حمل مشروبات الکلى با آمبولانس

حمل مشروبات الکلى با آمبولانس

دو نفر از قاچاقچیان که با یک دستگاه آمبولانس داراى چراغ گردان اقدام به قاچاق مشروبات الکلى مى کردند، دستگیر و از آنها بیش از ۲ هزار قوطى مشروبات الکلى کشف و ضبط شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانى پلیس، ماموران پلیس شهرستان شهریار هنگام گشت زنى در محدوده روستاى اخترآباد ملارد به یک دستگاه خودروى تویوتا استیشن به شکل آمبولانس داراى چراغ گردان مشکوک شدند که قصد متوقف کردن آن را داشتند ولى راننده این خودرو با بى توجهى به اخطار ماموران و افزودن بر سرعت خودرو متوارى شد. بنابراین گزارش، ماموران پلیس به تعقیب و گریز این خودرو ادامه دادند تا اینکه راننده خودروى تویوتا با مشاهده ایست و بازرسى در یکى از ورودى هاى بخش ملارد اقدام به تغییر مسیر ناگهانى داده که با حضور به موقع یکى دیگر از گشت هاى انتظامى بخش ملارد، خودرو متوقف شد. این گزارش حاکى است، در بازرسى از آن دو هزار و ۱۶۰ قوطى مشروب الکلى، یک دستگاه بى سیم دستى، دوعدد پلاک خودرو، یک عدد کارت خودروى سوارى، تعداد زیادى سپر سه میخ که قاچاقچیان هنگام تعقیب و گریز براى رهایى از دست پلیس، آنها را روى جاده مى انداختند تا خودروى پلیس متوقف شود کشف و ضبط شد. گفتنى است، دو متهم به نام هاى « حسین-ش» و «هیوا-ج» دستگیر که پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونى، تحویل مراجع قضائى شدند.

khodadadeh - ایران - تهران
الان همه میریزن اینجا الکی به نظام فحش می دن
چهار‌شنبه 29 آبان 1387

Afshin London - انگلستان - لندن
بسلامتى این دو ساقى عزیز که امشب زندانند یک مى میزنیم
بامید نابودى شادى ستیزان اسلامى
چهار‌شنبه 29 آبان 1387

ali_sweden - سوئد - گوتنبرگ
نمونه ای از گل کردن خلاقیت ایرانی ها...
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

hamed_31 - هلند - امستردام
حالا اگه 2کیلو هروئین از یکی صبح بگیرن ظهر میتونی همون بابا رو در کنار خانواده ملاقات کنی .من این قضیه رو به چشم تو ایران دیدم.
ننگ بر شما ملایان معتاد پرور
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

mardin delfani - انگلیس - برادفورد
افشین- ما هم به خوشی شما
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

babaktoronto - کانادا - تورنتو
اقای خدا داده از تهران
مطمین باش که حتی در این مورد هم این نظام لایق فحش خوردن هست میدونی چرا چون برخی از مسیولان بلند پایه این نظام از همین امبولانس برای حمل و نقل اعضای خانواده و خودشون برای انتقال به محل کار استفاده میکنند . به عنوان نمونه اقای ناطق نوری که در زمان تصدی ریاست مجلس از یک امبولانس استفاده میکرد(یکی از وسایل حمل و نقلشان) . نه کسی بهشون شک میکنه و نه نیاز به اسکورت داره و هم اینکه با زدن اژیر راه خود را باز میکنند. و همینطور بقیه شان ( این مطلب رو کسی بهم نگفته با چشم خودم دیدم.)
اصولا استفاده از امبولانس در بین سران جمهوری اسلامی به دلایلی که در بالا ذکر کردم امری رایج و مرسومه.
حالا فهمیدی که حتی در این مورد هم که فی الواقع حق و حقوق مردم رو پایمال میکنند مستحق فحش و دری وری هستند یا نفهمیدی!!
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

klcc - مالزی - کوالالامپور
بابا این مملکت فقط .... دیگه.. یارو اینقدر مملکت قانون نداره از امبولانس جای اتومبیل شخصی استفاده میکنه.. بابا ایول.. حالا این امبولانس رو از کجا اورده..؟
{دوستان عزیز سایت محترم ایرانیان انگلستان..
بنده یه مدتی با اجازه تون نیستم.. میرم به مملکت اسلامی..!!! دیگه خوبی بدی دیدین حلالمون کنین..جای من رو هم خالی کنین اینجا.. از مسوولین محترم سایت هم کمال تشکر رو دارم.. ایشالا برگشنم با کلی خبر میام.. پاینده باشین دوستان..}
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

