ورژن جدید موزیک ویدئوی طلاق با صدای گوگوش

ورژن جدید موزیک ویدئوی طلاق با صدای گوگوش

shokolat - اکراین - کیف
انصافا خواننده خوبیه.شاه ماهیه
دوشنبه 20 آبان 1387

shiraziolAsl - امریکا - واشنگتن دی سی
ای کاش هیج وقت نمی آمد آمریکا...
برای همیشه شاه ماهی موسیقی ایران می ماند!
خودش رو کرد یک خواننده لوس آنجلسی...
دوشنبه 20 آبان 1387

yeknafaronim - آلمان - کلن
در پیت یه لا قبا
دوشنبه 20 آبان 1387

daniall - فرانسه - نانت
این مار ماهیم نیست دیگه.صداش واقعا تکه ولی از نظر شخصییتی نتونست سالم زندگی کنه.
زنده باد هایده.روحش شاد.
دوشنبه 20 آبان 1387

sanaz66 - انگلستان - لندن
نیامده و نخواهد امدمثل گوگوش توی موزیک ایران زمین
دوشنبه 20 آبان 1387

babaktoronto - کانادا - تورنتو
اقا یا خانم شیرازی الاصل
دوست عزیز یه هنرمند همیشه هنرمنده و بدنبال یه فضایی میگرده تا هنر خودش رو عیان و اشکار کنه. ایا خوب بود که گوگوش تو ایران خودش رو هنوز محبوس میکرد و مردم رو از هنرش محروم! مگر هنرمندانی چون فردین که نتونستند فضایی پیدا کنند تا علاقه مندانشون رو از هنرشون بهره مند کنند در صورت پیدا شدن این فضا دیگه فردین نبودند و محبوبیتشون رو از دست میدادند. اخه این چه نظریه که شما میدید هموطن عزیز. گوگوش تازه خیلی هم دیر وارد عرصه شد و در همه این سالها مردم و عرصه هنر رو از هنرش محروم کرد.
وانگهی مگه خواننده های لس انجلسی سیخ دارند یا میخ دارند که در موردشون اینجوری قضاوت میکنید!! حالا شاید تعدادیشون اصلا هنرمند نباشند و یا بهشون به دلایلی انتقاداتی وارد باشه اما همه که اینطوری نیستیند. اما یادت نره که همین خواننده های به قول شما لس انجلسی بودند که مردم ایران رو در بدترین دوران با ترانه هاشون از فضای غم و اندوهی که اخوند برای کشور درست کرده بود بیرون میاوردند.
گاهی اوقات فکر میکنم که خدا ما ایرانیها رو فقط برای غر زدن درست کرده و انگار هیچ کاری جز ایراد گرفتن از اینو اون نداریم.
حالا بگو ببینم خدا وکیلی تو خودت از تارنه های به قول خودت لس انجلسی گوش نمیکنی. فقط شجریان و منصور ارضی گوش میکنی. والا من خودم تو ماشین فرماندهان دوره دافوس دیده ارشد سپاه هم نوارهای همین لوس انجلسی ها رو دیدم. دیگه شما رو نمیدونم.
دوشنبه 20 آبان 1387

kopoul_romania - رومانی - بخارست
خوب تیکه ای بوددددددد انصافا
دوشنبه 20 آبان 1387

habibollah - ایران - تهران
shiraziolAsl - امریکا - واشنگتن دی سی
مگه چه ایرادی داره؟یه خواننده خوب همیشه خوبه وهیچ فرقی نمیکنه که کجاباشه.ازدید شماشده خواننده لوس آنجلسی نه ازدید همه.
دوشنبه 20 آبان 1387

roshaanak_alman - آلمان - برلین
دوست عزیز یک هنرمند مثل گوگوش براش سخته که گوشه نشین باشه. یک هنرمند دوست داره با تمام وجودش قفس رو بشکنه. مطمین باشید گوگوش خودش خوب می دونست که تمام مردم دوستش دارند ولی بازهم به آمریکا رفت فقط برای این که بخونه.
به نظر من گوگوش برای دل خودش رفت آمریکا نه برای مشهور شدن.
امیدوارم موفق باشه وسالهای سال زنده وسالم بمونه
دوشنبه 20 آبان 1387

shima87 - فرانسه - پاریس
چه ویدیو زشتی
خودش هم می دونه که اهنگ قدیم اش خیلی بهتر از اهنگ ها وترانه ها بعد از اومدنش به امریکاست به هر حال ترانه سرا ها و اهنگساز های قدیمی خیلی از این جدید ها بهترند
دوشنبه 20 آبان 1387

papamama - ایران - تهران
مدیر محترم سایت ایرانیان انگلستان
با سلام و ضمن تشکر از زحمات شما؛ تقاضامندم در صورت امکان با توجه به فیلتر شدن سایت Youtube در ایران، لطفاً لینکهای مربوط به ویدئوی سایت مزبور را نیز درج فرمایید تا بتوان از طرق دیگر فایلهای فلش را مشاهده و دانلود نمود.
دوشنبه 20 آبان 1387

tabestoun - فرانسه - لیون
من اولی را ترجیح میدم موزیک و طرز خوندن طلاق اولی بهتر و به دلنشینتر است گوگوش خواننده محبوب وبه یاد ماندنیست ون مثل داریوش عزیز هر دو زنده باد .
دوشنبه 20 آبان 1387

namnamebaran - ایران - تهران
فاجعه . نقطه پایان.
دوشنبه 20 آبان 1387

fatima.ghalbeasia - دنمارک - اغوس
صدای گوگوش فوق العادست ولی اهنگای جدیدش به گرد پای اهنگهای قدیمیش نمیرسه در کل سلامت و موفق باشه
دوشنبه 20 آبان 1387

