روشهای نیکو شوهرداری کردن را که قطعاً عامل مهم در انس و الفت میان همسران است مورد بررسی قرار داده که با هم آن را از نظر می گذرانیم.
مسائل جنسی، ریشه بسیاری از طلاقها
آمارها بیانگر آن است که بیش ترین علل و عوامل مستقیم و یا غیرمستقیم افزایش طلاق در میان خانواده ها عدم تعامل سازنده و مفید میان زن و شوهر است. زنان بر این باورند که با اختیار شوهر، توانسته اند به همه چیزهایی که می خواستند دست یابند و ستون استوار بنیاد خانواده را در اختیار گرفته اند و به اهداف خود رسیده اند. در حالی که نگه داشت چیزی سخت تر از به دست آوردن آن است. مردان در دست زنان و یا در کنار ایشان همانند ماهی بسیار لغزنده هستند. از این رو نمی توان از گریزپایی آنها سخن نگفت و امید داشت که همواره پای بند خانه و خانواده باشند مگر آن که انگیزه های قوی و شدید آنان را در محیط خانواده حفظ کند.
در ریشه یابی طلاق همواره از مسایل جنسی به صراحت و یا کنایه سخن گفته شده است. بطوری که از نظر برخی کارشناسان مسائل خانواده، بیش از 50درصد طلاقها ریشه در مسائل جنسی دارد.
مردان پیش از آن که به جا و مکان و غذا اهمیت دهند به مسایل جنسی اهمیت می دهند. از این رو گفته اند ریشه مشکلات خانوادگی را می بایست در خلوت گاه ایشان جست.
بر پایه آموزه های قرآنی و فرمان الهی، زنان و مردان می بایست در شبانه روز سه وعده را خلوت کنند و در این سه زمان حتی فرزندان نیز نباید در خلوت گاه ایشان وارد شوند. (سوره نور 58)
در این سه خلوت زن می بایست خود را به اشکال مختلف بیاراید و از هرگونه آرایش و زینت بهره برد.
نحوه تعامل خصوصی زن و شوهر
در روایات و روان شناسی جنسی درباره خلوت گاه و تعامل زن و شوهر در این مدت، گفته شده که آنان در این مدت با یک دیگر درباره مسایل خصوصی سخن بگویند و معاشقه نمایند و هرگز درباره مسایلی سخن نگویند که کدورت زا باشد و مشکلات بیرون از خلوتگاه را به درون خلوتگاه بکشاند و عیش را منقص گرداند و آتش محبت را به آب سرد سخنان درشت خاموش سازد بلکه هر سخنی که مهر و محبت را بیافزاید و عاملی برای جذب و جلب به سوی یک دیگر باشد بر زبان رانند.
به هر حال عرضه کردن زن به مرد در خلوتگاه و حریم کاملا خصوصی، اصلی قرآنی و حکمی الهی است که نمی توان از آن چشم پوشید. از این رو گفته اند بسیاری از مشکلات و درگیری های میان زن و شوهر در طول روز ارتباط تنگاتنگی با خلوت گاه ایشان دارد. هرگاه مسایل خلوتگاه حل شود اغلب مشکلات دیگر به خودی خود حل می شود. اگر مردی درباره پوشش زن و یا غذا و نحوه بچه داری و مانند آن اشکالی می گیرد ریشه آن را می بایست در جای دیگر جست و این گونه چیزها بهانه هایی بیش نیستند.
در این حریم خصوصی، بچه ها و دیگر کسان حاضر در محیط خانواده نمی بایست وارد شوند. در دستورهای قرآنی و نبوی این مسئله بارها مورد تأکید قرار گرفته که زن و شوهر می بایست از خوابگاه مستقل و مجزایی برخوردار باشند تا از هر حیث آسوده خاطر باشند.
حسن التبعل، رفتاری جهادی
اما علی(ع) در کلمات قصار نهج البلاغه (شماره 136) در عبارتی کوتاه اما پرمغز می فرماید: جهاد المرآه ، حسن التبعل= جهاد زن، نیکوشوهرداری کردن است. به تحقیق و با اطمینان می توان گفت تمام رمز و رازهای خوشبختی و سعادت یک زوج مسلمان و مؤمن در همین عبارت کوتاه نهفته است و شاید بتوان ادعا کرد که پیرامون همین عبارت موجز، مقالات متعدد و حتی کتاب ها نوشت.
تجربیات زندگی بسیاری از خانواده های مسلمان نشان می دهد که اغلب معضلات و ناهنجاریهای خانوادگی و اختلافات میان همسران ناشی از عمل نکردن به این جمله نورانی امیر بیان است ازاین رو با توجه به اهمیت موضوع و در ادامه مقاله، به بازخوانی حسن التبعل یعنی نیکوترین شیوه شوهرداری در آموزه های قرآنی می پردازیم.
تبعل و بعل در لغت
بعل در زبان عربی به معنای رئیس و رب النوع و بت و صنم و مانند آن آمده است. در آیات قرآن هرگاه این واژه به کار رفته مراد از آن شوهر و جفت زن است به جز در آیه 125 سوره صافات که به معنای بت و صنم می باشد. خداوند در این آیه می فرماید: اتدعون بعلا و تذرون احسن الخالقین؛ آیا بعل را به عنوان خدای خویش می خوانید و از او درخواست کمک دارید و خدایی را که بهترین آفریدگان است رها می سازید؟ به نظر می رسد که در این آیه مراد از بعل، خدایی است که در میان اقوام قدیمی لبنان در منطقه بعلبک مورد پرستش بوده است. حضرت الیاس(ع) که مأمور به سوی ایشان بود آنان را به پرستش خدایی دعوت می کند که بهترین آفریدگار است ولی آنان نمی پذیرند.
