فیلم گلشیفته فراهانی وارد بازار قاچاق شد

فیلم گلشیفته فراهانی وارد بازار قاچاق شد

حرف و حدیث های ایجاد شده برای رفتن یا نرفتن "گلشیفته فراهانی " به خارج از کشور، پای فیلم قبلی و اکران نشده این بازیگر با عنوان "نیوه مانگ" ساخته بهمن قبادی را به بازار قاچاق کشاند.

به گزارش ایرنا،این فیلم که پیشتر ساخته شده و به خاطر برخی مشکلات مضمونی و روایی هنوز مجال اکران نیافته، ظرف روزهای اخیر و توسط شبکه قاچاق با بهره گیری از رسانه شایعه وارد بازار زیرزمینی فیلم شده است .

به عقیده بسیاری از کارشناسان،پرداخت غیرحرفه ای برخی مطبوعات و سایت های اینترنتی به گلشیفته فراهانی در دو هفته گذشته، به قاچاقچیان پس از دوره ای خاکستر نشینی، جسارت عرض اندام داده است.

هرچند عرضه غیرمجاز فیلم نیوه مانگ پس از گذراندن یک تور دو ساله در جشنواره های خارجی و مجامع مختلف سینمایی، خود قابل بررسی است.

ورود این فیلم توسط سوداگران به شبکه قاچاق پس از آرامش نسبی بوجودآمده در پی فعالیت های ستاد مبارزه با عرضه غیر مجاز فیلم های سینمایی، معنا دار و به نوعی اعلان جنگ به دست اندرکاران این ستاد که متشکل از مدیریت سینمایی، نیروی انتظامی، قوه قضائیه و تهیه کنندگان سینمایی است، ‌می دهد.

ستاد مبارزه با عرضه غیر مجاز فیلم های سینمایی در طول یکسال گذشته با برنامه ریزی و نظارت مستمر و برخورد مناسب با قاچاقچیان، روند پرشتاب این پدیده مذموم فرهنگی را کنترل و هدایت بازار عرضه فیلم را بر عهده گرفته است به نحوی که در طول ماههای گذشته هیچ یک از فیلم های اکران شده ایرانی، مجال عرضه در شبکه غیر مجاز را نیافتند.

به عقیده کارشناسان، حرکت مشکوک و معنادار جریان ناسالم عرضه غیر مجاز فیلم در تکثیر و توزیع فیلم نیوه مانگ فارغ از حرف و حدیث های ایجاد شده برای هنرپیشه آن در طول دو هفته گذشته، تلاشی مذبوحانه برای کمرنگ کردن توفیق مبارزه با قاچاق فیلم در سطح کشور تلقی می شود.

فیلم نیوه مانگ ساخته بهمن قبادی، به دلیل حساسیت های کاذب ایجاد شده روی یکی از هنرپیشه های آن این روزها روی بساط سی دی فروش ها به طور نهان قرار گرفته و بازی این هنرپیشه ایرانی در یک فیلم آمریکایی به عنوان محور تبلیغی برای فروش نیوه مانگ به مخاطبین استفاده می شود.

فیلم نیوه مانگ داستان، "مامو"، نوازنده‌ پیر و سرشناس کردستان است که همراه فرزندانش سفری را برای اجرای کنسرت در عراق پس از صدام آغاز می‌کند. در این سفر، کاکو مرد میان‌سالی که خود را ارادتمند مامو می‌داند، به عنوان راننده و با اتوبوسی که از دوستش قرض گرفته است، او را همراهی می‌کند. مامو یکی‌یکی فرزندانش را که در نواحی مختلف زندگی می‌کنند جمع می‌کند، اما آخرین پسرش پیش از سوارشدن به اتوبوس از پدر می‌خواهد دقایقی از ماشین پیاده شود. پسر به مامو می‌گوید که "پیر" روستا گفته که بهتر است مامو به این سفر نرود زیرا هنگامی که ماه کامل شود برای او اتفاقی خواهد افتاد.
هدیه تهرانی ،‌گلشیفته فراهانی، فرزین صابونی ، حسن پور شیرازی و حسن غفاری در این فیلم ایفای نقش کردند.

markez - لبنان - بیروت
فیلمى است که واقعا درد بعضى از قومها رو بازگو میکنه. مرسى بهمن و مرسى گلشیفته و بقیه
پنج‌شنبه 14 شهریور 1387

عبدالکوروش1 - ایران - کامبادن
نیوه مانگ ( نیمه ماه ) یکی از ارزشمند ترین و زیبا ترین اثار سینمایی جهانه این فیلم با بازی خارق العاده گلشیفته فرهانی هدیه تهرانی و حسن غفاری هر انسان ازاد و با احساسیو تحت تاثیر قرار میده
این فیلم به سفارش کشور اتریش و با مشارکت ایران و فرانسه به مناسبت 250 سالگی موتزارت ساخته شده فیلیمی که در استانبول فاشیست های ترک رو ازار داد اما باعث همدردی ترک ها با کردها شد
فیلمی که جیم جارموش 2 بار در هنگام اکرانش در سن سباستین به گریه افتاد
این فیلم فقط یک فیلم نیست فریاد مردم کرد است جایی که ماموستا در داخل تابوت در حالتی نیمه جان در بین مرز سه کشور ایران ترکیه و عراق اواره و سرگردان مانده و پسرش نمی داند جنازه پدر را به کدام سرزمین بکشاند بی وطنی و سرگردانی مردمی را به نمایش می گذارد که اصیل ترین و نجیب ترین مردم منطقه هستند
جمعه 15 شهریور 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.