وزیر نفت :در صورت تحریم ظرف ۴۸ ساعت بنزین مورد نیاز را تامین می‌کنیم

وزیر نفت :

در صورت تحریم ظرف 48 ساعت بنزین مورد نیاز را تامین می‌کنیم

وزیر نفت گفت: در صورت اعمال تحریم بنزین علیه ایران بر اساس طرحی ملی ظرف 48 ساعت بنزین مورد نیاز کشور را تامین می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، غلامحسین نوذری وزیر نفت که پس از جلسه امروز هیات وزیران با خبرنگاران گفت‌و‌گو می‌کرد، اظهار داشت: اطمینان می‌دهم که تحریم بنزین علیه ایران راه به جایی نمی‌برد و ظرفیت آن را داریم با عملیاتی کردن طرحی بزرگ، ظرف 48 ساعت بدون پرداخت هزینه اضافه بنزین مورد نیاز کشور را تامین کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که چرا اکنون دولت این طرح ملی را اجرا نمی‌کند تا کسری بنزین در کشور برطرف شود، تصریح کرد: در حال حاضر مشغول تامین دیگر فرآورده‌های سوختی مورد نیاز هستیم و بنزین لازم را از طریق بازار آزاد تامین می‌کنیم و نیازی به اجرای طرح‌ فوق‌العاده نیست.
خبرنگار فارس از وزیر نفت درباره آخرین وضعیت اساسنامه شرکت ملی نفت سئوال کرد و نوذری پاسخ گفت: اساسنامه شرکت ملی نفت به دولت ارائه شده و پس از تصویب نهایی توسط هیات وزیران تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون شرکت ملی نفت در حال حاضر وظایف خود را طبق اساسنامه موجود این شرکت که وجاهت قانونی دارد، انجام می‌دهد.
خبرنگار دیگری از وزیر نفت در خصوص طرح فروش نفت توسط بنیاد مستضعفان سئوال کرد و نوذری پاسخ گفت: بنیاد مستضعفان مانند شرکت‌های خارجی، خریدار نفت از وزارت نفت شده و این کار بر اساس اعلام نظر ما هر بنیاد و ایرانیانی که توان مالی خرید نفت دارند می‌توانند وارد عرصه تجارت نفت شوند و در واقع دولت نهم با این کار نقشی که 100 سال گذشته در عرصه تجارت نفت نداشته‌ایم را احیا کرده است.
وزیر نفت در پایان در پاسخ به سئوال خبرنگاری که خواهان یک خبر خوش در عرصه نفت شد، اظهار داشت: کشف میدان نفتی در خلیج فارس از مهم‌ترین اخبار روز است که این مساله در حال بررسی هست تا چنانچه توجیه تجاری داشته باشد به سمت توسعه آن گام برداریم.

aynaza - ایران - تبریز
پس تا حالا مرض داشتی که اینکارو نکردی؟؟؟ یا اینکه پول دلالی باید به حلقومت می ریختی؟؟؟ ....
یکشنبه 9 تیر 1387

صمد آقا - آمریکا - آبادی بالا
حرف مفت که مالیات نداره! میزنن دیگه!
دوشنبه 10 تیر 1387

iroony - ایران - تهران
پس چی که میتونن بابا من فیلمهایی که الان مردم تو آمریکا براش صف میکشند رو دارم یکی یکی تو خونه با دی وی دی میبینم این که بنزینه...
دوشنبه 10 تیر 1387

mamalporru - ایران - شیراز
چرا شما بدبین هستید مطمئن باشید اینها توانائی آن را دارنند در حال حاضر منافع واردات و پورسانت های نجومی بنزین و دیگر مشتقات نفتی در جیب مبارک رفسنجانی و وابستگان مافیائی او میرود لیکن اکنون که در دائره تحریم قرار گیریم و یا اینکه ایجاب کند تولید آن امکان پذیر است شک نکنید
دوشنبه 10 تیر 1387

amirarsalan - امریکا - لس انجلس
mamalporru - ایران - شیراز
عزیز برادرحتما اینا وایسادن تحریم شرو ع شه بعد کسری برق درست کنند؟ اگرزمستون بود کسری گازو؟ این هم مثل رییسش دکی توهمی حرف میزنه. این هم دواشو نخورده.ظر ف 48 ساعت نمی تونند جلسه بزارن چه برسه به این کارا
سه‌شنبه 11 تیر 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.