احمدی نژاد : امپراطوری آمریکا به پایان راه خود رسیده است

احمدی نژاد : امپراطوری آمریکا به پایان راه خود رسیده است

رییس‌جمهور کشورمان گفت: کشورهای بزرگ نمی‌خواهند عراق، سوریه، ترکیه و ایران در سایه‌ی همکاری‌های متقابل قدرت داشته باشند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمود احمدی نژاد که در ترکیه به سر می‌برد، امروز صبح در دیدار با جمعی از نخبگان، نویسندگان و اهالی رسانه‌های ترکیه با بیان این مطلب، افزود : نمی‌خواهند بگذارند که این چهار کشور پیشرفت کنند. شما ببینید در عراق خرابی‌ها صد برابر بیشتر شده است. همین‌طور شما می‌بینید که نمی‌گذارند ایران پیشرفت‌های صنعتی داشته باشد. آنها اقتدار این چند کشور را نمی‌خواهند، اما مهم نیست. ما اگر با هم همکاری داشته باشیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. ایران و ترکیه در گذشته‌ای نه چندان دور دو تمدن بزرگ بودند که در جهان بسیار اثرگذار بودند. ما دلیلی نمی‌بینیم که آن توانمندی و شکوه دوباره احیا نشود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال یکی دیگر از حضار درباره‌ی پرونده‌ی هسته‌یی ایران گفت: پرونده‌ی هسته‌یی ایران یک پرونده‌ی سیاسی است و علت مخالفت کشورهای قدرتمند با آن، همان چیزی است که در مبحث قبلی گفتم. آمریکا و متحدانش نمی‌خواهند ایران و ترکیه به فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای نظیر فن‌آوری هسته‌یی دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: 15 سال قبل که اصلا بحث هسته‌یی ایران مطرح نبود، آمریکا ایران را تحریم کرد و حتی در ابتدای انقلاب جنگ تحمیلی را به وسیله‌ی صدام علیه ایران به راه انداخت. آنها با پیشرفت ایران مخالفند و از بمب نمی‌ترسند، چرا که خودشان بمب دارند.

وی گفت: ما به دنبال بمب نیستیم و آن را قبول هم نداریم، اما آنها این مسایل را بهانه کرده‌اند، برای مقابله با ما.

رییس‌جمهور کشورمان در ادامه افزود: هشت سال پیش به ما گفتند برای این‌که شما بتوانید 20 سانتریفیوژ را فعال کنید، باید 10 سال با ما مذاکره کنید تا شاید به شما چنین اجازه‌ای بدهیم ،اما امروز که چند هزار سانتریفیوژ در ایران فعالیت می‌کند، تنها از ما می‌خواهند که برای مدتی تعداد این سانتریفیوژها را اضافه نکنیم. اما ملت ما مسیر خود را انتخاب کرده و ایستاده و به فضل الهی پیروز خواهد شد.

احمدی‌نژاد افزود: پنج سال پیش آنها نگران بودند که ایران اقتدار خود را به دست بیاورد و امروز نگرانند که خودشان از دست بروند و تسلط 60 ساله‌شان بر جهان از بین برود. آنها فکر می‌کردند که با صدور قطعنامه و تهدید و تحریم می‌توانند ایرانیان را به عقب‌نشینی وادار کنند، اما چنین نشد و آنها هم‌اکنون نگرانند که اصل شورای امنیت زیر سوال ببرد.

رییس‌جمهور کشورمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: بگذارید برای شما خاطره‌ای بگویم؛ جلسه‌ای با شورای روابط خارجی آمریکا داشتم که سوالات زیادی از ما پرسیدند و ما پاسخ آنها را گفتیم. در نهایت گفتند که خواسته‌ی شما منطقی است و حرف شما قانونی است، اما اگر به شما اجازه بدهیم فردا مجبور می‌شویم به ترکیه و سایر کشورهای منطقه نیز چنین اجازه‌ای بدهیم و من در پاسخ به آنها گفتم که اگر قانونی است چرا آنها نباید داشته باشند؟ و اگر قانونی نیست هیچ‌کس نباید داشته باشد.

وی گفت: ما همان‌طور که قبلا هم گفته‌ایم اهل مذاکره‌ایم، اما آنها باید بدانند که از تقابل با ما سودی نخواهند برد. هم‌اکنون روند به سمت پیروزی ملت ایران و ملت‌های منطقه است و آنها هم کاری نمی‌توانند بکنند.

