احمدی نژاد به اوباما تبریک گفت

احمدی نژاد به اوباما تبریک گفت

محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران با ارسال پیامی به باراک اوباما رئیس جمهوری منتخب آمریکا، انتخابش را تبریک گفته و به وی توصیه کرده با استفاده از فرصت، نام نیکی از خود به جای بگذارد.

آقای احمدی نژاد در متن نامه اش خطاب به آقای اوباما نوشته:"از این که توانستید آرای اکثریت شرکت کنندگان در انتخابات را به خود جلب کنید، تبریک می گویم."

رئیس جمهوری ایران با زود گذر توصیف کردن فرصت هایی که خداوند به بندگان هدیه می کند، به آقای اوباما توصیه کرده "با ترجیح مصالح حقیقی مردم و انصاف و عدالت بر تقاضاهای سیری ناپذیر اقلیتی خودخواه و ناصالح، از فرصت خدمت، حداکثر استفاده را به عمل آورید و نام نیکی از خود به جای بگذارید."

آقای احمدی نژاد ابراز امیدواری کرده که تحولی اساسی در سیاست داخلی و خارجی دولت امریکا ایجاد شود.

به گفته آقای احمدی نژاد، برخی سیاست های خارجی آمریکا "تبعیض آمیز و غیر عادلانه" بوده و انزجار ملت ها و اکثر دولت ها را در پی داشته است ولی اظهار امیدواری کرده از این پس "دایره دخالت های دولت آمریکا به مرزهای جغرافیایی آن کشور محدود شود."

رئیس جمهوری ایران با اشاره به وضعیت عراق، افغانستان و اراضی فلسطینی، منطقه خاورمیانه را حساس توصیف کرده و نوشته ایران از "تحولات اساسی عادلانه و واقعی در سیاست ها و رفتارها به ویژه در این منطقه استقبال می کند."

درخواست تغییر سیاست ها

 

الهام: رویکرد دولت آمریکا تغییر کند

پیش از پیام آقای احمدی نژاد به اوباما، غلامحسین الهام سخنگوی دولت نیزخواستار تغییر در سیاست خارجی آمریکا شده بود.

به گزارش خبرگزاری دولتی ایران - ایرنا - آقای الهام، با اشاره به برنامه های انتخاباتی رئیس جمهوری منتخب آمریکا برای ایجاد تغییرات، ابراز امیدواری کرده است که این تغییرات شامل رویکرد بین المللی آن کشور نیز بشود.

آقای الهام گفته است "امیدواریم همانطور که آقای باراک اوباما با وعده تغییر به مردم آمریکا توانست اعتماد آنها را جلب کند، با ایجاد تغییرات اساسی در رویکرد ایالات متحده به مسایل جهانی نسبت به بازسازی وجهه بین المللی آمریکا و رفع بی اعتمادی فزاینده جهانی به این کشور بکوشد."

به گفته سخنگوی دولت ایران، این تغییرات باید شامل "احترام به حقوق انسانها و ملتها و پایان دادن به سلطه گری و تجاوز به کشورها" باشد.

غلامحسین الهام مشارکت گسترده رای دهندگان آمریکایی در انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا را نشانه رویگردانی مردم آن کشور از سیاست های دولت جورج بوش، رئیس جمهوری کنونی، دانسته است.

آقای الهام گفته است که سیاست های جورج بوش نه تنها در عرصه بین المللی بلکه در داخل ایالات متحده نیز "تنفر گسترده ای" ایجاد کرده و باعث عزم جدی مردم آمریکا برای تغییر در این وضعیت شده است.

سخنگوی دولت ایران در توضیح این نظر گفته است که "تحمیل هزینه های گسترده جنگ های بیهوده و ظالمانه به مردم آمریکا که منجر به شرایط وخیم اقتصادی این کشور شده است، بهترین دستاورد بوش برای مردم آمریکا بود."

