متکی: ضرب الاجل برای ما مفهوم نیست

متکی: ضرب الاجل برای ما مفهوم نیست

متکی: ادبیات تاریخ تعیین کردن و مطرح کردن ضرب الاجل برای ما مفهوم نیست
منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران، تعیین ضرب الاجل برای پاسخ این کشور به بسته پیشنهادی گروه 1+5 را مردود دانسته است.

وزیر خارجه ایران که در یک نشست خبری در تهران شرکت داشت، در واکنش به اظهارات برخی مقامات غربی در مورد مهلت دو هفته ای به ایران برای پاسخ به مشوق های گروه 1+5 گفت که "ادبیات تاریخ تعیین کردن و مطرح کردن ضرب الاجل برای ما مفهوم نیست."

در پایان مذاکرات نمایندگان جمهوری اسلامی و گروه 1+5 که روز 19 ژوئیه در ژنو صورت گرفت، نماینده اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد که جمهوری اسلامی ظرف دو هفته، به بسته پیشنهادی این گروه پاسخ گوید.

در این بسته پیشنهادی، که توسط خاویر سولانا، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در ماه ژوئن تسلیم مقامات ایرانی شد، از این کشور خواسته شده است تا در برابر دریافت برخی امتیازات اقتصادی، فنی و سیاسی، فعالیت خود در زمینه غنی سازی اورانیوم را به حالت تعلیق در آورد.

پس از اجلاس ژنو، وزیر خارجه آمریکا هشدار داد که ایران دو هفته فرصت دارد تا این بسته پیشنهادی گروه 1+5 را بپذیرد یا با تنبیه های شدیدتر بین المللی مواجه شود.

وزیر خارجه ایران، که در یک نشست خبری شرکت داشت، با اشاره به سفر ماه ژوئن خاویر سولانا به تهران برای تسلیم بسته پیشنهادی، گفت "در مذاکرات تهران صحبتی از یک زمان مشخص نکردیم و به سولانا گفتیم که ظرف یک ماه، بررسی ها را انجام داده و پیشنهادات خود را ارائه خواهیم داد."

وی گفت که جمهوری اسلامی به این وعده خود عمل کرد و افزود "حالا آنها باید نظرات خود را نسبت به نظراتی که ما دادیم، اعلام کنند."

آقای متکی یادآور شد که در اجلاس ژنو، جمهوری اسلامی گزارشی حاوی پیشنهادهای این کشور برای ادامه مذاکرات را در اختیار نمایندگان شرکت کننده قرار داد که شامل ترتیبات مورد نظر ایران برای ادامه بوده است.

تماس با آمریکا؟

در نشست خبری تهران، یکی از خبرنگاران با یادآوری اینکه سفارت سوئیس در تهران حفاظت از منافع ایالات متحده در ایران را برعهده دارد، از آقای متکی سئوال کرد که آیا خبر احتمال کنار رفتن سوئیس از مذاکره درباره برنامه هسته ای ایران به معنی تماس مستقیم ایالات متحده با جمهوری اسلامی است؟

بسته پیشنهادی 1+5 در ماه ژوئن به مقامات ایرانی تسلیم شد

وزیر خارجه ایران گفت که در چند سال اخیر، سوئیس، ترکیه و چند کشور دیگر در مورد موضوع هسته ای ایران گفتگوها و دیدارهایی با طرف های مختلف داشته اند و ممکن است برخی از این کشورها دیگر مایل به ادامه فعالیت در این زمینه نباشند.

وی در عین حال گفت که جمهوری اسلامی با کشورهایی که به پیگیری این موضوع علاقمند هستند همکاری می کند اما انتظار خاصی نیز از هیچ کشوری ندارد.

آقای متکی در پاسخ به سئوالی در مورد خبرهایی حاکی از احتمال ایجاد دفتر حفاظت منافع آمریکا در تهران و اعزام ماموران آمریکایی برای اداره چنین دفتری، گفت که در این زمینه درخواستی از ایالات متحده دریافت نشده است.

نشست خبری منوچهر متکی در پایان اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران برگزار شد که قطعنامه نهایی آن، حق ایران را در برخورداری از فن آوری صلح آمیز هسته ای مورد تایید قرار داده است.

وزیر خارجه ایران موضعگیری اجلاس تهران در این زمینه را مهم دانست و گفت که "حمایت جنبش عدم تعهد قبل از هر چیز این القای غلط را از بین می برد که جامعه جهانی با فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران مخالف است."

اظهارات آقای متکی تنها چند روز قبل از سر رسیدن مهلت مورد نظر کشورهای غربی برای دریافت پاسخ ایران به بسته پیشنهادی انتشار می یابد.

habibollah - ایران - تهران
من نمیدونم این متکی واحمدی نژادو.....مگه مغز .ر خوردن.اصلا حالیشون نیست.ملته ایرانه که بدبخت میشه.
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

kia6525 - ایران - مشهد
برای شماهیچ چیز مفهوم ندارد!!!

