۱۰۷ دختر خردسال در تله دزدان جواهر

107 دختر خردسال در تله دزدان جواهر

اعضای یک شبکه سرقت که جواهرات بیش از صد کودک را دزدیده بودند به دام افتادند.


به گزارش خبرنگار ما اعضای این باند در پارک ها و مکان های خلوت منطقه ملارد ،مارلیک و شهریار به کمین کودکان می نشستند، به بهانه های مختلف آنها را فریب می دادند و در موقعیتی مناسب جواهرات شان را سرقت می کردند.تلاش های پلیس برای شناسایی اعضای این شبکه زمانی آغاز شد که مردی به همراه دختر پنج ساله اش سراسیمه خود را به کلانتری 17 مارلیک رساند و از سرقت گردنبند او خبر داد. این مرد به افسر نگهبان کلانتری گفت؛ چند ساعت قبل دخترم نگار به همراه چند نفر از بچه های فامیل که در خانه ما مهمان بودند برای بازی به کوچه رفت. به رغم اینکه دخترم یک گردنبند طلا به گردن داشت من و مادرش به خاطر اینکه بچه ها با او بودند نگرانی در این مورد نداشتیم و خیال مان راحت بود. بازی بچه ها حدود یک ساعت طول کشید اما وقتی که به خانه برگشتند متوجه شدیم گردنبند نگار به گردنش نیست. البته با این تصور که گردنبند در خانه گم شده همه جا را گشتیم اما اثری از آن پیدا نشد تا اینکه دخترم گفت گردنبند را یک مرد جوان با دادن یک شکلات از او گرفته است. دختر برادرم نیز که همراه نگار بود، گفت؛ مرد جوانی که سوار موتور سیکلت بود دو شکلات به آنها داد و با این ترفند توانست گردنبند نگار را از گردنش باز کند.

به دنبال اعلام شکایت این مرد پرونده یی تشکیل شد اما از آنجا که هیچ کس به جز چند کودک خردسال نتوانسته بود چهره سارق را ببیند تحقیقات پیشرفت چندانی نداشت.

چند روز بعد مردی طی یک شکایت از مفقود شدن چند ساعته دخترش خبر داد. او گفت؛ صبح امروز- روز حادثه- دخترم برای بازی به پارک روبه روی خانه مان رفته بود اما پس از چند ساعت خبری از او نشد و وی به منزل بازنگشت. تاخیر دخترم باعث نگرانی ام شد. به همین دلیل به پارک رفتم اما او را نیافتم. هرجایی را که فکر می کردم دخترم به آنجا رفته باشد جست وجو کردم. حتی به خانه چند نفر از هم بازی هایش رفتم اما هیچ کدام اطلاعی از او نداشتند. در حالی که بی خبری از سرنوشت بچه ام سخت برآشفته ام کرده بود به خانه برگشتم و با تمام فامیل تماس گرفتم تا شاید آنها اطلاعی از دخترم داشته باشند. این تماس ها چند ساعتی طول کشید. وقتی از همه جا ناامید شدم تصمیم گرفتم موضوع را از طریق پلیس و بیمارستان ها دنبال کنم اما درست در همان لحظات فرزندم را در حالی که به شدت گریه می کرد، پشت در خانه دیدم. او گفت صبح که برای بازی به پارک رفته بوده دو نفر وی را به زور سوار موتور کردند، به ساختمانی نیمه کاره بردند، کتکش زدند و سپس دو حلقه النگو و گردنبندش را از او گرفتند.

