مادری که از قهقهه کودک خود رنج می‌برد

مادری که از قهقهه کودک خود رنج می‌برد

در حالی که هر مادری از قهقه‌های فرزند خود لذت می‌برد دل یک مادر انگلیسی با مشاهده خنده‌های فرزندش سخت به درد می‌آید.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه حریت چاپ ترکیه وضعیت غم انگیز کادل هوگاه کودک 3 ساله انگلیسی دل هر بیننده و شنونده را به درد می‌آورد.

این کودک 18 ماهه به علت غده‌ای خوش خیم مغزی به نام هیپوس تالامیس هامر توما روزی 10 بار دچار خنده عصبی می‌شود.
هر یک از این خنده‌های کودک را کمی به مرگ نزدیک می‌کند. زیرا پزشکان ‌که هنوز نتونسته‌اند غده را بردارند از احتمال بریده شدن راه نفس گیری کودک در حال خندیدن خنده ابراز نگرانی می‌کنند.

لوسی هوگاه مادر کارل کوچولو که برای متوقف کردن خنده‌های کودک خود سخت در تلاش است در این خصوص اظهار داشت: در حالی که هر مادر از خنده‌های فرزند خود سخت لذت می‌برد، من با هر خنده پسر خود، با تصور این که پشت این خنده‌ها مرگ در انتظار است سخت رنج می‌برم.
منبع : سایت خبری قاصدک

ali158 - روسیه - مسکو
خدایا من که باهات قهرم ولی شفای عاجل این کودک را ازت میخوام.
دوشنبه 24 تیر 1387

sasan-2000 - ایران - بوشهر
خدا شفاش بده.و یه صبری هم به مادرش.
دوشنبه 24 تیر 1387

mehraban - ژاپن - توکیو
هر فلک زده ای به گوشه ای داد می زند. یکی از گریه زیاد می میره یکی از خنده زیاد. قدرت خداوند بی انتهاست
دوشنبه 24 تیر 1387

tirajeh - آلمان - هامبوگ
علی 158 آدم که با خدا قهر نمیکنه. بعدا به حرفم می رسی.
دوشنبه 24 تیر 1387

heliya - المان - هامبورگ
دلم به درد اومد...
امیدوارم زمانی برسه که این کوچولو هم بخنده اما از شادی و دل مادرش رو هم پر از شادی کنه...
دوشنبه 24 تیر 1387

123456 - انگلستان - برایتون
من به هیچوجه خدا را لمس نکرده ام ٬ولی خدائی که قابل لمس باشد دیگر خدا نیست.اگر هر دعائی را هم اجابت کند همینطور!
همانجا بود که برای نخستین بار حدس زدم که عظمت دعا ٬بیش از هر چیز دیگر در این نهفته است که پاسخی به ان داده نمیشود و زشتی سوداگری را به این معامله راهی نیست.
این را هم دریافتم که اموختن دعا ٬ اموختن سکوت است و عشق از جائی شروع می شود که هیچ انتظاری برای گرفتن هیچ چیزی وجود نداشته باشد.
انتوانت سنت اگزوپری
قابل توجه دوست عزیز علی158 -روسیه - مسکو

موفق باشید
دوشنبه 24 تیر 1387

so sosol - پاکستان - اسلام آباد
علی جون چرا قهری حالا؟؟ به ما هم بگو/ اگر بتونم آشتیتون می دم.
دلم براش سوخت. ما که با خدا قهر نستیم. خدایا اون رو شفا بده
دوشنبه 24 تیر 1387

ahmadi nejad - ایران - تهران
خدایا 100 هزار مرتبه شکرت که ما سالمیم .
دوشنبه 24 تیر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.