ایران خواستار تغییر است

روز گذشته و در پی اعلام نتایج رای گیری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران نیز این نتایج را نشانه خواست مردم آمریکا برای تغییرات اساسی در سیاست داخلی و خارجی آمریکا توصیف کرد.

 

متکی فاصله گرفتن از سیاستهای کنونی را به اوباما توصیه کرده است

آقای متکی ابراز امیدواری کرد که "دولت جدید آمریکا بتواند خواست مردم آن کشور را که فاصله گرفتن از رویکردهای غلط دولتمردان فعلی است، برآورده کند."

در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، شعار اصلی باراک اوباما، رئیس جمهور منتخب از حزب دموکرات، لزوم ایجاد تغییرات در سیاست ها و روش های دولت فدرال این کشور بود.

در زمینه سیاست خارجی، آقای اوباما اقدامات دولت جمهوریخواه جورج بوش را باعث ناخرسندی متحدان اصلی ایالات متحده توصیف کرد و خواستار تلاش برای بهبود روابط آمریکا با این کشورها و جلب اعتماد و همکاری بیشتر آنها شد.

در مورد ایران، باراک اوباما ضمن ابراز نگرانی از سیاست هسته ای این کشور و خطراتی که، به زعم بسیاری از مقامات آمریکایی، می تواند متوجه منافع ایالات متحده و امنیت خاورمیانه، به خصوص اسرائیل سازد، از تماس و گفتگو با جمهوری اسلامی برای حل این بحران حمایت کرده است.

در عین حال، در بیش از یک سال اخیر، تلاش برای حل مساله هسته ای ایران از راه های دیپلماتیک محور اصلی سیاست دولت کنونی آمریکا نسبت به برنامه هسته ای ایران را هم تشکیل می داده است هرچند مقامات آمریکایی، و بسیاری دیگر از متحدان غربی آن کشور، مذاکره مستقیم را به تحقق برخی شرایط، به خصوص تعلیق غنی سازی اورانیوم در ایران، مشروط کرده اند.

در حالیکه تعلیق غنی سازی اورانیوم و شفافیت برنامه های اتمی ا یران از جمله خواست های مندرج در قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل هم بوده است، مشخص نیست که آیا دولت حزب دموکرات در آمریکا نرمش بیشتری را در مورد انجام مذاکره بدون پیش با ایران نشان خواهد داد یا نه.

دولتهای دموکرات و جمهوریخواه

در زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون، رئیس جمهوری سابق آمریکا از حزب دموکرات، دولت آن کشور گام هایی را در راه بهبود روابط با جمهوری اسلامی برداشت که از جمله شامل تعدیل برخی تحریم های اقتصادی علیه این کشور بود .

در مقابل، دولت جورج بوش از آغاز سیاستی سختگیرانه تر را نسبت به جمهوری اسلامی در پیش گرفت و آقای بوش در سخنانی در سال 2002، ایران را، در کنار عراق و کره شمالی، به حمایت از تروریسم و تلاش برای دستیابی به تسلیحات کشتار جمعی متهم کرد و از آنان با عنوان تشکیل دهندگان "محور شرارت" نام برد.

 

تفاوت عملی سیاست اوباما و بوش نسبت به ایران مشخص نیست

با انتشار گزارش هایی حاکی از برنامه های محرمانه اتمی در ایران در اواسط سال 2002، دولت آمریکا این برنامه ها را به تلاش برای دستیابی به جنگ افزارهای اتمی نسبت داد و از آن پس همواره خواستار افزایش مستمر فشار بین المللی بر ایران بوده و تحریم های جدیدی را، در کنار تحریم های پیش بینی شده در مصوبات شورای امنیت، علیه این کشور به اجرا گذاشته است.

سایر جنبه های سیاست داخلی و خارجی ایران نیز مورد انتقاد دولت جمهوریخواه آقای بوده که جمهوری اسلامی را به زیر پا گذاشتن موازین حقوق بشر، داشتن نظام حکومتی غیر دموکراتیک، برگزاری انتخابات ناسالم ،دخالت در امور کشورهای همسایه، و حمایت از تروریسم متهم ساخته است، اتهاماتی که مقامات ایران به شدت تکذیب کرده اند.

