امیدهای تازه برای مبتلایان به میگرن

امیدهای تازه برای مبتلایان به میگرن

زنان سه برابر بیش از مردان به میگرن مبتلا می شوند
آیا شما در میان آنهایی هستید که از میگرن یا سردرد های شدید و مزمن در عذابند؟ جزء کسانی که بارها و بارها انواع و اقسام داروها را تجربه کرده اند و نتیجه ای نگرفته اند یا آنها یی که فقط با پناه بردن به اتاق تاریک و تنهایی سعی می کنند درد را پشت سر بگذارند؟

یکی از تازه ترین تحقیقات نشان داده که حدود 15 درصد مردم دچار بیماری میگرنند و این بیماری در میان زنان سه برابر بیشتر از مردان دیده می شود. برخی از معمول ترین دلایل میگرن انتقال ژنتیکی، استرس، کم خوابی، تغییرات آب و هوایی و یا تغییرات هورمونی است.

با این همه تحقیقات نشان می دهد که در حدود نیمی از موارد پزشکان قادر به تشخیص ریشه اصلی بیماری نیستند و همین باعث شده که داروهای تجویز شده در همه موارد جوابگوی بیماران نباشد.

اما آنطور که سوزان سایمونز، مدیر بنیاد سردرد آمریکا می گوید شرایط در حال تغییر است.

خانم سایمونز در گفتگو با دفتر بخش فارسی بی بی سی در واشنگتن گفت در حال حاضر بیش از 20 شرکت داروسازی و بیو تکنولوژی درحال بررسی داروها و ابزارهای جدید برای مقابله با سردرد و میگرن هستند.

یکی از این ابزارها وسیله ای به نام ستاکاتو است، که به یک سوت پهن و صاف می ماند و با استفاده از حرارت ماده دارویی را به بخاری بدون بو تبدیل می کند.

این بخار از طریق تنفس به ریه و جریان خون منتقل می شود و طراحان آن امیدوارند بتوانند از این طریق سرعت تاثیر دارو را به 60 ثانیه کاهش بدهند.

داروی دیگری به نام داروی هایدرو ارگاتومین نیز که در گذشته تولید شده، اما گزارش هایی در مورد جذب آن در بدن بیمار مطرح بوده، در معرض تغییر است.

محققان در حال حاضر بر روی اسپری استنشاقی این دارو از راه بینی و دهان آزمایش هایی انجام می دهند تا بتوانند مشکلات پیشین را در این زمینه رفع کنند.

پزشکان متخصص مغز و اعصاب در بریتانیا و آمریکا می گویند علیرغم وجود داروهای متنوع در بازار برخی بیماران به دلیل عوارض جانبی مصرف دارو درد را ترجیح می دهند.

براساس آمار در بریتانیا تنها 8 درصد بیماران و در آمریکا تنها 15 درصد بیماران مبتلا به سردرد از داروهای پیشگیری از این درد استفاده می کنند.

این داروها عوارضی چون حساسیت پوستی، اضافه وزن و خواب آلودگی دارند.

بر اساس یک تحقیق یک نفر از هر 5 بیماری که داروی توپیرامات، جدیدترین داروی پیشگیری از میگرن را مصرف می کند دچار اختلال هوشیاری می شود.

تعداد بیشتری از بیماران نیز نگران این هستند که داروهایی چون تریپتانز که رگ های خون را تنگ می کند ممکن است در برخی به سکته مغزی یا قلبی منجر شود.

اما خبرهایی که از شرکت های داروسازی می رسد حاکی از این است که محققان با ترکیب داروهای موثر پیشین و یا استفاده از داروهای مناسب برای بیماری هایی چون افسردگی و آلزایمر توانسته اند به فرمول های جدیدی برای درمان سردرد دست پیدا کنند.

دکتر سوزان سایمونز می گوید پیش بینی این که کدام یک از این تولیدات درمانی توسط مراجع قانونی بهداشت و درمان تایید می شوند غیر ممکن است.

به گفته وی تمامی این تولیدات دارویی باید مورد آزمایش کلینیکی قرار بگیرند و باید دید مراجع قانونی آمریکا بعد از بررسی نتایج این آزمایش ها تولیدات را مورد تایید قرار خواهند داد یا نه.

با این همه این نیز انتهای راه نیست چرا که هستند داروهایی که ابتدا در بریتانیا و بعد از مدتی در آمریکا تایید می شوند.

در عین حال تعداد تولیدات جدید برای درمان میگرن آنقدر زیاد است که میزان امیدواری در خصوص به نتیجه رسیدن دست کم چند دارو را افزایش می دهد.

نتایج این آزمایش ها در کنفرانسی که قرار است اواخر ماه جاری در شهر بوستن آمریکا برگزار شود اعلام خواهد شد.

آنها که از نزدیک نتایج این آزمایش ها را تا کنون دنبال کرده اند امیدوارند بتوانند با ارائه دستاوردهای خود نشان دهند این داروها نه تنها از داروهای فعلی ضرر کمتری دارند بلکه شانس بیماران در رهایی از سردرد را دوبرابر می کنند.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.