سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸ مارچ ۲۰۰۸
آتش سوزی مرگبار برای دریافت بیمه 800 میلیون تومانی
تحقیقات درباره یک حریق مرگبار در شرق تهران فاش کرد دو شریک برای دریافت حق بیمه انبار خود را به آتش کشیده و باعث مرگ شریک دیگرشان شده اند.به گفته محمدحسین شاملو -بازپرس ویژه قتل تهران- عمدی بودن آتش سوزی در انبار لوازم الکتریکی قطعی شده و دو شریک متوفی که قربانی نقشه یی به سبک سریال های پلیسی شده است، در بازداشت به سر می برند.
وقوع حریق
بعدازظهر روز 28 تیرماه با زبانه کشیدن شعله های آتش از انبار لوازم الکتریکی، شاهدان در تماس با مرکز 125 درخواست کمک کردند. ساعتی بعد هنگامی که امدادگران سازمان آتش نشانی توانستند حریق را
فرو بنشانند برای اطمینان از اینکه آتش زیر خاکستر نمانده است وارد انبار شدند و در میان خرابه ها شیء مشکوکی را مشاهده کردند. این شیء، جسد مردی بود که کاملاً سوخته و از بین رفته بود. دقایقی طول کشید تا موضوع از طریق ماموران نیروی انتظامی به بازپرس شاملو اطلاع داده شود و وی به همراه اکیپی از کارآگاهان و تیم ویژه بررسی صحنه جرم در محل حادثه حضور یابد. آنچه که به عنوان نخستین سطرهای این پرونده ثبت شد هویت متوفی به نام فرهاد و ساعت و نحوه وقوع و مهار آتش بود و افسر جنایی نوشت فرهاد به همراه دو نفر دیگر در انبار شریک بوده است.هنوز تیم بررسی صحنه جرم از انبار خارج نشده بود که جعبه فیوزها توجه همه را به خود جلب کرد. فیوزها به گونه یی دستکاری شده بود که از هر نظر احتمال اتصال، جرقه و شروع آتش وجود داشت.جسد سوخته و فیوزهای دستکاری شده دو قطعه پازلی بود که بازپرس شاملو را مجاب کرد مرگ فرهاد را پرونده یی جنایی بداند. او طی دستورهایی از کارآگاهان و آتش نشانان خواست به صورت موازی به تحقیق درباره علت این حریق بپردازند و مشخص کنند آیا آتش به عمد به پا شده، یا زبانه کشیدن شعله ها حاصل یک حادثه و اتفاق بوده است.
اعلام گزارش
چندی بعد افسر پرونده با حضور در شعبه اول دادسرای جنایی نتیجه تحقیقات خود را گزارش داد. انبار لوازم الکتریکی تا سه ماه پیش از حادثه تا سقف 500 میلیون تومان بیمه بود اما چند روز قبل از حریق، مبلغ بیمه از سوی سه شریک به 800 میلیون تومان افزایش یافته بود و همین امر شائبه عمدی بودن آتش سوزی را قوت بیشتری می بخشید. هنوز پلیس کاوش های خود را به پایان نرسانده بود که نامه یی از سازمان آتش نشانی به دست بازپرس شاملو رسید. در این نامه قید شده بود آتش سوزی در انبار لوازم الکتریکی قطعاً عمدی است و فرد یا افرادی با پاشیدن مایع اشتعال زا روی وسایل انبار حریق به پا کرده اند. پس از آن بود که دو شریک فرهاد که خود نیز در حادثه مجروح شده بودند به عنوان متهم بازداشت شدند.
آخرین تحقیقات
بازپرس شاملو دیروز درباره آخرین نتایج به دست آمده از این پرونده پیچیده گفت؛ در بخشی از مدارک به دست آمده مطالبی وجود دارد مبنی بر اینکه حریق برای استفاده از خسارت بیمه آتش سوزی ترتیب داده شده است.وی افزود؛ طبق نقشه پیدا شده از محل حادثه، شرکا قصد داشتند با دستکاری مدار برق، آتش سوزی راه بیندازند اما بعداً تصمیم شان را تغییر دادند و با پاشیدن مواد اشتعال زا در نقاط مختلف ساختمان کارشان را انجام دادند. بازپرس ویژه قتل تهران با بیان اینکه دو مجروح حادثه به عنوان مظنون بازداشت هستند، اظهار کرد؛ آنچه از مجموع تحقیقات تا این مرحله به دست آمده حکایت از آن دارد که ظاهراً خود مقتول با دو نفر دیگر در طراحی ماجرا نقش داشته اما دو شریک وی به او نیز رودست زدند و تصمیم گرفتند خودشان خسارت بیمه را دریافت کنند که به همین سبب موجب قتل فرهاد شدند. وی افزود؛ اگر مشخص شود فرهاد خود در جریان حادثه بوده و شخصاً مسبب مرگش شده، اتهام قتل عمد متوجه دو نفر دیگر نخواهد بود اما فعلاً دو مظنون به اتهام قتل و شروع به کلاهبرداری از بیمه در بازداشت هستند تا تحقیقات تکمیلی زوایای پنهان این معما را آشکار کند.
| ava.s - آلمان - دوسلدورف |
واقعا که !!! |
یکشنبه 28 مهر 1387 |
|
| dokhteiran - دانمارگ - وایله |
ای وای از حرص وطمع |
جمعه 3 آبان 1387 |
|