در مورد شرایط داخلی جمهوری اسلامی، در حالیکه به طور سنتی، دولت های جمهوریخواه در آمریکا در مقایسه با دولت های دموکرات مناسبات خود با سایر کشورها را کمتر به مسایلی مانند رعایت حقوق بشر و آزادی های سیاسی مشروط می کرده اند، رویکرد دولت جدید ایالات متحده در این زمینه نیز معلوم نیست.

با اینهمه، آقای بوش گسترش دموکراسی حتی در کشورهای دوست ایالات متحده در خاورمیانه را یکی از هدف های اصلی سیاست خارجی خود قرار داده بود و علاوه بر پیشبرد سیاست مبارزه بین المللی با تروریسم، مقابله با نظام های غیر دموکراتیک را بخشی از انگیزه مداخله نظامی در عراق و افغانستان عنوان می کرد.

در عین حال، جمهوری اسلامی نیز، که مخالفت با آمریکا را یکی از مهمترین دستاوردهای خود می داند، همواره بهبود روابط دوجانبه را به تغییر روش دولت آمریکا و تحقق شرایطی مانند دست برداشتن آمریکا از دشمنی، مشروط ساخته اما ماهیت تغییرات مورد نظر خود را مشخص نکرده است.

pokalu - المان - دورتموند
چه غلطا !!
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

ezatdf - ایران - تهران
او همه ما را به صناری خواهد فروخت
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

سنجاقک - امریکا - چستراسپرینگ
احمدی نژاد خل وچل مگه به نوکرت داری دستور میدی که زود بهش پیغام فرستادی که چیکار کنه چیکار نکنه تو برو کلاه خودت را نگهدار که باد نبره
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

Afshin London - انگلستان - لندن
سوال امروز محمود هسته اى از خود:
اوباماست؟ اوبامانیست؟
اوباماست؟ اوبامانیست؟
اوباماست؟ اوبامانیست؟
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
دکی باز غش کردش. این الهام مثله موش میمونه.
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

roshaanak_alman - آلمان - برلین
واقعا این رژیم فکر می کنه از نسل پیامبرانه و فرستاده خداست و باید همه رو ارشاد کنه... خیلی وقیحه... این آقای احمدی نژاد مگه با توجه به وقت کم خودش تونسته نام نیکی از خودش به جا بگذاره که به دیگران هم توصیه می کنه؟؟ نامی که از احمدی نژاد می مونه ویرانی بیشتر و فقر و بیکاری و افزایش جرم و جنایت در کشور و پایمال کردن حقوق زنان و کودکان و از بین بردن آزادی هستش.... دیگه چی می مونه از میراث احمدی نژاد؟
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

sooren - انگلیس - منچستر
این شعر پیشکش به رییس جمهور مردمی عزیزـــــــــــــــ این سخنهای چو مار و کژدمت......... مار و کژدم گردد و گیرد دمت
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

hamid_30bil - قبرس - لارنکا
دکتر احمدی نژاد پیروزی آقای اوبامارا به خودش خانوادش و مردم امریکا تبریک گفت و ارزو کرد که ابوالفضل کمکش کنه
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

persian_boy_uk08 - انگلیس - ولز
سنجاقک - امریکا - چستراسپرینگ. ائ ول گل گفتئ...
انترئ .... فکر میکنئ مثل دولت تو هست که وزیر کشور زیر دیپلم بگه دکترا اکسفورد دارم !!!اقا توصیه کردند ...زیادئ / بیل زن بودئ زمین خودت را بیل میزدئ/ عرب سوسمار خور...
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

pejmanfrance - فرانسه - پاریس
دکی جون تو که گفته بودی که :من بعید می دانم که عوامل پشت پرده بگذارند اوباما به کاخ سفید راه یابد
دکی فکر کردی که آمریکا هم ایرانه که هردم بیل باشه؟
در ضمن ابلهی نژاد تو اگرطبیب بودی سر خود دوا بکردی.تو هرچی واسه خودت نام نیک بسه لازم نیست گه به اوباما بگی جناب عقل کل!!!!
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

ali81_uk - انگلستان - منچستر
رئیس جمهوری ایران با زود گذر توصیف کردن فرصت هایی که خداوند به بندگان هدیه می کند...
چه درس عبرتی گرفته این آقای دکتر!!!
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