به نظر طبری در تفسیر کبیر او، بعل در این کاربرد واژه ای عربی از واژگان اهل یمن است که به معنا ومفهوم رب و پروردگار وخدایگان است. از این رو می توان گفت که معنای آن چندان تفاوتی با معنای مالک و صاحب که در آرامی و یا سامی ریشه داشته نخواهد داشت؛ زیرا محققان براین باورند که واژه بعل از ریشه سامی و یا آرامی است و در زبان وادبیات ایشان به معنای مالک و صاحب و پروردگار به کار می رفته است. برخی دیگر براین باورند که اقوام سامی به زمینی که دارای آب کافی بود و نیازی به آبیاری نداشته و در آن زمین درختان میوه خوبی به عمل می آمد سرزمین بعل می گفتند که در حقیقت پروردگار و رب درختان و گیاهان خود بوده و نیازی به آبیاری آسمانی (باران) یا زمینی از راه نهر ندارد.
از این رو شوهر و جفت زن را بعل گفته اند که در حقیقت خدایگان زن و پروردگار اوست و به نوعی مالکیت و سروری دارد. در کاربردهای اقوام کهن برای بیان مفاهیمی مهم چون شوهر، احترام و بزرگی و سیادت و آقایی مطرح و مهم بوده است. از این رو از واژگانی بهره گرفته می شد که در حد و اندازه پرستش بوده است.
در برخی از اقوام، شوهر چنان از جایگاه بلند برخوردار بود که در حکم خدایگان و در شأنیت پرستش بوده است. از این رو واژه ای که برای بیان پروردگاری و رب النوعی و یا صنم و بت استفاده می شد برای شوهر نیز به کار می رفته است. بنابراین معنا و مفهوم بعل در کاربردهای اصیل آن به معنای پروردگار خانه و سرور و سالار بوده است.
معناشناسی حسن
اما واژه حسن به ضم حاء که در زبان پارسی به معنی نیکویی است، در حوزه های مختلف، معنایی متنوع و متعدد دارد. با این همه در یک امر مشترک می باشد و آن مسئله زیباشناختی به عنوان مؤلفه و مقوم اصلی است. هر چیزی هر چند خیر و خوب باشد ولی نیکو نیست. نیک و نیکو چیزی است که از نظر ذوقی و عاطفی و زیبایی، شخص را به وجد و ذوق می آورد. از این رو تاکید بسیاری در این واژه بر جنبه های روان شناختی و زیباشناختی آن شده است. نیکو، هر امر پسندیده ای است که زیبایی را نیز همراه خود دارد و زمینه اعجاب و شگفتی دیگران را فراهم می کند و عواطف و احساسات آنان را برمی انگیزد.
حسن خلق که در آیات قرآنی از آن سخن به میان آمده و حتی پیامبر با عنوان «علی خلق عظیم» مورد تمجید و ستایش خداوند قرار گرفته به معنای نرم خویی، پاکیزه گفتار بودن و با روی گشاده و زیبا با دیگران برخورد کردن است.(جامع السعادات، ج1، ص 306)
بنابراین با توجه به کاربردها و مصادیقی که قرآن برای حسن خلق بیان داشته می توان گفت که حسن التبعل چیزی در مایه های رفتارها و هنجارهای نیک و حتی فراتر از آن است.
خلوت سه گانه و اهمیت آن
یکی از بهترین و نیکوترین روش های همسرداری به طور کلی و شوهرداری به طور خاص آن است که زن و شوهر در شبانه روز سه وعده با یکدیگر تنها باشند: پیش از نماز صبح و سحرگاهان، هنگام چاشت(ظهر) و هم چنین بعد از نماز عشاء.( نور 58)
در این زمان هیچ یک از بستگان از کوچک و بزرگ نباید راه یابند و اگر فرزندان به بلوغ جنسی رسیده اند می بایست همانند دیگران هنگام ورود به خلوت، از پدر و مادر اجازه ورود بگیرند.
خلوت های سه گانه آن چنان مهم و اساسی است که پیامبر اکرم(ص) می فرماید: نشستن مرد در کنار همسر خود در پیشگاه خداوند دوست داشتنی تر از اعتکاف و شب زنده داری در مسجد خود (مسجدالنبی در مدینه) است. (تنبیه الخواطر ج2 ص 122)
مرد در این خلوت گاه، باید محبت خود را به زن ابراز کند و از پنهان کردن آن بپرهیزد؛ زیرا زنان با شنیدن محبت مردان اعتماد به نفس خاصی می یابند. از این رو پیامبر بزرگوار(ص) می فرماید: این گفته مرد به همسر خویش که دوستت دارم هیچ گاه از قلب او بیرون نمی رود. (کافی ج5 ص 569)
هر یک از زن و مرد باید به اشکال مختلف مهر و محبت خویش را بیان و آشکار سازند. چه این مسئله با گفتن کلمه ای باشد و یا دادن شاخه گلی و یا هر چیزی که زن از آن خوشش می آید. از این رو حتی خریدن تنقلاتی جزئی و چیزهایی که زن بدان علاقه مند است یکی از شیوه های بیان و ابراز مهر و محبت بشمار می رود. پیامبر(ص) در این باره می فرماید: مردی که برای همسرش لقمه می گیرد نزد خداوند پاداش دارد. (المحجه البیضاء ج3 ص 7) به این معنا که این عمل وی نه تنها بازتاب دنیوی و افزایش مهر و محبت میان زن و شوهر خواهد داشت بلکه بازتاب اخروی نیز به ارمغان می آورد و شخص در آخرت از پاداش آن بهره مند می شود.
زن در خلوت گاه باید خود را عرضه کند. و لذا در اسلام پیش قدمی زن در مسایل جنسی و عرضه کردن پیشنهاد از سوی او امری مستحب دانسته شده است. استحباب به این معنا خواهد بود که این عمل وی مانند لقمه گرفتن مردان برای زن، آثار دنیوی و اخروی و پاداش را دربردارد و فقط یک رفتار اجتماعی و هنجاری نیک به شمار نمی رود بلکه امری مورد تایید و تاکید دین و شارع به عنوان یک عمل دینی و حکم شرعی شمرده می شود.
