آب منجمد شده در بطری‌های پلاستیکی خطرناک است

آب منجمد شده در بطری‌های پلاستیکی خطرناک است

مدیرکل نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت، با توصیه به هموطنان جهت پرهیز از انجماد آب‌های نگهداری شده در ظروف PET ( پلی اتیلن تری فتالات) اعم از آب‌ آشامیدنی و معدنی، گفت: در صورت عدم رعایت این توصیه مخاطراتی سلامت مصرف کننده را تهدید می‌کند.

دکتر هدایت حسینی، در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با این توضیح که طراحی اولیه این ظروف به نحوی است که در صورت انجماد آب، بر اثر بروز تغییراتی در پلیمرهای این ظروف مواد ناخواسته‌ مضری وارد آن می‌شود، اظهار کرد: از این رو توصیه ما به هموطنان پرهیز از انجماد آب‌ها در ظروف پت است.

وی، افزود: این ظروف صرفا برای نگهداری آب در درجه حرارت یخچال (0 تا 4 درجه سانیتگراد) طراحی شده‌اند؛ به عبارتی طراحی آنها برای شرایط سرد و خنک است، نه انجماد.

مدیرکل نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت، درعین حال بسته‌بندی آب‌های معدنی و آشامیدنی را جزو مناسب‌ترین و سالم‌ترین نوع بسته بندی‌ها برشمرد و افزود: چنانچه این قبیل آب‌ها در شرایط عادی نگهداری شود خطری مصرف کننده را تهدید نمی‌کند.

دکتر حسینی، با بیان این که آب‌های نگهداری شده در ظروف پت بر دو قسم آشامیدنی و معدنی است، در پایان یادآورشد: آب‌های آشامیدنی به لحاظ میکروبی و شیمیایی بررسی می‌شوند و به آب‌های معدنی پس از اثبات معدنی بودن مجوز عرضه صادر می‌شود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.