چشم دولتی ها روشن: دریای عربی در روزنامه ای با پول ایرانی ها

چشم دولتی ها روشن: دریای عربی در روزنامه ای با پول ایرانی ها

در حالی که کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و همپالگی های آنان همانند مصر، با تحریف نام خلیج فارس به خلیج ع ر ب ی، سعی در عقده گشایی و ایذای ایران و ایرانیان دارند، روزنامه دولتی "خورشید" که با بودجه سازمان تامین اجتماعی منتشر می شود، در صفحه 2 شماره امروز خود، با تیتر درشت ، دریای عمان در جنوب ایران را "دریای عربی" نامید.

به گزارش خبرنگار عصرایران، روزنامه دولتی خورشید در حالی تیتر " تحرکات دشمن را در اقیانوس هند و دریای عربی رصد می کنیم" را برای خبر مصاحبه خود با امیر دریادار قاسم رستم آبادی ،سخنگوی رزمایش دریایی اتحاد 87 برگزیده است که با مراجعه به متن این گفت و گو درمی یابیم که امیر رستم آبادی در هیچ جای سخنانش عبارت دریای عربی را به کار نبرده ، بلکه به درستی نام مصطلح فعلی آن، یعنی "دریای عمان" را ذکر کرده است.

هر چند در برخی نقشه ها، دریای عربی به جای دریای عمان نیز به کار رفته است اما هم اکنون "دریای عمان" به عنوان نام متداول این دریا که خلیج فارس را به اقیانوس هند متصل می کند به کار می رود و به علاوه منابع تاریخی متعددی نام اصلی این دریا را "دریای مکران" می نامند که عنوان باستانی بلوچستان بوده است که در شاهنامه فردوسی نیز از آن یاد شده است.

در همین حال و در اعتراض به تحریف نام خلیج فارس از سوی برخی اعراب، وبلاگ نویسان ایرانی در سالهای اخیر پیشنهاداتی را مطرح کرده اند مبنی بر اینکه دریای عمان نیز - که هم نام یک کشور عربی منطقه است- دریای "ایرانیان" نامیده شود.

در چنین شرایطی که عرب ها، خلیج فارس را به نام خود تحریف کرده اند و فعلاً ادعای خاصی درباره دریای عربی! ندارند جای شگفتی و تاسف است که یک روزنامه دولتی آن هم در خبر مربوط به یک مقام ارشد نظامی دست به تحریف بزند و عنوان "عربی" را به دریای عمان(مکران) اطلاق کرده، آن را تقدیم زیاده خواهان عرب نماید.

البته وقتی سازمان تامین اجتماعی به جای رسیدگی به امور بازنشستگان و اوضاع اسفناک بیمه ، روزنامه سیاسی منتشر می کند، بهتر از این هم نمی توان انتظار داشت!

salar_ee - ایران - تهران
به هر حال در تمام دنیا افرادی وطن فروش پیدا میشوند که خودشان را خیلی ارزان میفروشند.زنده یاد ایران و خلیج همیشگی فارس
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

zorro - هند - میسور
دریای عربی از یمن تا جنوب هند است.
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

chaman - آلمان - بوخوم
این خودشیرینی جای دوری نمی رود در تقسیم بودجه پاداش اینها هم میرسد.همه دستشان تو یک کاسه است.
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

rezanl - هلند - امستردام
از دولتمندان بی غیرت و ضد ایرانی انتظاری نیست.
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

amir bahal - انگلستان - لندن
اونوقت به ما میگن بگو دریای عمان
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

کورش پارسی - ایران - طهران
چشم دولت روشن. چشم اقایان پر مدعا روشن. این دریا 2500 ساله که دریای پارسه و تا ابد هم به همین نام باقی خواهد ماند. زنده باد ایران و ایرانی. زنده باد دریای پارس.
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
بابا دست بردارید شما هم از اراجیف بافی. دریای عرب چه ربطی به خلیج فارس دارد؟ دریای عرب در شمال غربی اقیانوس هند است.
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

elora - نروژ - اسلو
مگه خلیج فارس به دریای عمان و بعد دریای عرب و بعد اقیانوس هند راه نداره.دریای عرب تو نقشه ای که من دارم چیز دیگه ایه و دریای عمان هم سر جای خودشه.شدیم عین مار گزیده ها از بس همه چیز ایرانیو به باد دادن.
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

rezanl - هلند - امستردام
alireza.ch - سوییس - نوشاتل
یعنی ایران اونجا مانور داده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
اخه از یه دلت عرب از این بیشترم نمیشه انتظار داشت.
حالا ای ملت هی برید دنبال این مارمولک خورا!!!!!!!!!!!
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