پیامبر(ص) در بیان ضرورت اعلام آمادگی جنسی زن می فرماید: «علیها ان تطیب باطیب طیبها و تلبس احسن ثیابها و تزین باحسن زینتها و تعرض نفسها علیه غدوه و عیشه و اکثرمن ذلک حقوقا بر زن به عنوان یک واجب (یا حکم استحبابی) شرعی است که از خوشبوترین عطرها استفاده کند و زیباترین لباس ها را بپوشد و خود را به نیکوترین وجه بیاراید و بامدادان و شامگاهان خود را بر شوهر عرضه کند و اعلام آمادگی نماید. این از حقوق شوهر می باشد و حقوق شوهر بیش از این چیزی است که گفته شد.
تاکید آن حضرت بر عرضه کردن در دو وقت به معنای مخالفت با حکم سه وقت قرآن نیست بلکه تنها از باب نمونه مواردی را مطرح می سازد و از بیان بسیاری از موارد و مصادیق خودداری می ورزد و در یک کلمه می افزاید که حقوق شوهر بیش از آن چه گفته شده می باشد تا زن خود با توجه به شرایط شوهر و علاقمندی وی اقدام کند تا شوهر وی نیازی به دیگری پیدا نکند و در دام وسوسه های شیطانی نیفتد.
چنان که گفته شد و آمارها نیز نشان می دهد، بسیاری از اختلافات میان زن و شوهر از این ناحیه است. شما زنانی را دیده اید که در هنگام بیرون رفتن گویی، خود را برای عروسی و میهمانی آرایش می کنند و جامه های بسیار زیبا و آرایش بسیار نیکو می کنند و از همه روش های خودنمایی بهره می گیرند ولی همین که به خانه می آیند آرایش را با توجیه بد بودن در نزد فرزندان می شویند و جامه های زیبا را از تن خارج می کنند و به شکلی معمولی در خانه می گردند. مردی که در بیرون با چنین زنانی حتی بطور لحظه ای و گذرا مواجه شود سپس درخانه با شکلی دیگر روبه روگردد در درون خویش احساس کمبود می کند و به شکل مطلوب ارضا نمی شود در حالی که دیدگاه اسلام عکس این رفتار را تأیید می کند .
آماده باش دایمی
یکی از حقوق مردان بر زنان به عنوان حسن تبعل آن است که زن خود را همواره در حوزه مسائل جنسی آماده نشان دهد مگر در مواردی که دین از آن بازداشته است. البته در همان موارد خاص و ممنوع نیز به اشکال دیگر خود را درمعرض بهره برداری جنسی قرار دهد و زمینه های استمتاع شوهر را فراهم آورد به گونه ای که مرد هیچ احساس کمبود و نیاز جنسی نکند. این آماده باش هرچند که در آیه 57 سوره نور نیز بیان شده ولی در روایات به شکلی مشخص مطرح شده است. در بسیاری از روایات بر این نکته تاکید شده که زن می بایست همواره درحالت آماده باش دایم جنسی باشد.
در روایت است که زنی از پیامبر(ص) درباره حقوق شوهر پرسید: آن حضرت فرمود: ولاتمنعه نفسها و ان کانت علی ظهر قتب؛ بر زن است که خود را از شوهرش بازندارد و بگذارد تا وی از او کام بگیرد حتی اگر بر روی کوهان شتر باشد.
این روایت بدترین حالت را تجسم کرده که در جریان سفر و آن هم در روی شتر و بار کجاوه اگر مردی از زن خویش بخواهد که از وی کام گیرد می بایست خود را آماده کند و از آن بازندارد.
در حقیقت آماده باش دایمی جنسی برای جلوگیری از هرگونه احساس نیاز، امری است که می بایست زن به عنوان حق شوهر بشناسد و از آن کوتاهی نکند. از این رو گفته اند یافتن شوهر آسان تر از حفظ آن است؛ زیرا مردان با دیدن غرایز جنسی شان تحریک می شوند و احساس نیاز می کنند و اگر این نیاز برآورده نشود، از راههای دیگر ارضا می شوند که یا گناه است و یا با عقد موقت و دایم با زن دیگری برآورده می شود.
تاکید آیات و روایات بر خودنمایی و آراستگی زنان برای شوهران از این روست که مردان با مشاهده و دیدن، عواطف و احساسات جنسی شان برانگیخته شود. از این رو زن موظف است خود را در حالت آماده باش قرار دهد تا شوهر وی به زنی دیگر گرایش نیابد و استمتاع نجوید.
مسائل جنسی در خانواده هم در حوزه تشکیل و هم بقای آن نقش اساسی دارد. تفکر این که این امور در زمانی کاسته می شود و یا تقلیل می یابد و یا از میان می رود تفکر نادرست و دور از واقع است. مردان برخلاف زنان دارای تمایلات جنسی قوی ای هستند. شاید یکی از علل و حکمت های تعدد زوجات و عقد موقت مسئله گرایش های شدید جنسی مردان باشد که هرگز فروکش نمی کند و زنان گاه به عللی نمی توانند آن را برآورده سازند و مشکلات خانوادگی را سبب می شود. خانه غالبا زمانی آرامش می یابد که مرد از نظر جنسی ارضا شود و نیازهای جنسی او برآورده گردد.
