نجات دختر جوان از تله مرگبار پسر دانشجو

نجات دختر جوان از تله مرگبار پسر دانشجو
 
 پسر دانشجویی که با هدف انتقام جویی نقشه قتل دختری جوان و خودکشی خودش را طراحی کرده بود، در رسیدن به خواسته مرگبارش ناکام ماند و دستگیر شد.

ساعت 18 روز 14 شهریورماه ماموران کلانتری 20 اصفهان از طریق مرکز فوریت های پلیسی مطلع شدند در محدوده استحفاظی شان تیراندازی رخ داده است. آنها بلافاصله به محل حادثه رفتند و به بررسی ماجرا پرداختند. شاهدان عینی توضیح دادند پسری با موهای بلند پس از حمله به یک دختر جوان قصد داشت با سلاح گرم خودش را نیز از پای درآورد که به خاطر ازدحام جمعیت موفق به این کار نشد و فرار کرد. پس از روشن شدن بخشی از ماجرا گروهی از ماموران به بیمارستان آیت الله کاشانی که دختر مصدوم در آنجا بستری بود، رفتند و گروهی دیگر با جست وجوی دقیق در محدوده وقوع جرم به تلاش برای دستگیری پسر موبلند پرداختند.

در شرایطی که دختر مجروح به نام محبوبه با تلاش پزشکان از مرگ گریخته بود، پلیس توانست متهم را دستگیر کند. این جوان 20 ساله که حسین نام دارد و دانشجوی رشته برق است به محض انتقال به پلیس آگاهی جرمش را پذیرفت و از نقشه خونین خود پرده برداشت. او گفت؛ من چهار سال پیش با محبوبه آشنا شدم و با او رابطه دوستانه برقرار کردم. عشق و علاقه ما به حدی رسید که تصمیم گرفتیم با هم ازدواج کنیم اما به تدریج فهمیدم محبوبه دختر دلخواه من نیست. او خیلی مغرور بود و اصلاً به خواسته های من توجه نمی کرد. دلسردی من از محبوبه سبب افسردگی و مشکلات دیگری برایم شد و در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهتر است با او قطع رابطه کنم. حسین ادامه داد؛ پس از آن در تلاش برای برقراری رابطه با دختری دیگر بودم. روزها با یکی از دوستانم که خودرو دارد در خیابا ن ها پرسه می زدیم تا سوژه یی مناسب پیدا کنم و اتفاقاً با دختری نیز دوست شدم، اما او هم به خواسته های من اعتنایی نداشت و از وی جدا شدم. در همین اوضاع و احوال بود که به شدت احساس افسردگی و یأس می کردم و به این فکر افتادم از محبوبه انتقام بگیرم. این دختر مدت ها فکر مرا به خود مشغول و با احساساتم بازی کرده بود و باید سزای این کارش را می دید. البته هدفم فقط کشتن او نبود بلکه می خواستم به زندگی خودم هم پایان دهم، به همین خاطر نقشه یی طراحی کردم و پس از تماس با محبوبه از او خواستم برای پس گرفتن وسایلش که نزد من مانده بود یک ملاقات ترتیب دهد. او نیز پذیرفت.متهم در ادامه اعترافاتش گفت؛ مدت ها قبل از کرمانشاه یک قبضه کلت کمری خریده بودم. روز قرار آن را به همراه یک قبضه چاقو برداشتم و در محل ملاقات منتظر محبوبه ماندم. به محض دیدن او نتوانستم خودم را کنترل کنم و بلافاصله با چاقویی که زیر پیراهنم پنهان کرده بودم به وی حمله کردم و چند ضربه زدم. پس از آن سلاح را بیرون کشیدم تا خودم را بکشم اما ظاهراً در آن شلوغی کسی مانع شد و تیر شلیک شده به من اصابت نکرد. در همان حال که محبوبه خون آلود روی زمین افتاده بود، سلاحم را به گوشه یی پرت کردم، با چاقو ضربه یی به خودم زدم و فرار کردم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عبرت این متهم پس از تشریح جزئیات واقعه با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس پرونده راهی زندان شد
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
عاقبت فساد و گناه رابطه نامشروع همینه که دیدید!
سه‌شنبه 2 مهر 1387

Shayan8888 - ایران - تهران
بابا این دیگه چه خلیه! با کلت میزدی دخلشو می‌اوردی بعد با چاقو خودتو زخمی میکردی!
سه‌شنبه 2 مهر 1387

elora - نروژ - اسلو
شهر در دست دیوانگان.برنامه هر شب سینماهای ایران و جهان.
سه‌شنبه 2 مهر 1387

TAAT - ایران - اردبیل
وقتی روابط دختر و پسر را برای آنها آموزش ندهیم و بجای حل علمی این موضوع توسّط متخصصین جامعه شناسی ،صورت مسأله را پاک کنیم و اساس چنین حرکاتی را شیطانی بدانیم و منکر شویم،نتیجه همان میشود که میبینیم. اگر باور داشته باشیم که مسائل جنسی در ایران هیچوقت تعریف علمی و اصولی نمیشوند و هیچکدام از مردان و زنان ایرانی در مورد یکی از مهمترین مسائل زندگیشان یعنی نیازهای جنسی و ابعاد مختلف آن عملاً هیچگونه آموزشی اصولی و علمی را در هیچ دوره ای از زندگیشان نمی بینند، آن وقت متوجه میشویم که پاک کردن صورت مسأله ،فقط نابسامانیهای اجتماعی این پدیده را افزایش خواهد داد.
سه‌شنبه 2 مهر 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
خدا به ادمهای .... عقل بده.البته اگر خدا خودش عقل داشت .انسان را طوری دیگر می افرید.
سه‌شنبه 2 مهر 1387

babamiya - ایران - تهران
این هم شد بهانه برای ادم کشی؟؟؟؟؟بعد اقایون میفرمایند کار فرهنگی میکنند در دانشگاهها ........دانشجوهای ما که یک مشت روان پریش هستند وای به حال بی سواتا
سه‌شنبه 2 مهر 1387

