کنکوری های ۸۷، قربانیان تازه

کنکوری های 87، قربانیان تازه

اعلام نتایج امسال کنکور سراسری موجب شوکه شدن بسیاری از داوطلبان و بروز حاشیه هایی از این رویداد سالانه شد.

به گزارش خبرنگار ما، بسیاری از پذیرفته شدگان کنکور نسبت به اعلام نتایح مرحله دوم اعتراض کردند.


پذیرفته نشدن برخی کنکوری ها با رتبه دو و یا سه رقمی موجب شد تعدادی از آنان با تجمع در مقابل ساختمان سنجش کشور، نسبت به این موضوع اعتراض کرده و خواستار رسیدگی به وضعیت خود شوند.


یکی از این معترضان در این رابطه گفت: رتبه پنجم هنر شده ام و زیرگروههایم همه رتبه بیست و پنجم شده اند، اما در هیچ کجا قبول نشده ام !یکی دیگر از معترضان گفت: رتبه 1560 هستم و فیزیوتراپی شیراز قبول نشده ام، اما یکی از کسانی که رتبه 1700 دارد در رشته فیزیوتراپی شیراز قبول شده است.


یک خانم معترض هم گفت:  رتبه 300 منطقه دو را کسب کرده و پزشکی اصفهان را انتخاب کرده ام، اما قبول نشده ام ولی خانمی در یزد با رتبه 700، پزشکی اصفهان قبول شده است و یا خانم دیگری با رتبه 800،  پزشکی تهران می خواند، چرا حتی نباید یزد هم قبول شده باشم؟!


موظف به اجرای مصوبه شورای عالی فرهنگی بودیم
معاون سازمان سنجش در خصوص این حاشیه ها و قصه بومی پذیری گفت: سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در پذیرش بومی دانشجو در کنکور 87 در گروههای آزمایشی تجربی، ریاضی و انسانی با توجه به گسترش رشته های آموزش عالی در این گروهها توانست 65 درصد اهداف مورد نظر را اعمال کند.
دکترابراهیم خدایی افزود: شانس قبولی داوطلبها درمحل سکونت خودشان بالارفت، ولی درغیربومی ها کاهش یافت.


وی خاطرنشان کرد: آزمون سراسری امسال نسبت به سالهای گذشته تغییراتی داشت که موجب شد مقداری در مشابهت سازی رتبه های امسال با سال گذشته تفاوتهایی ایجاد شود.


وی در خصوص پذیرشهای دانشگاههای دولتی، پیام نور و غیر انتفاعی گفت: ظرفیت دانشگاه پیام نور در کنکور امسال با در نظر گرفتن بحث افزایش کیفیت در این دانشگاه 50 هزار نفر کاهش داشت. از این رو، در کنکور امسال 228 هزار و 779 نفر در این دانشگاه پذیرفته شدند.


معاون سازمان سنجش افزود: پذیرش کنکور امسال در دوره های روزانه دانشگاههای دولتی 86 هزار و 42 نفر، در دوره های شبانه 26 هزار و 977 نفر، در دوره های نیمه حضوری یک هزار و 640 نفر، در دوره های غیرانتفاعی 90 هزار و 799 نفر، در فرهنگیان یک هزار و 94 نفر و در دوره های بین الملل نیز 1 هزار و 717 نفر بوده است.


معترضان بخوانند
خدایی درباره نحوه اعتراض داوطلبان به نتایج اعلام شده به «مهر» گفت: داوطلبانی که به نتایج اعلام شده اعتراض دارند، می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش اعتراض خود را اعلام یا اینکه به صورت پستی و مکاتبه ای اقدام کنند.وی افزود: کلیه اعتراضها تا دوهفته بررسی و پاسخ داده می شود.


معاون سازمان سنجش به داوطلبان توصیه کرد، پس از انتشار کارنامه ها و رؤیت آن، نسبت به اعتراض اقدام کنند.


کنکوری ها منتظر نوشداروی تکمیل ظرفیت باشند
خدایی درمورد زمان تکمیل ظرفیت کنکور گفت: اطلاعیه مربوط به تکمیل ظرفیت کنکور امسال 14 مهرماه در پیک سنجش منتشر می شود و داوطلبان می توانند در نیمه دوم مهرماه نسبت به انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کنند.


وی افزود: داوطلبانی که در کنکور پذیرفته شده اند نیز می توانند در انتخاب رشته تکمیل ظرفیت شرکت کنند، اما در صورت قبولی در رشته تکمیل ظرفیت، قبولی قبلی آنها باطل می شود.


ضریب بومی پذیری، معادلات داوطلبان را به هم زد
دکتر محمد محمدی اقدم، معاون سازمان سنجش نیز در گفتگو با خبرنگار ما، در خصوص طرح بومی پذیری خاطرنشان کرد: معمولاً داوطلبان رتبه هایشان را با سال گذشته مقایسه می کنند که امسال ضریب بومی پذیری تغییر کرد و موجب شد معادلات برخی داوطلبان در این مقایسه ها به هم بخورد.