Arash** - ایران - اصفهان
هر کس فکر کرده اوباما با ماست زهی خیال باطل اونابه فکر امریکا و منافع امریکا هستند. من به شخصه فکر می کنم هر کس فکر میکنه امریکایها به فکر ما هستند در اشتباه هستند.
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

sina_jan - استرالیا - سیدنی
چقدر هول شد...افتاد به دست و پای اوباما شاید راه نجاتی از گردابی که توش هست پیدا کنه...این ادم حتی به اصول و عقاید خودش هم پایبند نیست....کجا رفت اون کرکری هایی که میخوند... یکی تیست به این خوش خیال بگه تو با استفاده از اون فرصت الهی! که نصیبت شد چه نام نیکی از خودت به جا گذاشتی که دیگران رو نصیحت میکنی...
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

seiied - ایران - یزد
اگراین تبریک را خاتمی گفته بود پوستشو کفن پوشای دیروز و فیلمسازهای امروز میکندند
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

bawafa-alman-köln - المان - کلن
تبریک گفتن هم داره چون واقعا مردمیست ولی خود تو جناب احححمدی نژاد چی؟...که نوکر خامنه ای بودی و هستی.تا موقعی هم اون بخواد هستی.انتخابات مردمی سیری چند؟؟؟؟؟...
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

persian - امریکا - ریچمند
(((کل اگر طبیب بودی + سر خود دوا نمودی))).سبورجیان بدون اوباما سر انرژی هسته ای ... را با هم می امیزد و تو هیچ غلطی نمیتونی بکنی.ب.....
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

zeinabe - ایران - قم
آفرین آقای احمدی نژاد این بهترین کاره و امروز دادن نامه موثرتر از فرداست.
roshaanak_alman - آلمان - برلین
تو نه ایران هستی و نه فقیر هستی و نه زن یا کودکی که ستم دیده باشه.خانمم اگه نمی دونی بدون بیشترین حامیان احمدی نژاد همین قشرهایی هستند که ازشون نام بردی.در ضمن این زنهای ظلم دیده ی ایرانی بیشتر از مردا توی انتخابات مشارکت دارند.تو برو به مرکر جونت فکر کن. به ایران و ایرانی و رپیس جمهور ایران کاری نداشته باش.
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

iraneazad2008 - هلند - دلفت
حقم داره بفرسته. هر چی باشه همین دمکراتها اینارو اوردند سر کار و ملت ایران رو بدبخت کردند
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
آقای افشین از لندن با حال بود مرسی
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

parviz1 - انگلستان - کترینگ
دکی تو از گذر زود زمان استفاده کردی و 200000000000 میلیارد دلار درآمد نفت کشور را بالا کشیدی و نامهای نیکی بجای گذاشتی کافیست.آنجا ایران نیست که یک ملاگدای شیره ای رهبرش باشد و یک دزد جنایتکار مصلحت نظام و بیسواد دیگر هم با مدرک کاذب دکترا رئیس جمهور شود!!و یک بیناموس دزد دیگر هم وزیر کشور و وزرای دیگر کابینه و....!!مردک کوتوله تروریست میمون ملیجک دزد بیشرف جنایتکار وطنفروش مزدور بیسواد احمق(حامی بیناموسان)و...نامهایست که برای خدمات به ملا و مزدوران و جنایتهای داخلی تروریست جهانی و دزدیها که موجب تورم و فقر ملت گشته و ترویج اعتیاد با انواع و اقصام مواد و وطن فروشی وخیانتها و وعده های دروغین و.... تو بملت این نامهای نیک را در تاریخ ایران بجا میگذاری.
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