آباد کردن لبنان و فسطین وعراق مفهومه!
روزی که اونجا تبعید بشید این عربا محل سگم بهتون نمیدن!
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

Asheghe-velayat - ایران - قم
بله
شما به چی پایبند هستید ؟
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

jgreene75 - انگلستان - لستر
به همین زودی خواهید دید که "ادبیات تاریخ تعیین کردن و مطرح کردن ضرب الاجل برای شما مفهوم نبودن" چه ها که نخواهد کرد!!!
زمانیکه قدرتهای دنیا یکجا حمله کنند، کثافتها عرضه خواهید داشت خود به نبرد با آنها بروید؟! بچه هایتان چی؟؟ کور خوانده اید اگر فکر میکنید باز با "نوای کاروان" مردم را و جوانان را خر کرده و شربت شهادت بنوشانیدشان! اصلا اگر شهادت خوب است، از بچه های شما آخوندهای پست فطرت چرا کسی شربت نمی نوشد!!! بدانید و آماده باشید جنگی در پیش است که به کمک مردم دودمان شما ابلهان و ظالمان را در هم خواهد کوبید!!! درضمن موشکهای فتوشاپی تان را حتما امتحان کنید که مردم بدانند تا چه اندازه ساده بوده اند و چقدر فریب شما روباه صفتان را خورده اند! یادداشت کنید حرف مرا...
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

mlowes - امریکا - ایران
jgreene75 - انگلستان - لستر
دوست عزیز اونهایی که با صدام جنگیدند تربیت شده شاه بودند. جوانهای الان و فداییهای رهبر فقط بلدن دانشجوها را کتک بزنند و شکنجه بدن. خیالت راحت که هیچ کاری مردم نمیکنند. اگر چه که امیدوارم هرگز چنین اتفاقی نیافته. بدترین چیز برای ایران یک انقلاب دیگست. باید همین اخوندهای وحشی را بگیریم و تربیتشون کنیم. همون کاری را که با مغول کردیم اگر چه که قبول دارم کار بسیار مشکلیه. از همین چندتا فداییشون توی همین سایت میشه فهمید چقدر زبان نفهمن. ولی خوب به جاش نگاه کن که انسان کره ماه را هم تسخیر کرده. بالاخره درست میشه.
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

rostam2005 - ایران - تهران
habibollah ایران - تهران jgreene75 - انگلستان - لستر
mlowes - امریکا - ایران ,و ترسو هایی که حاضر هستند نیروگاه اتمی ما نباشد تا آمریکا حمله نکند می گویم شما لیاقت ایران را ندارید و ما آریاییها حاضر هستیم جان خود را فدای نیروگاه هسته ای خود مان کنیم حتی اگر تمام جهان بیایند و با ما جنگ کنند ما از حق خودمان نمی گذریم .نیاکان ما اینقدر ترسو نبودن . شما که خود را یک پارس می دانید, پارسیان اگرترسو بودن امپراطور پارس را تشکیل نمی دادند . از تفکر خودتان شرم گین شوید. ما جنگ می کنیم با کسی که به ایران تجاوز کند نه به خاطر رهبر نه به خاطر اسلام نه به خاطر شاه فقط برای ایران جنگ می کنیم .جاوید پارس.
جمعه 11 مرداد 1387

masih - ایران - تهران
به خدا که معنی نداره همین فردا پس فردا آمریکا حرفش و می پی چونه .
چند سال این تهدید هارو میشنویم 30ساله چی شده ها (یارو تو خارج نشسته میخواد مردم از حرفای ارباباش بترسونه)کور خوندین مردم ایران ناسیونالیستن برای قومی دولتی یا نژادی نمی جنگن .ما از حق ملی دست بر نمی داریم اینو به اربابات بگو (فراری)
جمعه 11 مرداد 1387

iran zamen - نروژ - روگنان
rostam2005 - ایران - تهران
خواهش می گنم .اگر خودت را ایرانی یا پارسی می دانی اجازه نمی دادی این حکومت این بلا ها را سر مردم و ایران زمین بیاورد.30 سال است اینها هر کاری خواستند کردن.صدایت در نیامده حالا شدی پارسی.این حق ماست که انرژی اتمی داشته باشیم ولی نه جمهوری اسلامیت .همین بچه های خارج کشور که شما ودیگران انها را خائن و ترسو می نامید دین خود را در زمان جنگ ومبارزهای سیاسی ان زمان انجام داده اند.شما چه کار کرده اید.
جمعه 11 مرداد 1387

mr.47 - ایران - تهران
اونایی که فکر می کنن اگه امریکا حمله کنه از دسته اخوندا راحت میشن کورخوندن. 1400 سال پیش مردم فکر می کردن با اومدن اعراب خوشبخت میشن . شدن؟؟؟ ملت ایران خودش باید اخوندارو بکشه پایین نه بیگانه. اونا دلشون واسه ما نمی سوزه میان 4 تا چیز با ارزشی ام که هنوز نابود نشده غارت میکنن می رن
جمعه 11 مرداد 1387

