مدیر بنیاد علوی در آمریکا بازداشت شد

مدیر بنیاد علوی در آمریکا بازداشت شد

خزانه داری آمریکا به دنبال ضبط دارایی های ایران در آمریکاست

پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) رئیس ایرانی بنیاد علوی را در ارتباط با پرونده ضبط دارایی های به گفته آمریکا متعلق به بانک ملی ایران در شهر نیویورک، بازداشت کرده است.

اف بی آی می گوید فرشید جاهدی، رئیس بنیاد علوی، قصد نابود کردن مدارک مربوط به این پرونده که باید به دادگاه ارائه می شد، را داشته است.

وکیل فرشید جاهدی یا خود او هنوز به این اتهام به طور رسمی واکنش نشان نداده اند.

بنیاد علوی پیش از انقلاب ایران به بنیاد پهلوی شهرت داشت. این بنیاد در حال حاضر از زیر مجموعه های بنیاد مستضعفان است.

بنیاد علوی مالک 60 درصد سهام یک ساختمان 36 طبقه معروف به ساختمان شماره 650 در خیابان پنجم در شهر نیویورک است.

دولت آمریکا می گوید 40 درصد سهام این ساختمان به طور غیر مستقیم از دارایی های بانک ملی ایران است و درصدد مصادره آن برآمده است.

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنج شنبه (17 دسامبر) شرکت آسا ASSA Co، مستقر در نیویورک، را متهم کرد که به نمایندگی از سوی بانک ملی ایران به اقدامات غیر مجاز در آمریکا دست زده است و برای ضبط دارایی های آن پرونده ای را به جریان انداخت.

در جریان تحقیقات درباره این پرونده است که ماموران اف بی آی رئیس بنیاد علوی را در نیویورک بازداشت کردند و پرونده ای علیه وی به راه انداختند.

هنوز روشن نیست که رئیس این بنیاد به قید وثیقه آزاد شده باشد.

شهرام ایران - ایران - تهران
Friday, December 19, 2008
قطعنامه محکومیت نقض وحشیانه حقوق بشر در ایران
مجمع عمومی سازمان ملل متحد شامگاه پنجشنبه قطعنامه دیگری در محکومیت نقض وحشیانه حقوق بشر در ایران به تصویب رساند.
بدین ترتیب پنجاه و پنجمین قطعنامه محکومیت رژیم سرکوبگر جمهوری اسلامی به خاطر نقض گسترده حقوق بشر در عالیترین مرجع بین المللی به تصویب رسد.
در این قطعنامه از جمله نسبت به اعمال شکنجه و مجازاتهای غیرانسانی و تحقیرکننده همچون زدن شلاق و قطع اعضای بدن، اعدام کودکان و اعدام محکومین در ملاعام، زجر و شکنجه زنان زندانی با صدور حکم قرون وسطایی سنگسار، ایجاد رعب و وحشت علیه زنان مدافع حقوق بشر و ادامه تبعیض علیه آنان، سرکوب تجمعات مسالمت آمیز، نقض آزادی عقیده و بیان و افزایش اذیت و آزار و ترساندن و تحت تعقیب قرار دادن مخالفان سیاسی و مدافعان حقوق بشر از تمام اقشار جامعه، عمیقا ابراز نگرانی شده است.
گفتنی است جمهوری اسلامی تلاش زیادی بعمل آورد تا از تصویب این قطعنامه جلوگیری کند، اما شکست خورد.
نماینده رژیم در سازمان ملل پیشنهاد کرد مجمع عمومی وارد این بحث نشود و بررسی قطعنامه از دستور کار اجلاس خارج شود. اما نماینده کشور کانادا که ارائه دهنده اصلی قطعنامه بود مخالفت جدی خود را با درخواست رژیم تهران ابراز کرد.
نماینده فرانسه نیز به نمایندگی از سوی کشورهای عضو اتحادیه اروپا در اظهاراتی شدیداللحن با رد درخواست رژیم تهران گفت، بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران باید کماکان در دستور کار مجمع عمومی سازمان ملل باشد.
شنبه 30 آذر 1387

**somayeh** - ایران - تهران
قلدر محله است پول مردم را تو روز روشن می چاپه تا به کارخونه دار های ورشکسته خودش 17 میلیاردی وام بده از کجا از جیب ملت ایران ای تف بروت امریکا
شنبه 30 آذر 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
همین اقا فرشید جاهدی یکی از کلاهبردارهای حرفه ای و شیاد بتمام معناست.چند سال پیش در جریان زلزله بم همه ایرانیها برای کمک به زلزله زدگان بم کمک مالی و کالا عبارتند از دوا و پتو و چادر به این بنیادعلوی کمک کردند پوله نقد به دلار تقریبا 750 هزار . که بدست افراد واجد شرایط و اهل بم پرداخت شود اولا چادر و پرتوها در تفتان مرز ایران و پاکستان بفروش رساندند و پولهارو هم بجیب زدند و گفتند مدرسه و بیمارستان خواهیم ساخت خبری از مدرسه و بیمارستان نبود و نیست حالا شما خودتان قضاوت کنید این دولت مردمیه؟ خدا پدر مادر ایتالیلئیها و المانیها را بیامرزه که بداد مردم بی پناه بم رسیدند امیدوارم که همین بلائی که سره ملت دراوردن سره خودشان بیاد. به امید پیروزی
شنبه 30 آذر 1387

pokalu - المان - دورتموند
این آقا فرشید نمونهٔ یک مسلمان واقعی هست، مثل رهبرانش دزد و مال مردم خور
یکشنبه 1 دی 1387

rostam2005 - ایران - تهران
شهرام ایران - ایران - تهران ----ایا میدانی نخستین تحریم جامع سراسری علیه ایران تحریم بریتانیا علیه ایران به علت انتخاب دکتر محمد مصدق به وزارت بود .؟ایا میدانی اولین قطعنامه شورای امنیت علیه ایران در زمان نخست وزیری محمد مصدق و بمنزله واکنش علیه ملی شدن صنعت نفت ایران صادر شد؟دوست عزیز ساده‌انگاری است اگر خیال کنیم که سازمان ملل برای مصالح مردم ایران قطع نامه تصویب میکند وهمچنین ساده‌انگاری است اگر خیال کنیم که اسلام‌گرایان حاکم در ایران را می‌توان با آن ترساند..
یکشنبه 1 دی 1387

mehraban_alman - آلمان - برمن
خانم**somayeh** -... لطفا اون توف نامبارکتان را بنداز روی آنهایی که در ایران خون وملت رو کردن در شیشه!آخه این بنیاد به ظاهر مستضعفان با این همه سرمایه چه غلتی می کند؟پس مملکت ما چرا این همه بدبخت و فقیر و بیچاره دارد؟این همه پول کجا می رود؟آیا این سوالات رو از خودت پرسیدی؟؟؟
دوشنبه 2 دی 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
somayeh** - ایران - تهران
شما در فیضه قم نبودید؟ همش حرف از تف میزند کمی ادب را رعایت کنید گرچه در دین اسلام ادب و فرهنگ جائی ندارد یک عده وحشی که با شمشیر همدیگر را میگشتند بخاطر زن
دوشنبه 2 دی 1387

salamiran - ایران - شیراز
دولت آمریکا آخرین دست و پاهای خودش را جهت مقابله با ایران اسلانی می زند . بیچاره عاقبت باید شکست در برابر ملل مظلوم دنیا را بپذیرد و آنوقت این زوزه های هوادارانش نیز خفه خواهد شد .
دوشنبه 2 دی 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.