احمدی‌نژاد در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به جایگاه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: در ابتدا قرار بود این آژانس راه دستیابی کشورها به انرژی اتمی را فراهم کند و هم‌چنین کشورهای مسلح به بمب اتمی را خلع سلاح کند، اما این آژانس به هیچ‌کدام از اهداف خود نرسیده است. نه تنها این کارها را نمی‌کند، بلکه گاهی مانعی برای دستیابی کشورهای در حال رشد به این انرژی است.

رییس‌جمهور کشورمان درباره‌ی پتانسیل‌های روابط دو کشور ایران و ترکیه یادآور شد: ما توانمندی‌های مختلفی در حوزه‌های علمی، سیاسی و فن‌آوری داریم که می‌تواند مکمل همدیگر باشد. باید با تشکیل اتحادیه‌های منطقه‌ای و تقویت اکو و D8 بتوانیم نقش تعیین‌کننده‌ی خود را در منطقه و جهان ایفا کنیم. ترکیه و ایران باید در همکاری‌هایشان به نقطه‌ی مطلوب برسند و در این صورت دیگر نیازی به دیگران نخواهند داشت.

یکی از حاضران درباره‌ی احتمال تغییر سیاست‌های خارجی ایران با توجه انتخابات آینده و هم‌چنین همین اتفاق در آمریکا پرسید، که احمدی‌نژاد در پاسخ گفت: اهداف و استراتژی‌های سیاست خارجی ایران با تغییر دولت‌ها تغییر نخواهد کرد؛ چون از عمق تاریخ و اعتقادات مردم ایران برخاسته است.

وی ادامه داد: اما در طرف آمریکایی امکان تغییر رویکرد بسیار زیاد است. در آمریکا هرکس به قدرت برسد باید جهت‌گیری‌های خود را در سیاست خارجی تغییر دهد. آنها نیازمند دو کار هستند؛ یکی این‌که توان خود را از کشورهای مختلف جمع‌آوری و به داخل کشور خود ببرند، تا مشکلاتشان در حوزه‌های اقتصادی حل شود. اقتصاد آمریکا هم‌اکنون در آستانه‌ی فروپاشی است. آمریکا که روزی مدعی حاکمیت مطلق بر اقتصاد جهان بود امروز با بحران‌های جدی مواجه است.

رییس جمهور کشورمان همچنین ادامه داد: در عرصه‌ی جهان، آمریکا که مدعی مدیریت جهان بود امروز از حل کوچک‌ترین مسایل خود ناتوان مانده است. به نظر من دوران اثرگذاری آمریکا در دنیا به پایان رسیده است و حوادث گرجستان این مساله را نشان داد. آنها نتوانستند به دولت متحد خود در گرجستان کمک کنند. در عراق نیز آمریکا از حل مشکلات خود عاجز مانده است. در آمریکا هم‌اکنون 40 میلیون انسان فقیر و فاقد هر نوع پوشش بیمه‌ای زندگی می‌کنند و هر دولتی سر کار بیاید باید این مساله را حل کند.

وی اضافه کرد: دومین تغییر در سیاست خارجی آمریکا بحث گفت‌وگو با ایران است. آمریکا بدون گفت‌وگو با ایران قادر نیست به هدف اول خود دست پیدا کند. به همین دلیل است که می‌بینیم رقابت اصلی میان دو کاندیدای مطرح در آمریکا بر سر تعامل با ایران است و این‌که هرکدام در تعامل با ایران مثبت‌تر حرف می‌زند، رای بیشتری دارد. به نظر من امپراطوری آمریکا به پایان راه خود رسیده است.

احمدی‌نژاد گفت: 27 سال است که آمریکا رابطه‌اش را با ما قطع کرده است. آنها فکر می‌کردند با این کار فضای تنفسی ما را قطع خواهند کرد و ما تسلیم می‌شویم، اما چنین نشد و من این خبر را به شما می‌گویم که ما به زودی اولین ماهواره مخابراتی خود را با موشک و پرتابگر خود به فضا پرتاب خواهیم کرد و اگر آمریکا در آن زمان با ما قطع رابطه نکرده بود، ما چنین پیشرفت‌هایی در کشور نداشتیم. پیش از قطع رابطه، 50 سال با آمریکا رابطه داشتیم و هیچ نتیجه‌ای نگرفتیم، اما الان هم تکنولوژی اتمی داریم و هم هوافضا. ما از آمریکا به خاطر قطع رابطه و تحریم تشکر می‌کنیم.

