محسن رضایی: لشکرهای سوریه در جولان آرایش جنگی بگیرند

محسن رضایی: لشکرهای سوریه در جولان آرایش جنگی بگیرند

محسن رضایی ، فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، شرایط کنونی غزه را فرصت مناسبی برای حمله سوریه به اشغالگران اسرائیلی دانست.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تمرکز ارتش اسرائیل در غزه گفت: سوریه این فرصت را قدر بشناسد و به منطقه جولان نیرو بفرستد.
جولان ، ارتفاعات متعلق به سوریه است که در اشغال اسرائیل قرار دارد.

رضایی در مراسم تجلیل از شهدای گمنام در دانشگاه آزاد مشهد افزود: اگر سوریه در مرز جولان آرایش جنگی بگیرد اشغالگران نیروهای خود را از غزه خارج خواهند کرد.هم اکنون بهترین فرصت است که سوریه لشکرها و نیروهای نظامی خود را در اطراف استان جولان ببرد و متمرکز کند، در این صورت اسرائیل راهی جز عقب نشینی از غزه نخواهد داشت و کمتر از 48 ساعت این کار به نتیجه می رسد.

وی درباره اخبار منتشره در خصوص اسارت سه نظامی اسرائیلی توسط مبارزان حماس نیز گفت: اگر تعداد اسرای اسرائیل به 20 نفر برسد ، حماس به پیروزی می رسد و اشغالگران از غزه عقب نشینی می کنند.
این فرمانده پیشین نظامی ، استمرار عملیات موشکی حماس را لازم دانست و افزود:ادامه حملات حماس با موشک ها یکی دیگر از کارهایی است که برادران حماس برای پیروزی باید انجام دهند، زیرا اسرائیل فکر می کند می تواند موشک ها را از بین برده و یا بدست آورد.

jamshid_64 - ایران - تهران
تو اگر بیل زن بودی باغچه خودت را بیل می زدی ... هنوز یادمان نرفته چگونه تو ایران فرماندهی می کردی و بچه بسیجی ها را می فرستادی دم توپ... خدا ازت نگذره ...این از همان حرفهاست که به آیت الله خمینی می زدی که دیگه چیزی نمانده... جنگ به نفع ما تمامه...چرا صلح کنیم....و خیلی حرف های مفت که می زدی ...سوریه مثل سران جمهوری اسلامی نیست هرجوانش برای مملکتش کلی ارزش داره و کلی پول خرجش کرده اند و از هوی و هوس هرگز آتش جنگ به پا نمی کنه.... داغ ننگ ادامه جنگ روی پیشانی تو و امثال تو برای ابد باقی خواهد ماند .
چهار‌شنبه 18 دی 1387

kevin010 - ایران - تهران
دیدید من که از اول گفتم همش زیر سر این کث...هاست مرگ بر رژیم اخوندی مرگ بر ترویست . همیشه پیروز باشید دلاوران اسرائیل
چهار‌شنبه 18 دی 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
مثل اینکه وزیر جنگ سوریه است دستور میده . برادران حماسی اگر 20 اسرائیلی بگیرند انها عقب نشینی میکنند تورا بخدا تحلیلها ببینید و حال کنید چه کسانی برما حکومت میکنند یکعده قاقولی بیسواد خر.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

eki bod eki nabod - انگلستان - لندن
... کمتر نظر بده.برای تو و رژیم ج اسلامی ات چیزی که مهم نیست جان مردمان بی گناه است. مردم غزه وخاور میانه دیگر فهمید ه اند ماهیت شما را. تففف.....
چهار‌شنبه 18 دی 1387

محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
نه تنها سوریه و حزب الله بلکه ایران هم باید در این جهاد شرکت کند تا ریشه این جرثومه فساد و مدافعان اون زودتر از این منطقه کنده شود....
چهار‌شنبه 18 دی 1387

shayanbala - سوئیس - زوریخ
نمیدانم چرا حماس حق داره موشک بزنه مردم اسرائیل را بکشه ، ولی اسرائیل حق مقابله به مثل بکنه.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

majid-k - اسرائیل - اشدود
یکی نیست به این اقای رضائی بگه اخه تو سر پیازی ته پیازی ..تو چه کاره ای...اینه حماس به ...خوردن افتاده و امادگیشو برای اتش بس اعلام کرده..ضمنن خبر اسارت 3 نظامی اسرائیل فقط یه شایعه است
چهار‌شنبه 18 دی 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
زرشگ.
تو اگر بیل زن بودی در.... خودت را بیل میزدی .
چهار‌شنبه 18 دی 1387

غزل باران _ایران _یزد - ایران - یزد
خوب به تلویزیون نگاه کنید ان بچه ها را اسراییل نکشته ما قاتلیم ما که این اخوندهای جنایتکار را با سکوت سردمان حمایت میکنیم
چهار‌شنبه 18 دی 1387

ghost197 - هلند - امستردام
اقای رضایی بس کن دیگه. دست وردار.این مثل عملیات یا مهدی نیست که امدی در سنگر و نظر میدادی.روح ان افسر مسئول عملیات ان شب شاد که گول حرفهای تو رو خورد.و نزدیک بود بفیه گروهان به ان دنیا بروند.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

