تصاویری از حوادث هوایی دنیا

تصاویری از حوادث هوایی دنیا

 فرود یک فروند جت مسافرتی به داخل خیابانی در شهر ! خلبان عجله داشته !

 قدیم ها وقتی اتوبوس های مسافربری چپ می کردند، اولین کار پاک کردن آرم آن بود . این بوئینگ هم بعد از فرود اضطراری در بیابون ، آرم آن را پاک نمودند !!

فرود أر آب یا ( دیچ اینگ ) سخت ترین نوع فرود است که این هواپیما جامبو جت به راحتی از پس این عمل بر آمده است .

تصویر همان هواپیما که در آب شناور است . اکثر هواپیما ها بر روی بال خود قایق های کوچکی دارند که بعد از فرود در آب با کشیدن دستگیره مخصوص آن ها اتوماتیک وار باد شده و هر یک تقریبآ ۲۰ نفر را حمل می کنند .

مسافران این هواپیما خیلی شانس آوردند که گروه های نجات به موقع رسیده اند . معمولآ دستگیره پرش قایق  ها در سه نقطه سقف هواپیما ( یکی کابین ، وسط و قسمت دم ) که اگر با هر طرف فرود آید امکان دسترسی به قایق های نجات وجود داشته باشد .

این تصویر یکی از زیبا ترین فرودگاه های بین المللی جهان در مالدیو است. همان طور که می بینید دارای چشم انداز های زیبایی است . حتمآ یک سری آن جا بزنید .

این هواپیما خمان طور که از زیر نویس اش پیداست ، ایرباس ۳۲۰ آ متعلق به خطوط هوایی فلیپین است که به دلیل عمل نکردن ترمز از باند خارج گشته و با بشگه های روغن که برای حمل به جایی دیگر در آن جا قرار داشت برخورد می نماید .

ین جت مسافربری متعلق به خطوط هوایی ( ک . ال . ام ) به دلیل عمل نکردن ( آنتی اسکیپ ) ترمز های آن ، بعد از فرود از باند خارج گشته و نزدیک کانال آب متوقف گردیده است . بازدید ترمز ها قبل از پرواز و کفشک های نگهدارنده آن محفظه از وظایف اصلی خدمه است . که احتمالآ کروی پروازی سهل انگاری نموده بودند .

لحظه جدا شدن بال هواپیما به خوبی مشخص است . احتمال انفجار باک هواپیما در اثر آتش سوزی یا برخورد با موشک قطعی است .

لغزندگی باند پرواز و طوفان خیلی شدید در لحظه بر خاستن سبب حادثه خارج شدن از مسیر اصلی این هواپیمای جت مسافر بری شده است . تمام مسافران سالم خارج شدند.

نشت بنزین از زیر باک این هواپیما و سرایت به اگزوز داغ آن سبب آتش گرفتن گردید که متآسفانه خلبان با تمام تلاشی که به کار برد موفق نگردید به موقع خود را به فرودگاه برساند . و لحظاتی بعد جز تلی آهن سوخته به جای نماند .  

این هواپیما با افزودن منبع دود به سر بال های خود ، سعی در شرکت در مانوری را دارد . معمولآ چتر باز ها و هواپیماهای اکروجت هم از این ابزار استفاده می نمایند .

گویا ترین صحنه از شلیک  هدف های اغفال کننده دشمن توسط جت جنگنده شکاری است . در این صحنه هواپیما بعد از رها کردن این اشیا که رادار دشمن را به اشتباه می اندازد ، با استفاده از نیروی کششی پس سوز ( آفتر برنر ) به سرعت در حال ترک منطقه است   .

راستش رو بخواهید من هم متوجه نشدم که این همان منبع دود مصنوعی است ( که بسیار بعید است این نوع هواپیماها نصب کنند ) یا صحنه بعد از خاموش نمودن آتش است ؟ دوستانی که می دانند بنده رو راهنمایی فرمایند . شاید هم توربالانس باشد !!

این صحنه نیاز به توضیح ندارد . احتملآ عده ای برای تماشا بر روی ناو هواپیما بر رفته اند و خلبان هم برای نشان دادن مهارت خویش به نامزد یا مادر خانم خود تا سانتی متر های آخر ( یوک ) یا فرمان  هواپیما رو بالا نمی کشد . حسن نکن خطر ناکه حسن !!

حرارت اگزوز و دود در ارتفاع پائین و در ابتدای باند  تصویر زیبایی را به وجود آورده است .  به عبارت صحیح تر خلبان این هواپیما ۵ هزار متر اول باند را تحویل نگرفته است !!

گاهی اوقات خلبانان با فشار دادن به دسته گاز و مانع شدن از برخاستن طبیعی و در حالی که هواپیما به بالای سرعت اولیه برخواستن رسیده است ، با کشیدن ناگهانی فرامین به سمت عقب ، هواپیما به شکل خطرناک فوق از زمین کنده می شود . اصطلاح آن شورت تیک آف است .

این تصویر زیبا نشان دهنده پرتاپ شاتل فضایی از ایستگاه میامی است . عکاس با ذوق از پنجره هواپیما به شکار این صحنه تاریخی پرداخته است . 

اغلب ما بار ها در آسمان شاهد دود سفید رنگی که از هواپیماهای در حال عبور بر جای می ماند هستیم . ذلیل آن ( مانند این تصویر ) سرد و زیر صفر بودن هوا در آن ارتفاع ، حتی در تابستان ! که به آن اصطلاحآ  (آیس کاندیشن ) می گویند با برخورد با اگزوز های سوزان هواپیما سبب ایجاد بخار سفید رنگی می شویم .

