ایران گزارش البرادعی را رد کرد

ایران گزارش البرادعی را رد کرد

البرادعی هر سه ماه یک بار تازه ترین تحولات مربوط به فعالیت اتمی ایران را گزارش می دهد
ایران گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد امتناع از ارائه اطلاعات به این نهاد سازمان ملل را رد کرد.

رسانه های ایران به دنبال انتشار گزارش محمد البرادعی، مدیرکل این آژانس گفتند که این گزارش، صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران را تائید کرده است.

آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش خود گفته است که ایران، از دادن اطلاعات در مورد برنامه هسته ای خود امتناع می ورزد.

این آژانس در گزارش خود نوشت که برای تشخیص این که ایران هرگز در پی سلاح اتمی بوده یا خیر، نیاز به اطلاعات وجود دارد، اما دولت ایران این اطلاعات را فراهم نمی کند.

خبرنگار بی بی سی در تهران می گوید که واکنش ایران به این گزارش نشان می دهد که این کشور آماده سازش بر سر برنامه هسته ای خود نیست.

سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران نیز گفته است که ایران فعالیت های غنی سازی اورانیوم را به حالت تعلیق در نمی آورد.

آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش خود گفته که ایران همچنان از اجرای مفاد قطعنامه های شورای امنیت خودداری کرده و غنی سازی اورانیوم را به حالت تعلیق در نیاورده است.

در این گزارش آمده است ایران سه هزار و پانصد سانتریفوژ فعال دارد که از آنها در نطنز استفاده می کند.

آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش خود گفته است که ایران به بازرسان این آژانس اجازه بازرسی از تاسیساتی را که در ماه آوریل تقاضا کرده بود، نداده است.

مقام های ایرانی در واکنش به گزارش مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته اند که هیچ کدام از سوال های این سازمان را بدون پاسخ نگذاشته اند.

علی اصغر سلطانیه نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت که ایران بیشتر از دویست صفحه توضیح در پاسخ به سوال های این سازمان ارائه داده است.

به گفته آقای سلطانیه گزارش جدید آقای البرادعی بیانگر تلقی آژانس از خاتمه یافتن "موضوع هسته ای" ایران است.

به گفته آقای سلطانیه گزارش جدید نشان می‌دهد کلیه فعالیت‌‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و هیچ نوع شواهدی از انحراف مواد و فعالیت‌های هسته‌ای این کشور به اهداف نظامی مشاهده نشده است.

گریگوری شولتی نماینده ایالات متحده در آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز گفته است که گزارش جدید آقای البرادعی بیانگر فهرست بلندی از سوال هایی است که ایران به آنها پاسخ نداده است.

به گفته آقای شولتی بخش هایی از گزارش به طور مستقیم ادعای ایران را رد می کند.

ایران تأکید کرده که به عنوان عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی و امضاکننده پیمان بین المللی منع گسترش جنگ افزارهای اتمی، غنی سازی اورانیوم را به منظور تولید سوخت اتمی حق خود می داند و به هیچ وجه حاضر به دست کشیدن از این حق نیست.

در مقابل، دولتهای 1 + 5 نیز تصریح کرده اند که تنها در مقابل توقف غنی سازی اورانیوم در ایران حاضرند با جمهوری اسلامی بر سر میز مذاکره بنشینند

bijana - المان - هانوفر
اخه کی میتونه تضمین کنه که در اینده کشورهای مصلح به صلاح هسته ای از صلاح هسته ای استفاده نخواهند کرد بخصوص امریکا که دو مورد در ژاپن ازصلاح هسته ای استفاه کرده.
اینها اگر و اما است که در زندگی روزمره نیز کسی نمیتواند تضمین کند.کی میتونه صد در صد تضمین کنه که اصلا فردا را میبیند.
بالاخره اگر حق وحقوق برسه ایرادهای بنی اسرائیلی گرفتن کاری ندارد.
امیدوارم که اقای البرادعی دنیا اش را به اخرتش نفروشد.
سه‌شنبه 7 خرداد 1387

ariobarzan - انگلستان - اکسفورد
بابا این البرادعی تو گزارشش گفته سانتریفوژ کجا بود اینا تو نطنز هنوز دارن خاکبرداری میکنن .اخوندا هم بهشون برخورده. درحال حاضر اغلب کشورهای در حال توسعه دارن نیروگاههای هسته ایشون را از رده خارج میکنن و به جاش از ئیدروژن مایع استفاده میکنن که هم ارزانتره هم الودگی نداره در ضمن باعث تولید باران مصنوعی هم میشود (اگر باور کنیم که جمهوری اسلامی بدنبال ساختن بمب اتمی نیست). طبق اخرین گزارش سازمان :تکنولوژی هسته ای ایران در سال 2013 میتواند جوابگوی ده درصد برق مصرفی کشور باشد که تا ان موقع هم این انرژی به عنوان عامل الوده کننده محیط زیست از طرف سازمانهای جهانی ممنوع اعلام خواهد شد.
سه‌شنبه 7 خرداد 1387

aftab1381 - ایران - تهران
باید محکم جلوی این پدر سوخته ها ایستاد.
چهار‌شنبه 8 خرداد 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.