اگر این تمایلات جنسی در خانه و به شکل صحیح و محبت آمیز تأمین نشود به اشکال مختلف در جامعه خود را نشان می دهد و فساد و تباهی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
از این رو زن باید پروانه وار پیرامون شوهر بچرخد و همه گونه وسایل و آرامش روحی و روانی و جنسی وی را برآورده سازد. امام باقر(ع) می فرماید: هر زنی که یک لیوان آب به شوهرش بدهد از یک سال روزه داری و شب زنده داری برایش برتر است. (وسایل الشیعه ج 14 ص 123)
اصولا جهاد نفس و جهاد اکبر و اصغر زن در زندگی خانوادگی و در شوهرداری و حسن التبعل وی می باشد. زنان اگر بخواهند ثوابی کسب کنند نیازی نیست که شب زنده داری کنند و برای نماز شب برخیزند و یا روزهای بلند و گرم را روزه مستحبی بگیرند و یا برای جنگ و جهاد در راه خدا به جبهه بروند. برای به دست آوردن پاداش اخروی همه این امور کافی است که فقط خوب شوهر داری کنند. از این رو یک لیوان آب به شوهر دادن برابر با ثواب و پاداش یک سال شب زنده داری و روزه داری می باشد. (ر.ک به: زن در آینه جلال و جمال، آیت الله جوادی آملی ص 398)
امام باقر(ع) هم چنین می فرماید: زن برای رضا و خشنودی خدا تنها رضایت شوهر را اصل قرار دهد. با این کار است که رضایت و خشنودی خدا را نیز به دست می آورد و اگر شوهر خشمگین شود خشم الهی را به دنبال خواهد داشت.
رضایت شوهر، عامل ثبات خانواده
زنان می بایست به هر شکلی شده رضایت شوهر را به دست آورند. از این رو شوهر در اندیشه و تصویر اسلامی چون پروردگار صاحب حق و مالک شمرده شده است و از جایگاه بلندی برخوردار می باشد. زن برای به دست آوردن رضایت و خشنودی خدا نمی بایست نمازهای بسیار و یا طولانی بخواند و یا روزه های مستحبی بگیرد. همین کار را می تواند با رضایت شوهر به دست آورد و از پاداش آن بهره مندگردد. از این رو در اسلام جز نمازهای واجب و آن هم در خانه از آنان خواسته نشده و حتی نهی شده است که زنی نمازش را طولانی کند و شوهر را سرکار بگذارد و خود را در کنار شوهر ننشاند و عشوه نکند و روزه های مستحب حتی بی اذن شوهر باطل و گناه است و نمازهای مستحبی از استحباب خارج می شود.
به هر حال جهاد و دین داری زن در شوهرداری وی خلاصه می شود. چنانکه امیر مومنان علی(ع) می فرماید: جهاد زن آن است که خود را بیاراید و زیبایی خویش را آشکار کند و برای شوهرش آراستگی نماید. (نهج البلاغه کلمات قصار شماره 136)
آنچه بیان شد تنها نمونه هایی کوچک از روش های نیک شوهرداری است و حتی اگر این کوچک ترین و مصادیق مطرح شده مراعات گردد بسیاری از خانه ها از وضعیت کنونی بیرون می رود و آرامش در خانه ها حکمفرما می شود ولی مساله این است که حتی در همین اندازه مسایل رعایت نمی شود و در نتیجه طلاق و جدایی در جامعه افزایش می یابد. به سخن پیامبر(ص) آنچه گفته شده، بخشی از حقوق شوهران است و حق شوهر بیش از این چیزهایی است که بیان شده است. البته بدیهی است کارها و رفتارهای دیگری نیز وجود دارد که از مصادیق حسن التبعل است که برای آشنایی با آنها می توان به کتابهای مربوط به اخلاق خانواده مراجعه کرد.
یک نکته ضروری
مجموع آنچه بیان شد ممکن است برای خواننده مقاله چنین القا کند که نگارنده این سطور فردی متعصب و یا مردسالار و یا دارای گرایشاتی از این قبیل است و یک طرفه به قاضی رفته است در حالی که چنین قضاوتی قطعا بدور از انصاف و واقعیت است و باید به این نکته اذعان کرد که اگر اسلام این همه بر حقوق مرد تأکید می کند، متقابلا بر حق فراوان زن نیز در زندگی زناشویی تأکید دارد و آیات قرآن و روایات بسیار بر ضرورت رعایت حقوق زن در زندگی و فراهم کردن آسایش و آرامش او، خوشرفتاری با وی و عدم ظلم و اجحاف در حق او تأکید می ورزند که پرداختن به این مقوله نوشتار مستقل و جداگانه ای را می طلبد و شاید در آینده به آن نیز بپردازیم. بدون تردید هدف نگارنده از نگارش این مقاله و مقالاتی از این دست، آشناکردن هر یک از زن و شوهر نسبت به حقوق و وظایف یکدیگر است تا از رهگذر آموزه های حیاتبخش دینی، زندگی توأم با آرامش، رفاه و محبت و دور از تنش و نابهنجاری را بدست آورند و لذت زندگی را بطور واقعی تجربه کنند.
