ظرفیت پذیرش دانشگاهها از کنکور به ۵۰۰ هزار نفر رسید

ظرفیت پذیرش دانشگاهها از کنکور به 500 هزار نفر رسید

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام جزییات پذیرش دانشجو در کنکور 87، از اعلام قبولی حدود 500 هزار نفر در آزمون سراسری سال 87 خبر داد.

دکتر عبدالرسول پورعباس در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال حدود 500 هزار نفر از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور می‌شوند، اظهار کرد: بر این اساس 81 هزار و 432 نفر در دوره‌های روزانه، 22 هزار و 225 نفر در دوره‌های شبانه، 2 هزار 620 نفر در دوره‌های نیمه حضوری، 100 هزار نفر در موسسات آموزش عالی غیر دولتی غیر‌انتفاعی، 220 هزار نفر در دانشگاه پیام نور و 608 نفر در دوره‌های بین المللی دانشگاه‌ها پذیرفته می‌شوند.

وی با بیان اینکه مجموع این تعداد 427 هزار و 783 نفر خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به شکستن ظرفیت و در نظر گرفتن 5 درصد مازاد پذیرش دانشجویان شاهد و ایثارگر، ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها از طریق کنکور 87 به حدود 500 هزار نفر می‌رسد.

دکتر پورعباس ادامه داد: همچنین در سال جاری 200 هزار نفر در دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی، 100 هزار نفر در دوره‌های فراگیر دانشگاه پیام نور و 70 هزار نفر در دوره‌های فنی و حرفه‌ای پذیرفته خواهند شد.

وی افزود: امسال در مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش هیچ دانشجویی پذیرفته نخواهد شد و به عبارت دیگر ظرفیت این دوره‌ها صفر است.

وی ظرفیت کل مجموعه آموزش عالی کشور در سال جاری را بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر عنوان کرد و گفت: این ظرفیت با در نظر گرفتن ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی، دوره‌های نیمه‌حضوری، مجازی و غیره محقق می‌شود.

دکتر پورعباس با بیان اینکه نتایج اولیه کنکور دهه اول مرداد ماه اعلام می‌شود، اظهار کرد: انتخاب رشته مجازین همزمان با اعلام نتیجه اولیه صورت خواهد گرفت که پروسه آن 10 تا 12 روز به طول می‌انجامد.

رییس سازمان سنجش در خاتمه اظهار کرد: نتایج نهایی آزمون سراسری سال 87 نیمه دوم شهریور ماه اعلام می‌شود.

گفتنی است، کنکور سراسری سال 1387 دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با شرکت یک میلیون و 352 هزار و 167 داوطلب طی روزهای ششم الی هشتم تیر ماه به طور همزمان در 386 شهرستان و 18 کشور دنیا برگزار شد.

parviz1 - انگلستان - کترینگ
ضمنا درآمد از فروش مدارک در رشته های مختلف و مقاطع مختلف به اشخاص گوناگون و اهدای مدارک دکترا به مقامات و مسئولین نظام هم در رشته های مختلف حتی پزشکی و غیره هم قابل ذکر است!!!!!
یکشنبه 23 تیر 1387

parviz1 - انگلستان - کترینگ
دانشگاه و دانشجو هم خوب دکانی برای ملاها شده!!! از فروش سوالهای کنکور به دانشجو در آمد دکان شروع میشود تا نمره دادن دروس و مشکلات حراست و هزاران بخش خواب و خوراک و... 500000 هزار نفر و هزینه هر دانشجو فقط برای ثبت نام هر ترم!!!!!! با یک حسابرسی سر انگشتی و با تنوجه باینکه دولت هزینه ای برای دانشجو نمیکند ملاحظه میفرمائید هر دانشجو چنانچه با موفقیت دروس را بپایان برساند چندین میلیون باید پول به دولت بدهد و هر سال هم 500000 هزار نفر فارغ التحصیل و 500000 نفر دانشجوی جدید و 500000نفر کار شناس و کارشناس ارشد و دکترا بیکار هم اظافه میشود که دولت در این مورد مسئولیتی هم ندارد!!!فقط پول نفت و درآمد های ملی و غیر ملی و.....حق ملا هاست!!!!!
یکشنبه 23 تیر 1387

azad-andish - کره - بوسان
parviz1 - انگلستان - کترینگ . سلام. متاسفانه با نظرت موافق نیستم. اون درامدهایی که عنوان کردی فکر نکنم واقعیت داشته باشه. فروش سوالهای کنکور یکبار پیش اومده و دیگه تکرار نشده اونم کنکور دانشگاه آزاد. بعدش هم بعد از گرفتن مدرک این وابسته بتواناییهای شخص داره که چی یاد گرفته و چی میتونه ارائه بده. هر چند در این قسمت پارتی میتونه کمک حالی باشه. موفق باشی و ارادتمندم.
دوشنبه 24 تیر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.