وی افزود: ضریب بومی پذیری احتمال قبول شدن داوطلبان را در مناطق سکونتشان افزایش می داد. اقدم در پاسخ به این سؤال که «پس چرا خیلی از بومی ها در دانشگاه شهر خود قبول نشده اند در حالی که سال گذشته با همان رتبه و پایین تر از آن پذیرفته شده اند؟» اظهار داشت: یکی از مسائلی که این مورد را تحت تأثیر خود قرار داده، مصوبه بومی پذیری است.


وی ادامه داد: سیستمی در واحد پاسخگویی سازمان سنجش راه اندازی شده که بنا به درخواست متقاضیان و تفکیک آن، سریعتر پاسخشان را دریافت کنند.


معاون سازمان سنجش خاطرنشان کرد: گزینش، یک برنامه رایانه ای است که اجرا می شود و قرار هم نیست که خطا داشته باشد و امسال فقط تفاوت در گزینش داشتیم.


وی با بیان اینکه سازمان سنجش مجری مصوبات و قوانین است گفت: ما به تک تک معترضان پاسخ می دهیم.


کنکوری ها چوب اشتباهات وزارت علوم را خوردند
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتراضهای برخی از داوطلبان کنکور امسال، اظهار داشت: وزارت علوم در اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مرتکب اشتباه شده و اگر هم بنا بر اجرا بود، باید برای سال آینده این کار انجام می شد نه اینکه قانون پذیرش جدید دو هفته مانده به اعلام نتایج ابلاغ شود.
 
علی عباسپور تهرانی گفت: در مورد بومی شدن، شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ای داشت که البته با ابهامهایی همراه بود، به همین دلیل کمیسیون آموزش و تحقیقات نامه ای به وزارت علوم نوشت و درخواست کرد جزئیات این طرح به مجلس منعکس شود و ما اعلام کردیم نگران هستیم مبادا طریقی در پیش گرفته شود که حق عده ای از داوطلبان ممتاز ضایع شود، به همین دلیل درخواست کردیم قبل از هر کاری کمیسیون آموزش و تحقیقات در جریان قرار گیرد.


وی با بیان اینکه این طرح بدون هماهنگی با کمیسیون آموزش و تحقیقات اجرا شد، خاطر نشان کرد: امروز(دیروز) هم نامه ای تهیه کرده ایم و جزئیات طرح بومی شدن را درخواست کرده ایم و روز سه شنبه هم وزیر علوم قرار است با حضور در کمیسیون در این باره توضیح بدهد.


گفتنی است، امسال یک میلیون و 344 هزار و 978 نفر ثبت نام کرده بودند که 656 هزار و 432 نفر از مجاز شده ها فرم انتخاب رشته الکترونیکی را تکمیل کردند و طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور،  437 هزار و 69 نفر در کنکور امسال پذیرفته شده اند.

لات تحصیلکرده - ایران - تهران
با توجه به ضریب بومی پذیری کی کدام دانشگاه قبول میشه:
1- خامنه ای : دانشگاه آزاد خامنه
2- احمدی نژاد : دانشگاه هاله نور واحد شاخ آفریقا
3- بانو از امارات : دانشگاه پلی تخمیک جبل علی
دوشنبه 18 شهریور 1387

saghar61 - ایران - تهران
عکسه از همه چیز جالبتره
دوشنبه 18 شهریور 1387

samanz63 - ایران - تهران
سلام
دیگه مردم باید به این حق خوریها عادت کنند.بهمن ماه 86 بری دکترا آزمون دادیم وبعد از 8 ماه هنوز جوابهای کنکور اعلام نشده و فقط رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفته اگر کسی قبول بشه از طریق تلفن اعلام میکنیم و هیچ کارنامه ای برای کسی صادر نمیشه....
به نظر شما این کسانی که قرار بهشون تلفن بشه کسانی غیر از نور چشمی ها هستند؟؟؟؟؟
من با وجود سختی هایی که برای درس خواندن و رسیدن به این مرحله کشیدم با وجود این حق خوری چندان ناراخت نیستم چون اعتقاد دارم که:
از ماست که بر ماست........
این جسارت مسوولان نتیجه بی لیاقتی ماست.
دوشنبه 18 شهریور 1387

bluestar - ایران - تهران
به تمام داوطلبانیکه قبول نشده اند تبریک می گویم .به خصوص به کسانی که حقشان خورده شده و به نوعی توفیق اجباری نصیبشان شده است. چون گذراندن 4 سال از اوقات گرانبهای جوانی در دانشگاههای ایران چه دولتی و چه آزاد وقت تلف کردن است.بازار کار بیداد می کند. از همین حالا به دنبال یک کار و کاسبی آبرومند و پول درآوردن باشید.
دوشنبه 18 شهریور 1387