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
نهایت فساد اندیشه و تفکر.......مغز تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سه‌شنبه 2 مهر 1387

zidane010 - قطر - دوحه
Shayan8888 - ایران - تهران
خیلی باحال گفتی
واقعا چه پسر خلی
چقدر هم تلاش می کرده که دوست دختر داشته باشه
سه‌شنبه 2 مهر 1387

LoveLife - ایران - تهران
آقا بعد 2 روز آنلاین بودن متوجه شدم این محست قوزمیش یکی از کاربرای سایت هست که یه آیدی دیگه هم داره که با اون آیدیش می یاد فحش می ده به ایران!!
اگه قبول نداره 2 تا آدرس میل هاشو بدم!!
دیگه زیاد توجه نکنید بهش!!!!!
کاری ندارم نظر هاش خوب یا بده ولی جا داشت این مطلب رو بگم!!!
سه‌شنبه 2 مهر 1387

jojo666 - ایران - تبریز
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
سلام دوست من خوبه نگفتی فتوشاپه خداییش فتوشاپ بلدی؟
سه‌شنبه 2 مهر 1387

eteraaz_2 - ایران - تهران
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
... فیش پس باید از قدیم پیامبرت و اربابانت چه جوابی بدن.
سه‌شنبه 2 مهر 1387

zodiak2 - ایران - یزد
یعنی چی این حرفا؟
مثه اینکه عاشق نشدین یارو ضربه عشقی خورده و طرف میخاسته انتقام بگیره و این مسئله فقط مال ایران نیست و مربوط به همه ملتهای دنیاست
کارشو توجیه نمیکنم ولی آدم عاشق هم هیچوقت با عقل تصمیم نمیگیره اینو تو گوشتون فرو کنین و ربطی به فساد و رابطه نامشروع و خدا نداره
ای ول آقا برنامه هر شب سینماهای ایران و جهان
سه‌شنبه 2 مهر 1387

alexjun - یاز -
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
کارت درست
من با نظرت در مورد این خود فروش محسن قوز فیش - نروژ - اسلو موافقم.واقعا که اسمش براندازشه.
امریکاا
سه‌شنبه 2 مهر 1387

mlowes - امریکا - ایران
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
نه عاقبتش اینه که همون اربابت (فلاحیان) اون خانم مهماندار را کشت و یک عقب مانده ای هم مثل تو قربون صدقه اش میره چونکه میلیارد میلیارد داری میچاپی.
سه‌شنبه 2 مهر 1387

homeless - انگلستان - لندن
محسن قوز فیش-نروژ - اسلو!.... ای دستمال به دست ..... این فساد و گناه و رابطه نامشروع ... که تو ...زدی نتیجه فشار و تحمیل عقائد عقب افتاده تو و اربابهای موزدورت به مردم بدبخت ایرانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سه‌شنبه 2 مهر 1387

bazdid - سوئد - مالمو
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو عجب مملکتی داریم
چهار‌شنبه 3 مهر 1387

Alireza6211 - ایران - تهران
طفلی خواستهاش چی بوده حالا ؟!!!
شایدم دختره رفته دانشگاه پسرای خوش ... پیدا کرده و اینو بی خیالی طی کرده
بعید نیست ها
تو بعضی از این دخترا احساس محساس یخده ، تیریپ و مایه مهمه میگن پول کجاست ؟
رفیقم کلی خرج یکی کرد آخرش که به پیسی خورد ول کرد رفت
چهار‌شنبه 3 مهر 1387

mehraeen - ایران - تهران
ای پسر دیوانه زنجیری است .
چهار‌شنبه 3 مهر 1387

roshaanak_alman - آلمان - برلین
این آقا به جای این که به فکر انتقام باشه. باید به این فکر می کرد که چه رفتار اشتباهی داره که با هیچ دختری نمیتونه کنار بیاد. و سعی می‌کرد عیب خودش رو رفع کنه. اینطوری حداقل کارش به اینجاها نمی کشید.
چهار‌شنبه 3 مهر 1387

سانی - ایران - تهران
LoveLife - ایران - تهران راست می گی منم شک کردم واسه جلب توجه این حرفا رو می زنه که دلقک بازی در اره بدشم به ما می خنده
چهار‌شنبه 3 مهر 1387

amirarsalan - امریکا - لس انجلس
... گیج الان اگر این خبر خارجی بود چی میگفتی؟
عجب خر تو خری! به این می گن مملکت اخوند گزیده!
پنج‌شنبه 4 مهر 1387

ugh2008 - ایران - تهران
پسرای ایندوره مثل اروپاییها عاشق میشن وقتی به اخر کار میرسن مثل مردای 50 سال پیش عمل میکنند شایدهم بدتر ازاونا.حالا این نشد یکی دیگه
پنج‌شنبه 4 مهر 1387

mariam2000 - ایران - تهران
من که نفهمیدم این پسره خودش عاشق شده بعد رابطه رو فسخ کرده اون وقت دوباره وقتی کسی رو پیدا نکرده اومده از دوست قبلی اش انتقام گرفته ؟انتقام چی رو گرفته انتقام اینکه چرا کسی به غیر او بهش اهمیت نداده؟ عجب!!!!!!
پنج‌شنبه 4 مهر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.