جمعه ۱۴ دی ۱۳۸۶ - ۰۴ ژانویه ۲۰۰۸
ادعای جدید درباره ترور احمدی نژاد با اشعه ایکس
|
| حضور احمدی نژاد در اجلاس سالانه فائو در رم با بی اعتنایی کامل مقام های ایتالیایی مواجه شد |
بی بی سی - ابوالفضل ظهره وند، سفیر سابق ایران در ایتالیا گزارش های مربوط به طرح ترور محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران در رم را تایید کرده است.
آقای ظهره وند در گفتگو با ایرنا گفت گزارش های مربوط به سوء قصد به جان رئیس جمهور در سفر به رم توهم توطئه نیست و صحت دارد. محمود احمدی نژاد ماه گذشته برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد، فائو، به رم سفر کرده بود.
آقای ظهره وند که پس از بازگشت آقای احمدی نژاد به ایران، از محل ماموریت خود به تهران احضار شد، بدون اشاره به افراد یا گروهی، گفت قصد داشتند هنگام اقامت آقای احمدی نژاد در رم، با استفاده از تابش مقادیر بسیار زیاد اشعه ایکس، او را دچار مسمومیت کنند.
این در حالی است که پس از ابراز تردید روزنامه های غیردولتی ایران درباره سخنان رئیس جمهور درباره طرح ربودن و ترور او در عراق، طی دو روز گذشته چند تن از مقام بلندپایه ایرانی بر وجود چنین طرح هایی تاکید کرده اند.
به گفته ابوالفضل ظهره وند، اعضای هیات ایرانی یک روز پیش از ورود آقای احمدی نژاد به رم، در بازرسی اقامتگاه او متوجه مقدار زیاد اشعه ایکس شدند و پس از تعویض دستگاه بازرسی اشعه ایکس، هیچ تغییری در این مقدار رخ نداد.
آقای ظهره وند با اشاره به این که استاندارد تابش اشعه ایکس دستگاه های بازرسی در ایتالیا ۳۰۰ واحد است، گفت: " ابتدا به خرابی دستگاه مشکوک شدیم و به فرض اینکه دستگاه خراب است، دستگاه دیگری به محل آوردیم اما معلوم شد که مشکل از دستگاه نیست و ظاهرا اشعه از جایی کنترل می شد."
آقای ظهره وند در ادامه با اشاره به خطر جانی بالا رفتن میزان اشعه ایکس از ۱۵۰۰ واحد، گفت: "وقتی رئیس جمهوری وارد محل شد، میزان اشعه دستگاه بیشتر شد و به بالای ۱۰۰۰ رسید، به طوری که آثار ناشی از شدت اشعه در محیط داخل ساختمان کاملا احساس می شد."
در این حال، آقای ظهره وند توضیح نداد چرا به رغم احساس خطر برای تغییر اقامتگاه رئیس جمهور اقدام نشد.
 | وقتی رئیس جمهوری وارد محل شد، میزان اشعه دستگاه بیشتر شد و به بالای ۱۰۰۰ رسید، به طوری که آثار ناشی از شدت اشعه در محیط داخل ساختمان کاملا احساس می شد
 سفیر سابق ایران در ایتالیا |
او همچنین درباره واحد سنجش میزان اشعه ایکس موجود در اقامتگاه رئیس جمهور صحبت نکرد.
آقای ظهره وند همچنین ارائه توضیح بیشتردرباره جزئیات طرح مسموم کردن آقای احمدی نژاد و هویت عوامل آن را به زمان مقتضی موکول کرد.
خبر برنامه ریزی برای ترور محمود احمدی نژاد در رم، نخستین بار به وسیله یکی از مشاوران او عنوان شده بود.
روزنامه اعتماد ملی هفته گذشته به نقل از علی ذبیحی نوشته بود به خطر افتادن "منافع نامشروع" بسیاری از قدرت های خارجی و محافل داخلی علت برنامه ریزی برای قتل اوست.