رییس‌جمهور کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود درباره‌ی وضع آزادی‌ها در ایران اظهار داشت: ما در کشورمان مقدار زیادی از آزادی را شاهدیم. هم‌اکنون حتی مردم ما در انتخابات‌ها محدود به احزاب هم نیستند و میزان کاندیداها 20 تا 30 برابر بیشتر از ظرفیت کاندیداهاست و از همه‌ی اقشار جامعه اعم از کارگر، کشاورز و استاد دانشگاه برای انتخابات ثبت نام کردند. کسانی هم که در انتخابات‌ها ردصلاحیت شدند بر اساس معیارهای قانونی، شرایط ثبت نام را نداشتند.

وی افزود: البته بعضی فعالیت‌ها در کشور ما ممنوع است مانند خرید و فروش شراب، و این کار هم قانونی است. اما در کشور ما هرکس هر جایی می‌تواند ساکن باشد و می‌تواند هر شغلی داشته باشد و خانواده‌ها هم در داخل آزادی مطلق دارند. البته بعضی محدودیت‌ها در حوزه‌ی اجتماعی وجود دارد که مانند قوانین ترافیکی، اموری قانونی است. در عین حال معتقدم برخی مسوولان در اجرای قانون سلایق خود را عملی می‌کنند و ممکن است در مقام اجرایی، برخی قوانین را درست اجرا نکنند که اینها را باید به مرور اصلاح کرد. ما تلاش می‌کنیم این نوع اعمال سلیقه‌ها را محدود کنیم.

رییس‌جمهور کشورمان همچنین درباره‌ی میانجی‌گری ترکیه برای ایران در پرونده‌ی هسته‌یی گفت: منظور من از سخنانی که مطرح کردم، بحث میانجی‌گری نبود. این‌که ترکیه عضو اتحادیه اروپا بشود اتفاقی است که ما از آن خوشحال می‌شویم. این اتفاق هم برای ترکیه خوب است، هم برای اتحادیه اروپا؛ چرا که قبول نداریم ملت‌های منطقه با اروپایی‌ها در جدال باشند و امیدواریم روزی برسد که ملت‌ها در صلح و دوستی با هم باشند. عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا اتفاقی است که به نفع کشورهای اروپایی است و آنها نادان هستند که اجازه نمی‌دهند چنین اتفاقی بیافتد. باید از ترکیه خواهش کنند که عضو اتحادیه شود. نگاه ما به این مساله راهبردی و استراتژیک است. ترکیه خواستگاه یک تمدن بزرگ است و هیچ‌کس نمی‌تواند او را حذف کند. ترکیه برای دنیا حرف دارد و اتحادیه اروپا و آمریکا نیز نمی‌توانند آن را در خود هضم کنند.

احمدی‌نژاد گفت: دوران استفاده از زور و فریب و دوران بمب و هواپیما و موشک به پایان رسیده و دوران انسانیت آغاز شده است و این بر همه چیز غلبه خواهد کرد.

رییس‌جمهور در پایان سخنان خود در پاسخ به اعتراض یکی از حضار نسبت به تدابیر شدید امنیتی برای سفر وی به استانبول گفت: من در این زمینه تصمیم‌گیرنده نیستم و از این بابت از ملت ترکیه عذرخواهی می‌کنم.

miniature - نروژ - اسلو
اره از عدالت نداشتتون توی قوه قضائیتون پیداست که اغازه دوباره تمدن ماست.. برین اینهارو واسه اخوند زاده های تازه به دوران رسیده بگین که نشئه بشن.. ملت ایران عقده تمدن وشکوه رو نداره که اینها همه رو داشته.. این چیزا واسه طبقه روحانی ایران امروز جالب که از اول دنبال قدرت بودن و در رقابت با پادشاهان.. برین احمقهائی مثل خودتونو سیا کنین
شنبه 26 مرداد 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
شما و امریکا و اسرائیل{سیاسی منظورم هست} از یک قماشید . و دیپلماسی وارد نیستید یعنی یاد نگرفتید شما فکر کردید امریکا و اسرائیل میشینن و به شما به به و چه چه میگن نه عزیز با سیاست جهانی با شما مبارزه میکنن یکیش همین قرارداد گاز با ترکیه شما فکر کردید ترکیه امریکا را بخاطر شما از دست میده نه عزیز اشتباه میکنید تا بیشتر گندشو در نیاورده برگرد قرضهاتو نوش جان کن بعد ببین ماندلا چگونه پیروز شد .اگر وقت اضافه داشتی نمیخواد به جمکران بری برو تو مردم ببین چه حرفهائی میزنند راجع به رئیس جمهور هاله نور .
شنبه 26 مرداد 1387

