طول کشید تا من شخصا به این قضیه پی ببرم چطور و چگونه شر حی مفصل داره .فقط اینو میتونم بگم که بعد ازسالها زندگی در اینجا تازه فهمیدم که ایران چقدر دشمن داره.حمایت از اقوام داخل ایران از طرف غربیها بخاطر حقوق بشر نیست.هدف تجزیه و نابودی ایرونه.....
سه‌شنبه 1 بهمن 1387

sheyvar - ایران - تبریز
مگر مملکت مال بسیجه فقط ؟؟؟
چقدر احمق هستند اینها خدایا یواش یواش در اینکه این موجودات را خدا افریده شک میکنم.
اعتصاب = گرفتن حق که نمیذارند :

بنابراین بسیج باید این توانمندی را در خود ایجاد کند که اگر یک روزی چنین چیزی بوجود آمد ، وارد صحنه شود و در برابر اتفاقاتی مثل اعتصاب رانندگان اتوبوس‌ها، آمادگی لازم را داشته باشد.

یعنی هر غلطی بخواهند میکنند . جمله معروف امام شان (آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند = ما میتوانیم )
سه‌شنبه 1 بهمن 1387

asal-63 - ایران - تهران
به این میگن سیستم کفتاری. شکار دسته جمعی.
سه‌شنبه 1 بهمن 1387

bluestar - ایران - تهران
ورود به صحنه سیاسی خلاف آیین نامه نیروهای مسلح است.
سه‌شنبه 1 بهمن 1387

yashasin-tabriz - سویس - زوریخ
... خورده انگل های ک..ف
سه‌شنبه 1 بهمن 1387

maryam2032 - ایران - تهران
آره دیگه..هرچی بو گندو تو ایران هست از محمود حمایت میکنه..خاک بر سرا..
سه‌شنبه 1 بهمن 1387

20800 - ایران - کرج
این یعنی ورود صریح وآشکار نیروهای نظامی به صحنه انتخابات ....و این یعنی همان دیکتاتوری که این همه سال براین کشور حاکم بوده و شاید هم خواهد بود ولی خدا نکند که این دیکتاتوری ادامه یابد....
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

siya48 - آلمان - کلن
asal-63 - ایران - تهران
از اون جوک‌هات اینجا هم باید میگفتی‌.

بسیجیه یه شب قرص اکس میخوره تا صبح وضو میگیره!
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
هر چقدر از احمدی نژاد دفاع بشه یک قدم به فروپاشی جمهوری اسلامی نزدیگ میشویم.
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
مرگ بر حکومت حزب اللهی و هفت جدش!!!!!!!
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

samin khamesi - ایران - نوشهر
این یعنی خفقان عمومی و هر چی بیشتر انقلاب ضد اسلامی نزدیک تر

چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

rezanl - هلند - امستردام
سیستم سگمحوری و نوچه بازی!
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

asal-63 - ایران - تهران
siya48 - آلمان - کلن

یک جوک اینجا میگم به افتخارت. قدیمیه اما بد نیست. نفرین قزوینی: ایشا... بری رو سجده کمرت بگیره نگیره تکون بخوری از جات و اتفاقی من هم اونجا باشم.
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

alman-westfalen - ایران - ایران
behrooz_ruin - سوییس - التن
عزیز کمی بیشتر مطالعه بفرمایید.دردوران جنگ نیروهای ارتش به سپاه می گفتند وزارت واگذاری زمین.چون هر چه ارتش با درایت عمل می کرد سپاه با احساس برخوردمی کرد و موفقیتهای ارتش رو بر باد میداد.نگاهی به امارشهدای ارتش و سپاه می تونه موید این باشه که چقدرانسان بدلیل بی کفایتی وعدم اگاهی از اصول جنگ درسپاه کشته شدند.پس بهتر نیست بگیم اگر ارتش نبود مملکت هم نبود.
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

مسلمان ایرانی - استرالیا - سیدنی
نمی خواست که اینو بگی. بسیجی ها خودشون میدونن چه طوری از یک پادگان 1000 نفری چه طوری 6000 رای واسه احمدی نژاد و دار و دستش بیرون بیارن.
چهار‌شنبه 2 بهمن 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.