جعل رسید ۵ میلیونی توسط معاون احمدی نژاد برای جلوگیری از استیضاح کردان

جعل رسید 5 میلیونی توسط معاون احمدی نژاد

 برای جلوگیری از استیضاح کردان

به گزارش "جهان" با نزدیک شدن به تاریخ استیضاح کردان و مصمم شدن اکثریت نمایندگان در استیضاح وی، تحرکات مشکوکی در مجلس از سوی نزدیکان کردان آغاز شده است که در روز گذشته در خبر بخشنامه کردان به استانداران ، بخشهایی از آن را به استحضار خوانندگان محترم رساندیم.
 
اما در ادامه این تحرکات، خبرنگار "جهان" باخبر شد در یک اتفاق نادر و عجیب مدیر مجلس رحیمی، معاون حقوقی رییس جمهور و دوست نزدیک کردان که اتفاقا وی نیز دارای مدرک دکترایی شبیه مدرک کردان است به اسم کمک به مساجد با چک های 5 میلیون تومانی رهسپار مجلس شد تا بلکه بتواند با فریب نمایندگان ملت، استیضاح کردان را منتفی کنند اما هوشیاری نمایندگان این اقدام عجیب را ناکام گذاشت.
 
نکته جالب اینجاست که این فرد در قبال ارائه چک 5 میلیون تومانی که با نیت ظاهری کمک نمایندگان به مساجد صورت می‌گرفت از نمایندگان استیضاح کننده وزیر کشور درخواست امضاء دو رسید را می‌کرد که متن رسید دوم در زیر رسید اولی استتار شده بود.
 
با مشکوک شدن نمایندگان به این اقدام یکی از آنها درخواست رویت برگه دوم را می‌کند که با امتناع اولیه فرد فوق الذکر مواجه می‌شود اما با اصرار و سماجت نماینده مجلس مجبور به ارائه رسید دوم شده و مشخص می‌شود که محتوای این رسید اعلام انصراف از استیضاح کردان بوده که می‌خواستند به عنوان رسید پول، به امضاءنمایندگان برسانند.
 
لازم به ذکر است سایت"جهان" اخبار تکمیلی تحرکات حامیان کردان را به زودی در اختیار خوانندگان قرار خواهد داد تا چهره افرادی که در نقاب اصولگرایی حاضرند از روشهای غیر اخلاقی برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنند بر همگان روشن و مشخص شود.  
yeknafaronim - آلمان - کلن
ای پدر سوخته ها
چهار‌شنبه 8 آبان 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
این است سند جعلی بودن اسلام و اسلامی عدل و مدلو وووو
چهار‌شنبه 8 آبان 1387

mitraa - فرانسه - پاریس
واقعا که!باز خوبه یکی عقل داشته خواستار رسید دوم شده.
چهار‌شنبه 8 آبان 1387

طوفان - نروژ - اسلو
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
گل بود به سبزه نیز اراسته شد.
محمود سپورچیان (احمدی نژاد ) کلاهت رو بزار بالاتر
چهار‌شنبه 8 آبان 1387

odin - بلژیک - انتورپن
والا ادم از اینهمه وقاحت شاخ در میاره دیگه حتا تظاهر هم نمیکنن. علنا میگن قلدر و دزد و جنایتکار و خلافکاریم. به قدرت رسیدیم .بلد نیستیم حکومت کنیم. ولی دزدی و سو استفاده بلدیم. به هیچکس هم مربوط نیست.
این داستان زندگی ما ایرانیهاست و هنوز بعد از سی سال نتونستیم زور و عقلمون را بذاریم روهم که اینها را بیرون کنیم.چون این تنها راهشه.
چهار‌شنبه 8 آبان 1387

agrin - استرالیا - سیدنی
بلاها، غارتها و چپاولهایی که این جلاد در حق مردم کردستان انجام داد کم از جنایات خلخالی ملعون نیست. یکی ازاون مارهای خوش خط و خال نظام این رحیمی.
پنج‌شنبه 9 آبان 1387

p-pari - فرانسه - پاریس
عجب کلک بی شرمانه ای میخواستن بزنن ولی کور خوندن
پنج‌شنبه 9 آبان 1387

salamiran - ایران - شیراز
جهت وقوف به ناکامل و تحریفی بودن این خبر به خبر دیگری در همین سایت با عنوان « توضیحات حیدرپور درباره چک 50 میلیون ریالی مدیر کل دفتر دولت در مجلس » مراجعه شود . این نمایندگان اقلیتی که سعی در هوچیگری علیه آقای دکتر احمدی نژاد دارند با این شانتاژ تنها گیج و منگ بودن خود را اثبات کرده اند !
پنج‌شنبه 9 آبان 1387

بابک - ایران - سبزوار
اقای sarab22 - المان - دوسلدورف
اسلام ربطی به این دزد ها ندارد سوئ استفاده نکن بیش از یک میلیارد مسلمان وجود دارد یعنی انها اشتباه می کنند و تو یک نفر درست می گویی ...
پنج‌شنبه 9 آبان 1387

reza74 - -
...نجاست و دار دستش و طرفدارانش .. به خدا هیچکس بهتر از اینها نمی تونست ماهیت واقعی نظام اسلامی ایران و رهبر تریاکی این نظام آفت المال را بر ملا کنه. به هر حال شاید این سی سال و سی سال دیگه لازم باشه تا مامردم ایران این اسلام ساخته شده به دست آخوندها را بشناسیم حافظ شیرازی گفت
زاهدان کین جلوه در محراب منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر میکنند
من رضای شیرازی میگم
زاهدان را از برای کار دیگر خلوتی در کار نیست
جلوه را هم نیز بر روی محراب و منبر می کنند
-----------------------------
کاربر گرامی
لطفا نام شهر و کشور محل زندگی خود را به فارسی بنویسید.
باتشکر
پنج‌شنبه 9 آبان 1387

شهرام ایران - ایران - تهران
هر چی امدم توهین نکنم نظر شخصیم رو بنویسم زبانم قاصره فقط می تونم بگم دیگه شورشو دراوردن.
پنج‌شنبه 9 آبان 1387

roshaanak_alman - آلمان - برلین
این که کار عجیبی نیست. عمال حکومت تروریستی در فریب دادن افکار عمومی بارها از این روشهای کثیف استفاده کرده اند. و توانسته اند سالها بر این مردم حکمرانی کنند.
پنج‌شنبه 9 آبان 1387

ایران تالش - ایران - ماسال
با کار اینها اسلام در خطر است
جمعه 10 آبان 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.