عکسبرداری عجیب از دختران در خیابان

عکسبرداری عجیب از دختران در خیابان

عکسبرداری دو جوان از زنان و دختران در مرکز پایتخت، آنها را به دادسرای جنایی تهران کشاند.

صبح روز شنبه 11 اسفند، دختر جوانی وحشتزده و هراسان خود را به مأموران پلیس در حوالی میدان انقلاب تهران رساند و در حالی که دو مرد جوان را با اشاره دست نشان می‌داد به ماموران گفت آنها با دوربین‌های تلفن همراه خود از دختران و زنان جوان عکسبرداری می‌کنند.


با این گزارش، ماموران به سرعت دو مرد جوان را دستگیر کرده و در بازرسی از آنها متوجه شدند که ادعای دختر جوان واقعیت داشته است.

با انتقال متهمان به اداره 12 آگاهی پایتخت، در بازرسی کارت حافظه تلفن همراه‌ آنها، ماموران با عکس ده‌ها دختر و زن جوان مواجه شدند که متهمان با دوربین خود به‌صورت مخفیانه از آنها در خیابان عکس گرفته بودند.

دو متهم بعد ازانتقال به دادسرای جنایی تهران در دفاع از خود به قریشی‌زاده - دادیار شعبه 6 - گفتند که انگیزه خاصی از عکسبرداری نداشته‌اند و تنها می‌خواسته‌اند کیفیت دوربین تلفن همراهشان را امتحان کنند.

با این ادعای عجیب متهمان، دادیار پرونده برای بررسی‌های تخصصی و افشای راز عکس‌های مخفیانه، دستور بازجویی تخصصی از متهمان را برای پلیس آگاهی صادر کرد.

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
این خبر خیلی قدیمیست واتفاقادر همین سایت هم درج شده بود.
شنبه 2 شهریور 1387

basijy_rahbar - ایران - تهران
دروغ میگن.باید کشته شن.
شنبه 2 شهریور 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
این جوانهای ایران واقعا قاطی کرده اند.
شنبه 2 شهریور 1387

Eteraaz - ایران - تهران
فاتحشون خوندست ! در اداره آگاهی حسابی ازشون پذیرایی خواهد شد !
شنبه 2 شهریور 1387

jamkaran_chah - ایران - تهران
یک همچین مسایلی هم مقصرش خود حکومت جمهوری اسلامیه. اینقدر به مردم فشار اورده که اینجوری خودشون رو ارضا میکنند. معمولا ایرانی هایی که میرن خارج یا باید توی فروشگاه ها قسمت مشروب فروشی با 1 دوربین عکاسی پیدا شون کنی یا کنار دریا بین زنهای لخت با دوربین عکاسی. توی ایران با دختر های خوشگل و خوشتیپ رهگذر تمرین می کنند و بیرون که میرن اوج هنر عکاسیشون شکوفا میشه.
بازم خوبه جمهوری اسلامی از این لحاظ به هنر عکاسی مملکت خدمت زیادی کرد! 2 لول
شنبه 2 شهریور 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
کجا رفته اون غیرت کجاست اون شرف ایرانی .. مگر خودتان خواهر و مادر ندارین؟ بجای اینکه از زنان ایرانی دفاع کنید در مقابل این ملایان پلیدصفت دست بچنین اعمال زشت میزنید . خلاصه من هنوز متوجه نشدم که از خودمان ضربه میخوریم یا از این حکومت. البته در المان هم ممنوع میباشد .
شنبه 2 شهریور 1387

nezam islami - ایران - تبریز
این خبر که مال حدود یه سال قبله ببم جان.رها کردن جوانان و عدم کار فرهنگی جهت ارتقای تقوای انان نتیجه اش می شود این.
شنبه 2 شهریور 1387

oldboy - انگلیس - لیدز
از حمله اتفاقاتی که در -هیچ جای- دنیا اتفاق نمیفته جز ایران.دلیلش هم خفقان آزادی معاشرت بین دوجنس و سرکوب احساسات انسانها توسط یک مشت بیمار مذهبی.نتیجش اینجور حرکات بیمارگونه.خیلی ساده هست.
شنبه 2 شهریور 1387

30min - ایران - ایران
چه بهونه ی مزخرفی!!!!!!!!!!!!!! حالا کیفیت دوربین و فقط صورت دختر ها نشون میده؟عجب دوره زمونه ای شده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسرهایییییییییییی بددددددددددددددددددددددد
شنبه 2 شهریور 1387

khatat - المان - برمن
اینهایی که از خواهر و مادران ما در استخر ها و جاهای دیگر عکس میگیرند باید به اشد مجازات محکوم شوند.
این کار یعنی جنون.
یعنی خیانت
یعنی توهین
یعنی شرم
یعنی بغض در گلو
یعنی حسرت
یعنی گریه
خدایا خودت به جوانان ما رحم کن
شنبه 2 شهریور 1387

mrzk55 - ایران - تبریز
چه اهمیتی داشته
یکشنبه 3 شهریور 1387

ZANDIGH - ایران - تهران
Eteraaz - ایران - تهران
تو از کجا میدونی تو آگاهی چی بهشون میگذره؟؟؟!!!
یکشنبه 3 شهریور 1387

moresh63 - ایران - یزد
دوست عزیز oldboy - انگلیس - لیدز حالا که به قول خیلیها در ایران خفقان است اوضاع اینگونه است وای به حال وقتی که رابطه دو جنس آزاد شود آنوقت فکر کنم در خیابان هم ...
عزیزم ما باید فرهنگ و ظرفیتمان را بالا ببریم اما حیف که کسی دلش برای فرهنگ نمی سوزد. خدا وکیلی غیر از این است که بی جنبه تر از ایرانی در این موارد وجود ندارد؟
ضمنا من دیگر اردکان نیستم و اومدم یزد
دوستدار ایران و ایرانی در هر کجای دنیا
یکشنبه 3 شهریور 1387

shayan96 - ایران - تهران
oldboy - انگلیس - لیدز
دوست عزیز مردم در ایران هر کاری که بخوان انجام میدهند و نیازی به دلسوزی شما نیست البته انجام کارهای غیر قانونی در خفقان (به قول شما)
دلچسب تر هم هست برای مردم.
یکشنبه 3 شهریور 1387

ستاره سربی - ایران - تهران
خوب میرفتن کیفیت دوربیناشونو با خواهر و مادر محترمشون امتحان می کردن!! عجب عوضی هایی پیدا میشه ها
دوشنبه 4 شهریور 1387

narenji - ایران - تهران
من نمیدونم تو این مملکت کی به کیه
پنج‌شنبه 7 شهریور 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.