منبع : روزنامه کیهان https://www.kayhannews.ir/870718/6.htm#other603
**somayeh** - ایران - تهران |
تنها یک روزنامه که تو ایران حرف حق و درست میز نه
کیهان است که یک سری مومن و مسلمان واقعی دارند اداره اش میکنند که پیروان خط رهبری هستند وبس
همه مطالبش خواندنی است و پر محتوا |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
yasmin_1982 - انگلستان - لندن |
من نمیدونم اقایون با خواندن این جور مقالات چه احساسی بهشون دست میده؟ غرور برتری یا خودخواهی اما همین قدر بگم که اگر خانمشون را از نظر روانی و عاطفی تحت حمایت همه جانبه بگیرن براش ارزش قایل باشن احساساتش را جریحه دار نکنن ان وقت ایشان هم از هیچ نظر کم نخواهند داشت(به شرط اینکه هر دو طرف از سلامت روح برخوردار باشن).خانمها اکثرا عشقشون را بی شایبه نثار می کنن و اقایون به اشتباه فکر می کنن که همین مقدار توجه کافیه یا حتی کمش می کنن غافل از اینکه خانمها با زبون بی زبونی یا بهتر بگم با زبون عشق دارن عشق بیشتری طلب می کنن اما اقایون غافلن و به خودشون مغرور میشن.چه بهتر که قبل قطع شدن توجه خانمها اونها هم هر روز بهتر باشن.بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز همدیگر نمانیم |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
taiis - آلمان - برلین |
خلاصه کلام این جور باید گفت که زنان باید همیشه در حال آمده باش باشندتا مردان مسئل جنسی خودشون رو به عمل برسونند.خنده داره که میگن در اسلام به زن به عنوان کالا دیده نمیشه.اتفاقا در اسلام زن فقط به عنوان یک جنس و کالا و وسیله در دست شوهرانشون هستش و مردان مالک زن(ملک،کنیز،جنس،کالا)هستند و هر موقع ایشون خواستند باید زنان آماده باشند.انگار که زنان بدبخت هیچ احساسی ندارند.یکی نیست به این جانوارن بگه،پس تکلیف احساس زن چی میشه.یا مثلا فرق احساس زن و مرد چیه که در مورد آنها چیزی گفت نشده.انگار در فلسفهٔ اسلام زن آدم نیست.اسلام باید از خودش خجالت بکشه.کسی که ارزش واسه زن قائل نیست و حالت مالکیت روی زن داره در اصل به نیمهٔ دیگره آفریده خدا داره توهین میکنه.کسی که واسه زنش ارزشی جز سکس قائل نیست واسه مادرش هم ارزشی قائل نیست.بیاین همگی از خودمون شروع کنیم و نگذاریم این فرهنگ عرب عقب افتاده آو ما هم تاثیر بذاره و مردممونو آمده کنیم ،به زنهامون این باور رو بدیم که آنها هم انسانند و احساس دارند.چه زن چه مرد خودش باید روی بدن خودش تصمیم بگیره که چه موقعه با همسرش بخوابه.در کشورهای متمدن ( و نه بربر وحشی)اگه حتئ شوهر بتونه تمایل زن باهاش همبستر شه تجاوز محسوب میشه.آخوند برو یاد بگیر تا خر نمردی. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
roshaanak_alman - آلمان - برلین |
از دوستان در سایت معذرت می خوام. ولی براساس این نوشته ها زن یک کالا هستش که تکلیفش معلومه و هدف از خلقتش هم فقط بهره جنسی هستش . و مرد هم موجودی است با غرایز فقط حیوانی که هیچ جا حتی بر روی کوهان شتر هم نباید جلوی سرریز شدن غرایزش رو بگیره....
این نظرات تنفربرانگیزه و واقعا زن و مرد رو زیرسوال می بره. این آخوندها نمی دونند که اینها یک بخش از غرایز انسان هستند نه همه اش. و متاسفم که مملکت عزیز ما و فرزندان ایران ما به دست این دیکتاتورها و بی سوادها اداره میشه که تمام احکامشان در مورد روابط جنسیه. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
chaman - آلمان - بوخوم |
کیهان ارزش خواندن ندارد. وقت طلاست لطفا هدر ندهید. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
baran-wien - اترپش - وپن |
انگار که زنها کاردیگه ای به جز فکر کردن به اونجای اقا ندارند مسخرهاست واقعا. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
parang - سوید - سوندسوال |
جهالت یعنی همین |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
delnaz - امارات - ابو ظبی |
سمیه خوش به حال همسرت که زنی مانند تو داره که موبمو این دستورات را
اجرا می کنی آیا به عنوان یک انسان از خودت سوال کرده ای در قرن بیست ویکم رفتار و وظایف همسرت در قبال تو به عنوان مربی خانواده و جامعه چیست !
امثال شما زنان زیردست هستید که خفت را به جای عزت به اشتباه پذیرفته و مردانی چنین ضعیف و بیچاره تربیت کرده اید . |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
ariyan - ایران - تهران |
بابا شما چقدر عصبی هستید .حالا اینا یه غلطی کردن خواستند روزنامشون رو بااین چرت و پرتا پر کنند شما خودش و ناراحت نکن (قابل توجه خانمهای محترم) شب بود سیبیلتون و ندیدند. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
green - فرانسه - پاریس |
وقیح! |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
kaftarbaz_london - انگلستان - لندن |
مرده شور خودشون و روزنامه و اون ... ببره.منظور کل جمهوری اسلامیه. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
hana84 - سوئد - --- |
من نمیدونم این قرآن کی آپ تو دیت میشه!!!
امام ها و پیغمبرامونم که تنها فکرشون این چیزا بوده...سه وعده!!!مگه ناهار و شام میخوان بخورن؟؟؟
این عربا با همین حرفا مملکتمون رو به گند کشیدن. اسلام فکر کرده زن حیوونه که هر وقت خواست رکاب بزنه... |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
persisch - آلمان - بن |
بابا دمت گرم محمد میخوامت امام باقر دم شما هم گرم
اینا خیلی باحالند ما چرا قدر شما رو نمیدونستیم.
این کوهانه شتراش منو کشته. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
kaftarbaz_london - انگلستان - لندن |
....بگو ... شاپ.اخه تو رو چه به این کارها برو حکم جنگتو بده. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
kaftarbaz_london - انگلستان - لندن |
حاجیه خانم سمیه.سلام علیکم.خوش بحال زوج ص.غه ایتان. وسلام. |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو |
سمیه خانم نصایح بالا دقیقا مربوط به دینته که جز خون س..س و وحشت هدیه ای به بشریت نداده !! و کامنتهای لمپنی تو دلیلش اینه که روز نظافت اوین و شب!! |
شنبه 23 آذر 1387 |
|
sarab22 - المان - دوسلدورف |
مگر شک داشتید که زن دراسلام بعنوان گنیز و صیقه و گالا نگاه میکنند. این اخوندا فقط ایه نازل یکنند اینها اگر اعتقاد داشتن بخدا اینهمه فساد نمیکردند |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
کاوه اهنگر - ایران - مشهد |
مردان پیش از آن که به جا و مکان و غذا اهمیت دهند به مسایل جنسی اهمیت می دهند.
