مدافع اخراجی پرسپولیس خبر از انتقال به یک تیم آلمانی داد و گفت: حتی با پیشنهاد 600 میلیاری هم به استقلال نمی رفتم.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اینترنتی باشگاه پرسپولیس، شیث رضایی اعلام کرد، مذاکراتش برای انتقال به بوندس لیگای آلمان فراهم شده و از فصل آینده در یکی از باشگاه های آلمان بازی خواهد کرد.
وی در این زمینه اظهار داشت: کار من با یک تیم از بوندس لیگا تمام شده و قطعاً فصل بعد را در آلمان بازی خواهم کرد. نماینده این باشگاه هم دیروز و پس از قطعی شدن پیوستنم به این باشگاه، یک کیک سبز رنگ را به من هدیه داد.
رضایی از فاش کردن نام باشگاه آلمانی امتناع ورزید و گفت: به دلیل نهایی نشدن مذاکره ام با تیم آلمانی بهتر است فعلاً اسمی از آن نبرم و بعد از عقد قرار داد رسمی تیم باشگاهی را اعلام می کنم.
مدافع پرسپولیس شایعه انتقالش به تیم استقلال را رد کرد و افزود: فوتبالم را مدیون پرسپولیس هستم. قبلاً هم قول دادم که هیچ وقت به استقلال نروم. 600 میلیون که سهل است اگر آنها 600 میلیارد هم پیشنهاد می دادند به استقلال نمی رفتم. به هواداران پرسپولیس اطمینان می دهم در صورت بازگشت دوباره به ایران، حتماً برای این تیم بازی خواهم کرد.
وی در خصوص شانس قهرمانی پرسپولیس در هفتمین دوره لیگ برتر و احتمال حضورش در ورزشگاه آزادی عنوان کرد: نه تنها فردا در ورزشگاه آزادی حاضر می شوم بلکه قصد دارم 60 هزار شاخه گل سرخ به استادیوم بیاورم و به هواداران پرسپولیس هدیه کنم.
رضایی افزود: بازیهای گذشته پرسپولیس و سپاهان را فراموش کنید. مطمئن باشید روز شنبه با شکست دادن سپاهان جشن قهرمانی را با حضور 100 هزار هوادار پرسپولیس در آزادی برگزار می کنیم.
وی تاکید کرد: اتفاقاتی که در پرسپولیس افتاد و بعضی حاشیه ها را به حساب اقتضای سن من بگذارید؛ اما دوست دارم این را بگویم که هیچ وقت قصد ناراحت کردن هواداران را نداشته ام و اگر هم ناخواسته این اتفاق افتاده از آنها عذرخواهی می کنم. به هیچ وجه دلم نمی خواهد هواداران از من دلخور یا ناراحت باشند.
|
|
|
|
|
|
|