راننده فراری یک خودروی سمند که مسوول مرگ دو دختر دانشجو در قزوین شناخته می شد پس از شش ماه در تهران شناسایی و بازداشت شد.
به گزارش خبرنگار ما این راننده آبان ماه سال گذشته سه دختر دانشجو را از قزوین به مقصد تهران سوار خودرواش کرد اما با وارد شدن به مسیری فرعی و طرح مسائل غیراخلاقی مسافران خود را به وحشت انداخت و سبب شد آنها از خودروی در حال حرکت به بیرون بپرند. در نتیجه این حادثه دو دختر جان باختند.
این حادثه زمانی برملا شد که دختر دانشجویی به نام سمیه به پلیس آگاهی قزوین مراجعه کرد و با ابراز نگرانی از سرنوشت دو همکلاسی اش گفت؛ من و دو دوستم به نام های الهام و فاطمه روز سه شنبه 23 آبان ماه پس از خروج از دانشگاه برای بازگشت به تهران سوار یک سمند نقره یی رنگ شدیم. راننده در بین راه با این بهانه که پلاک اتومبیل اش مشکل دارد و احتمالاً پلیس راه وی را متوقف می کند وارد یک مسیر فرعی شد و سپس شروع به صحبت درباره مسائل غیراخلاقی کرد و پیشنهاد داد یکی از ما در صندلی جلو بنشینیم. در این هنگام ما که به شدت ترسیده بودیم با داد و فریاد از راننده خواستیم توقف کند اما او بی توجه به خواسته ما به سرعت به راهش ادامه می داد و ما به ناچار از خودروی در حال حرکت به بیرون پریدیم. من در این حادثه مجروح شدم و خودم را با کمک رهگذران به بیمارستان رساندم و سپس به تهران رفتم اما در این مدت به شدت نگران دو دوستم بودم و به همین دلیل تصمیم گرفتم پلیس را از واقعه مطلع کنم.
پس از اظهارات این دختر جست وجو برای یافتن ردی از الهام و فاطمه در محل حادثه آغاز شد و ماموران توانستند جسد الهام را در میان لجنزارهای یک کانال آب پیدا کنند. پس از آن تلاش برای یافتن جنازه دوم ادامه یافت تا اینکه سه روز بعد پیکر بی جان فاطمه نیز در فاصله یک کیلومتری جسد اول از کانال آب بیرون کشیده شد.
با کشف این اجساد پرونده ابعاد تازه تری به خود گرفت و کارآگاهان پلیس آگاهی قزوین جست وجوهای وسیعی را برای یافتن راننده فراری آغاز کردند. این تحقیقات به دستگیری تعدادی مظنون انجامید اما بی گناهی همه آنها به اثبات رسید. کارآگاهان در ادامه مسیر تازه یی را برای رسیدن به راننده ناشناس در پیش گرفتند و با استعلام از راهنمایی و رانندگی متوجه شدند در مجموع 26 خودروی سمند نقره یی رنگ در قزوین شماره گذاری شده است. به این ترتیب دستگیری مالکان تمامی خودروهای سمند نقره یی در دستور کار پلیس قرار گرفت. ماموران هرگاه راننده یی را بازداشت می کردند از سمیه می خواستند او را شناسایی کند اما پاسخ دختر دانشجو درباره آشنایی با مظنونان منفی بود و او هیچ یک از 25 مردی را که به سهولت شناسایی شده بودند، نشناخت. همین امر سبب شد تمام سوءظن ها به تنها راننده بازداشت نشده معطوف شود. از آنجا که این مرد که سعید نام دارد از مدت ها قبل در محدوده انتظامی استان قزوین مشاهده نشده بود، دستگیری وی به تعویق افتاد و ماموران پلیس قزوین مشخصات خودروی او را به پلیس سراسر کشور اعلام کردند و با اخذ دستور قضایی خواستند سعید در هر نقطه از ایران که مشاهده شد، بازداشت شود. ردیابی ها برای دستگیری مالک فراری سمند نقره یی تا جمعه هفته گذشته به طول انجامید و سرانجام این مرد سوار بر خودرواش در غرب تهران متوقف و بازداشت شد. سعید که به پلیس آگاهی انتقال یافته تاکنون جرمی را گردن نگرفته است. او مصرانه تاکید دارد هیچ پیشنهاد غیراخلاقی به دختران دانشجو نداده بود و آن سه خودشان از اتومبیل در حال حرکت به بیرون پریدند و وی در مرگ الهام و فاطمه نقشی نداشته است.
بنابر این گزارش در حال حاضر تحقیقات از متهم این پرونده ادامه دارد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|