این تصویر متعلق به فرود یک فروند هواپیما به شهر ساحلی کن فرانسه است   باند درست در وسط آب قرار گرفته است . یکی از جاذبه های توریستی این شهر زیبا شنا کردن در ساحلی است که هواپیما از روی سر مردم عبور می کند . بیچاره هواپیما ندیده ها !!

این صحنه نشستن اضطراری یک فروند هواپیمای خطوط هوایی " جت بلو " در فرودگاه لس آنجلس است که به دلیل مشکل در فرامین چرخ جلو سبب آتش سوزی گردید .  گفتنی است ده ها شبکه تلویزیونی از لحظه نشستن این هواپیما عکس و فیلم مخابره نمودند .

تصویر زیبا از لحظه شلیگ گلوله از توپ یک  شناور دریایی . قشنگه نه ؟!!

دوستان  .. این یک هدف ثابت زمینی برای تمرین خلبان های شکاری در شلیک است . همان طور که ملاحظه می فرمایید این ساختمان فاقد در وپنجره است و از جنسی مخصوص تهیه شده است . و خلبان باید دقیق آن را مورد هدف قرار دهد .

صحبت از شلیک گلوله شد . نیرو دریایی و هوایی رو گفتیم . اگه نیرو زمینی رو نگیم ، می گویند پارتی بازی کرده است . پس ما این رو هم نشون می دیم .

برای این که بگم ما قدر دان رزمنده های شجاع نیروی زمینی هستیم ، یکی دیگه از شلیک های زیبای آن ها رو نشون می دهم .

اما حسن ختام تمام این تصاویر ، عکسی زیبا از صحنه شلیک انواع  اشیای اغفال کننده رادار توسط گروهی از جنگنده های شکاری که به صورت ( فورمیشن ) دسته جمعی در حال پرواز هستند را نشان می دهد .

www.oldpilot.ir

khaki - امارات - دبی
خیلی عالی بود و زیبا دستتان درد نکنه
جمعه 24 خرداد 1387

rzvn - ایران - تهران
خیلی زیبا بود...مخصوصا فرودگاه مالدیو.ولی به نظر می آد جزیره فقط به فرودگاه تعلق داره و مسکونی نباشه..ایران هم همچنین جزیره ای داره تو خلیج فارس که فقط نظامی هست..البته فقط هلی کوپتر به اونجا میره..فکر کنم اسمش جزیره قمر باشه
جمعه 24 خرداد 1387

payaam - ایران - تهران
در حالی که سالانه بیش از 26 هزار نفر در جاده‌های ایران جانشان را از دست می‌دهند، شاید این‌که طی دو دهه و نیم 493 نفر در سوانح هوایی جان باخته‌اند، زیاد عجیب و شگفت‌انگیز نباشد، با این حال این بدترین کارنامه سوانح هوایی در دنیاست.تعداد کشته‌شدگان سوانح هوایی ایران از شهریور 1358 تا قبل از سقوط هواپیمای C130 در شهرک توحید تهران 404 نفر گزارش شده است، البته این آمار بدون احتساب انهدام ایرباس مسافری شرکت هواپیمایی هما توسط ناو آمریکایی است که در آن 290 نفر از هموطنان به شهادت رسیدند که با احتساب آن، آمار قربانیان سوانح هوایی 783 نفر و تعداد زخمی‌ها به 151 نفر می‌رسد که از این تعداد بیش از 212 نفر آنها در سوانح هوایی که از شهریور 1380 تا ابتدای سال 1382رخ داده است، جان باخته‌اند.از لحاظ تعداد سوانح، کل سوانح غیرنظامی هواپیمایی در جمهوری اسلامی ایران که شامل سقوط هواپیمای خارجی در داخل کشور، از جمله سقوط هواپیمای اکراینی در خاک ایران نیز می‌شود، از شهریور 1358 تا خرداد 1383، 233 مورد بوده است که 67 سانحه آن منجر به 998 کشته و 97 مجروح شده و 168 سانحه نیز بدون تلفات بوده و صرفا موجب خسارت‌های مالی به ‌هواپیما شده است.در سقوط هواپیمای C130 ارتش نیز 68 نفر از خبرنگاران، گزارشگران و عکاسان روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های مختلف ایران فوت کردند.
پس با این ناوگان هوائی فرسوده , باز فریاد بزنیم مرگ بر امریکا و اسرائیل , تا بیشتر قربانی تحریم بشیم و اقای خامنه ای اموال ما رو حاتم بخشی کنه به تروریستها.
جمعه 24 خرداد 1387

ocean bird - ایران - ایران
هیچ کشوری در حوادث هوایی به پای ایران نمی رسه!! چون جمهوری اسلامی نفس مخالفین کله گندشو در سوانح هوایی قطع می کنه.
جمعه 24 خرداد 1387

bizet - ایران - شیراز
سلام به همه.من یک بار احساس سقوط هواپیمارو تجربه کردم.باند فرودگاه هنگ کنگ مثل اون عکس فرودگاه مالدیو از ابتدای ساحل شروع میشه.من از پنجره فقط دریا رو میدیدم و میدیدم که دایم ارتفاع داره کم میشه.خلاصه تا لحظه فرود فکر میکردم داریم سقوط میکنیم.از ترس تا نیم ساعت بعد نمیتونستم حرف بزنم.
جمعه 24 خرداد 1387

rusvadek - روسیه - روسیه
دوستان اصلا و ابدا مالدیو نرید من رفتم اینقدر ساکت و دلگیره که از روز دوم ادم از سکوت زیادی دیوانه میشه هیچی نداره فقط اب و اب و اب
این یه جزیره است فقط در بقیه هواپیما روی اب میشینه
جمعه 24 خرداد 1387

dandy - امارات - امارات
خدایا هم در زمین هم در اسمان این خلبانها و مهماندارها و سرنشینها و همه رو نگه بدار..امین
جمعه 24 خرداد 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.