Huria - دانمارک - کپنهاگ
alireza.ch - سوییس - نوشاتل
مرسی اقا. اسم این دریا از کشور عربی سلطنت عمان گرفته شده. هیچ عربی هم ادعا نکرده اسمش دریای عربیه. امان از جهل
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

derak - انگلستان - لندن
دریای عربی ربطی به خلیج فارس نداره جنوب عربستان ویمن و لیبی و مصره دوستان دریای عربی خلیج فازس نیست ...اشتباه فرستنده است
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

tima88 - انگلستان - لیورپول
این رژیم دست هرچی‌ پاچه خواره از پشت بسته..داشتم اخبار گوش میدادم، شنیدم ایران میخواسته کمک هائ هوایی‌ بفرسته غزه (از طریق مصر)، به آنها پیشنهاد داده اما اونها اصلا آدم حسابش نکردند حتی جواب هم ندادند...اونوقت هفته ی دیگه قراره اون کمک‌ها از راه دریایی ارسال بشه..جای تاسف داره
چهار‌شنبه 20 آذر 1387

habibollah - ایران - تهران
آخرش هم همه چیزوشوهر میدن.دریای خزر روکه دودستی تقدیم شوروی کردن تاهواشونو داشته باشه امروزفرداست که سه تاجزیره روهم بدن امارات و .......فقط میمونه خلیج فارس که حتما اونم میرسه به عربستان.
پنج‌شنبه 21 آذر 1387

سورنا - ایران - تهران
دوستان عزیز زود احساسی نشوید و دقت کنید ==> بین اقیانوس هند و دریای عمان دریای ع رب ی "a r ab ia n sea" قرار دارد که اصلا" مجاور مرزهای ما نیست. البته بماند که گاهی اوقات در نشریات و کتب منتشره در ایران دقت در نامها و اسامی جغرافیایی نمی شود. از مسئولین محترم سایت هم خواسته می شود دقت کافی را مبذول دارند. از طرفی در کلمه "دریای عمان" فقط دریا فارسی است و عمان عربی است.
پنج‌شنبه 21 آذر 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
خلیج فارس همیشه خلیج فارس است.عربهای اطراف خلیج فارس بروند و خودشان را......دهند.
پنج‌شنبه 21 آذر 1387

ali51reza - سوئد - وستروس
دوستان عمان هم عرب هست و دریای عرب در پائین عمان هست این عربها اینهمه دریا دارن باز به یک خلیج ما چشم دارن از ماست که بر ماست ما باید اول خودمون رو پیدا کنیم عاشورا که یادتون هست برای یک عرب میرین سینه میزنید ولی بابک و نادر رو نمیشناسید
پاینده ایران
پنج‌شنبه 21 آذر 1387

30omin - ایران - تهران
دریای عرب ( نه عربی ) بین دریای عمان و اقیانوس هند قرار دارد. زود تحت تاثیر قرار نگیرید.
پنج‌شنبه 21 آذر 1387

thomas - ایران - تهران
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باهوش عزیز!!!!
منظورش از دریای عربی رو با یه نگاه به معتبرترین نقشه های جغرافیای دنیا به راحتی میتونستی میتوجه بشی...
منظورش خلیج فارس نیست دانشمند...
یه نیگاه به دور و بر شبهه جزیره عربستان در نقشه بکن. دریای عربی رو میبینی!!!!!!!!!!!
واقعا عجب سوتی... از شما گرامیان بعید بود
جمعه 22 آذر 1387

Surrender - دانمارک - شیلند
iran zamen - نروژ - روگنان

فکر کنم نقشه ی جهان در نروژ قیمتی کمتر از 50 کرون داشته باشه؟
لطف کنید و از این به بعد بدون مطالعه شاخ و شونه نکشید!!!


ممنون بابت دوستانی که این اشتباه رو گوشزد کردند.
جمعه 22 آذر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.