jgreene75 - انگلستان - لستر
rostam2005 - ایران - تهران
دو حالت داره: اول اینکه از طرف رژیم هستی و اینجا نظر میدی. در اینصورت اصلا حرفهای مرا نادیده بگیر چرا که ما را با مزدوران و دزدان کاری نیست!!
دوم اگر واقعا از مردمی، بهتره چشمانت را باز کنی و واقعیات را ببینی. منم موافقم و دوست ندارم ولی این را میدانم که شما:
1-از امپراطوری پارس خبری ندارید که فردا پس فردا زیر آب خواهد رفت؟!
2- نمی دانید رستم اگر زنده بود، میدانست که دشمن اول و آخر این پارسیان، همین عربزاده های ملخ خور حکومت آخوندی هستند!
3- شما را فریب داده اند که انرژی هسته ای ارزان، تجدید پذیر(!) و پاک است!! بهتره مطالعه کنید و در این مورد بیشتر بدانید!
4- اگر پدر خانواده ای دزد و معتاد و عصیانگر باشه و همه اهل محل از دست وی آسایش نداشته باشند، هر روز چاقو و اسلحه به یه همسایه بده که اون یکی همسایه را بکش، چه انتظاری از بچه های این خانواده میتوان داشت؟! آیا با همسایگان مدارا کنند و یا طرف پدر دیوانه باشند و همسایه ها را ناراحت کنند؟!
5- بلی از اسلام عزیز باید خوب مراقبت کرد چرا که مردم لبنان و فلسطین در رفاه باشند!
6- اونی که به طبل جنگ میزنه شماها (حکومت آخوندی) هستید.
7- اگر خدای نکرده جنگی هم باشه، یکی مثل جنگ با عراق نیست بلکه با کل دنیا طرف خواهید بود! آنهم نه با مردم بلکه هدف تاسیساتی است که ثمره اش (بمب اتمی!) در آینده دست طالبان و حزب الله و .... خواهد افتاد! ولی بترسید از شبی که با صدای هزاران بمب که تاسیسات زیرزمینی ملاها را نابود میکنند، از خواب بیدار شوید!
8- ولی میدانید جالب این خواهد بود که آخوندها حتی یک موشک هم پرت نمیکنند! چون میدانند بعدش کارشان تمومه! مطمینا میگویند ما اول تو سازمان ملل ازشان شکایت می کنیم. اگر جوابی ندادند، آن وقت تصمیم میگیریم چه کنیم!!! خواهشا این مورد آخر را به یاد داشته باشید که کی من گفته بودم!
جمعه 11 مرداد 1387

shafaf - ایران - تهران
jgreene75 - انگلستان - لستر
mlowes - امریکا - ایران
شرمتان باد ....
زمان جنگ هم شما مرفهین بی درد کاری نکردید و به بیغوله خزیدید .
در خارج نشسته اید و برای ایران خواب می بینید و نسخه می پیچید.
ما تا پای جان از این کشور دفاع می کنیم . شما .. فقط به فکر شکم و زیر شکمتان باشید و فقط فحاشی کنید ایران فروشی بفروشید.

جمعه 11 مرداد 1387

jgreene75 - انگلستان - لستر
shafaf - ایران - تهران
ندانسته و نسنجیده حرف نزن که نگویند "خ.... شو !" زمانی که من 17 ماه جبهه بودم در بحبوحه جنگ، تو هنوز شیر میخوردی بچه یا دنبال دختر بودی که شماره بدی بهش! پس کاسه داغ تر از آش نشو!
والله اون جوری که شما به فکر زیر شکمتان هستید و هر روز "خبرهای داغ تبرج" از شما میشنویم، اینجا خبری نیست! پا تو از ایران یه بار بگذار بیرون بعد حرف بزن بیچاره!!
در ضمن ایران فروش کسی است که به خاطر اهداف پلید دریای خزر 50 درصدی را فروخت! تا یکی دو سال هم بقیه جزایر و ... را میده!
برو جوون اربابت که به اسم وطن وطن، آخوندها خوب تا ته گذاشتند بهتون کلاه رو!!!
اگر قراره با دشمن جنگ کنی، دشمن ایران و ایرانی آخوندهای عرب زاده و مافیای رژیم اسهالی است! اول برو به جنگ اونها که غیرت و مرانگی و آبرو و حیثیت و رفاه و شادی برای مردم بیچاره نگذاشته اند!! حرف بیخود پس نزن!!
جمعه 11 مرداد 1387

sasan4 - ایران - تهران
kia6525 - ایران - مشهد
آفرین گل پسر اصل مطلب را گفتی.
jgreene75 - انگلستان - لستر
از شما تشکر می کنیم شما باعث افتخار مردم هستید .نمی خواد بخاطر شفاف مزدور ناراحت بشید.
یکشنبه 13 مرداد 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.