اگر مردی درباره پوشش زن و یا غذا و نحوه بچه داری و مانند آن اشکالی می گیرد ریشه آن را می بایست در جای دیگر جست و این گونه چیزها بهانه هایی بیش نیستند.
یکی از حقوق مردان بر زنان به عنوان حسن تبعل آن است که زن خود را همواره در حوزه مسائل جنسی آماده نشان دهد مگر در مواردی که دین از آن بازداشته است. البته در همان موارد خاص و ممنوع نیز به اشکال دیگر خود را درمعرض بهره برداری جنسی قرار دهد و زمینه های استمتا شوهر را فراهم آورد به گونه ای که مرد هیچ احساس کمبود و نیاز جنسی نکند
و ...... بابا پس با این حساب خانوما فقط واسه ... افریده شدن؟؟؟؟؟؟ من که مردم حالم از این همه تبعیض به هم خورد .... |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
bahram1 - ایران - تبریز |
**somayeh** - ایران - تهران
زن من وقت نداره چون پا به پای من کار میکنه
میشه روزی سه وعده به خونه ما سر بزنی؟!!!
شرمنده ام از تمام خانومهای با حیا |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
ali-aryan - ابران - اردبیل |
اگه اقایون هم به وظیفه خود در مقابل زنان عمل کنند چه ایرادی داره واقعا دنیا برای هردو بهشت می شود چرا زنان امروزی کمتر به خواسته های شوهر اهمیت می دهند تا دیگران |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
behnam eli - امارات - دبی |
دین اسلام اخوندی همه جا رخنه کرده کاری به فهم ودرک انسانی نداره چون دین گفته باید بشه یا نشه نمگین که این حرفها مال 1400 ساله پیشه که مردم عرب سواد نداشتند الان دنیا تغییر کرده |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
faramarz65 - ایران - تهران |
از همه شما خواهش می کنم که به قران و پیامبران توهین نکنید
چون که نه این اخوندا و نه دیگران که ادعا می کنند نماینده خدا نیستنند
به خاطر یک مشت دزد و کسانی که به خاطر منفعت خودشون دین رو عوض می کنند و خیلی چیزا رو زیر پا می ذارن به خدا و قران و پیامبرانش توهین نکنید
انسان باید خودش شعورداشته باشه . با وجدان خودش تصمیم بگیره
|
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
مسلمان ایرانی - استرالیا - شیراز |
1-
*دکتر گوستاولوبون (که خود دانشمند مسیحی است ) میگوید :
«احکام ارث در قرآن مبنى بر انصاف و داد است. اگر خوانندگان، آیاتى را که در این باب نقل شده است مطالعه کنند، نظریه ما را تصدیق مىنمایند. اگرچه فروعاتى را که فقها در این باره استخراج نمودهاند، تمام آن در این آیات درج نیست؛ ولى با کمال وضوح ذکر شده. خلاصه، وقتى که این احکام را با قوانین ارث انگلیس و فرانسه مقایسه نمودم، از ملاحظه آن، درباره زنان شوهردار که مىگویند، دین اسلام با آنها به طور انصاف رفتار نکرده، دریافتم که این اشکالات، هیچ پایه و اساسى ندارند؛ بلکه نسبت به احکام ارث ما (فرانسه)، اسلام حقوق زنان را بیشتر مراعات کرده است. حقوق قانونى را که براى زنان منکوحه از روى قرآن و کتب فقهى مقرر شده، از حقوق زنان اروپا به مراتب بیشتر و بالاتر است؛ زنان اسلام تنها مهر نمىگیرند، بلکه املاک شخصى آنها نیز کاملاً در تصرف خودشان است و براى هزینه و مصارف خانوادگى، ملزم نیستند که دینارى پرداخت نمایند و هر وقت که طلاق داده شوند، لباس و مخارج خود را باید بگیرند و هرگاه شوهر فوت کند، زن تا یک سال از اموال او مخارج خود را گرفته و علاوه بر آن از باقى مانده ثروت همسرش نیز سهم معینى به او داده مىشود. علاوه بر حقوقى که برشمردیم، مسلمین زنان خود را بسیار احترام مىکنند و نظر به مراتب و جهات ذکر شده، وضع زنان مشرق تا این پایه خوب و رضایتبخش است که تمام جهانگردان باانصاف، آن را تصدیق نمودهاند.»
|
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
مسلمان ایرانی - استرالیا - شیراز |
2-
گوستاولوبون :
در دوره تمدن اسلام به زنان عینا همان درجه و مقام داده شد که زنان اروپا بعد از مدت طولانى آن را دارا شدند؛ یعنى بعد از آنکه رفتار بهادرانه اعراب اندلس در اروپا بناى اشـاعـت را گـذاشت ... در اهالى اروپا اخلاق بهادرانه که یک جزء عمده آن رفتار با زنان است از مسلمین آمده و از آنها تقلید شده است ، و مذهبى که توانست زن را از درجه پست و ذلت نـجـات بـخـشیده و به اوج عزت و رفعت نائل سازد، مذهب اسلام بوده است ، نه مذهب مسیح ، چـنـانـکه عامه خیال مى کنند، زیرا مى بینیم که در قرون وسطى رؤ سا و سردارهاى ما با آنـکـه مـسـیـحـى بـودنـد مـعـهذا پاس احترام زن را نگه نمى داشتند و از بررسى تواریخ قـدیـمـه در ایـن مـطـلب شـبـهـه اى بـاقـى نـمـى مـانـد کـه قـبـل از ایـنـکه مسلمین رعایت و احترام زن را به اسلاف ما بیاموزند، امرا و سرداران ما نسبت به زن با کمال وحشیگرى سلوک مى نمودند.