آقای ذبیحی گفته بود: "از این رو برخی به فکر برکناری یا ترور رئیسجمهور افتادند که افشای توطئه ربودن رئیسجمهور در سفر به عراق و توطئه ترور ایشان در اجلاس فائو از آن جمله است که هر دو نیز به خواست خداوند در نطفه خفه شد."
مصطفی نجار، وزیر دفاع و غلامحسین محسنی اژه ای هم پس از گسترش انتقادها از طرح ادعای ترور رئیس جمهور در عراق به وسیله روزنامه های غیردولتی ایران، این خبر را تائید کرده بودند.
انتقاد از 'سخنگویان داخلی آمریکا'
محمود احمدی نژاد روز ۱۹ ژوئن گفته بود در جریان سفر سه ماه و نیم پیش او به عراق، "دشمنان" طرح ربودن او را داشته اند. سفر رسمی وی دوم و سوم مارس گذشته صورت گرفت و مشکلی امنیتی طی این سفر گزارش نشد.
 | |
| احمدی نژاد خطاب به منتقدان: "شما چه کاره اید این وسط؟ مگر به شما آسیبی رسیده است که دفاع می کنید؟" |
رئیس جمهور ایران که اظهارات او درباره طرح ربودنش در جریان سفر اخیر به عراق با تردید مخالفان روبرو شد، هفته گذشته از فاش کردن جزئیات آن "توطئه" خودداری کرده و به خاطر انتقادها از او در این زمینه به شدت به مطبوعات تاخته است.
آقای احمدی نژاد در پاسخ به خبرنگارانی که خواستار توضیح او درباره آن خبر بودند گفته بود: "اجازه دهید به وقتش داستان را عنوان می کنم، ولی باید به تبعات آن نگاه کنیم."
وی افزود: "بالاخره بنده مطلبی را مطرح کردم که طرف اصلی که دولت آمریکا بود و نمی توانست هیچ پاسخی در این خصوص دهد، وارد چرای آن نمی شوم چون چرای آن روشن است. آمریکا نمی توانست این مساله را تکذیب کند و تکذیب هم نکرد."
اما به گزارش خبرگزاری رویترز ارتش آمریکا روز ۲۴ ژوئن - یک روز پیش از این سخنان آقای احمدی نژاد - اعلام کرد از هیچ تهدیدی علیه جان رئیس جمهور ایران در جریان سفر ماه مارس به عراق خبر ندارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان، ایسنا، آقای احمدی نژاد در جمع خبرنگاران با انتقاد از بعضی روزنامه ها گفت: "در داخل گویی عده ای سخنگوی دولت آمریکا هستند و در این زمینه شروع به داستان سرایی و مقاله نویسی کردند و شروع کردند به شواهد آوردن و آن را تکذیب کردن."
وی خطاب به کسانی که ادعای وی را "تکذیب کرده اند" گفت: "شما چه کاره اید این وسط؟ مگر به شما آسیبی رسیده است که دفاع می کنید؟"
منتقدان رئیس جمهور در میان اصلاح طلبان گفته اند که چرا دولت درباره ادعای ترور، شکایت رسمی ارسال نکرده است.
از جمله روزنامه کارگزاران اظهارات آقای احمدی نژاد درباره طرح ربودنش را "عجیب" توصیف کرد.
برنامه بازدید آقای احمدی نژاد از شهرهای نجف و کربلا در جریان سفر عراق لغو شده بود. دفتر رئیس جمهور در آن زمان گفت که علت لغو آن بازدید نگرانی های امنیتی بوده است.