mlowes - امریکا - فیلادلفیا
واقعا جای تاسف داره. میگه ترکیه خواستگاه یک تمدن بزرگ است
خودش از ایران بلند شده رفته بعد این حرف را میزنه. ترکیه ای که هنوز 1 قرن هم عمر نداره.
اگر هم در طول تاریخ ایران نگاه کنیم ترکها همواره در طول چند هزار سال گذشته ضد ایرانیان بودند. حتی در شاهنامه هم این تورانیان (ترکها) هستند که با نیرنگ سهراب را برابر رستم قرار میدن. حالا این مرد نادان اینها را خواستگاه یک تمدن بزرگ میدونه. ادم هر چی بشه ولی احمق نشه که متاسفانه اکثریت قریب به اتفاق دولت مردان 3 دهه گذشته احمق بودن اون هم از نوع فجیعش.
شنبه 26 مرداد 1387

Mehrdadpars - آلمان - دوسلدورف
احمدی‌نژاد گفت: دوران استفاده از زور و فریب و دوران بمب و هواپیما و موشک به پایان رسیده و دوران انسانیت آغاز شده است و این بر همه چیز غلبه خواهد کرد.
درست به همین دلیل با تمام قدرت و توانایی به غنی سازی و ساخت بمب اتمی ادامه میدهیم بدون اینکه به نرخ بسیار بالای آن که مردم ایران باید آن را پرداخت کنند فکر کنیم .
به همین دلیل است که مرتب در حال خریدن و ساختن موشک هستید.
به همین جهت نیروهای فشار و سرکوب را در خیابانها راه انداخته اید تا با ایجاد ارعاب و وحشت صدای دانشجویان و دیگر معترضین را خاموش کنید.
به همین دلیل زندانها مملو از روشنفکران است و شنکجه گران سخت مشغول کار هستند
و درست به همین دلیل است که اصلاً اهل فریب و نیرنگ نیستید و با مردم خود صادق و یکرنگ هستید .
شنبه 26 مرداد 1387

عبدالکوروش1 - ایران - کامبادن
گور بابای تو و امریکا
ساعات خاموشی و قطع ابو اعلام کن
شنبه 26 مرداد 1387

behnam eli - امارات - دبی
این مرده عاشق پیشگویی قبول تو نوسترا اداموسی
شنبه 26 مرداد 1387

alireza.ch - سوییس - نوشاتل
ای خدا این کوتوله سیاسی باز هم قرص هاش رو با خودش نبرده بود؟ «اتحادیه اروپا باید از ترکیه خواهش کند که عضو اتحادیه شود»!!!
شنبه 26 مرداد 1387

saeideh75 - رومانی - بخارست
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
شنبه 26 مرداد 1387

evin_209 - ایران - تهران
اتفاقا تمام دنیا دارن این رو راجع به ایران میگن ( با این تفاوت که ایران امپراطوری نیست 1 کشور ورشکسته و شکست خورده و منزوی توی همه زمینه هاست) نمی دونم این جمهوری اسلامی که اینقدر زرت و پرت میکنه توی دنیا به این بزرگی دوستاش کین؟ تانزانیا-افغانستان-عراق-سوریه همینا هستن. تازه اینا هم بخاطر نفت و گاز و.... با ایران دوستند.. خاک توی سرتون. خجالت هم خوب چیزیه ولا
شنبه 26 مرداد 1387

jamsil - کره - سئول
واقعا این حرفها را شما زدید ؟ کسی به شما کمک نکرده ؟ اگر اینجوری شما در میدان عمل برنده اید .یعنی حرفی برای گفتن دارید .حالا با این تفاسیر خواهش میکنم یه ذره به اقتصاد جامعه فکر کنید تا این مردم ستمدیده از اتش زجر اقتصاد فلک زده به شکوفای برسد واین جوانان وطن با در داشتن شغل مناسب به ارزوهای خوداگر کامل هم نرسیده باشند لااقل به قسمتی از ان نایل شوند شما قوه مجریه هستید اقتداروقدرت شما در تصمیم ها به مراتب بیشتر از سایر قوه هاست از فعل انها به نحو احسن استفاده کنید تا نسل جوان در جامعه له نشود امیدوارم حرکت معقول وسنجیده شما رادر انجام مسولیتت موفق داردتا به یاری ملت بشتابید متشکرم ..
شنبه 26 مرداد 1387

