دستاوردهای شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران اعلام شد.
دکتر وحید احمدی رئیس شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران در گفتگویی با ستاد خبری این کنفرانس گفت:
در این کنفرانس که به مدت سه روز برگزار شد، بیش از سه هزار نفر از اساتید، محققان و دانشجویان رشته مهندسی برق و کارشناسان صنعت برق ازداخل وخارج کشور در جلسات این کنفرانس شرکت کردند که نسبت به سایر کنفرانس های مشابه بی سابقه بود.
وی افزود: حضور فعال و پر جمعیت در مراسم اختتاحیه نشان داد که پتانسیل عظیمی در رشته مهندسی برق در کشور وجود دارد.
دکتر احمدی در ادامه گفت: در طول این کنفرانس گفتگوهای با صاحب نظران و پیشکسوتان مهندسی برق ایران انجام گرفت که دیدگاه ها و نظرات آن ها در خبرنامه کنفرانس منتشر شد و مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
وی افزود: همه صاحب نظران و پیشکسوتان مهندسی برق ایران در کنفرانس تأکید داشتند که دیدگاه های آن ها به سمع و نظر مدیران کشور برسد. آنها معتقدند: در شرایطی که دانشگاه ها در دو دهة اخیر در رشته مهندسی برق از رشد خوبی برخوردار بوده، امّا صنایع کشور به دلیل عدم تحول ورشد اساسی و واردات بی رویه از تولید علمی دانشگاه ها بهره نمی گیرند. این امر موجب شده است که خارجی ها از تولید علمی و نیروهای متخصص کشور بیشتر از خودمان بهره مند شوند. بنابراین مدیران ارشد کشور باید یک فکر اساسی برای استفاده بهینه از نیروهای کارآمد و متخصص کشور کنند و با استفاده از پتانسیل علمی کشور، مدیریت اجرایی جامعه و بخصوص مدیریت صنعتی را به سمت مدیریت علمی سوق دهند .
به گفته دکتر احمدی، متخصصان و صاحب نظران مهندسی برق ایران معتقدند که در برنامه ریزی های کلان کشور، یک برنامه اساسی برای استفاده بهینه از نیروهای علمی و متخصص کشور و تولید علمی دانشگاهها وجود ندارد، این در شرایطی است که در جهان امروز، نیروی انسانی کارآمد بزرگترین سرمایه هر جامعه است و باید تلاش کرد تا از این سرمایه عظیم ملی در ساختارهای کشور درست استفاده شود.
رئیس شانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران در ادامه گفت: تأکید عموم شرکت کنندگان در این کنفرانس بر این نکته بود که توسعه علمی و فناوری کشور بدون توجه جدی و حمایت و تخصیص اعتبار مناسب و فراهم کردن امکانات برای انجام پژوهش ها وسوق دادن آن ها برای رفع نیازهای صنعتی کشور امکانپذیر نیست.
وی افزود: حجم و گستردگی شرکت محققین در این کنفرانس با وجود مشکلات مالی و اعتباری نشان دهنده وجود پتانسیل های علمی و نیاز جدی برای استمرار این کنفرانس ها و ایجاد ارتباط با شبکه های علمی، منطقه ای و فرامنطقه ای است.
رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس در پایان گفت: در شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران، حدود 600 مقاله پذیرفته شده از مجموع 2180 مقاله ارائه شده، به صورت شفاهی و پوستر، ارائه شد. همچنین چهار میزگرد علمی درباره مهندسی برق ایران، دو کارگاه آموزشی با حضور دو نفر از محققان مشهور بین المللی در رشته مهندسی برق و نمایشگاه تخصصی مهندسی برق ایران تشکیل شد و در مراسم اختتامیه از یاریگران، همکاران و شرکت کنندگان در کنفرانس تقدیر به عمل آمد.
وی افزود: چکیده کامل مقالات کنفرانس به زبان انگلیسی چاپ و منتشر شد.
شایان ذکر است: شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران از 24 تا 26 اردیبهشت ماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
|
|
|
|