***mehregan*** - ایران - تهران
من دیونه گوگوشم توی خواننده های ایرانی از همه خوشگلتره از همه خوش صداتره ولی برای اولین بار با فاطیما موافقم اهنگای زمان شاهش خیلی قشنگتره....توی جاده چالوس ...نم نم بارون... کنار عشقت بشینی و گوگوش بخونه وای ...تصورشو بکنید
دوشنبه 20 آبان 1387

farnoosh63 - انگلستان - لندن
خواننده فقط شهره یک تیکه جواهر خوش تیپ خوش هیکل با مد امروزی میره جلو.گوگوش هنوز در رویای قدیم زندگی مکنه همون بهتر که مامانامون اهنگ هاشو گوش کنند.
دوشنبه 20 آبان 1387

Emam Zaman - ایران - قم
قیافه اش با اون جراحیهای پلاستیک مثل ...ده هاشده.
دوشنبه 20 آبان 1387

kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
خدائیش خواننده توپ و باحالی من که دوسش دارم
سه‌شنبه 21 آبان 1387

montecarmelo - اسپانیا - مادرید
ازانصاف نگذریم هنرمنده ه ه
سه‌شنبه 21 آبان 1387

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
یا امام زمان از قم قرص های ادبتو بخور آمپولاتم بزن بعد ظهور کن.
سه‌شنبه 21 آبان 1387

aria_jp - ژابن - توکیو
ارزوی موفقیت وخوشبختی را برای همه هنر مندان ایرانی بخصوص گوگوش را دارم امید وارم هرجا که هستن خوش باشن و برای مردم بخوانند. چون اگر هنر را از هنرمند بگیرند در واقع زندگی را از او گرفتن.
سه‌شنبه 21 آبان 1387

sanaz66 - انگلستان - لندن
فرنوش63 لندن.
سه‌شنبه 21 آبان 1387

sanaz66 - انگلستان - لندن
فرنوش63 لندن.
خیلی جوادی .شهره؟ خیلی ضایع بود پیغامت. تو شهره را با گوگوش مقایسه میکنی؟ کلی خندیدم
سه‌شنبه 21 آبان 1387

gol222 - سوپد - هلسینگبوری
اون عزیزوافتخار ما ایرانیان بوده واست.سری به سایت تاجیکستان بزنید و بینید چقدر ارزش شناسند.صدالبته ایرانیان درتمام دنیا سنگ تمام گذاشتن.یاشاسن گوگوش
سه‌شنبه 21 آبان 1387

ShiraziolAsl - امریکا - واشینگتن
babaktoronto - کانادا - تورنتو
habibollah - ایران - تهران

خواننده های لوس آنجلسی سیخ دارند یا میخ:
مصاحبه با ا ین خوانندگان لوس آنجلسی رو نگاه کنید: یک کلام در میون حرف پول می زنند و معروفیت... پس هنر و معرفت کجاست؟
همه غرب زده شده اند. همه خودشون رو به شکل غربیها در میارن... اون قیافه های شرقی کجاست؟
آهنگها سال به سال افتضاح تر میشه. به خاطر پول هر چرندیاتی رو می خوانند. چپ و راست برای هم پشت سر هم می زنند. اون ترانه های عاشقانه کجاست؟
از سر تا پا جراحی پلاستیک می کنند. پس اون همه زیبایی طبیعی کجاست؟
یک خواننده صداش مهمه نه هیکل و قیافش. مگه هایده هیکل داشت؟ ولی هیچ وقت مثل هایده نبود و نیست.
گوگوش وقتی اومد خیلی ها از حسادت براش زدند که بندازنش بیرون. ولی وایساد...به زور چنگ و دندون.
صورتش جراحی پلاستیکه ... هیکلش جراحی پلاستیکه... صداش به زور داره از حنجرش در میاد.. نفس نداره! تو کنسرتهاش به نفس نفس می افته.
آهنگهاش هیچ وقت اون کیفیت قبل از انقلاب رو نداره... خودشو با لوس آنجلسی ها در انداخت و برای پیروز شدن همه کار کرد... ولی گوگوش قبل از انقلاب نشد. و نمی شه!
ای کاش ایران می موند. چون تا دنیا دنیا بود فقط یکی می موند. الان مثل اون زیاده. گوگوش دیگه یکی نیست.....
سه‌شنبه 21 آبان 1387

bani007 - ایران - تهران
هنوز هم خوب جواب میده.
سه‌شنبه 21 آبان 1387

farnoosh63 - انگلستان - لندن
ShiraziolAsl - امریکا - واشینگتن
واقعن حقیقت میگید من نصف نصف سن گوگوش رو دارم به عنوان جوان امروزی هیچ علا قه ای به صداش شخصیتش وای خدای من طرز لباس پوشیدش که مثل ماتم زده ها لباس می پوشه ندارم حالا همه اینها یک طرف خودخواهیش که فکر مکنه از دماغ فیل افتاده یک طرف دیگه . با هیچ خواننده ای کنار نمی اید خوانندهای جدیدرو مثل ابئ مهستی خدا بیامرز ومعین و...suport نمئ کنه گوگوش گوگوش بود در زمان خودش.در مطبوعات تلوزیونی از اون موقع که از ایران خارج شده نیامده حتی در عید نوروز حتی چهار کلام با طرفداراش حرف بزنه وووو بس من بعنوان یک جوان ایروونی چی رو الگوی خودم قرار بدم از این هنرمند قدیمی خودخواهی و جنگ کردن رو.
چهار‌شنبه 22 آبان 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.