kabul to chicago - امریکا - شیکاگو
کرم داره این مرتیکه ...
شنبه 26 مرداد 1387

ziwax - ایران - فارس
رییس‌جمهور کشورمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: بگذارید برای شما خاطره‌ای بگویم؛ جلسه‌ای با شورای روابط خارجی آمریکا داشتم که سوالات زیادی از ما پرسیدند و ما پاسخ آنها را گفتیم. در نهایت گفتند که خواسته‌ی شما منطقی است و حرف شما قانونی است، اما اگر به شما اجازه بدهیم فردا مجبور می‌شویم به ترکیه و سایر کشورهای منطقه نیز چنین اجازه‌ای بدهیم و من در پاسخ به آنها گفتم که اگر قانونی است چرا آنها نباید داشته باشند؟ و اگر قانونی نیست هیچ‌کس نباید داشته باشد
جک جدید انتری نژاد این بابا دهنش که باز میشه مزخرف میریزه بیرون
شنبه 26 مرداد 1387

bahram goldman - سوئد - گوله
چطوره دیکتاتوری اخوندا به پایان نرسید ه ولی امپراطوری امریکا به پایان رسیده احمقی نژاد؟
شنبه 26 مرداد 1387

saeed rahmani - رومانی - کاراکال
حرفهاش خیلی صریح و منطقی بود در مورد انرژی هسته ای ولی در مورد ازادی نه نباید پا رو حق گذاشت.
شنبه 26 مرداد 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
در خواب خواهید دید که اسلام به امپراطوری برسد.دوره امپراطوری در جهان بپایان رسیده.احمقی نژاد دوره شماها هم داره به اخر می رسد.
شنبه 26 مرداد 1387

persian - امریکا - ریچمند
حالش خرابه کاش به یه روانشناس مرجعه کنه شاید دوز قرصهاشو باید ببرن بالا یا نسخه دیگه براش بپیچند خدایا این چل رو از شر مملکت ایران باز کن
شنبه 26 مرداد 1387

kaka3000 - امریکا - نیویوک
خدا اجرش بده و بر توفیقاتش بیافزاید که با سخنانش چنین کاسه لیسان امریکا و... را عصبانی کرده .
شنبه 26 مرداد 1387

parviz1 - انگلستان - کترینگ
این همه ویرانی!!!مرتیکه مثل اینکه اصلا ایران نمیدونه کجاست!!!همه آزادند!!!شغل دارن!!هر جا دلشون میخواد میرن و تو خانه ها آزاد هستن!!!فقط شراب فروشی طبق قانون نداریم!! احزاب مختلف با آرمان های گوناگون و نمایندگان انتخابی ملت!!و ....ای بر پدر مادر هر چه دروغگو لعنت.این ملاها چه درسی به شما میدن که اینطوری تو چشم 70 میلیون آدم نگاه میکنید و دروغ میگید!!!یعنی واقعن راست میگفتن که......
شنبه 26 مرداد 1387

oldboy - انگلستان - لیدز
باز این مرتیکه بسیجی دیوونه زر زیادی زده؟ لابد امپراطوری اسلام در راهه؟ به امید روزی که آفت اسلام برای همیشه از بشریت ریشه کن شه.
شنبه 26 مرداد 1387

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
بازهم این رییس جمهوراحمق اووردوز کرد!!
شنبه 26 مرداد 1387

paniz2689 - کانادا - تورنتو
oldboy - انگلستان - لیدز
گل گفتی
شنبه 26 مرداد 1387

tamara .s - انگلیس - لندن
مثل خاله زنکا میخواد بین امریکا و ترکیه رو بهم بزنه
یکشنبه 27 مرداد 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
kaka3000 - امریکا - نیویوک
کاکو جان خودت که تو امریکا هستی بعدش بما میگی کاسه لیسان پس شما چی تشریف دارد؟ حتما یک نوع دیگره لیس که به شما و اخوندا بیشتر میادش مثله بستنی گیم. راستی با چی رفتی امریکا خاک عالم تو سره امریکا که چه کسانی توش میچرند.
یکشنبه 27 مرداد 1387

arash1977 - تهران - تهران
محمود جان 1000 با گفتم اون قرص آبی رو میخوردی تازه قبلش هم میشستی بعد میخوردی حالا گوش ندادی قرص سفید رو خوردی اون هم نشسته !!!!!!!!!!
این آرمیکا(امریکا) همون ریکای قدیم است که تازگیها آدم شده داره کف میکنه
هیچ کس این آرمیکا یا ....رو قبول نداره ول کن بابا
دوشنبه 28 مرداد 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
kaka3000 - امریکا - نیویوک
میدانی تمامی شما با دینهای اسلامی همینطور هستید.برای دیگران حرام است ولی برای شما ها حلال.کاسه لیس همه شماها پرو هستید مانند رهبرتان.
دوشنبه 28 مرداد 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.