3-
* گوستاولوبون) مى گوید: (اسلام مقام اجتماعى و شخصیت زن را به جاى پائین آوردن خیلى بالا برده بخلاف ادعاى بسیارى که خلاف این شده و قرآن بهتر از قوانین اروپائى ما حقوق ارث به زنان اختصاص داده بنا بر این اینجا مى توانیم گفته مان را تکرار کنیم که: اسلامى که بسیار مقام زن را بالا برده از پائین آوردن شخصیت او مبراست و نه تنها اسلام مقام زن را بالا برده بلکه اضافه بر این اسلام اولین دینى است که چنین کرده به این دلیل که تمامى ادیان و امتهائى که قبل از عربها آمده اند نسبت به زن بدى کرده اند
* بعضیها (از اروپاییان ) عار دارند که اقرار کنند که یک قوم کافر و ملحدى (یعنى مسلمانان ) سبب شده اروپاى مسیحى از حال توحش و جهالت خارج گردد، و لذا آن را مکتوم نگاه مى دارند، ولى این نظر به درجه اى بى اساس و تاسف آور است که به آسانى مى توان آن را رد نمود... نفوذ اخلاقى همین اعراب زاییده اسلام ، آن اقوام وحشى اروپا را که سلطنت روم را زیر و زبر نمودند، داخل در طریق آدمیت نمود و نیز نفوذ عقلانى آنان دروازه علوم و فنون و فلسفه را که از آن به کلى بى خبر بودند به روى آنها باز کرد و تا ششصد سال استاد ما اروپاییان بودند.
گوستاولوبون، تمدن اسلام و غرب، صص 524ـ495.
تاریخ تمدن گوستاولبون، ص 519
کتاب تمدن اسلام، گوستاولوبون ، ترجمه سید محمد تقى، مطبع مجلس، بى تا
تمدن اسلام و غرب ، (چاپ چهارم )، ص 751.
|
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
فاتح - ایران - تهران |
حقوق زن بر مرد و حقوق مرد بر زن امریست دوطرفه . در این مقاله زیبا یک طرف آن بیان شده است . من بعنوان فردی کاملا مطلع به شما اطمینان می دهم همه مشکلات زناشویی در ایران و غرب بدلیل عدم رعایت همین اصول ساده است که توسط پیشوایان دینیمان عرضه شده است و در اینجا از دوستانم میخوام که بجای شلوغ بازی نظر خودشون رو در چارچوب منطق وعقل بیان کنند . اسلام دین منطق وگفتگوست و اگر به فطرت و درون خود مراجعه کنیم بدون تردید آنرا می پذیریم . |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
**somayeh** - ایران - تهران |
bahram1 - ایران - تبریز
شما از .... و .....عزیزتان تقاضا کنید بی پاسخ نمی مونی. لطفا این پیام را بزارید والا پیام توهین امیز ایشان را هم نباید بزارین البته هر حال زدی ضربتی نوش کن اوکه. |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
taiis - آلمان - برلین |
(فاتح)و(مسلمان ایرانی)خواب دیدین،خیر باشه.اگه احیانا گوستاولوبون هم چنین چیزی گفته باشه اشتباه کرده.مگه اگه یک غیره ایرانی به این نتیجه؟؟؟برسه درست گفته؟یارو بهش اطلاعات غلط دادند بیچاره رو.همونطور که اکثر ایرونیها اطلاعات غلط(اسلام)گرفتند و یک دین!!!غلط را انتخاب کردند.و آئین اصیل و بشر دوست و صلح دوستی مثل زرتشت که آیینه ایرونی هست رو با این فرقهٔ آدم کش که ارزشی واسه جون انسانها قائل نیست انتخاب کردند.آنها بدون اینکه بدونندبجای خدا شیطان را پرستش میکنند.چون خدای واقعی به بنده هاش دستور نمیده که حتا در راه او انسان دیگری را بکشند. راستی (سمیه خانوم)یا بهتر بگم فاطی کماندو جون.بقیه راست میگم ،ناراحت نشو جونی.چون خودت اقرار کردی که راحت مثل یه کنیز و برده روزی.......چون دینت میگه خوب دیگه جای شکایت نداره که .راستی خودمونیم.......فاطی جون(معذرت،سمیه)خودت اصلا .......یا اینکه حق اونم نداری؟یا اصلا اجازه داری که در ..... یا اونم گناهه و یون مختص اقاتونه و باید.هر جا خواستی خودتو معرفی کنی نگو زنی بگو کنیزی که آبرویه زنان ایرونی رو نبری.اوک جونی؟راستی یه تیپ واست:یه حلقه هم وسط بینی ت کن این غلامهای قدیم که هم ازشون کار میکشیدند هم سو استفاده جن...ی میکردند. |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
taiis - آلمان - برلین |
از مسوله این سایت خواهش مندیم که نظرات رو بدون سانسور بذارید.با این کارهاتون آدم فکر میکنه که طرف این رژیم منفورید با این کارهاتون.آخه اونام کارشون هستش که نظرات و افکار مردم ازادیخاه که مخالف فرهنگ؟؟؟و مذهب؟(فرقه) عربا هستند سانسور کنند.نشون بدین که طرف یونا نیستین.از همین حالا شروع کنین. |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
taiis - آلمان - برلین |
آماده باش دایمی
یکی از حقوق مردان بر زنان به عنوان حسن تبعل آن است که زن خود را همواره در حوزه مسائل جنسی آماده نشان دهد مگر در مواردی که دین از آن بازداشته است. البته در همان موارد خاص و ممنوع نیز به اشکال دیگر خود را درمعرض بهره برداری جنسی قرار دهد و زمینه های استمتا شوهر را فراهم آورد به گونه ای که مرد هیچ احساس کمبود و نیاز جنسی نکند. این آماده باش هرچند که در آیه 57 سوره نور نیز بیان شده ولی در روایات به شکلی مشخص مطرح شده است. در بسیاری از روایات بر این نکته تاکید شده که زن می بایست همواره درحالت آماده باش دایم جنسی باشد.