Hazer Javab - انگلستان - لندن
حامد 31 جگرت خودت را و جگر چشمانت را
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

bluestar - ایران - تهران
مصرف مواد عقل زدا از هر نوعی که باشه نفرت انگیزه چه تریاک و کوکایین چه الکل چه اکستازی چه............ و مصرفشون نشان دهنده ضعف شخصیتی مصرف کننده است.
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

farshidkhan - ایران - بوشهر
ایرانی ها بدلیل مخدودیت فراوان در طول تاریخ - در کار خلاف استادند
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

letsmeknow - ایران - تهران
خواهشن دوستانی که از ایران در رفتن خطابه نخونن اصلا به کسایی که تو ایران نیستن چه ربطی داره که کی با آمبولانس چیکار می کنه؟؟ مگه ما میگیم که فلانی تو فلان کشور چیکار کرد؟؟؟
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
Afshin London - انگلستان - لندن
افشین جان. نوش جانت. بخور که خون بشه توی رگهات و استخون بشه به تنت عزیزم. من هم این پیک رو می خورم به سلامتی همه ساقی های مشروب توی ایران که با جونشون بازی میکنند بخاطر ما.
مرگ بر حکومت آخوندی. مرگ بر خامنه ای و احمقی نژاد و همه طرفدارانِ ضد ایرانی شون
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

fatemeh1387 - فرانسه - پاریس
khodadadeh - ایران - تهران
انتظار بالا داری از یک مشت فراری معلومه باید فحش بدن کاری غیر از این بلد نیستند
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

pokalu - المان - دورتموند
حیف ... اونهم به تو مزدور........
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

niloochi - المان - دوسلدورف
اگه کار مناسبتری براشون فراهم میشد هیچوقت دست به این کار نمیزدند بیچاره ها.صبر خداوند هم حدی داره.چیزی نمنده که تک تک شون رو با همین امبولانس ها ببرن!!!!
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
fatemeh1387 - فرانسه - پاریس
نکه خودت تو ایرانی ما شدیم فراری پس شما در پاریس چکار میکنید؟ تحصیل؟ خوب میتونستی در کشور امام زمان درس بخوانی چرا امدی بکشوره شیاطین؟ میگن به اخوندا 10 تا فحش بدی 20 تا صواب میبری .
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

Afshin London - انگستان - لندن
بامید مرگ تمامى سران این رژیم ضدانسانى که حتا شادى و خنده را هم ممنوع کردند و بامید دربدر شدن طرفداران ناقص العقلشون که مارو از اونجا روندن حالا برامون کرکرى میخونند
امشبم،( به کوریه چشم این مسلموناى سیه فکر) بسلامتى همون دوتا ساقى میزنم و بیاد دوستان گلم:
آنتی اسلام - ایران - اهواز
mardin delfani - انگلیس - برادفورد
همه ایران پرستان
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

Payvand 313 - ایران - تهران
Afshin London - انگستان - لندن
آقای کامل العقل! معلومه که زیاد خوردی! اون بالاها که میری رفیقاتم از یاد نبر! دعاشون کن مثل خودت کامل العقل بشن ! بخور نوش جانت! بخور باباجان !
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

bluestar - ایران - تهران
مصرف مواد عقل زدا از هر نوعی که باشه نفرت انگیزه چه تریاک و کوکایین چه الکل چه اکستازی چه............ و مصرفشون نشان دهنده ضعف شخصیتی مصرف کننده است.
پنج‌شنبه 30 آبان 1387

آنتی اسلام - ایران - اهواز
fatemeh1387 - فرانسه - پاریس
فاطی حرف 1ریالی نزن. و بهتره بری شیشه های سفارت جمهوری اسهالی رو پاک کنی و کفش تروریست های ارسالی به فرانسه رو واکس بزنی. آم فروشِ تو چی می دونی مملکت چیه ...
جمعه 1 آذر 1387

atoosairan - بلژیک - کنوکه
فاطی..: اگر ایرانیهای خارج از کشور فرارین تو اینجا چه ... میکنی؟...صددر صد تو پاریس مشغول آدم فروشیو جاسوسی هستی.اینجا تو بلژیکم امثال تو زیادن.من نمیدونم کی اینو راه داده فرانسه؟
جمعه 1 آذر 1387

gol222 - سوپد - هلسینگبوری
بعضی وقتها انسان نیاز به مشروب دارد.ولی چرارژیم با مشروب بیشتر بظاهر مخالیف است.اول اینکه مذهبشان حرام کرده دوم اینکه مشروب ادمهارا نترس و بی پروا میکندومواد مخدر ادم را ذلیل وزیر دست.به کسیکه مشروب خورده نمیتوانن زور بگوینددرصورتیکه به کسیکه معتاد است دائمان زورمیگویند.پس بهتر نیست اینروز مردم دمی بخمره بزنن هم حالی کرده باشن وهم حال مزدورهای رژیم رابگیرند.بقول سوسن خواننده وطن پرست وضدرژیم جنایتکار وفاسد.می بخور منبر بسوزان مردم ازاری نکن .روحش شاد
جمعه 1 آذر 1387

khodesham - مجارستان - بوداپست
ادم این کامنت هارو میخونه موضوع یادش میره.
شنبه 2 آذر 1387

آرتمیس 1379 - ایران - ماهشهر
مشروبات الکی که بهتر از مواد مخدره !
دوشنبه 4 آذر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.