ولی نصر، نویسنده و محقق ایرانی مسائل شیعه در آمریکا، اخیرا در مقاله ای در واشنگتن پست نوشت که آیت الله علی سیستانی بلندپایه ترین مرجع شیعیان عراق که مقر او در شهر نجف است، در آن سفر حتی از گفتگو با آقای احمدی نژاد خودداری کرد.
| azad-andish - کره - بوسان |
جواب ابلهان خاموشیست.نو کامنت. |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| masoud-alman - المان - بن |
این یارو حاضره پول دستی به یکی بده تا ترورش کنن بلکه بتونه ادعا کنه که ادم حسابش میکنن. میمون هر چی زشت تره..... |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| Adamkoki - ایران - تهران - هفت چنار |
با اشعه ایکس که سهله با اشعه گاما هم نمیتونن اینو بکشن!!!!!!!!!! |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| 3setareh - امریکا - ال.ای |
وای!من محمود کوچولوی مهم هستم!!!! |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| Taaj - انگلیس - لندن |
حیف اشعه ایکس نیست که محمود با اون کشته شه.... باید با قرص اکس بکوشنش
|
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| مرد شنگول - ایران - مشهد |
1-اعتراض از تهران خ... شو نون به نرخ روز خور
2- اطلاعاتی که اینجانب از یکی از ترورها بدست آوردم و تا چند روز دیگه منتشر میشه البته به دلیل محرمانه بودن و خطرناکی و ابداع این نوع جدید ترور میباشد ترور توسط باد شکم یا همان.. بود که به خیر گذشته و خبرشو تا چند روز دیگه میشنوید |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| Afshin London - انگلستان - لندن |
درسته که در آینده توى تاریخ ایران از این سالها و از این رژیم فاشیستى بعنوان ننگى در تاریخ ایران اسم برده خواهد شد ولى بعضى از چرت و پرت هاى این مردک روانى جوکهاى تاریخى خواهند بود |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| mavric - ایران - تهران |
شپش رو باید تو سرش زد له شه ایکس پیکس چه صیغه اییه |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| pejmanfrance - فرانسه - پاریس |
اخه این عتیقه دزیدن و ترور کردن داره ؟احمدک که این همه ادعای امام زمانی دره هر وقت حس کرد میخوان بکشنش غیبتشو شروع کنه.واقعن که... |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| kiyawashsasani - کانادا - تورنتو |
بابا یکی از این آخوندا این مرتیکه رو ببره پیش دعا نویس ...این دعاپی شده ...نذارین اینقدر مسخرهءداخل و خارج بشه . هرچه آبرو داشتیم مثل صندوق ذخیرهء ارزی ته کشید ..داریم آبرو وام میگیریم...اونم تهش در اومده از دست این مردک چلمن مالیخولیاپی . |
سهشنبه 11 تیر 1387 |
|
| marie_flower - ایران - ایران |
گویند کوروش کبیر از فرط عصبانیت از فیلم 300 داریوش را فرمان همی داد تا زنده شده و با اشکری عظیم به هالیوود بتازد.
در این بین محمود نامی را بدید زشت روی.سبک مغز.درشت گوی. بپرسید این دیوانه کیست؟
گفتند: حاکم کنون پارس.
از هوش برفت و چون بهوش آمد سخنان نیک همی گفت:ای پارسیان آبروی گذشته پیشکشتان.آبروی کنون خود را نجات دهید. |
چهارشنبه 12 تیر 1387 |
|
| shazdeh57 - المان - دوسلدوف |
بابا اینجوری که حرف میزنی همه می گرخند. ارزوی مرگ برای هیچ ملتی نکن.و به ملت ایران برس تا کسی ارزوی مرگت را نداشته باشد.
|
چهارشنبه 12 تیر 1387 |
|
| iran zamen - نروژ - روگنان |
از بسیجیها و ماموران جمهوری اسلامی خبری نیست شاید خودشان به ان پی برده اند.که این احمقی نژاد چقدر احمق است. |
چهارشنبه 12 تیر 1387 |
|
| mahboobeh - بلژیک - بروکسل |
حتما این بار هم حاله نور امام زمان باهاش بوده و اشعه ایکس را خنثی کرده |
پنجشنبه 13 تیر 1387 |
|