PixelMan - ایران - تهران
سلام به دوستان عزیزم. من طی مدتی که به این سایت میام مبینم که شخصی با نام محسن قوزفیش همیشه حی و حاضر در هر خبری کامنتی می نویسه و معمولا هم خودشو از مخلصان نظام نشون میده.
به نظر من نظرای این موجود با مارک قوزفیش که همیشه به یک منوال و یکنواخت هست و همه موضوع هارو به یک چیز ربط میده واقعا مسخرست که شما رو به جون هم بندازه و شما چرا الکی بزرگش می کنید و بهتون بر میخوره و به تلافی باید جوابشو بدین.
به نظر من این یک آدم معمولیه که بر خلاف نظراش هست و قصدش اسکل کردن و به جون هم انداختن و کل کل شما برای پاسخ به جوابش هست و از انکه شما سر دست می شکونید تا یه جوری جوابشو بدین لذت می بره. بابا اصلا بی خیال این آدم عقدهای بشید. چرا الکی جوابشو می دین.
اگه دقت کرده باشین در هر خبر همیشه یک کامنت می نویسه و خدافظ شما میشه و میشین تا نتیجشو ببینه که چجوری در تکاپوی رو کم کردنش هستید و به ریشتون میخنده. بابا این هیچی نیست و فقط می خواد اسکلتون کنه یا کامنتارو به سمت خودش و موضوش بکشونه.
از ما گفتن . خواهشن نظرشو به تخ...تونم نگیرید و الکی این یارو رو گندش نکنید.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

Afshin London - انگلستان - لندن
ارواح باباتون، شماها از صدام حسین شکست خوردید هنوز روتون کم نشده؟
جوونهاى بیگناه ایرانى و عراقى را به کشتن دادید براى هیچ و پوچ. فقط براى اینکه دزدانى مثل خود این سردار قلابى و رهبر ..زاده اش قدرت را بدست بگیرند.
همچین هم تفسیر جنگى میکنه این سردار پوشالى که انگار ارتش اسراییل فقط از یک گروهان تشکیل شده که اگه سوریه بخواد قدقد کنه اسراییل مجبور میشه غزه رو ول کنه. هاهاها
شماها همون که مقابل صدام نتونستید ........کافیتونه، جهاد تو سرتون بخوره.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

rezanl - هلند - امستردام
از جلو نظام!! هه هه هه
کی پس؟! از زمانی که بچه بودم اسرائیل عربارو میکشت و میکشه تا به امروز.
جالب اینکه این همه مسلمون در دنیا یکیشون وجود نداره کاری کنه ولی تا دلت بخواد حرف زده میشه. سوریه اگه بکنش بود زمیناشو پس میگرفت.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

farzande mihan - ایران - تهران
شتر در خواب بیند پنبه دانه ......
چهار‌شنبه 18 دی 1387

jamshid_64 - ایران - تهران
لطفا هیچکس جواب این محسن قوز فیش - نروژ - اسلو را ندهد... از کامنت هایی که می گذارد باید بفهمید که قصدش عصبانی کردن شما و از کوره بدر بردنتان است و کلی لذت می بره و می شینه می خنده ...هیچ ارتباطی هم با رژیم نداره حرفهایش همه مفت است ... اگر به کامنت هایش جواب ندهید خودش خفه می شود.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

oldboy - انگلستان - لندن
این پشمکی فکر کرده زمان صدر اسلامه و دنیا همینجوری کشکیه.نابود باد تروریسم اسلامی و حامیان این طرز فکر بدوی.
چهار‌شنبه 18 دی 1387

nona60 - ایران - قم
احسنت به تو دلاور جبهه های نبرد....برو ما هستیم
چهار‌شنبه 18 دی 1387

فضول میرزا - سوئد - استکهلم
تو برو تریاکت رو بکش!
چهار‌شنبه 18 دی 1387

ali51reza - سوئد - وستروس
سردار این طرح و پسرت از آمریکا به تو یاد داده تا فروش اسلحه به کشور های عرب بیشتر بشه بس کنید وطن فروشان
چهار‌شنبه 18 دی 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
وقاحت این وحوش اسلامی از زمین تا...کهکشان...اندرومدا.
پنج‌شنبه 19 دی 1387

salamiran - ایران - شیراز
شکست اسرائیل غاصب و پیروزی خون بر گلوله از هم اکنون مشخص است . حالا « حسنی مبارک » ، « سارکوزی » و آمریکا بهمراه خائن اعظم « محمود عباس » پیش افتاده اند تا لش لت و پار شده اسرائیل را با طرح های مختلف آتش بس از میدان بیرون ببرند . آنچه صهیونیستها با بمباران و جنایاتشان نتوانشتند انجام دهند این پست فطرتها می خواهند با قطعنامه و آتش بس به انجام برسانند .
بساط جاسوسانی مثل « علیرضا نوری زاده » و « سازگارا » نیز در رسانه های ضد آزادی بیان برقرار و گرم است !
پنج‌شنبه 19 دی 1387

azadazad - ایران - تهران
PixelMan - ایران - تهران
دوست عزیز با شما کاملا موافقم مابایستی انرژیمان را روی مسپله مهمتری که آزادی ایران است صرف کنیم
زند ه باد ایران آزاد. ما هستیم// ما هستیم
پنج‌شنبه 19 دی 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
salamiran - ایران - شیراز
می خواهم صد سال سیاه به ایران سلام نکنی در ای دی بگذار//سلام حماقت....اهلا و سهلا
پنج‌شنبه 19 دی 1387

salamiran - ایران - شیراز
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
تربیت خانوادگی ات را با خودت به سوئد برده ای ؟
شنبه 21 دی 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.