سفیر آمریکا عملیات علیه ایران را تکذیبکرد
+0
رأی دهید
-0
سفیر آمریکا عملیات علیه ایران را تکذیبکرد
کاخ سفید و کنگره آمریکا در مورد گزارش هفته نامه نیویورکر در زمینه اختصاص ۴۰۰ میلیون دلار برای ایجاد بی ثباتی در ایران سکوت کرده اند ولی سفیر این کشور در بغداد، انجام عملیات ویژه در جنوب عراق علیه ایران را تکذیب کرد. رایان کروکر، سفیر آمریکا در بغداد، به شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت که این گزارش را نخوانده است و عملیاتی را که از سوی سیمور هرش مطرح شده است را تکذیب کرد.
وی افزود:«نیروهای آمریکایی در حال انجام عملیات در جنوب و یا هر جای دیگری در عراق علیه ایران نیستند.»
سیمور هرش، گزارشگر نیویورکر و برنده جایزه پولیتزر، در مقاله ای مدعی شده است که رهبران کنگره آمریکا در سال گذشته میلادی، با درخواست ۴۰۰ میلیون دلاری جرج بوش، رییس جمهوری این کشور، برای گسترش عملیات مخفیانه به منظور متزلزل کردن حکومت ایران موافقت کرده اند.
در مقاله سیمور هرش آمده است: عملیات مخفیانه علیه ایران، موضوع جدیدی نیست، بلکه نیروهای ویژه آمریکا از سال گذشته تا کنون از جنوب عراق مشغول انجام عملیات در خاک ایران هستند.
این عملیات، به گفته او، شامل دستگیری اعضای سپاه قدس (بخش برون مرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)، انتقال آن ها به داخل خاک عراق برای بازجویی و تعقیب «اهداف پر ارزش» در جنگ بوش علیه تروریسم، که احتمالا شامل دستگیری یا قتل است، بوده است.
|
|