aghakian - ایران - تهران
زندگینامه اوباما راخوندم جای امیدواری هست که ادم خوبی باشه حداقل از جرجی مکار خیلی بهتره البته خود آمریکا زیر نظر انگلیس واسراییل سیاست گذاری میشه ولی از اونجا که ادم واقعبینی به نظر میاد فکر کنم دوران زور گویی همشون به سر اومده و انشالله کاری به کشورهای منطقه خاور میانه نداشته باشه جرج بوش عروسک اسراییل انگلیس و مخالفان جمهوری اسلامی بود اوباما حتما حواسش جمعه
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

f.setareh - ایران - خوزستان
همگی محمود رو میشناسیم پس جدی نگیرید!!
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

habibollah - ایران - تهران
roshaanak_alman - آلمان - برلین
گل گفتی.یه جورایی این سران ج ا...میزنن که انگارشدن امپراطورزمانه.احمقها اصلا متوجه نیستن که شدن منفورترین کشور.البته تو یه چیز مقام اول رودارن ودنیا هم قبول داره.اعتیاد
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

bluestar - ایران - تهران
با اینکه با سیاستهاش کلا مخالفم ولی نکات روشنی در بعضی رفتارهای سیاسی احمدی نژاد دیده می شود. به امید رابطه مجدد با آمریکا
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

asal-63 - ایران - تهران
بدبخت اوباما. باورش نمیشد که بلبل درخت نارگیل بهش تبریک بگه.
پنج‌شنبه 16 آبان 1387

looti - فرانسه - پاریس
ان فلک زده های مغزی که احمدی نژاد را دست کم و اوباما را خیلی دست بالا گرفته اند نه احمدی نژاد را خوب شناخته اند نه اوباما را. ولی در هجویات و شر و ور خیلی واردند دکترای حماقت دارند
جمعه 17 آبان 1387

پرشیا - ایران - تهران
از ما درود برتو ای مرد جبهه و جنگ----بر دشمنان جاهل باشد هزار و یک ننگ----گر چه به سویت امد موج سیاه فتنه-----چون کوه استواری تو در برابر سنگ
جمعه 17 آبان 1387

rostam2005 - ایران - تهران
parviz1 - انگلستان - کترینگ raha_99 - انگلیس - لندن گمنام----------- راه یافتن اقای باراک حسین اوباما را به کاخ سفید را به شما از جان گذشتگان راه حق و حقیقت و نام اوران راستین عدل و عدالت و مردان مرد تبریک میگویم.
جمعه 17 آبان 1387

iran zamin - نروژ - روگنان
roshaanak_alman - آلمان - برلین parviz1 - انگلستان - کترینگ / بسیار نکته نغز وزیبایی اشاره کردی.ای هم وطن اهورایی.ای هم وطن وطن پرست
.ای هم وطن کورش پرست. ای کورش کبیر زاده .دل من حالت پروانه دارد
زآتش سوختن پروا ندارد.ای شیر بیشه ایران زمین.خیلی زیبا نوشته ای.ولی عزیزم یک نکته عرض کنم .شماها امید ایران هستید.چرا فقط نظر میدهید و کاری نمیکنید ؟چرا مقابل ظلمهای این رژیم تا بن دندان مسلح کاری نمکنید؟چرا هرروزه چرخ‌های وانت پیکان مدل 59 مشدی علی، سبزی فروش محله احمدی نژاد باید پنچر شود؟مسئول و باعث و بانی این جنایت تاریخی کیست? بر طبق آخرین رایزنی‌های درون و برون مرزی! و پیگیری‌های بروبچه‌های همسوی داخلی و چشم‌آبی‌های خارجی! که ازدوستان و یا نزدیکان و حداقل از هم‌دردان این پدر زحمت کش 75ساله هستند، مسئول همه این مصیبت‌ها شخصیست به اسم محمود احمدی‌نژاد.این دجال زمان.دست روی دست نگذارید ای وطن پرستان راستین.مرگ بر حکومت فاشیسمی