با اعلام این شکایت مورد دیگری از سرقت جواهرات کودکان در کلانتری 17 مارلیک به ثبت رسید و ماموران با بررسی هردو پرونده این فرضیه را مطرح کردند که سرقت ها توسط یک گروه انجام شده است. از آنجا که احتمال داشت هر لحظه مورد دیگری از سرقت جواهرات کودکان رخ دهد و بیم آن می رفت که سارقان هنگام دزدی به طعمه های خردسال شان آسیب وارد کنند، اکیپی ویژه پیگیری این دو سرقت را برعهده گرفت.تحقیقات شبانه روزی افسران پلیس سرانجام باعث به دست آمدن سرنخ هایی از عاملان این سرقت ها شد. ماموران در بررسی های خود به دو نفر در این خصوص مظنون شدند و یکی از آنها به نام شهرام- 23 ساله - را دستگیر کردند. این متهم هنگامی که پشت میز بازجویی نشست به سرقت جواهرات کودکان اقرار کرد و گفت با همدستی دو نفر دیگر به نام های آرش و حسین دختران دو تا هفت ساله یی را که طلا و جواهر همراه شان بود در محدوده شهرهای ملارد، مارلیک و فردیس شناسایی می کردند و در فرصتی مناسب جواهرات شان را می ربودند. او همچنین اقرار کرد تاکنون طلاهای 107 کودک را با همدستی دوستانش سرقت کرده است. در پی این اعترافات دو سارق دیگر نیز دستگیر شدند. آنها اقرار کردند در برخی موارد طعمه هایشان را می ربودند و پس از سرقت طلاهایشان آنها را مورد ضرب و جرح قرار می دادند و در محل خلوتی رهایشان می کردند. این متهمان اکنون در بازداشت به سر می برند.

Candy - کانادا - کانادا
بیچاره این بچه ها باید تاوان بی عقلی مادراشونو پس بدن. آخه من نمیدونم یه دختر بچه طلا میخواد چیکار؟ به کی میخواد پزشو بده که این مادران بی عقل تو این ناامنی این طفل معصومارو طعمه گرگای وحشی که بخاطر 1000تومن هرکاری حاضرن بکنن قرار میدن. اینان جز‌ء مادران نمونه هستند!
سه‌شنبه 12 شهریور 1387

bluestar - ایران - تهران
تقصیر پدر مادر بچه هاست . بستن جواهرات گران بها به کودکان ممکن است باعث مرگ آنها شود.
سه‌شنبه 12 شهریور 1387

Awin - اسکاتلند - گلاسکو
مقصر اصلی پدر ومادران این کودکان هستند چراکه با اینکه مطلع هستند که افراد بزهکار و دزد در اجتماع زیاد هستندباز بی احتیاطی می کنند وبچه هایشان را در داخل کوچه وخیابان رها می کنند.انهم با چه وضعی با اویرون کردن طلا و جواهر که به نظر من علتی جز فخر فروشی وچشم هم چشمی نیست چیزی که درجامعه بیداد می کند.
سه‌شنبه 12 شهریور 1387

mahmod-ahmadinajad - انگلستان - لندن
وقتی تفریحات سالم در جامعه نباشه و همچنین بیکاری در جامعه بیداد کنه معلوم هست که افراد جوان بخصوص در این سن بخاطر پول دنبال اینکارها می روند یا باید معتاد باشند یا سارق پس مشکل از دولت هست نه ملت.
سه‌شنبه 12 شهریور 1387

shahram257 - ایران - تهران
اینجوری که شماها نوشته اید / قابل توجه مامورین نیروی انتظامی دزدهای معصوم وبی گناه را ول کنید مادر و پدرهایشان گناه کاران!!!
چهار‌شنبه 13 شهریور 1387

siajon - انگلستان - بریستول
shahram257 - ایران - تهران
دمت گرم باحال گفتی مگه گردنبند یه بچه چقدر ارزش داره تازه از کی تا حالا مرغه رو عوض روباهه کتک میزنن
چهار‌شنبه 13 شهریور 1387

Candy - کانادا - کانادا
وقتی دریا طوفانیه این ناخداست که باید کشتی و جونه مسافراشو نجات بده. آلان وضعیت مملکت ما هم از صد تا طوفان بدتره. در اینکه دزدی کار پسندیده ای نیست و اینکه چرا آقایون دزدا این کارهای زشت و انجام دادن بحثی نیست چرا که دلیلش معلومه بیکاری٫ فقر٫ جنون و ... پس تو این طوفان آدم باید عاقل باشه و جون خودشو عزیزاشو محافظت کنه. اون مادری که با علم به وجود چنین حوادثی بازم بچه از همه جا بیخبرشو تنها و با یه تیکه طلای هرچند ناچیز میفرسته بیرون از خونه نباید بهش گفت مادر نمونه و بهش مدال داد. درآینده وقتی این بچه ها بزرگ بشن و از این بابت ناراحتی روحی بگیرن هیچوقت نمیگن دزدا بد بودن٫ میگن مادر و پدرمون حماقتکار بودن.
پنج‌شنبه 14 شهریور 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.