در روایت است که زنی از پیامبر(ص) درباره حقوق شوهر پرسید: آن حضرت فرمود: ولاتمنعه نفسها و ان کانت علی ظهر قتب؛ بر زن است که خود را از شوهرش بازندارد و بگذارد تا وی از او کام بگیرد حتی اگر بر روی کوهان شتر باشد.
این روایت بدترین حالت را تجسم کرده که در جریان سفر و آن هم در روی شتر و بار کجاوه اگر مردی از زن خویش بخواهد که از وی کام گیرد می بایست خود را آماده کند و از آن بازندارد.دوستان تفسیر و برداشت شما از این جملات بالا چیه.اینا از یک عقل سالم بر میاد یا نه.؟ولی فکر کنم سمیه خودمون ..... ما که بخیل نیستیم.بچهها موافقین؟دساتها بالا! |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
taiis - آلمان - برلین |
مسول سایت.چه خوب ثابت کردینها .خواستم مطمئن شم که شدم.از رژیم حقوق میگیرین یا چی؟از چی میترسین؟نکنه خود سمیه یا قوزی هستی که صدا شو درنمیارین؟ها هاها جالبه .خیلی خندیدیم.با با ایولاه.کمدیه |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
**somayeh** - ایران - تهران |
bahram1 - ایران - تبریز
اهان پا به پای تو کار میکنه .... ......که نگاهت به زن خودت هم این قدر حقیرانه است که درکی نداری از داشتن زن شما ها از ..... هم کم ترین اسم خودتون را می زارین مرد
متاسف هستم برات .در ضمن مسول سایت برای چی نقطه چین میزارین من نمی فهمم ایشون از من تقاضا کردن به جای خانم اشان که براش کار نمی کنه !! یعنی زن اش را در حد یک ..... حساب میکنه من براش کار کنم که در واقع هم به خانم خودش و هم به من و هم به همه زنان توهین کرده
من در پاسخ به این مرد.. کم عقل نوشتم از خ...ر و ..ت دعوت کن برازنده تو که این تربیت را داری همان خانواده ای است که تو را تعلیم دادن شما نباید سانسور کنید بزارید مردم بدونند سطح فرهنگ و شعور مخالفان قران را کسانی که حتی سواد خواندن مطالب یک روزنامه را هم ندارند.
taiis - آلمان - برلین
تو هم دست کمی از ایشون نداری |
یکشنبه 24 آذر 1387 |
|
roxana_110 - ایران - تهران |
اتفاقا خانمهای محترم کار ما راحت تر شد چون گفته نزدیکی با شوهر مهمتر از بچه داری و خانه داری است پس وقتی شوهر خسته از سر کار میاد و چای میخواد یک دور خلوت میکنیم وقتی شام خواست یک دور دیگه خلوت میکنیم وقتی گفت خونه کثیفه وسط گند و کثافت یه دور دیگه خلوت میکنیم واقعا حالا بگید کی از این زندگی بدش میاد و بعد میخوام اون موقع ببینم ایا اقایون همچین زنی رو طلاق میدن یا نه؟!!! |
دوشنبه 25 آذر 1387 |
|
bahram1 - ایران - تبریز |
**somayeh** - ایران - تهران
خوشحالم که جوش آوردی-تلافی همه حرفای سخیفت دراومد
کاش به اندازه یک تار موی خانوم من ارزش داشتی.کاش به اندازه اون برای خودت ارزش انسانی قایل بودی. پا به پا یعنی مثل یک دوست و همراه نه مثل یک اسباب بازی یا برده جنسی |
دوشنبه 25 آذر 1387 |
|
masoud-alman - المان - بن |
bahram1 - ایران - تبریز
دمت گرم. خیلی درست گفتی ولی سر به سر امثال somayeh خانم نذار. این وظیفه داره اینجا چرت و پرت بنویسه مردم رو از اصل مطلب منحرف کنه. از کوزه همان برون تراود که در اوست.
برای خودت و همراه زندگیت ارزوی خوشبختی میکنم. |
دوشنبه 25 آذر 1387 |
|
مسلمان ایرانی - استرالیا - شیراز |
taiis - آلمان - برلین
دوست عزیز من طرفدار دینی هستم که به روز باشه و در هر برهه ای از زمان حرفی برای گفتن داشته باشه. اتفاقا تنها دینی که من پیدا کردم که به روز هست دین اسلامه.
اگه خواستید ، بگید تا بیشتر توضیح بدم.
|
دوشنبه 25 آذر 1387 |
|
فاتح - ایران - تهران |
taiis - آلمان - برلین
می بینم که بجای یک بحث منطقی بازم شلوغ بازی درمیاری . عزیز جان وقتی گفتم آدم مطلعی هستم دلیلش اینه که مدت زیادی رو در 5 کشور غربی گذروندم و کاملاْ با فرهنگشون آشنا هستم پس لطفاْ برای ما دم از فرهنگ نزن !!! از صحبتهایی هم که از دین اسلام کردی معلومه که یا ناآگاهی یا خودت رو زدی به اون راه !!! ازت دعوت میکنم که یکم سطح مطالعه ات رو بالا ببر بعداْ اظهار فضل کن چون حرف مفت هیچ خریداری نداره . |
دوشنبه 25 آذر 1387 |
|
**somayeh** - ایران - تهران |
bahram1 - ایران - تبریز
بسه دیگه نده بدبخت اون زن فلک زده که پا به پای تو هست... تون هم پابه پاتون هستند؟!!هههه |
دوشنبه 25 آذر 1387 |
|
bahram1 - ایران - تبریز |
masoud-alman - المان - بن
ممنون.و همچنین
چشم سعی میکنم به نظرات ایشون به چشم یک آدم شستشوی مغزی شده نگاه کنم |
سهشنبه 26 آذر 1387 |
|