جمعه 17 آبان 1387

filak22000 - - ارسنجان
خوشحالم که بلاخره احمدی نژاد تبریک گفت
او با ماست این را به فال نیک بگیرید
جمعه 17 آبان 1387

sina_jan - استرالیا - سیدنی
habibollah - ایران - تهران

تو بهتره بری درباره خودت و کشور خودت نظر بدی...ایران هر چه هست از کشور تو یکی که سرتره.
جمعه 17 آبان 1387

lili-b - ایران - تهران
احمدی نژاد جون امیدوارم همین اوباما حالمون رو نگیره . همه قبل از ریاست جمهوری یه حرفهایی میزنند که همه ملت خوششون بیاد اما نمی دونم بعدش چی میشه که همه چی یادشون میره و همه میگن صد رحمت به قبلی . منظورم فقط این آمریکاییهاست دکتر جون ها،یه وقت به خودت نگیریها .
جمعه 17 آبان 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
وقاحت این اوباشان اسلامی بی نهایت است این دلقک به اباما می گوید//حقوق بشر را رعایت کن// با این همه جنایت و خیانت که خود و دیگر ملایان می کنند..عجب دنیائیست.
جمعه 17 آبان 1387

محمد-بچه لرستان - ایران - خرم آباد
احمدی نژاد با هر نیتی که این تبریک رو به اوباما گفته باشه یک چیز اون مسلم هست و اون هم اینه که با این کارش میخواد مقداری ازفشار های آمریکا و غرب رو برایران بخاطر موضوع هسته ای کم کنه و راهی برای برون رفت از سیستها وگفتارهای تندروانه و غلط خودش که درسه سال گذشته بخاطر این موضوع دربرابر دنیا داشته، پیدا کنه.....امیدوارم که حداقل دراین ماههای آخر ریاست جمهوریش ( که انشا ا...) به دور دوم نخواهد رسید) حداقل این یک نقطه سفید ( یعنی استارت رابطه با آمریکا) رو درکارنامه ننگینش حفظ کنه.... چون هر چه باشه آمریکا یک کشور فوق پیشرفته و قدرتمند در دنیاست که هیچ کشوری نمیتونه خودش رو بی نیاز از رابطه با اون بدونه.
جمعه 17 آبان 1387

marmarjoon - ایران - بندر عباس
چه غلطا اضافه .هیچ کس نیست خودشو نصیحت کنه.
جمعه 17 آبان 1387

aria_jp - ژابن - توکیو
واقعا احمقی نژاد هستی او احتیاجی به تبریک گفتن تو مردک نداره و نیازی به نصیحت هات .هنوز نحوی تبریک کفتن را یاد نگرفته . نمیدونم کی به این دکترا داده . و اینارا به خودت بگو که برای خود واقعا نام نیکی بجای کزاشتی احمقی نژاد .
جمعه 17 آبان 1387

فضول میرزا - سوئد - استکهلم
در روزنامه آفتاب سه شنبه 14 اسفند 1386 میخوانیم: محمود احمدی نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه اسپانیایی ال پائیس درمورد موضع گیری باراک اوباما در مورد ایران گفت: « بعید است اجازه بدهند اوباما رییس جمهور شود».
همین احمدی نژاد در آفتاب پنج شنبه 16 آبان پیام تبریکی برای اوباما میفرستد و انتخابش را تبریک میگوید!
بنظر من بهترین کار اینست که میبایست با همان روزنامه ال پائیس به فرق سر احمدی نژاد کوبید و گفت: تو که میگفتی نمیشه، پس این چیه؟ چرا وقتی سوادشو نداری هی بیخودی نظر میدی و پیغام پسغام میذاری؟
جمعه 17 آبان 1387

