لغو مقررات سختگیرانه پناهندگی در استرالیا

لغو مقررات سختگیرانه پناهندگی در استرالیا

بازداشتگاه پناهجویان غیرقانونی در مواردی شاهد تظاهرات اعتراضی بازداشتیان بوده است
دولت استرالیا تصمیم گرفته است برخی از مقررات سختگیرانه پناهندگی و مهاجرت به این کشور را لغو کند.

روز سه شنبه، 29 ژوئیه (8 مرداد)، وزیر مهاجرت در دولت استرالیا اعلام کرد که پاره ای از مقررات سختگیرانه پناهندگی و مهاجرت را که دولت قبلی به اجرا گذاشته بود لغو می کند که از جمله بازداشت و حبس تمامی پناهجویانی بوده است که به طور غیرقانونی وارد این کشور می شدند.

در عین حال، بازداشت پناهجویانی که حضور آنان تهدیدی را متوجه امنیت استرالیا می کند همچنان به اجرا گذاشته خواهد شد.

تغییر در مقررات مهاجرت به منزله تعدیل سیاست های دولت محافظه کار سابق استرالیاست که بازداشت و حبس تمام کسانی را که به طور قانونی وارد این کشور می شدند الزام آور می ساخت.

این سیاست انتقاد گسترده طرفداران حقوق بشر و در مواردی، واکنش شدید پناهجویان در بازداشتگاه ها را در پی آورده بود.

کریس اوانز، وزیر مهاجرت در دولت استرالیا، گفته است که زندانی کردن پناهجویان در زمان بررسی درخواست پناهندگی آنان اقدامی پسندیده نیست.

وی گفته است که دولت جدید استرالیا، به رهبری کوین راد، نخست وزیر، پایمال کردن شخصیت انسانی و مجازات بدون محاکمه کسانی را که بدون مجوز قانونی وارد این کشور می شوند واکنشی موثر و قابل قبول برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی تلقی نمی کند.

آقای اوانز اظهار داشته است که تهدید به بازداشت مانع از ورود غیرقانونی کسانی نمی شود که به دلیل شرایط غیرقابل تحمل از کشورهای خود می گریزند.

مقابله با موج مهاجرت

استرالیا همواره یکی از محل های مورد علاقه کسانی بوده است که با هدف آغاز زندگی جدید و غالبا برای فرار از فقر و نابسامانی، کشورهای خود را ترک می کنند.

قانون بازداشت پناهنجویان برای مقابله با موج ورود 'مهاجران قایق سوار' به اجرا درآمد

در سالهای اخیر، بسیاری از پناهجویان غیرقانونی در استرالیا از شهروندان عراق یا افغانستان بوده اند که معمولا با هواپیما به اندونزی رفته و از آنجا، گاه در گروه های چند صد نفری، با کشتی های فرسوده عازم استرالیا می شده اند.

در سال 2001، جان هوارد، نخست وزیر سابق استرالیا، به منظور مقابله با موج ورود "پناهندگان قایق سوار"، قانون بازداشت تمام کسانی را که بدون مجوز وارد این کشور می شدند به اجرا گذاشت.

در آن زمان، این سیاست با استقبال بسیاری از مردم استرالیا مواجه شد که اعتقاد داشتند پناهجویان غیرقانونی می کوشند با سوء استفاده از مقررات مهاجرت، وارد این کشور شوند.

در اجرای این سیاست، دولت استرالیا بازداشتگاه هایی را در مناطق دورافتاده ایجاد کرد در حالیکه در بسیاری موارد، به ناظران اجاره بازدید از این مراکز داده نمی شد هر چند گزارش هایی در مورد واکنش اعتراض آمیز بازداشتیان در رسانه های گروهی انتشار می یافت.

در سالهای بعد، انتشار گزارش هایی در مورد بازداشتیانی که لب خود را دوخته بودند و یا اخراج غیرمجاز دست کم یک شهروند استرالیایی به تدریج حمایت عمومی از این سیاست را از میان برد.

در رقابت های انتخاباتی استرالیا در سال گذشته، حزب کارگر به رهبری کوین راد وعده داد که در صورت دستیابی به قدرت، مقررات حبس اجباری پناهجویان را لغو خواهد کرد.

در این انتخابات، حزب کارگر توانست با کسب اکثریت آرا بر ائتلاف احزاب راستگرا پیروز شود و دولت جدید را تشکیل دهد.

در عین حال، آقای راد همچنان از اجرای قانون مبارزه با قاچاق انسان، که برای قاچاقچیان دوره های حبس بین دوازده تا بیست و پنج سال را پیش بینی می کند، حمایت کرده است.

ainaz khanum - مالزی - کوالالامپور
من سیدنی بودم. دمه دولتشون گرم.مردمش دارن می میرن از خوشبختی
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

sayna_a_2006 - ایران - سربندر (ونیز ایران )
خبری بس خوشحال کننده برای وطن فروشها. از این پس میتوانید با خیالی اسوده به استرالیا سفر کنید و تامیتونید بر اعتراضها ومخالفتها با این سر زمین پارسی ایران بیفزایید تا شاید روزی برسه مستعمره غربیها بشیم وخیالتان اسوده گردد.
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

n1002 - کانادا - تورنتو
ما همین الان هم مستعمره هستیم ....... کجای کاری؟
وگرن با این کشور غنی که ما داریم الان باید هر ایرانی برای خودش یه شاه باشه
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

payaam - ایران - تهران
کی جرأت کرده که به هموطنان خارج از کشور بگه وطن فروش ؟
کسی که دهانش رو به این مهملات باز می کنه ، خودش یک مصداق بی وطنه .
درود به شرف همه ایرانی ها ، در هر کجای گیتی (مخصوصاً ضد ولایتی هاش!!)
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

elora - نروژ - اسلو
فروشنده در قبال جنسش پول دریافت میکنه.اگه ما وطن فروشیم که از وطن به هر دلیلی جدا شدیم تمام انسانهایی که بدنیا میان و بزرگ میشن و از پیش مادر میرن مادر فروشن! مرسی payaam - ایران - تهران
که از همنوع خودت دفاع میکنی. ما هر جا باشیم ایرانی هستیم و متاسفانه اون اتیشهاییو که سران ملکت روشن کردن اول دودش تو چشم ما میره.اگه فقط یه سال اینجا زندگی کنی و دلت لک بزنه واسه کشور اجدادی 4فصلت اونوقت میفهمی که ما وطن رو به بهشت برین نفروختیم. و از همه مهمتر اینکه انسان باید جهان وطنی باشه و انسانها و خاک خدارو تقسیم بندی نکنه.
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

lord.araz - کانادا - مونترال
من تهران بودم.دم دولتشون سرد.مردمش دارن میمیرن از بدبختی
جمعه 11 مرداد 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.