zpirooz - آلمان - آخن
احتمالا این دختره که خوابیده پزشکی دانشگاه بهشتی یا الکترونیک شریف آورده
سه‌شنبه 19 شهریور 1387

amirpersia - سوئد - استکهلم
bluestar - ایران - تهران
با شما در این مورد موافقم. قبلش ادم فکر میکنه چه خبره/در صورتی که اخر سر تازه میفهمی چه کلاهی سرت رفته!
سه‌شنبه 19 شهریور 1387

khorshid12 - کانادا - کانادا
من نمیدونم بومی پذیری چه ربطی داره آخه اونی که رنبه 5 داره به فرض بگیم تهران 10 درصد از شهر های دیگه بگیره و 10 نفر بخواد بعد رتبه 5 یعنی نبایئد جز 10 نفر باشه
معاون یا هر کوفتی آخه خر خودتی مرتیکه مگه با بچه طرفی
میدونید چطور شده
در انتخاب ها اول بچه شهید ها و جانباز ها و پارتی کلفت ها انتخاب
بعد همینطوری الکی یکی را یک جا انداختن رفته
هیچ دقتی نشده .حالا که گندش در اومده الکی میگن بومی
پارتی
حق خوری
بی بند و باری
عقده ای بازی
توی این کشور بی صاحب بیداد میکنه
توصیه دارم به همه از کشور فرار کنید
من به شخصه افتخار میکنم بگم من کانادایی هستم و
افتخارمه که به کانادا خدمت کنم
حالا بگین بی غیرت
منم میگم باشه
ولی از این کشور خسته شدم
همش عزا داری
اسلام
کوفت
حق کشی
فرار کنید از این کشور ....................................
سه‌شنبه 19 شهریور 1387

mostafa-naghdi - ایران - اصفهان
bluestar - ایران - تهران
من باهات موافقم من الان مدرک لیسانس کامپیوتر دارم اما با مدرک دیپلم ریاضی توی پست بانک کار می کنم.
سه‌شنبه 19 شهریور 1387

klcc - مالزی - کوالالامپور
برادر bluestar عزیز :
میشه بگی تو به کدوم صراط مستقیمی !؟
سه‌شنبه 19 شهریور 1387

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
آخر احمق ها چشمهایتان را باز کنید. پایتان را از آن خراب شده بیرون بگذارید. دنیا را ببینید. دنیا در حال کوچک تر شدن است. مرزها برداشته می شود. در تمام دانشگاه های اروپا از دانشجوی برزیلی گرفته تا نیوزلندی در کنار هم درس می خوانند. شما یک مشت احمق ابله در بین استان های کشور خود بومی سازی می کنید؟ از بس کج خیال و نفهم هستید. از بس ریگ در کفش دارید و می ترسید که خدای نکرده مسافرت یک دانشجوی دختر و سکونتش در نقطه ای دیگر که اقا بالا سر مربوطه در آن حضور نداشته باشد، ... اسلام را به خطر بیندازد.
سه‌شنبه 19 شهریور 1387

shir o khorshid - ایران - اصفهان
اینا که نوشتن نداره ما عادت داریم ما مدتهاست سوار شدن را فراموش کرده ایم و به سواری دادن راضی هستیم فقط شلاق نزنید خودمان راه میرویم
سه‌شنبه 19 شهریور 1387

parinaz87 - المان - کلن
bluestar - ایران - تهران
واقعا راست می گی
خوبه که دخترها تعدادشان خیلی زیاد تر از پسران هست اما باید دید لیسانس شده یکی از اسباب جهزیه دختران ایران که مثل هر وسیله ای دیگه که می زارن تو جهزیه اشان شاید اصلا استفاده هم نکنند اما دارن اش
برای نشاندن دادن که اره من هم لیسانس دارم
بعد از طرفی اگر نداشته باشی می گن پس این خیلی کدن و خنگ بوده
باید فرهنگ تفکر تو ممکلت ما عوض بشه که هر کسی با هر شغلی داره دارای یک منزلت اجتماعی باشه و محترم و از طرفی حرفه و توانایی ادم ها در داشتن یک فنی یا حرفهای مهم باشه نه یک مشت دبپلم که اخر هم نتونی استفاده کنی یا اصلا براش شغلی نباشه
اون همه سال تو ایران درس خوندم پشت کنکور چه سختی ها را تحمل کردم اما تازه وقتی اومد م این ور رفتم دوباره درس خوندم و یک حرفها ی یاد
گرفتم که کار براش باشه حالا زبان مهم نیست مهم کار بعد ش هست که باید یک دوره ای یا یک حرفه را بلد باشی
چهار‌شنبه 20 شهریور 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.