paria_fb - ایرون - لوس انجلوس
احمدی قهرمان امید نسل جوان
ما به تو افتخااار میکنیم و از خو د انرjه هسته ای در میکنیم
جمعه 17 آبان 1387

davood_rasouli - ایران - مشهد
خاک بر سر کسانیکه این حرکت رو از روی ترس جلوه می دن . خاک بر سر اون کسانیکه فکر می کنند آمریکا ناجی ملتهاست . هنوز یادم نرفته مردم عراق پشت تانکهای آمریکایی هلهله می کردن. حالا چی بهشون رسیده .
شنبه 18 آبان 1387

roshaanak_alman - آلمان - برلین
zeinabe - ایران - قم

دوست عزیز حامیان احمدی نژاد کسانی هستند که فریب حرفهای این آقا رو می خورند. شما یک مروری اگر بکنی می بینی که اکثرشان از سطح سواد پایینی برخوردارند و مطالعات کمی دارند... من هم گرچه فقیر و ظلم دیده نیستم ولی خانواده ام در ایران هستند و خودم هم عاشق ایرانم... در اروپا بودن دلیل بردوست نداشتن وطن نیست. ... من تمام اخبار ایران رو دنبال می کنم. با ناراحتی های مردمم غصه می خورم و با شادیهاشون می خندم... نه تنها خودم بلکه مطمینم اکثر هم وطنان خارج از ایران قلبشون برای وطن می تپه... دوست عزیز هرکس ممکنه بنا به دلایلی منطقی از کشورش مهاجرت کنه... ولی این دلیل بر دل کندن از مردم ایران نیست... یک نشانه اش هم اینه که هم وطنان خارج از ایران مدام اخبار و سایتهای ایرانی رو مطالعه می کنند و از اظهار نظرات می شه این علاقه رو درک کرد...
iran zamin - نروژ - روگنان
همیشه آرزو دارم کاری برای وطنم انجام بدم... اگر روزی همه مردم برای نجات کشور از دوست دولت عرب بلند بشن مطمین باشید من هم در کنار مردمم خواهم بود.
habibollah - ایران - تهران
ممنونم . و در تکمیل صحبت شما باید عرض کنم که در عین حال که اعتیاد داره بیداد می کنه.... برادرکشی و پدر کشی و فرزند کشی و همسرکشی در هیچ جای دنیا مثل ایران وجود نداره و خیلی معدوده.
شنبه 18 آبان 1387

sina_jan - استرالیا - سیدنی
roshaanak_alman - آلمان - برلین

هرچقدر هم در ایران نابسامانی اجتماعی وجود داشته باشه اوضاعش از اکثر کشورهای همسایه اش مثل عراق و افغانستان و پاکستان خیلی بهتره.دست کم ما بمبگذار انتحاری نداریم.. در افریقا هم نسل کشی به شدت رواج داره...در بعضی از کشورهای امریکای لاتین مثل ونزوئلا و کلمبیا در هر دعوای جزئی ادم میکشند. فقر در این جوامع بیداد میکنه و دزدی و راهزنی به شیوه ابتدایی و مسلحانه حتی در روز روشن رواج داره...البته در جوامع پیشرفته هم تبهکار و معتاد وجود داره...توی همون آلمان هم ادمکش و متجاوز و معتاد و الکلی کم نیست. خوبه که اونجا تو تلویزیون هم گزارش میدهند...پس درست نیست بگی هیچ جای دنیا مثل ایران نیست...هست بدترش هم هست شما خبر نداری.
یکشنبه 19 آبان 1387

Niloofar2008 - ایران - تهران
مگه اوباما احمقه که به حرفای این گوش بده ؟؟؟
یکی نیست بیاد بگه تو اول بیا مملکت خودتو درست کن قوانین ضد زن تو ایران رو اصلاح کن بعد برو اوباما رو نصیحت کن. این احمدی نژاد فکر کرده پیغمبره هیچی بهش نگن فردا ادعا می کنه امام زمانه!!!
چهار‌شنبه 22 آبان 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.